سلامسلااااااااااااااااااااااااااااااااام بر همگییییییییییییییی
مخصوصااااااااااا آقا حسسسسسسسسسسسام گل گلاااااااااااب
صادق جون چطور مطوری؟؟؟؟؟ انتخاب واحد کردی؟ چند واحد؟ بتوضیح برامون...
من که انتخابیدم 18 واحد ..... هوووووووورا ولی میخواستم برنامه نویسی با بهزادی هم بردارم که نشدملت خورن.... همون ثانیه های اول تفوف شد
صادق جون برای yahoo conference هم اون روز و اون ساعت آن لاین باش بعد آی دیتم به من بده از الان که من همه رو دعوت کنم...
سلامsalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
FARDA YADETUN NARE!!!!!
HAR KY KHAST BIAD
SESHANBE SAATE 11:30
سلام
سارای عزیزم ممنونم.چه جوری محبتتو جبران کنم.یه عالمه بوس مهربون.ایشال شیرینی عروسیت!
سلام به همه
انقدر نيومدم اينجا خيلي از بچه ها رو نميشناسم!!!!!!!!!!!!
wooooooooowwwwwwwwwwwwwwww
سارا چه كردي دستت درد نكنه
مريم جان تولدت مبارك باشه، سال خيلي خيلي خوبي داشته باشي
حالا سارا رو هم كه عروس ميكنيم، ولي ايشالا امسال عروسي خودت هم بيايم
سلام سلام سلام
این تصاویر خاص مریم گل منهسلام سلام سلام
امروز چقدر شلوغ پلوغ بوده تاپیک!
بین همه تصاویر این تصاویر بسیار معنا دار و جهت دار هستند من که بسیار با هاشون حال کردم!!!!
مریم خانوم تولدتون مبارک مبارک تولدت مبارک برو! شمعارو فوت کن تا صد سال زنده باشی .....
![]()
سلامسلااااااااااااااام بر همگییییییی مخصوصا اونایی که چند روز پیش تولدشون بووووووود
خبر دست اول از دانشگااااااه اینکه مهلت انتخااااااب واحد تفووووووف شد و از فردا کلاسای عادیه دانشگاه شروع میشه
ای وااااااااااای دوباره درس ...... دوباره دانشگاه
نه که من خیلییییییییییی از درس و دانشگاه و مشق شب و اینا خوشم میااااااد از اون لحاظ میییییییگم
سلااااااااااااااام بر همگییییییی مخصوصا اونایی که چند روز پیش تولدشون بووووووود
خبر دست اول از دانشگااااااه اینکه مهلت انتخااااااب واحد تفووووووف شد و از فردا کلاسای عادیه دانشگاه شروع میشه
ای وااااااااااای دوباره درس ...... دوباره دانشگاه
نه که من خیلییییییییییی از درس و دانشگاه و مشق شب و اینا خوشم میااااااد از اون لحاظ میییییییگم
سلام به همه
انقدر نيومدم اينجا خيلي از بچه ها رو نميشناسم!!!!!!!!!!!!
wooooooooowwwwwwwwwwwwwwww
سارا چه كردي دستت درد نكنه
مريم جان تولدت مبارك باشه، سال خيلي خيلي خوبي داشته باشي
حالا سارا رو هم كه عروس ميكنيم، ولي ايشالا امسال عروسي خودت هم بيايم
خواهش می کنم گلم همین که تولدت بهونه ای شد که بیاین اینجا خودش جبران زحمات منه .......... باید زودتر به دنیا میومدی
تعریف کن از نیومدنت .............
من فهلا قصد ازتواج ندارم و می خواهم پله های ترقی را یک به یک طی کنم
به به ارفقای قدیمی. مریم عزیز تولدت بسیار مبارک باشه. خدا به این خواهر عزیز دلمون سارا هم خیر عطا فرماید که بدین بهانه ی میمون ما رو به یک سال پیش برد. امیدوارم عروسی سه تاتون جبران کنیم. البته اول طیبه بعدش مریم
خوب این سومین جایی که من دارم به مریم عزیزم تبریک میگم
![]()
راستی تولد حسام هم بوده با تاخیر تبریک میگم ببخشیدالبته کلی براش جشن گرفتیم کلی شعر خوندیم جبران کردیم تا حدودی
اینم برای هر دوتاشون
خیلی خوشحالم که همتونو میبینم
بوی عروسی میادچه خبره
ما شیرینی میخواییم فراموش نشه
علی هم که دست خالی اومد یه تبریک گفت و رفت پس شعری کادویی شیرینی چیزی نیوردی؟؟؟؟![]()
به به رفیق ما!ممنونم علی.سارا همیشه سبب خیره.شاید اول تو دوماد شی.بعدشم ......