خودسوزی یک شهروند درشهرداری خرمشهر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای شما اسلام مگر مهم است اصلا؟.....اسلامتون رو از بی بی سی فارسی که تبلیغ بهائیت میکنه و گروهک تروریستی داعش رو حکومت اسلامی میخونه یاد گرفتین؟......واقعیت تلخ است سرکار خانم

من تو این بیس سال اسلامو هیجا این کشور ندیدم...چرا خودتو گول میزنی.....
:|

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس یعنی ما انقلاب که فقطکردیم که امریکا نباشه؟؟؟؟ البته به جاش دوست خوبمون هست پول میگیره جنس نمیده..

خیر.......ایران با همه کشورها که احترام حالیشونه دوست است ......در این دوستی هم حساب و کتاب وجود دارد

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیر.......ایران با همه کشورها که احترام حالیشونه دوست است ......در این دوستی هم حساب و کتاب وجود دارد

ببین محمد اقا تعصب نداشته باش کسی که خوابه رو نمیشه بیدارکرد... فکر نکن شما از خیلی بیشتر از کسایی که انتقاد میکنن دلت برای ایران میتپه ...تا چیزی رو که وجود داره قبول نکینیم درست نمیشه.......

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
تو عصر حجر شما زندگی می کنید؟.........من مثل شما فقط رسانه های من باب میلم نمیخونم سرکار خانم........اعترافات خود این ها به متن انگلیسی هم هست

شما کجا زندگی میکنی؟......چند جای کشور رفتی و زندگی کردی؟.......شما فقط میتونی در حوزه دور و بر خودت حرف بزنی .......یه خورده فکر کن ......مزه مزه کن ......ببین داری چی میگی ........شما چند سالتونه که تو این بیست سال ندیدین؟.......25 سال بیشتر داری؟.......اون خانمی ه دم از قضاوت کردن میزنه.....چرا حالا ساکت باید باشه.....قضاوت هم بود و نبود داره؟.......اما جواب من به قضاوت شما........من خودمو گول نمیزنم......فرق من با شما چند چیزه.........تجربه .......همه چیز رو سیاه ندیدن و امید به آینده داشتن ........مثلا شیعه هستیم........شیعه یعنی امید به حکومت صالحان و این وعده خداست.....در تفکر شیعی نا امیدی و یاس جایی نداره

شما چطور؟؟
چن جای کشور رفتی و زندگی کردی؟؟ و زندگی کردی؟؟ و زندگی کردی؟؟:smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین محمد اقا تعصب نداشته باش کسی که خوابه رو نمیشه بیدارکرد... فکر نکن شما از خیلی بیشتر از کسایی که انتقاد میکنن دلت برای ایران میتپه ...تا چیزی رو که وجود داره قبول نکینیم درست نمیشه.......

من به کشورم تعصب ندارم.......ولی ان شاالله غیرت داشته باشم.........بله این جمله دکتر شریعتی است........و در زمان پهلوی حرف های بسیار خوبی رو گفت......چرا فکر نمیکیند این جمله مصداق خودتون باشه؟.......نه همچین فکری نمیکنم.....یه عده این جا خیلی با تمسخر حرف میزنن.....در جا نام اسلام رو میکشن وسط با تمسخر ......من این جور حرف زدن رو روی دلسوزی نمی بینم........دلسوزی موقعی است که نقد منصفانه باشه.....نقد یعنی خوبی و بدی رو کنار هم دیدن......حالا این بدیه .........راهکار .......چیزی که وجود داره و چه میزان هست.......

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو عصر حجر شما زندگی می کنید؟.........من مثل شما فقط رسانه های من باب میلم نمیخونم سرکار خانم........اعترافات خود این ها به متن انگلیسی هم هست

