دانشگاه سمنان

eli1989

عضو جدید
چرا هیشکی اینجا نمیاد؟

چه گردوخاکی اینجا گرفته!

جونم هستم اینجا
ما اینجا همیشگی هستیم برعکس بعضیا که فقط ادعا دارن:دییییییییییییی

ARTA675

عضو جدید
سلام:smile: به همه دوستان سال نو نزدیک شده و همه ماها یه حس و حال دیگه ای داریم .شمارش معکوس سریع تر دارن حرکت می کنند. از الان این سال نو رو به همه تبریک می گم. اگه از عید دیدن خاطره ای دارید بگین البته شیرین باشه با مزه شیرینی ناپلونی:D.
از خودم بگم بهترین عیدام اون عیدایی بود که تمام اعضائ خانواده سنشون پایین بود و همه دور هم بودیم ولی الان که همه سر خونه زندگی خودشونن اون شیرینی سابق رو نداره . ولی با این حال عید دیگه.
راسی چهارشنبه آخر سال کجایید؟؟
ما تو شهرمون چهاشنبه سوری شام یا نهار سبزی پلو با ماهی می خوریم نه اولین روز عید. رسمشماها چطوریه؟؟

ARTA675

عضو جدید
سلام وحید جان، سال خیلی خوبی داشته باشی دلم واقعا براتون تنگ میشه این مدته. الانش که تنگ شده. آقا من که خیلی مدت رفتم از سمنان والا خونه هم بهتر هم راحتریم. و هم من کمتر مریض میشم.
سر سفره تحویل سال یاد ما هم باشیا!!

eli1989

عضو جدید
میبینم که فرانک خانومم اونجا مدیر شدن دیگه نمیان اینجا سر بزنن:دییییییی آدم وقتی به پست و مقام میرسه که خودشو گم نمیکنه:دییییییییی
بازم به مرام من:دییییییییییییی

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما رسممون اينه 4 شنبه سوري همه با هم توي خيابون هاي شيراز ميريم خريد عيد!!!
ان شالله كه همه همراهي كنن

منم چون تعزیرات حکومتی اینجا زیاده نمیتونم برم خرید:redface:

میبینم که فرانک خانومم اونجا مدیر شدن دیگه نمیان اینجا سر بزنن:دییییییی آدم وقتی به پست و مقام میرسه که خودشو گم نمیکنه:دییییییییی

آره واقعا آدم اینقدر بیجنبه :D
این پست و مقام ها به هیشکی وفا نکرده ;)
از الی یاد بگیر چقدر فروتنه ,همش بینه مردمه

faranak123susmar

عضو جدید
سلام:smile: به همه دوستان سال نو نزدیک شده و همه ماها یه حس و حال دیگه ای داریم .شمارش معکوس سریع تر دارن حرکت می کنند. از الان این سال نو رو به همه تبریک می گم. اگه از عید دیدن خاطره ای دارید بگین البته شیرین باشه با مزه شیرینی ناپلونی:D.
از خودم بگم بهترین عیدام اون عیدایی بود که تمام اعضائ خانواده سنشون پایین بود و همه دور هم بودیم ولی الان که همه سر خونه زندگی خودشونن اون شیرینی سابق رو نداره . ولی با این حال عید دیگه.
ما تو شهرمون چهاشنبه سوری شام یا نهار سبزی پلو با ماهی می خوریم نه اولین روز عید. رسمشماها چطوریه؟؟

سلام.ما آش رشته میخوریم 4شمبه سوری!آتیش بازیو اینام که سرجاشه!سبزی پولو هم که اوله عیده!

faranak123susmar

عضو جدید

مدیر چیه؟ :biggrin: ناسلامتی خاله شدیما!دارم بچه داری میکنم!

faranak123susmar

عضو جدید
منم چون تعزیرات حکومتی اینجا زیاده نمیتونم برم خرید:redface:

آره واقعا آدم اینقدر بیجنبه :D
این پست و مقام ها به هیشکی وفا نکرده ;)
از الی یاد بگیر چقدر فروتنه ,همش بینه مردمه

میگم خاله شدم!صوبت نکن شوما!
(
)

ARTA675

عضو جدید
سلام بابا اینجا ما که اگه بریم بیرون میترکوننمون روال طبیعی و کمترین تو گیلان گاز اشکاوره و کلی نارنجک از زد تانک تا زد نفر گرفته تا خنپاره 60 :D.
واقعا یه بار تو یکی از میدونای شهر اون قدر دز گاز زیاد بود که تمام چشمام اشک میومد:weirdsmiley:. با اینکه دور و بر میدون خبری نبود( دیگه ببینید دور و بر چه خبر بوده). تو خیابون بالا شهر هم بل اجبار تمام مغازه ها رو می بندن . یعنی اگه یه قریبه به شهر وارد شه فکر میکنه عزای عمومیه البته با صدای نارنجک( البته این توصیف یه جنگ خیابونیه:neutral: که دست کمی هم از یه جنگ نداره:D) . وای چه روزای خوبی در پیشه ایشال.. خوش باشید همیشه:w30:.

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بابا اینجا ما که اگه بریم بیرون میترکوننمون روال طبیعی و کمترین تو گیلان گاز اشکاوره و کلی نارنجک از زد تانک تا زد نفر گرفته تا خنپاره 60 :D.
واقعا یه بار تو یکی از میدونای شهر اون قدر دز گاز زیاد بود که تمام چشمام اشک میومد:weirdsmiley:. با اینکه دور و بر میدون خبری نبود( دیگه ببینید دور و بر چه خبر بوده). تو خیابون بالا شهر هم بل اجبار تمام مغازه ها رو می بندن . یعنی اگه یه قریبه به شهر وارد شه فکر میکنه عزای عمومیه البته با صدای نارنجک( البته این توصیف یه جنگ خیابونیه:neutral: که دست کمی هم از یه جنگ نداره:D) . وای چه روزای خوبی در پیشه ایشال.. خوش باشید همیشه:w30:.

آره , چند سال پیش یکی از فامیلامون رشت بود
میگفت شب چهار شنبه سوری اون سال هر کسی از پنجره خونش یه جور ترقه مینداخته بیرون یه دفعه یکی از خونش نارنجک جنگی میندازه بیرون:D
فرداش اومده بودن همه ی خونه های اونجا رو گشته بودن به بهانه ی همینم هرچی نوار (اون زمان VHS ) بوده رو با خودشون بردن:D