دانشگاه سمنان

faranak123susmar

عضو جدید
وا منم یه زمانی خواهر شدم
مگه مثه تو بودم:دییییییییی

خو تو که مث من نیستی؟؟؟
اون موغه که خاهر شدی هم کتاب از دستت نمی افتاد!

ARTA675

عضو جدید
آره , چند سال پیش یکی از فامیلامون رشت بود
میگفت شب چهار شنبه سوری اون سال هر کسی از پنجره خونش یه جور ترقه مینداخته بیرون یه دفعه یکی از خونش نارنجک جنگی میندازه بیرون:D
فرداش اومده بودن همه ی خونه های اونجا رو گشته بودن به بهانه ی همینم هرچی نوار (اون زمان VHS ) بوده رو با خودشون بردن:D
اووووووو :eek: (تعجبه رشتی ) می دونستم تو ضمینه 4شنبه سوری از قدما هستیم و بسیار فعال ;) ولی نه تا این حد:cry:.

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی دانشجویی به روایت تصاویر:D

ساعت ۲ نصف شب یک اتاق

ساعت ۳ نصف شب کل خوابگاه منهای سرپرست

ساعت ۴ صبح هنگام خواب

وضعیت تحصیل در خوابگاه

اولین روزهای خوابگاه

گفت و گوی صمیمانه برسرآماده کردن صبحانه بعد از گذست چند روز

پایان گفت و گو

امکانات غذایی در خوابگاه

طریقه ظرف شستن در خوابگاه

مسئول خوابگاه :

بیرون خوابگاه

اواخر ترم وضعیت ۷۰درصد دانشجویان

بعد از فارق التحصیلی :

ARTA675

عضو جدید
خیلی قشنگ توصیف کردی البته من که تجربه زیادی تو ضمینه خوابگاه ندارم ولی تا دیدم این جوری بوده.
راستی به تعامل بین اساتید محترم و دانشجویان گرامی هم بد نیست اشاره ای بشه:D.

آخرین ویرایش:

ARTA675

عضو جدید
سلام به همگی آقا چه خبر بود 4شنبه سوری تو گیلان !! یه بترکون بترکونی بود که بیاو ببین . کلی هم بگیر بگیر بود. دئما پلیس( حاج مجتبی :D) گیر می داد .
در اینجا تجمع نکنید مگه با شما نیستم:w08:
بازم مغازه ها رو بستن . البته عقل سلیم هم حکم میکنه با این وضعیت بسته باشن:D
هوا هم که مثل هر سال بارونی و سرد. کوچه ها هم که توش گله به گله آتیش روشن بود.
تو بازار هم فوروشنده ها داد میزدن آقا نارنجک فورشی داریم!! حالا خوبه ممنوع!!
به هر حال بازم ساب هم بیرون بود و بزن برقس به راه :redface: :biggrin: آره دیگه. اینجوریاست اینجا:D.

ARTA675

عضو جدید
سلام به همگی میدونم همه منطزر ( غلط املایی 0.5 نمره) منتظر بودید من یه کامنت بزارم :biggrin:. بابا انگاری خیلی خیلی داره بهتون خوش میگذره ها:w33: هیچ کس پیدا میداش نیست. ای بابا تا چند روز دیگه باس بریم به دانشگاه بوی ماه مهر و از این جور چیزا دیگه. ایشال.. عید به همه بر و بچ خوش گذشته باشه. خصوصا بعضیا ... آره دیگه...:biggrin:

ARTA675

عضو جدید
نامردیه خیلی زود گذشت:cry:

دو روز قبل عید همه کتاب ها رفت بالا ولی بعد عید یه همچین بلایی میاد سر آدم:w28:.
در مجموع عید همیشه خوب بوده. برا من هم خوب بود ولی..... میشد بهتر بشه . اگه بعضی ها وقت میکردن جواب میلشون رو میدادن مخصوصا اساتید محترم و محترمه. امیدوارم به همگی خوش گذشته باشه . مخصوصا دوستای خیلی عزیزمون که خیلی دوسشون دارم.
:w23:میبینمتون .

ARTA675

عضو جدید
سلامممممممممممممممممممممم برگشتن به سمنان رو به همه تبريك ميگم

سلام داش وحید کم پیدایی عمو!! درست توشیراز اینترنت نیست:eek: ولی تلگراف که هست یه حالی بپرسی:D
چرا شایعه درست میکنی!! کاکو کی گفته همه سمنانن ؟!!. ما که تو خونمونیم:biggrin: تازه استادا ایمیل میزنن که بابا دلمون واست تنگ شده پس کی میای اینورا ببینیمت.( بلوف آبادانی).

eli1989

عضو جدید
سلام داش وحید کم پیدایی عمو!! درست توشیراز اینترنت نیست:eek: ولی تلگراف که هست یه حالی بپرسی:D
چرا شایعه درست میکنی!! کاکو کی گفته همه سمنانن ؟!!. ما که تو خونمونیم:biggrin: تازه استادا ایمیل میزنن که بابا دلمون واست تنگ شده پس کی میای اینورا ببینیمت.( بلوف آبادانی).
این تیکه اش خیلی بامزه بود!!