دانشگاه سمنان

faranak123susmar

عضو جدید
manam hamino migam dge baghie kheng bazi dar miaran:D

الان منظورت من بودم؟خودت خنگولویی الی

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امسال قبول شدم ...:)
به سوال از اونایی که چند ساله اونجان ...
دانشگاه سمنان چقدر به این عکس شبیه هست ...؟:surprised:

کد:
http://i38.tinypic.com/34ns09e.jpg

همینه دیگه ! همش بیابونه :biggrin:
به سمنان خوش امدی ( هر چند که خوش نمی گذره) :D

از انتخابم شدیدا پشیمون شدم ...:cry:

پس اینا فتوشاپه دیگه:D : ( چون من هیچ بوته ی علفی اونجا نمیبینم :confused:)

اول این نقشه رو دیده بودم گفتم عجب دانشگاه باکلاسیه ...

کد:
[LEFT]http://www.semnan.ac.ir:80/images/picsemnan/pardis1.jpg
[/LEFT]
نگو بیشتر اون ساختمون ها در دسته احداثه ...

یادش بخیر:D

ARTA675

عضو جدید
سلام به همه یه سوال دارم چرا بچه های ما تو دانشگاه سمنان سر المپیاد کشوری کم میارن ؟؟ چرا سر کنکور ارشد و ما تو رشته مهندسی یا خیلی رشته های دیگه رتبه تک نداریم یا دو رقمی نداریم؟؟
برا من جای تعجب داره. این در حالیه که بچه های دانشگاه آزاد اسمشون تو المپیادی ها وجود داره. تو دوره 13 از دانشگاه آزاد لاهیجان ( که دانشگاه خودم بوده با افتخار هم میگم . دانشگاه قوی تو رشته برق و افتخار هم میکنم که مدرک تحصیلم تو لیسانس به اسم دانشگاه لاهیجان خورد نه گیلان البته هر دو دانشگاه رو گردنم حق دارن) !! چرا اینطوریه. بزا رید اول خودم بگم 1) شماها خودتون رو دست کم گرفتید . تو دانشگاه سمنان من یه حالت یاس میبینم نمیدونمم چرا؟؟ این خیلی بده. بعد اساتید اینجا یخورده ناشی هستن ( البته یه چند تا استثنایی هم داره ) و .... . بقیش دیگه با شما که بگید چرا . بزارید ببینیم ضعف کجاست. که ایشال.. شما تو ارشد یه دانشگاه توپ قبول شید.
اسامیه المپیادی ها تو این سایت وجود داره:

http://olympiad.sanjesh.org/root/ol-result.asp?ID=ZXDRT

doost4

عضو جدید
سلام به همه یه سوال دارم چرا بچه های ما تو دانشگاه سمنان سر المپیاد کشوری کم میارن ؟؟ چرا سر کنکور ارشد و ما تو رشته مهندسی یا خیلی رشته های دیگه رتبه تک نداریم یا دو رقمی نداریم؟؟
برا من جای تعجب داره. این در حالیه که بچه های دانشگاه آزاد اسمشون تو المپیادی ها وجود داره. تو دوره 13 از دانشگاه آزاد لاهیجان ( که دانشگاه خودم بوده با افتخار هم میگم . دانشگاه قوی تو رشته برق و افتخار هم میکنم که مدرک تحصیلم تو لیسانس به اسم دانشگاه لاهیجان خورد نه گیلان البته هر دو دانشگاه رو گردنم حق دارن) !! چرا اینطوریه. بزا رید اول خودم بگم 1) شماها خودتون رو دست کم گرفتید . تو دانشگاه سمنان من یه حالت یاس میبینم نمیدونمم چرا؟؟ این خیلی بده. بعد اساتید اینجا یخورده ناشی هستن ( البته یه چند تا استثنایی هم داره ) و .... . بقیش دیگه با شما که بگید چرا . بزارید ببینیم ضعف کجاست. که ایشال.. شما تو ارشد یه دانشگاه توپ قبول شید.

جای تعجبه . اگه از بیرجند نمی باخت حتما اول می شدن . 199 به 194 تو نیمه نهایی از بیرجند باخت ، بیرجندم با کمال تعجب اول شد !!

ARTA675

عضو جدید
سلام از نظر شما ممنون . امیدوارم موضوع نره سمت مسابقه tv . حالا دلایل این ضعف رو شما کجا میبینید. اون مدتی که تو این دانشگاه بودید . یا شاید هم باشید. ( فکر کنم مهمان دانشگاه سمنان بودید درسته؟) .
آماده شنیدن نظرات دوستان هستیم. یه بحث داغ.

