یا اسپینــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال!

یا اسپینــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال!
سلام
من هم فارغ التحصیل شیمی از دانشکده علوم دانشگاه تهرانم.
یا یک سال جهشی خوانــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده!![]()
فاطمه کیه؟؟!!!بیا ج بده!!!!!!!!!:دیسلام فاطمه جان شما استاد فتحی پور رو میشناسید؟میخواستم با ایشون روی پایان نامه ارشدم کار کنم؟
سلام فاطمه جان شما استاد فتحی پور رو میشناسید؟میخواستم با ایشون روی پایان نامه ارشدم کار کنم؟
احتمالا خواسته پیام خصوصی بده ، اشتباهی اینجا نوشته![]()
سلام..بنده هم فارغ التحصیل کارشناسی شیمی از پردیس علوم و از دو ماه بعد دانشجوی ارشد همین دانشگاه![]()
سلام ابیسسلام....
چیه؟؟!!!!همینجوری خواستم ی سلامی کرده باشم!!!
سلام ابیس![]()
براخودتون که ترسناکترهمن از چهره پروفایلت میترسم!!![]()
---------------------------
یا جاده ی غم آلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود!![]()
من از چهره پروفایلت میترسم!!![]()
---------------------------
یا جاده ی غم آلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود!![]()
سلام ابیس![]()
کم نه!!!!!!!!!!!من ترسناکم؟!!!!!!!!![]()
آاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ ببین چند روز نبودم چه شلوغ شده!!!!! خب بچه ها ارامشتون رو حفظ کنین در مواقع خطر از ماسک اکسیژن استفاده کنین
و اما خطاب به اقایی که فکر میکنه ترسناک نیس....... اولا اسپینال غلطه ، اسپاینال
......ثانیا ...... هیچی.....
![]()
چاقی بی تقصیر نیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت!
این آقاهه که فکر میکرد ترسناک نیس و به "اسپاینال" میگفت "اسپینال" ........هنوز خودشون رو معرفی نکردن!!!!!!!!!![]()
بچه ها واسه افطاری به شماها اس ام اس داده بودن؟
نه!به من که هیشکی sms نداده بود!!!!!به شما داده بودن؟؟؟!!!
عاقا قبول نیست!!!منم افطاری میخوام!!!!!!!!!!
نه، به ما هم نداده بودن. به بچه های دانشکده اقتصاد داده بودن. گفتن تعداد همراه هاتون رو هم پیامک کنید.
میخواستم ببینم دیگه کدوم دانشکده ها افطار داده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | مقایسه خوابگاه های دانشگاه های تهران | دانشگاه های دولتی | 2 | |
![]() |
***دانشگاه تهران*** | دانشگاه های دولتی | 6 | |
![]() |
دانشکده فنی دانشگاه تهران | دانشگاه های دولتی | 0 |