شما کجا زندگی میکنی؟......چند جای کشور رفتی و زندگی کردی؟.......شما فقط میتونی در حوزه دور و بر خودت حرف بزنی .......یه خورده فکر کن ......مزه مزه کن ......ببین داری چی میگی ........شما چند سالتونه که تو این بیست سال ندیدین؟.......25 سال بیشتر داری؟.......اون خانمی ه دم از قضاوت کردن میزنه.....چرا حالا ساکت باید باشه.....قضاوت هم بود و نبود داره؟.......اما جواب من به قضاوت شما........من خودمو گول نمیزنم......فرق من با شما چند چیزه.........تجربه .......همه چیز رو سیاه ندیدن و امید به آینده داشتن ........مثلا شیعه هستیم........شیعه یعنی امید به حکومت صالحان و این وعده خداست.....در تفکر شیعی نا امیدی و یاس جایی نداره
شما ازون دسته ادمایی ب اسم خدا سر می بری.......... :|
من تعجب میکنم واقن شما درین کشور زندگی میکنیدو از ش دفاع میکنید...پس من فک میکنم شما ادم بیتفاوتی هستید یا نمیتونین راجب اتفاقا دوروبرتون فکر کنید ک اینو میگید..... تو این کشور کار درستی انجام نمیشه اگه هم بشه قبلش چن جایی اوار شده.....
کاش هر وقت خودشو درست کرد اسم اسلامیو روی خودش میزاشت تا اینقد وجهه اسلامو بد نکنه....

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بنده به خاطر شغل پدرم و هم شغل خودم اغراق نیست که بگم شمال و جنوب و شرق و غرب ایران و رفتم و حداقل یک سال ساکن بودیم........حرف من این بود هر کس در حوزه زندگی خودش میتونه نظر به این قاطعانه بده .......یه موقع هست میگی من در اکثر نقاط اسلام رو ندیدم.......یک موقع میگی من همه جا رو دیدم.......مطلق بودن و منطق صفر و یکی یعنی ماشین نه انسان

عزیزم با این درک سطحی از سوال من چطور می خوای ج بدی؟؟
شما تو همون تهران....از غرب تا شرق.....و از شمال تا جنوبش با مردمش زندگی کردی؟؟ درداشونو می دونی؟؟ من بچه جنوب شهرم....و با مردم جنوب شهر زندگی کردم....شما چطور؟؟:smile:
این که به خاطر شغل پدر تو یه شهر بری یعنی از تمام مشکلات خبر داری؟؟؟ منظورم ایرانگردیات نبود محمد اقا....منظورم دیدن همه مردم بود.....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

اعترافش ب متن انگیلیسیو بزار بخونم....
واقعیت اینه اینم ی شعاره مث باقی شعارا ایرانیا....
اگه همچین چیزیم گفته باشن ک نگفتن خود ایرانیا این ادعارو داشتن.... والا این کشور کجا و عدالت کجا.....

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
در قبال قضاوتی که میکنید نظری نمیدم.......مشکل شما و سایرینی که این چنین فکر میکنند.......اینه که همه چیزرو یک شبه و یک ماهه میخوان.......واقعا فکر میکنید زمان حضرت علی زندگی میکردین مشکلتون با این قضایا حل میشد؟......در حکومت ایشون هیچ فقیری وجود نداشت؟.......یا زمان امام حسین.......امام حسین چرا با یزید بیعت نکرد؟.......
کسی نام خودشو اسلامی نگذاشت......رفراندومی برگزار شد و با اینکه همه گروه ها آزادانه تبلیغات خودشون رو کردن ........و بیش از 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای دادن.......نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد......(کشور افغانستان هم کشوری با نام جمهوری اسلامی افغانستان..قانون اساسی ما هم اگر اجرا بشه قانون بسیار خوبی است .......مشکل ما در اجراست......که بایستی مشکلات این مسائل مرتفع بشه که یکی از اونها پیگیری سند چشم انداز هست) و اگر این کشور در راهش هیچ موفقیتی نداشت کشوری چون آمریکا به این آشکاری با ملت ایران دشمنی نمیکرد

محمد اقا.....اگر بار دیگر رفراندوم برگزار بشه نتیجه چی میشه؟:smile:
نگید مردم اگاهی ندارن که اگه نداشتن اون 98 درصد هم میره زیر سوال

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز

بنده ترجیح دادم با شما صحبت نکنم... چرا ک نرود میخ اهنین در سنگ : )

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد اقا.....اگر بار دیگر رفراندوم برگزار بشه نتیجه چی میشه؟:smile:
نگید مردم اگاهی ندارن که اگه نداشتن اون 98 درصد هم میره زیر سوال

خوبختنه کشور ما طوری است که هر حداکثر 4 سال یکبار رفراندوم در حال برگزاری است ........همین انتخابا اخیر ریاست جمهوری......قبل اینکه کسی رو به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنن آقای عزیز.....هر رای رای به جمهوری اسلامی است ......بیش از 70 درصد .......البته من نمیگم همه این ها موافق حکومت بودن.....ولی اصل انقلاب و جمهوری اسلامی رو بر هر حکومتی ترجیح میدن......به هر حال در بین این مردم رای دهنده رای سفید ه داده شده........