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز

من ورودی 85 هستم و از پارسال فارغ التحصیلم. سالی که ما وارد دانشگاه شدیم، رتبه تک رقمی توی دانشگاه کم نبود، اما فارغ التحصیلا به نسبت ورودیای خودشون خیلی کم بودن. یعنی اگر یه ورودی 50نفر بود 4سال بعد 20 نفر درسشون تموم میشد که از اون 20 تا 10 نفر ارشد قبول میشدن و 1-2 هم رتبه خیلی خوب داشتن. الان از 50 نفر ورودی 4سال بعدش 45 نفر فارغ التحصیل میشن که 5نفر ارشد قبول میشه و هیچ رتبه خفنی بینشون نیست.
چون توی دانشگاه سمنان استادا خیلی سخت نمره میدن بچه ها فقط دنبال نمره گرفتن و تموم کردن واحداشون هستن.
من دلیلش رو سطحی درس خوندن میدونم و اینکه هدف بچه ها فقط پاس کردن درسا شده، خب به همین دلیلم ارشد کمتر قبول میشن

ARTA675

عضو جدید
من ورودی 85 هستم و از پارسال فارغ التحصیلم. سالی که ما وارد دانشگاه شدیم، رتبه تک رقمی توی دانشگاه کم نبود، اما فارغ التحصیلا به نسبت ورودیای خودشون خیلی کم بودن. یعنی اگر یه ورودی 50نفر بود 4سال بعد 20 نفر درسشون تموم میشد که از اون 20 تا 10 نفر ارشد قبول میشدن و 1-2 هم رتبه خیلی خوب داشتن. الان از 50 نفر ورودی 4سال بعدش 45 نفر فارغ التحصیل میشن که 5نفر ارشد قبول میشه و هیچ رتبه خفنی بینشون نیست.
چون توی دانشگاه سمنان استادا خیلی سخت نمره میدن بچه ها فقط دنبال نمره گرفتن و تموم کردن واحداشون هستن.
من دلیلش رو سطحی درس خوندن میدونم و اینکه هدف بچه ها فقط پاس کردن درسا شده، خب به همین دلیلم ارشد کمتر قبول میشن
ممنون از نظرتون. به نظرم شما دید بهتری هم نسبت به من دارید و هم نسبت به بچه های دیگه چون به هر حال ما ها یا 4 سال تو این دانشگاه نبودیم یا اینکه هنوز درسمون رو تموم نکردیم. پس این شد

1-سخت گیریه بیش از حد استادا .
2- سطحی خونی برا پاس کردن درسا به هر قیمتی.
3-ناشی بودن استادا تو تدریس
4-مایوس بودن بچه ها.
5- تمام وقت رو گذاشتن برا نمره گرفتن.
من این تایپک رو تکرار میکنم تا همه دوستان ببینند و نظر بدن. مشارکت پایین دوستای عزیز تو مقطع لیسانس و ارشد نمیخوان نظر بدن؟؟

ARTA675

عضو جدید
من سمنان رو دوست دارم:)
دانشگاهش رو هم دوست دارم:)
ما ایران رو دوست داریم . همه جای ایران سرای من است. سوئ تفاهم نشه . پی پیدا کردن ضعفیم . حتی برا حلش هم دنبال راه حل میگردیم اما دیگه اجراش دسه ما نیست . دنیا دنیای مجازیه. اینترنت دیگه.
موفق باشید.

maryam28

عضو جدید
ما ایران رو دوست داریم . همه جای ایران سرای من است. سوئ تفاهم نشه . پی پیدا کردن ضعفیم . حتی برا حلش هم دنبال راه حل میگردیم اما دیگه اجراش دسه ما نیست . دنیا دنیای مجازیه. اینترنت دیگه.
موفق باشید.
:child::lol::child:

واسه چی ؟ دو تا شو بگو:D

اولیشو یادم نیست
دومیشم بعدا میگم:biggrin::w45:

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمنان اونقدرام بد نیست، اگر تازه واردید سعی کنید چند تا نکته مثبت تو شهر و دانشگاه پیدا کنید تا از چند سال تحصیل لذت ببرید نه مثل ما اونجارو به چشم تبعیدگاه ببینید.
بچه های دانشگاه سمنان به نسبت خیلی از دانشگاههای دیگه باحال تر هستند. شاید رییساش به ریش بیشتر از ریشه اهمیت میدن اما من خودم تو 4سال لیسانس از همین محدودیت ها چیزای زیادی یاد گرفتم.
الان منم میتونم بگم سمنان رو دوست دارم، هم شهرش رو و هم دانشگاهش;)

maryam28

عضو جدید
سمنان اونقدرام بد نیست، اگر تازه واردید سعی کنید چند تا نکته مثبت تو شهر و دانشگاه پیدا کنید تا از چند سال تحصیل لذت ببرید نه مثل ما اونجارو به چشم تبعیدگاه ببینید.
بچه های دانشگاه سمنان به نسبت خیلی از دانشگاههای دیگه باحال تر هستند. شاید رییساش به ریش بیشتر از ریشه اهمیت میدن اما من خودم تو 4سال لیسانس از همین محدودیت ها چیزای زیادی یاد گرفتم.

بالاخره یکی حرف منو زد:)
منم همینو میگم:smile::smile:

doost4

عضو جدید

احسنـــتــــــــــــــ !!!! دومین حرف حق !
بالاخره سیاستای من جواب داد :cry: چقد منتظر این روز بودم :cry: