خودسوزی یک شهروند درشهرداری خرمشهر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
تن های هرزه را سنگسار می کنند
غافل از آنکه شهر پر از فاحشه های مغزی است
و کسی نمی داند که مغزهای هرزه ویرانگرترند تا تن های هرزه

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالت خوبه پسر جان؟!.......من اصلا درباره عقیده شما صحبتی کردم؟......پس شما اصل نظام رو قبول داری......ولی حکومت رو خیر.......و چون اصل نظام و جمهوری اسلامی را میخواهی رای دادی ......
مگه آن جمهوری اسلامی با اون جمهوری اسلامی قانون اساسیش فرق کرده؟.........شما چارچوب رو قبول داشتی که رای دادی.........تمام

به نظر شما قانون اساسی تغییر نکرده؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکسی ی سطح درکی داره.ی وسعت دیدی داره
از نظر ی عده اگه طرف بره کلیه هاشو بفروشه تنفروشی نکرده
تو اون شرایط نبوده نمیفهمه ی آدم ب کجا میرسه ک تن فروشی میکنه.. ک خودشو میسوزونه
اصلا این شرایط واسش قابل فهم و هضم نیست
بعضیام اینجوری ان دیگه.. دنیاشون همینقدره

مارال عزیزم ...من نمیخوام بحث کنم...
ولی حرفی که میزنی درسته آدم به یه جایی میرسه که خیلی سخته تحملش و میره تن فروشی میکنه خود سوزی میکنه خودکشی میکنه ...ولی این یعنی نادیده گرفتن خدا ...از کجا معلوم همون لحظه ای که اقدام کرد خودکشی کنه خدا دستشو نمیگرفت؟
این حرفم دفاع از وضع خراب مملکت نیستا ولی میخوام بگم وضع خرابم دلیل نمیشه تن فروشی یا خودکشیو توجیه کنیم ...

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
چه فساد مالی؟......دقیقا بفرمائید.....ملاک ما افراد نیست سرکار انم.......پس لطفا به عهدتون با دوستانتون پایبند باشین ....نظر تحریک کننده اذهان ندین تا نیازی به پاسخ به گقته های شما نبینم....سرکار خانم کاراگاه!

نقل قول پست بنده هست.....بی ادبی بنده رو دقیقا بگو.....من همین جا ازت عذرمیخوام.....شما مگه پسر نیستی؟.......چند سالتونه؟.....من این شور و هیجان شما رو درک میکنم.......ولی برخی بی فرهنگی ها رو خیر .........شما ازدواج کردی که مدام میگی مجردی تو جاهای مختلف ؟.....من اصلا کاری به سن و سال ندارم.......بحث من احترام تو یک بحثه....همین

چیه؟؟ بازم طلبکاری؟؟
خودت نوشتی
اصلا حالت خوبه پسر...........منم مثل اینه حرفتو به خودت برگردوندم.......دیدی چقد بد بود؟؟
چیکار به سن من داری؟؟ 23........25......30............چه فرقی داره؟؟؟ واسه حرف زدن و فهمیدم مسائل سن خاصی وجود داره؟؟؟ تا قبل اون سن دید ها سطحی هست؟؟؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از طرف من دست ایشون رو ببوسید.......یه دانشجوی ارشد توقعاتشو بیاره پائین......دنبال پشت میز نشینی نباشه کار مناسب گیرش میاد.....دوران دانشجوییشم بهتر بود همراه درس خوندن کار میکرد.....خود بنده نمونه موردی که گفتین هستم......الآن هم البته میزنشین نیستم.........آقای بی ادب جواب بی ادبیتو نمیدم.....

آقای محممد ....
اونی که توقعش بالا نیست و کار پشت میز نشینی نمیخواد چی؟....
نه واسه همه کار گیر نمیاد ....پدر و مادرامون کارگرو بی سواد بودن گفتن برین درس بخونین برای خودتون کسی بشین نه اینکه بشیم شاگرد اول ارشد ولی چون بابا مامانمون کارگر بودن و پارتی نداریم دوباره ما هم بشیم کارگر ....وضع مملکت الان اینه
گاهی باید توقع داشت .....توقع کار متناسب با تحصیلات برای اونی که واقعا شایستشه که بد نیست ...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مارال عزیزم ...من نمیخوام بحث کنم...
ولی حرفی که میزنی درسته آدم به یه جایی میرسه که خیلی سخته تحملش و میره تن فروشی میکنه خود سوزی میکنه خودکشی میکنه ...ولی این یعنی نادیده گرفتن خدا ...از کجا معلوم همون لحظه ای که اقدام کرد خودکشی کنه خدا دستشو نمیگرفت؟
این حرفم دفاع از وضع خراب مملکت نیستا ولی میخوام بگم وضع خرابم دلیل نمیشه تن فروشی یا خودکشیو توجیه کنیم ...