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
در قبال قضاوتی که میکنید نظری نمیدم.......مشکل شما و سایرینی که این چنین فکر میکنند.......اینه که همه چیزرو یک شبه و یک ماهه میخوان.......واقعا فکر میکنید زمان حضرت علی زندگی میکردین مشکلتون با این قضایا حل میشد؟......در حکومت ایشون هیچ فقیری وجود نداشت؟.......یا زمان امام حسین.......امام حسین چرا با یزید بیعت نکرد؟.......
کسی نام خودشو اسلامی نگذاشت......رفراندومی برگزار شد و با اینکه همه گروه ها آزادانه تبلیغات خودشون رو کردن ........و بیش از 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای دادن.......نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد......(کشور افغانستان هم کشوری با نام جمهوری اسلامی افغانستان..قانون اساسی ما هم اگر اجرا بشه قانون بسیار خوبی است .......مشکل ما در اجراست......که بایستی مشکلات این مسائل مرتفع بشه که یکی از اونها پیگیری سند چشم انداز هست) و اگر این کشور در راهش هیچ موفقیتی نداشت کشوری چون آمریکا به این آشکاری با ملت ایران دشمنی نمیکرد
مردم چ میدونستن چ بلایی در انتظارشونه..... شما حکومت علی و با اینا مقایسه میکنی :|من دیگه حرفی ندارم.....

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شما با چه جور مردمی سرکار داری؟........آقای عزیز من با مردم سطح طبقه پائین جامعه بیش از طبقه بالا سرکار دارم نه فقط در تهران بلکه در تمامی شهرها از اراک و یزد و بندر بگیر تا مازنداران و آن سمت هم اردبیل و آذربایجان و شیراز تا سیستان.......پس چیزی که نمیدونی لطفا شرح بافی نکن

هیچی ما همسایمون خاوریه.....شهرام جونم تو زیر زمینمونه......ه.م هم گاهی بهمون سر میزنه........:cool:
ادمی که با این همه شهر در ارتباط هست و وضعیت معیشتی عموم اجتماع رو خوب قلمداد میکند.........باید به حرفاش اعتماد کرد:smile:

موفق باشی برادر.....خستی نباشی پهلوان..........

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبختنه کشور ما طوری است که هر حداکثر 4 سال یکبار رفراندوم در حال برگزاری است ........همین انتخابا اخیر ریاست جمهوری......قبل اینکه کسی رو به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنن آقای عزیز.....هر رای رای به جمهوری اسلامی است ......بیش از 70 درصد .......البته من نمیگم همه این ها موافق حکومت بودن.....ولی اصل انقلاب و جمهوری اسلامی رو بر هر حکومتی ترجیح میدن......به هر حال در بین این مردم رای دهنده رای سفید ه داده شده........
با این برداشتا خودتو گول نزن.....
مردم بین بدو بدتر میخان یکیو انتخاب کنن نه اینکه دارن ب حکومت رای میدن.....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این برداشتا خودتو گول نزن.....
مردم بین بدو بدتر میخان یکیو انتخاب کنن نه اینکه دارن ب حکومت رای میدن.....

یک سوال ........شما یک اصولی رو قبول نداری .........حالا فرعیاتش برات مهم میشه؟
گول زدن و ساده انگاری همین هاست ......بد و بدتر وقتی معنا پیدا میکنه که اصول قابل قبول باشه.......همه کسانیکه رای دادن در وهله اول به اصل نظام و جمهوری اسلامی رای دادن.....بازم میگم نمیگم حکومت.....چون اون دوباره تعریف خودشو داره.....ممکنه یکی مخالف حکومت فعلی باشه ولی اصل نظام رو قبول داره........و جمهوری اسلامی رو برر از نظام های لیبرالی و سکولاری میداند

