خیانت وای بر ماااااااااااااااااااااااا ا

sheyda jon

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زنی که تازه بیوه شده و از همسر مرده اش هم دل خوشی نداشته یه پسر بزرگ هم داشته که دانشجو بوده...
این خانواده یه خونه ی 2 طبقه داشتن که طبقه ی همکف برای خودشان و طبقه ی بالا برای اجاره دادن بوده...
در زمان حیات شوهرش یه زن و مرد میان خونشون بعنوان مستاجر. مرد مستاجر وکیل پایه یک دادگستری و فوق العاده آدم چشم پاکی بوده....
زن این مرد مستاجر هم یه بچه داشته و یه بچه هم توی شکمش بوده.....
بعد از فوت مرد صاحبخونه، زن صاحبخونه بعد از 3 ماه با مرد مستاجر که از خودش کوچیکتر بوده ازدواج میکنن....
حالا مرد مستاجر فقط در طبقه ی پایین که خونه ی جدیدش هست زندگی می کنه و زنش هم خونه ی باباشه...با دو تا بچه.....

از این اتفاقات زیاده ! خودتو ناراحت نکن

مهسا69

عضو جدید
من بادوستم این تاپیکو خوندیم یاد یکی از اتفاقایی که چند وقت پیش برای یکی از آشناهامون افتاد وماهم فهمیدیم افتادیم ........ دختری که هیچ تعهدی به هیچکسی نداره بایه مردرابطه داره که زن ودوتا بچه داره من میگم خیانته دختره داره خیانت میکنه دوستم میگه دختره گناهی نداره مقصر اصلی مردس..... .....

شما نظرتون چیه دختره مقصره یامرده ؟؟؟؟

چرا جواب منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sheyda jon

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا جواب منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقصر هر دو هستن عزیزم...
تا یکی از طرفین نخوان که نمیشه
این همه آدم در اطراف هر دوشون بودن ... مرده یه عالمه دخترو می شناسه.... دختره هم یه عالمه پسرو ...
چرا فقط این دو تا با هم رابطه دارن؟
خوب معلومه ! چون هر دوشون دلشون لرزیده

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی جلو نیاد که اعصابم خیلی داغونه
نزدیکم نیاید که داغونم
واقعا قلبم میخواد بترکه از این حادثه میخوام براتون تعریف کنم:
اول از همه قسمتون میدم تور به قران خیانت نکنید به همسرانتون از همتون خواهش میکنم چه زن چه مرد
ببخشید هر چی فکر میکنم میبینم نگم بهتر
فقط از این حقیر بشنوید
خیانت کار بدیه همین
شرمنده همتون طاقتشو ندارم:gol::cry:
خيانت --اصلا کسي ميتونه اون کلمه مقابلشوپيدا کنه؟!!!!
راستي نفهميدم اخرش گفت موضوعو چي بوده؟؟

مهسا69

عضو جدید
مقصر هر دو هستن عزیزم...
تا یکی از طرفین نخوان که نمیشه
این همه آدم در اطراف هر دوشون بودن ... مرده یه عالمه دخترو می شناسه.... دختره هم یه عالمه پسرو ...
چرا فقط این دو تا با هم رابطه دارن؟
خوب معلومه ! چون هر دوشون دلشون لرزیده

حالا دختره نمیتونه ازش دل بکنه ولی مرده براش مهم نیست با خیلیای دیگم درارتباطه

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیانت
مرد جوانی نزد پدر خود رفت و به او گفت :
- می خواهم ازدواج کنم . پدر خوشحال شد و پرسید :
- نام دختر چیست ؟ مرد جوان گفت :
- نامش سامانتا است و در محله ما زندگی می کند . پدر ناراحت شد . صورت در هم کشید و گفت :
- من متاسفم به جهت این حرف که می زنم . اما تو نمی توانی با این دختر ازدواج کنی چون او خواهر توست . خواهش می کنم از این موضوع چیزی به مادرت نگو . مرد جوان نام سه دختر دیگر را آورد ولی جواب پدر برای هر کدام از آنها همین بود . با ناراحتی نزد مادر خود رفت و گفت :
- مادر من می خواهم ازدواج کنم اما نام هر دختری را می آورم پدر می گوید که او خواهر توست ! و نباید به تو بگویم . مادرش لبخند زد و گفت :
-
نگران نباش پسرم . تو با هریک از این دخترها که خواستی می توانی ازدواج کنی . چون تو پسر او نیستی . . . !

جالب بود...

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایییی خدا...... من خیلی متوجه نشدم....
یعنی تو و گلایه جون خود جنسین!!!!