نمیدونم چی بگم
لابد درک چنین شرایطی واسه بعضیا سخته
:|
بحث توجیه اون کار نیست.اما نمیدونم چرا تن فروشی ی دختر تحملش اینقدر سخته اما تحمل دزدیهای کلان اینقدر ساده
چرا با تن فروشی مملکت نابود میشه با دزدی کلان ن
چرا گناه تن فروشی از دزدی و اختلاس بیشتره
چرا هیچکس نمیپرسه چرا دزدی کرد؟؟ اما همه میگن چرا تنفروشی کرد
تن خودشو فروخت.حق من و ترو خورد؟؟؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چی بگم
بحث توجیه اون کار نیست.اما نمیدونم چرا تن فروشی ی دختر تحملش اینقدر سخته اما تحمل دزدیهای کلان اینقدر ساده

نه اونو هم همه میگن ...منتها چون زور اون دزدا بیشتره همه یواشکی میگن ....ولی تن فروشا و خودسوزا رو همه جار میزنن...

zaha joon

عضو جدید
توقعشو بیاره پائین.........یعنی ابتدا کارگری کنه.......بعد فرماندهی ..........یکباره نمیشه فرمانده بود......خود بنده چندین سال کارگری کردم........خرابی های کابل رو رفع کردم و کابل کشی انجام دادم....بالای دکل رفتم.....با برق بازی کردم.....تا امروز رسیدم به اینجا که مواقع ضروری بواسطه سیستم معایب رو چک کنم ........البته بازم هنوز کار ما پشت میزنشینی نیست.......تمایلی هم ندارم این بحث ها رو بکنم.......و شما هم لطف کن دیگه از من نقل قل نگیر......چون دیگه نه به شما جوابی خواهم داد و اون خانم ......خیر پیش
اقا ول کنین تروخدا
هر کسی یه دیدی داره
شما اینطوری به مسائل نگاه میکنین قرار نیست اینجا کسی دید کسی رو عوض کنی فقط باید نظرتونو بگین