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

من رای دادم فقط به خاطر کشورم.....که پشتوانه ای باشه واسه مذاکرات ژنو.....که دست مذاکره کننده پر باشه و بگه مردم پشتمونن.....همینن
خیلیا هم به خاطر این شرایط حساس اومدنو رای دادن........شما هم مسائلو قاطی نکن... همه می دونن که انتخاباتو مشتی می کنیدی میزنین تو دهن مردم و میگید شما که راضی هستین از شرایط.....و گرنه رای نمی دادید !!!!
عزیز دل برادر اگه رایی هم داده شده به خاطر امید به اینده بهتر بوده........نه مهر تایید........این رو با هم قاطی نکن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رای دادم فقط به خاطر کشورم.....که پشتوانه ای باشه واسه مذاکرات ژنو.....که دست مذاکره کننده پر باشه و بگه مردم پشتمونن.....همینن
خیلیا هم به خاطر این شرایط حساس اومدنو رای دادن........شما هم مسائلو قاطی نکن... همه می دونن که انتخاباتو مشتی می کنیدی میزنین تو دهن مردم و میگید شما که راضی هستین از شرایط.....و گرنه رای نمی دادید !!!!
عزیز دل برادر اگه رایی هم داده شده به خاطر امید به اینده بهتر بوده........نه مهر تایید........این رو با هم قاطی نکن
امید به آینده بهتر!.........وقتی اصل نظامی رو قبول نداری........وقتی جمهوری اسلامی رو قبول نداری......چطور میشه همچین امیدی داشت.......یک خورده فکر

شما یک چارچوبی رو قبول نداری.........حالا بیای توش مشارکت کنی؟.......با منطق کمی فکر کن........به من جواب نده به خودت بده .......شب خوش

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
حکومت معصوم حکومت معصوم هست.......ولی شما جواب منو ندادی......زمان حضرت علی هیچ فقیری نبود؟......زمان امام حسین.....چرا ایشون با یزید بیعت نکردند

نیاز نیست به من جواب بدی.......پیش وجدان خودت جواب بده.....اگر زمان امام حسین و امام علی بودی چگونه رفتار میکردی؟......یادمون نره کسانی که با امام حسین بیعت کرده بودند از مردم چطور شد و چگونه بیعت شکستن......یادمون نره تاریخ رو......تاریخ برای درس گرفتنه......نه برای سینه زدن ظاهری و مجلس ختم گذاشتن.....یادمون نره چرا میگیم قیام امام حسین سبب زنده نگه داشتن اسلام شد........اون هم با آن وقایعی که در کربلا رخ داد
علی خودشم در حد همون فقرا زندگی میکرد.....
بچه ها و فامیلاشم نبرده بود ب هرکودوم یه پستی بده و یه ماشینم زیر پاشون.....
با بادیگاردم اینور اونور نمیکرد.....
دختره داره تو این کشور تن فروشی میکنه نون شبشو دراره....
اون بالاییا که لباسا شیک میپوشن روز ی مدل عبا رو دوششونه بچه ها سر چهار راهو نمیبینن.....
پول مملکتو میریزن تو جیب یه احمقی ک داره دنبال توپ میدوئه ..... بعد اونم میاد ب همین بچه ها صدقه میده.....
بازم بگم؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
امید به آینده بهتر!.........وقتی اصل نظامی رو قبول نداری........وقتی جمهوری اسلامی رو قبول نداری......چطور میشه همچین امیدی داشت.......یک خورده فکر

شما یک چارچوبی رو قبول نداری.........حالا بیای توش مشارکت کنی؟.......با منطق کمی فکر کن........به من جواب نده به خودت بده .......شب خوش
عقاید من به خودم مربوطه تا وقتی که به شما اسیبی نرسونه:smile:......من نگفتم که نظام رو قبول ندارم:smile: در ضمن تا حالا اینطوری بهش فک نکرده بودم......ایشالله از انتخابات بعد;).......شما کلا عادت داری بد بفهمی.......
**نظام جمهوری اسلامی که باید باشه( طبق قانون ..) .......با چیزی که الان هست هیچ تفاوتی ندارن؟؟ و سوال اصلیه من.....
رای مردم به جمهوری اسلامیست.......یا این جمهوری اسلامی که الان هست؟؟:cool: می فهمی منظورمو؟؟؟

منم به نظام اسلامی رای می دم.....ولی نه شرایط کنونی
منم رایم مهر تایید نظام هست......نه مهر تایید شرایط کنونی...... من به عنوان یک نفر ازون 70% که رای دادن نظرم از رای دادن اینی نبود که شما گفتی......البته در ایران فقط من نظر مخالف دارم و بقیه با نظر شما موافقن..
یا حق

نمی دونی اخرش منظورمو فهمیدی یا نه ........

