سلام گل دخملسلام دلتنگی روزهای دلتنگی!
بچه سلام!منم حاضر!
درس و مشختونو بیارید ببینم!بدویید!!!
سلااااامسلاااااااام بازم
چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهران که دو سه روز تعطیل بود... چه حالی داد!!!
آقا صادق اصلا حالا که اینطور شد از این به بعد برای رونق گرفتن تاپیک علم و صنعت من مدیر تاپیک...
نظرتونو بگین
سلااااااامی دوباره و امیدوارم تعطیلیا رو خوش گذرونده باشین
سارا خانوم من یه سوال داشتم از شما
به نظرتون با یاد کردن از اون موقع هایی که ( به نظر شما ) خوش و خرم دور هم بودین و گل می گفتین ، گل می شنیدین چیزی حل میشه؟؟ این نشد که هر روز.........
نظر من اینه که اون موقع ها رو دیگه فراموش کنید یه دوره جدید تو ذهنتون باز کنید.
به هر حال کسانی که تو این تاپیک میان ( همین سه چهار نفر ) دوست دارن دور هم باشن و با هم تبادل نظر کنن نه اینکه به یاد اون دوران غصه بخورن!
دوستان گل علم و صنعتی روز دانشجو مبارک
سلااااااااااااااااااااام بر همگییییییییییی
آقایون و خانوما یه درخواست داشتم...
نه... یه درخواست با یه سوال ( که تکراریه )
اول کدومو بگم؟؟؟ خوب اول سوالمو میگم
سوال : کی ترجمش خوبه؟
درخواست : ستاد نانو ایران داره یه مسابقات تجهیزات شناسایی برگزار میکنه که پوستراشو بچه های ما تو دانشگاه زدن به در و دیوار... خواستین بیاین انجمن نانوفناوری اونجا من خودم هستم ثبت نام میکنم اوکی؟؟؟
سسسسسسسسلامدم شما گرررررم...منم
ورودی 83 iust بودم
دم شما گرررررم...منم
ورودی 83 iust بودم
سسسسسسسسلام
خوش اومدی مهندس!!!!
سلام. آره بابا من خودم دو روز اونجا بودم ولی چون امتحان داشتم بیشتر عصر از ساعت 2 به بعد میومدم و چون تو اون ساعت زیاد آدما نمیومدن با بچه ها میشستیم pes بازی می کردیم هههههه
نمایشگاه امروز ساعت 1 تموم شد
هههههههههآقا صادق اسم مسئول اجرایی رو تو این نمایشگاه رو کارت نزدن... نمیدونم چرا!!! ولی خودمم میومدم کارت به گردنم مینداختم... خیلی حال میده ههههههه
چه خبرااااا؟؟؟؟؟؟ امتحانا داره شروع میشه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا
بازم کتابخونه مرکزی شلوغ شد... خب یکی بگه پسر خوب ، اگه از اول ترم مثل آدم بخونی که به این روز نمیوفتی!!!! هههههه
بقیه دوستان درس می خوننههههههههه
البته من بگم كه بابام نيست كه مياد تو اين تاپيك !! خودم هستم!!
من فقط ترماي اول فقط چند بار رفتم مركزي! نمي دونم ملت چجوري درس مي خونن تو اون سر و صدا؟!!
بقيه دوستان چكار مي كنن؟!! چه دوستاني كه به طور محسوس و چه دوستاني كه به طور نامحسوس تاپيك رو دنبال مي كنن؟!!
ما كه سرمون شلوغه عين جون!!!!!
من مواظب شماهامشیطونی نکنیدطبق اخرین اخبار رسیده حسام اینقد شب یلدا آجیل خورده که دل درد گرفته و صادق هم اینقد درس خونده سر درد گرفتهههههههههه
البته من بگم كه بابام نيست كه مياد تو اين تاپيك !! خودم هستم!!:
من فقط ترماي اول فقط چند بار رفتم مركزي! نمي دونم ملت چجوري درس مي خونن تو اون سر و صدا؟!!
بقيه دوستان چكار مي كنن؟!! چه دوستاني كه به طور محسوس و چه دوستاني كه به طور نامحسوس تاپيك رو دنبال مي كنن؟!!
ما كه سرمون شلوغه عين جون!!!!!
من مواظب شماهامشیطونی نکنیدطبق اخرین اخبار رسیده حسام اینقد شب یلدا آجیل خورده که دل درد گرفته و صادق هم اینقد درس خونده سر درد گرفته
منم درس میخونم البته چون خیلی باهوشم فقط یکم جزوه ها را نگاه میکنم