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
نمیدونم چی بگم
خدا نکنه روزی برسه تو این مملکت که تن فروشی یه دختر عادی بشه!اتفاقی که در غرب افتاد.اینکارو میکنن حتی بدون نیاز مالی و اقتصادی...
در مورد رابطه فقر و فساد هم واضحه.روایت امام صادق هست که از هر دری فقر بیاد،از در دیگه فحشا میاد.اما این دلیل نمیشه که ما آدما بخاطر مشکل اقتصادی به خودمون مجوز انجام یه سری کارا رو بدیم!اختیار ! خدا !
دزدا هم گناهشون کمتر نیست.زورشون زیاده.مثه آقای بوووووق.... که بعد این همه مدت با این همه پرونده فقط حبس بریدن براش!من که تا نبینم رفته زندان باور نمیکنم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای محممد ....
اونی که توقعش بالا نیست و کار پشت میز نشینی نمیخواد چی؟....
نه واسه همه کار گیر نمیاد ....پدر و مادرامون کارگرو بی سواد بودن گفتن برین درس بخونین برای خودتون کسی بشین نه اینکه بشیم شاگرد اول ارشد ولی چون بابا مامانمون کارگر بودن و پارتی نداریم دوباره ما هم بشیم کارگر ....وضع مملکت الان اینه
گاهی باید توقع داشت .....توقع کار متناسب با تحصیلات برای اونی که واقعا شایستشه که بد نیست ...
سلام علیکم .......خب این نظر شماست.......ولی من دیدم و می بینم که کار گیر میاد......البته وظیفه دولت هست که اشتغال زایی کنه و متناسب با تحصیلات افراد شاغل بشن......بنده دوستی داشتم رفتن انگلیس ......برای درس خواندن......ولی در کنارش دارن گارسونی میکنن....واقعیت اینه که کار عار نیست.....
اما حرفی که شما گفتین.....متوجه منظور بنده نشدین...بنده میگم ه نفر تا تجربه کافی کسب نکرده نباید بشینه پشت میز......یه کسی باید بشینه که علاوه بر دانش اون.....عملی هم کار کرده باشه....تا وقتی مشکلی پیش اومد که زیردستش نتونس انجام بده او بتونه.......یا زیردستش وقتی توضیح داد متوجه بشه ....حالا اینکه میگین یه عده به ناحق میشینن سر میز ریاست بله هست......پارتی بازی و فامیل بازی هست .......ولی من میگم حالا ما هم باید همچین توقعی داشته باشیم؟......اگر خب ما موافق پارتی بازی هستی خب یه بحث دیگست اگه نه......واقعا ببینیم بعد علمی و عملی ما چقدره......یه دانشجوی فوق لیسانسی که کار عملی انحام نداده و یه مدرک گرفته مثل زنبور بی عسل میمونه ........امروز باز کار مهم کار عملی است ......یادگیری نرم افزار ،شناخت سخت افزار.......تجربه و تجربه
من نمیگم این توقع بیجاس......بله وظیه دولته که هر کسی فارغ التحصیل میشه دل مشغولی برای پیدا کردن کار نداشته باشه.....اینم زمانی محقق میشه که صنعت و دانشگاه با هم عهد و پیمان بنیادین ببندن ........و در کنار همه این ها سطح توقع.......بنده سراغ دارم دوست عزیزی که مکانیک یکی از دانشگاه های تهران بوده.....ارشدش هم چند ساله گرفته....چند سال هم در یکی از شرکت های خودروساز مشغول بود .......ولی بیرون اومد و رفت دنبال کار آزاد!.....حالا چرا .....چون درآمدش بیشتره!
اقا ول کنین تروخدا
هر کسی یه دیدی داره
شما اینطوری به مسائل نگاه میکنین قرار نیست اینجا کسی دید کسی رو عوض کنی فقط باید نظرتونو بگین
دقیقا.......قرار نیست همه با یک دید به مسئله ای نگاه کنن.....اگر این چنین بود که بحثی پیش نمی آمد.....حالا یه عده با ظاهری دیگه سعی دارن نظرشون رو تحمیل کنن.....قیافه حق به جانب هم میگیرن......خب چکارشون کنیم؟.......به ما میگن ذهنتون رو شستش دادن........غافل از اینکه این ذهن خود اونهاست که شستشو داده شده و همه چی رو صفر و یکی میبینن

zaha joon

عضو جدید
سلام علیکم .......خب این نظر شماست.......ولی من دیدم و می بینم که کار گیر میاد......البته وظیفه دولت هست که اشتغال زایی کنه و متناسب با تحصیلات افراد شاغل بشن......بنده دوستی داشتم رفتن انگلیس ......برای درس خواندن......ولی در کنارش دارن گارسونی میکنن....واقعیت اینه که کار عار نیست.....
اما حرفی که شما گفتین.....متوجه منظور بنده نشدین...بنده میگم ه نفر تا تجربه کافی کسب نکرده نباید بشینه پشت میز......یه کسی باید بشینه که علاوه بر دانش اون.....عملی هم کار کرده باشه....تا وقتی مشکلی پیش اومد که زیردستش نتونس انجام بده او بتونه.......یا زیردستش وقتی توضیح داد متوجه بشه ....حالا اینکه میگین یه عده به ناحق میشینن سر میز ریاست بله هست......پارتی بازی و فامیل بازی هست .......ولی من میگم حالا ما هم باید همچین توقعی داشته باشیم؟......اگر خب ما موافق پارتی بازی هستی خب یه بحث دیگست اگه نه......واقعا ببینیم بعد علمی و عملی ما چقدره......یه دانشجوی فوق لیسانسی که کار عملی انحام نداده و یه مدرک گرفته مثل زنبور بی عسل میمونه ........امروز باز کار مهم کار عملی است ......یادگیری نرم افزار ،شناخت سخت افزار.......تجربه و تجربه
من نمیگم این توقع بیجاس......بله وظیه دولته که هر کسی فارغ التحصیل میشه دل مشغولی برای پیدا کردن کار نداشته باشه.....اینم زمانی محقق میشه که صنعت و دانشگاه با هم عهد و پیمان بنیادین ببندن ........و در کنار همه این ها سطح توقع.......بنده سراغ دارم دوست عزیزی که مکانیک یکی از دانشگاه های تهران بوده.....ارشدش هم چند ساله گرفته....چند سال هم در یکی از شرکت های خودروساز مشغول بود .......ولی بیرون اومد و رفت دنبال کار آزاد!.....حالا چرا .....چون درآمدش بیشتره!