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
هیچی ما همسایمون خاوریه.....شهرام جونم تو زیر زمینمونه......ه.م هم گاهی بهمون سر میزنه........:cool:
ادمی که با این همه شهر در ارتباط هست و وضعیت معیشتی عموم اجتماع رو خوب قلمداد میکند.........باید به حرفاش اعتماد کرد:smile:

موفق باشی برادر.....خستی نباشی پهلوان..........

امثال شهرام جزایری و بابک زنجانی حتی تصور میزان پولی که جا به جا کردن شاید سخت باشه،باید مجازات بشن نهایتش مثه مه آفرید اعدامشون میکنن.اما به نظر من هرچی هستنو بودن، ذهن اقتصادیشون کار میکرد اما در جهت غلط!یکی از بزرگترین مشکلات ما جهت دهی درسته.یعنی یه کسی واقعا باهوشه و میشه از هوشش در جهت تولید ثروت حلال برای مردم و اشتغالزایی استفاده کردواینکار انجام نمیشه ،احتمالش خیلی زیاده که بره تو راهه غیر قانونیش.

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
چشمان کارگران بخش خدمات شرکت در روزهای پایانی سال دودو می‌زند
دستان‌شان می‌لرزد، دندان‌های‌شان درد می‌کند، در لباس‌های فُرمِ نایلونی عرق سرد می‌ریزند، بلند بلند به زبان مادری با هم حرف می‌زنند؛ تند و تند حرف می‌زنند، میزها و توآلت‌ها و آینه‌ها را در رقابتی نفس‌گیر، برق می‌اندازند
نگران‌اند؛ پیمانکار طبق معمول هر سال «تعدیل نیرو» خواهد کرد؛ از هر سه نفر یکی باید قربانی شود
برندگان، بازندگان را دلداری می‌دهند؛نبرد تمام است
یقه سفیدها بی‌اعتناء چای می‌ریزند و می‌نشینند و درباره «پیشکش»های شرکت‌های پیمانکار گپ می‌زنند
موضوعات شیرین، بحث‌های جذاب، گذران ساعاتِ آخر ِ سالِ کاری: لباس گرم برای تور آفریقای جنوبی، تخفیف ویژۀ کلارکس و آدیداس، کنسرت‌های خوب در برج میلاد و آنتالیا، فیلم‌های «شریف» در پردیس‌های نو
اینجا هم همه نگران ماهی‌های قرمز‌اند
جنتلمن‌ها و آنها که رگ خواب نازک‌دلان را می‌دانند، حتی برای ماهی‌های قرمز و مرگ زودرس‌شان شعر هم سروده اند
مجلات رنگی، چهره‌های محبوب سال، خبرهای خوش از مذاکرات؛ لبخند و اخمِ «قهرمانان ملی»: همه بر روی دکه‌ها
در این میان، خبر خودسوزی دستفروشِ دوره گردِ خرمشهر، برای دقایقی «صحنه» را از ریخت می‌اندازد
تو گویی خودسوزی او، شعر فی البداهه ای‌ست که در برگۀ آزمون ریاضی نوشته شده باشد
...
شرح عکس: کل زندگی و دارایی «یونس عساکره»، پس از حمله ماموران ِ معذور ِ شهرداری

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تعیین نمیکنید ک من صحبت کنم یا خیر
: )))))))))))))))))

با منطق خودتون پاسخ میدم :

بدرووووود : )

من حرف خودتو گفتم....بله من تعیین نمیکنم.....ولی یادآوری میکنم حرف خودتو....به اعصابت مسلط باش....وقتی آروم شدی اون وقت حرف بزن......

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متوجهم،درست میگی
ولی اینجا (که یک مقداری فقیر نشین بیشتری داره) یعنی سطح درآمد مردم واقعا پایینتر از شهر های دیگست،یجورایی عادی تره
واقعا عادی تره

من یکی از دوستام دست فروش ـه (شاید باورتون نشه ولی مجبور بود واس خانوادش درآمد کسب کنه،فقط 22سالشه)

میگه توی عید تو ابادان جای خوب راحت میشه 1-2تومن در آورد و به زخم زندگی زد.چون مردم خوش خرید هستن و مهمانای نوروزی بسیار زیادی هم داریم (میگن سالی 3 میلیون نفر بازدید هست از آبادان خرمشهر) و واسه همین کارشون میگیره