دقیقا.......قرار نیست همه با یک دید به مسئله ای نگاه کنن.....اگر این چنین بود که بحثی پیش نمی آمد.....حالا یه عده با ظاهری دیگه سعی دارن نظرشون رو تحمیل کنن.....قیافه حق به جانب هم میگیرن......خب چکارشون کنیم؟.......به ما میگن ذهنتون رو شستش دادن........غافل از اینکه این ذهن خود اونهاست که شستشو داده شده و همه چی رو صفر و یکی میبینن
بله
قرارم نیسست اینجا کسی به کسی توهین کنه
لطفا ادامه ندین بحثو
چون هیچ فایده ای نداره

zaha joon

عضو جدید
یا باید بیخیال بود........یا با یه سری دلیل الکی همه چیو نادیده گرفت........:smile:

ولی وقتی ظلمو ببینی و حرف نزنی......با ظالم چه فرقی داری؟؟:smile:
بگزریم..............حالت خوبه؟:D

وقتی حرف زدن ما به گوش هیشکی نمیرسه .. فقط میشه یه بحثی که فقط اعصاب خودتو خورد میکنه اخرشم هیچی
پسس وقتی هیچ فایده نداره بهتره که ادم ببینه و تحمل کنه فقط

خوبم ... موز بزن خخخخخ:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

علیکم سلام ....
میدونین چرا تو انگلیس گارسونی میکنه چون حقوق گارسونا اونجا زیاده البته به پول ایران ....
بنده هم یه نفرو میشناسم خیلی معذرت میخوام دسشویی میشوره نمیدونم تو کدوم کشور و ارشد عمران داره
بله کار که عار نیست این باور خیلیاست ...
اون شاگرد اولی که گفتم خواهرمه ....شاگرد اول مهندس شیمیه ...مقاله آ اس ای هم داره ...زبانشم بد نیست ...نرم افزارشم خوبه به نظرشم کار عار نیستا ..کار پشت میزم نمیخواد منتها همیشه از اون بی لیاقت تر ها رفتن سرکار و اون داره کار بی مزد میکنه درس میده و از جیب میذاره به جای اینکه بره تو جیبش ...ولی بازم خدا بزرگه .....
نتیجه تموم حرفم این بود که بگم هستن هنوز آدمایی که هم تجربه عملی دارن هم تحصیلات ولی چون وضع خرابه سرو سامون نگرفتن ....
مچکرم ....
موفق باشید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیکم سلام ....
میدونین چرا تو انگلیس گارسونی میکنه چون حقوق گارسونا اونجا زیاده البته به پول ایران ....
بنده هم یه نفرو میشناسم خیلی معذرت میخوام دسشویی میشوره نمیدونم تو کدوم کشور و ارشد عمران داره
بله کار که عار نیست این باور خیلیاست ...
اون شاگرد اولی که گفتم خواهرمه ....شاگرد اول مهندس شیمیه ...مقاله آ اس ای هم داره ...زبانشم بد نیست ...نرم افزارشم خوبه به نظرشم کار عار نیستا ..کار پشت میزم نمیخواد منتها همیشه از اون بی لیاقت تر ها رفتن سرکار و اون داره کار بی مزد میکنه درس میده و از جیب میذاره به جای اینکه بره تو جیبش ...ولی بازم خدا بزرگه .....
نتیجه تموم حرفم این بود که بگم هستن هنوز آدمایی که هم تجربه عملی دارن هم تحصیلات ولی چون وضع خرابه سرو سامون نگرفتن ....
مچکرم ....
موفق باشید
دستشویی شستن از جمله مشاغلی است که حقوق بالایی داره........حتی در ایران خودمون........ای کاش خود خواهرتون صحبت میکردن........یعنی هیچ کدام مراکز خصوصی هم نتونستن برن؟......
بله هستن.......ما هم در قبال کلیات صحبت کردیم........نه مثال نقض

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستشویی شستن از جمله مشاغلی است که حقوق بالایی داره........حتی در ایران خودمون........ای کاش خود خواهرتون صحبت میکردن........یعنی هیچ کدام مراکز خصوصی هم نتونستن برن؟......
بله هستن.......ما هم در قبال کلیات صحبت کردیم........نه مثال نقض

هیچ مرکز خصوصی استخدامی نمیخواستن ....ایشون دارن تو سه تا دانشگاه درس میدن ولی نه قرار دادی بسته نه بیمه ای داره نه حتی حقوقی ..حتی بهش ناهار و غذا هم نمیدن ....پول کرایشم از جیب خودشه ....
امثال خواهر من کم نیستن ....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ مرکز خصوصی استخدامی نمیخواستن ....ایشون دارن تو سه تا دانشگاه درس میدن ولی نه قرار دادی بسته نه بیمه ای داره نه حتی حقوقی ..حتی بهش ناهار و غذا هم نمیدن ....پول کرایشم از جیب خودشه ....
منطقی نیست.......برای شیمی خیلی جاها استخدامی میخوان......خود بنده خانمی رو میشناسم ارشد مهندسی شیمی از اصفهان هستند.......الآن در یکی از شرکت های خصوصی زیر نظر شرکت نفت مشغول به کارن ......نه پارتی داشتند و نه فامیلی ......جز شاگرد اول های دانشگاهشون بودن

کدوم دانشگاه ها .......چند وقته؟......چون اصولا ما هم اول کار قراردادی باهامون نبسته بودن....یعنی همه جا همینطوره......بعد چطور با فوق اجازه تدریس دارن؟......نهایتش ایشون بایستی تو آزمایشگاه باشن و البته نهایتش دانشگاه پیام نور یا آزاد در شهرستان های کوچک استان

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منطقی نیست.......برای شیمی خیلی جاها استخدامی میخوان......خود بنده خانمی رو میشناسم ارشد مهندسی شیمی از اصفهان هستند.......الآن در یکی از شرکت های خصوصی زیر نظر شرکت نفت مشغول به کارن ......نه پارتی داشتند و نه فامیلی ......جز شاگرد اول های دانشگاهشون بودن

کدوم دانشگاه ها .......چند وقته؟......چون اصولا ما هم اول کار قراردادی باهامون نبسته بودن....یعنی همه جا همینطوره......بعد چطور با فوق اجازه تدریس دارن؟......نهایتش ایشون بایستی تو آزمایشگاه باشن و البته نهایتش دانشگاه پیام نور یا آزاد در شهرستان های کوچک استان

بله آزمایشگاه دارن ....
هم دولتی هم پیام نور هم فنی حرفه ای ....
مرکز استانن ....
شمال برای مهندس شیمی کار زیاد نیست مخصوصا برای خانماش...
تو شهرستان های دیگه هم همیشه باید نگران اسکان و امنیت بود ....

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
دانشگاه آزاد ساعتی 7 8 هزار تومن میده واسه تدریس!
یکی با مدرک دکترا داره درس میده طفلک.با همین حقوق
قرارداد نداره.ولی بیمه داره
.
.
.
ولی یکیم هست که ماهی 50 میلیون درآمد داره.زنو بچش هرچقدرم تو فروشگاههای برند میچرخن بازم پول خوردشون تراول 50 تومنیه.
خارج از کشورم نمیره زندگی کنه چون تو ایران بیشتر در میاره!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله آزمایشگاه دارن ....
هم دولتی هم پیام نور هم فنی حرفه ای ....
مرکز استانن ....
شمال برای مهندس شیمی کار زیاد نیست مخصوصا برای خانماش...
تو شهرستان های دیگه هم همیشه باید نگران اسکان و امنیت بود ....
حالا درست شد.........بله متاسفانه این عیب بزرگ هست.......یک عده معتقدن در شمال نبایستی صنعت باشه چون به شرایط زیست محیطی آسیب میرسونه.........میگن نبایستی شرایط
اکولوژی و قیزیولوژی رو تغییر داد.......بنده مهندس صنایعی رو میشناسم که ارشد مدیریت گرفت......ولی الآن کنار پدرش کار میکنه.....در شرایطی که میتونس یک مدیر مدبر و موفق باشد.....

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا من نمیدونم بحث سر چیه ولی بنظرم تبعیض در ایران خیلی زیاده و روز به روز فقیرا فقیرتر میشن و غنی ها غنی تر.

وقتی میخوان حقوق ها رو بالا ببرن ، 20% حقوق استاد دانشگاه رو میبرن بالا و بیست درصده 5 میلیون میشه یه میلیون(فرضا) و اگر فرضا باز حقوق کارگر رو هم 20% بخوان بالا ببرن(که چونه میزنن و نمیبرن) ، 20 درصده 1 تومن میشه 200 تومن! اینجا 800 تومن اختلاف طبقاتی ایجاد شد و با همین وضع اگه بریم جلو شاید در 10-20 سال اینده یه عده کنار خیابون از گشنگی بمیرن احتمالا.

بنظرم قانون کار درست نیست ، یکی درس میخونه جوونیش رو میذاره پای درس و میشه متخصص ، میگیره مثلا 5 تومن.

اونی که درس نمیخونه جوونیش رو یه جور دیگه میگذرونه اخرش میشه نانوا ، رفتگر ، مسافرکش و... اونم درآمدش میشه 1 تومن مثلا.

خب این 5 برابر یعنی چی؟ یعنی زندگی 5 برابر سخت تر ، و رنج 5 برابر بیشتر و...

بنظرم این حالت درست نیست ، چون ما اگر در جامعه رفتگر نداشته باشیم آیا پزشک میخواد بیاد محلشون رو جارو بکشه؟ ایا اگر در جامعه نانوا نداشته باشیم میشه مهندس هر روز نون بزنه توی تنور؟ اگر مسافر کش نداشته باشیم چطوری میشه رفت و امد کرد؟(البته شغل مسافرکشی انقدر ذلیل شده که اگر از ریشه سازمان تاکسیرانی ای وجود نداشته باشه اصلا ، باز هیچ خللی در رفت و آمد مردم ایجاد نمیشه!! تنها شغلیه که همه ازش نون در میارن!)

جایگاه علم باید والاتر باشد و بهش ارزش ریالی داده بشه تا علم جذب داشته باشد و درسخوان زیاد شود ، من نمیگم باید همه حقوق برابر بگیرن ، نه ، من میگم نباید اختلاف در این حد باشه ،
این دور از عدالته.

در ضمن ، اونی که درس میخونه هم اخه باز ارزش بهش نمیدن که بگم اره به علم ارزش دادن ، یه چندتا شغل هست که پول زیادی داره بقیه ی رشته ها و گرایش ها اصلا انگار گرایش نیستن ، خب این درست نیست. اصلا دانشجویی که تا 25 الی 30 سالگی میخواد درس بخونه ، اون شخص دیگه شغلش درسه ، اون باید ذهنش ازاد باشه تا بتونه زوم کنه روی درس و علم رو جلو ببره اونطوری که لازمه ، عوض این حالت ، دانشجو باید به سربازِی ، به ازدواج ، به مسکن و ... فکر کنه ، از طرف دیگه خب وقتی سن میره بالاتر نمیشه که از بابا پول تو جیبی بگیری ، آدم خجالت میکشه ، خب در این حالت دانشجو نمیدونه اصلا باید چیکار بکنه ، بعد بیماری MS زیاد میشه علتش ناشناخته میمونه! چی بگم آخه ؟ از چی بگم که یه ذره درست و در جای خودش باشه؟

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام
سال نو مبارک

تاپیک به دلیل عدم رعایت اعضا به منظور بررسی قفل شد

1. توجه: ارسال مطلب سياسی در باشگاه ممنوع است. تاپيك های سياسی بدون اطلاع قبلی حذف و کاربران خاطی محروم خواهند شد. لطفا برای بحث های سیاسی از سایت های دیگر استفاده بفرمایید.

* لازم به ذکر است با توجه به تذکراتی که پیش از این خدمت دوستان عرض کردم , به تخلفات و مخصوصا تخلفات افرادی که باعث انحراف موضوع شدند رسیدگی خواهد شد
شاد و تندرست باشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.