ولی یهو این درامد سالیانه رو بخوان از کسی بگیرن،خب مسلمه شوکه میشه

اینو هم بگم تو شهر های پایین،و به خصوص برای تهی دستا،2میلیون تومن واقعا پول ـه و واقعا میتونه کمکش کنه!
من کامل میتونم حرفاتونو درک کنم .....
با حرفتون یاد حرف بچه های کار تو ماه عسل افتادم که یکیشون به احسان علی خانی گفت برا شما 800 هزار تومن چیزی نیست برای ما کلیه....
ایشالا این روزا همه ی اونایی که نون حلال درمیارن کارشون خوب باشه...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چشمان کارگران بخش خدمات شرکت در روزهای پایانی سال دودو می‌زند
دستان‌شان می‌لرزد، دندان‌های‌شان درد می‌کند، در لباس‌های فُرمِ نایلونی عرق سرد می‌ریزند، بلند بلند به زبان مادری با هم حرف می‌زنند؛ تند و تند حرف می‌زنند، میزها و توآلت‌ها و آینه‌ها را در رقابتی نفس‌گیر، برق می‌اندازند
نگران‌اند؛ پیمانکار طبق معمول هر سال «تعدیل نیرو» خواهد کرد؛ از هر سه نفر یکی باید قربانی شود
برندگان، بازندگان را دلداری می‌دهند؛نبرد تمام است
یقه سفیدها بی‌اعتناء چای می‌ریزند و می‌نشینند و درباره «پیشکش»های شرکت‌های پیمانکار گپ می‌زنند
موضوعات شیرین، بحث‌های جذاب، گذران ساعاتِ آخر ِ سالِ کاری: لباس گرم برای تور آفریقای جنوبی، تخفیف ویژۀ کلارکس و آدیداس، کنسرت‌های خوب در برج میلاد و آنتالیا، فیلم‌های «شریف» در پردیس‌های نو
اینجا هم همه نگران ماهی‌های قرمز‌اند
جنتلمن‌ها و آنها که رگ خواب نازک‌دلان را می‌دانند، حتی برای ماهی‌های قرمز و مرگ زودرس‌شان شعر هم سروده اند
مجلات رنگی، چهره‌های محبوب سال، خبرهای خوش از مذاکرات؛ لبخند و اخمِ «قهرمانان ملی»: همه بر روی دکه‌ها
در این میان، خبر خودسوزی دستفروشِ دوره گردِ خرمشهر، برای دقایقی «صحنه» را از ریخت می‌اندازد
تو گویی خودسوزی او، شعر فی البداهه ای‌ست که در برگۀ آزمون ریاضی نوشته شده باشد
...
شرح عکس: کل زندگی و دارایی «یونس عساکره»، پس از حمله ماموران ِ معذور ِ شهرداری

:cry:
واقعا چطور ی عده میتونن اینارو ببینن و انکار کنن.. هموطنشون یک انسان خودشو آتیش زده اونا بیان و از گل و بلبل بودن شرایط بگن
40ساله مردم دارن عذاب میکشن هنوز از خسارات جنگ و انقلاب بگن
دزدیهای کلانو ببینن و از وظیفه شهرداری واسه جمع آوری بساط ی مرد فقیر مث ایشون بگن...
اگه عدالت بود این وضع مملکت نبوود...

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم ...
کسی ک نون حلال در میاره اینجوریه...
اگه دزدی و اختلاس میکرد ....
آفرین ب این عدالت!!!!!!!!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ایشون در مقایسه با تمامی روسای جمهور دیگر بادیگاردی نداشتند......حتی حرم حضرت معصومه که میرفتند این طور نبود که درها رو ببندن و مردم رو از زیارت محروم کنند ......

عجب!......حالا یادتون افتاد به سیاسی.....سرکار خانم انقلاب رو بردی زیر سوال......حالا یادت افتاد به سیاسی چون جواب نداری؟.....یه ادعا میکنی پاش وایسا.......خانم قضاوت کجا هستند؟.....
کسی که تن فروشی میکنه.........فرهنگش همینه.....تمام ........یک میلیارد پول بریز زیرپاش......همون کثافت کاری که بخواد انجام بده رو انجام میده .......این مسئله خیلی بدیهی است ......

حالا خوبه همین رئیس جمهوری ک اینقد ازش دفاع میکنی فسادهای مالیش علنی شده
این جمله ک bold کردم لایک داره!! ن واسه اینکه گفتی این رئیس جمهور این مدلی نبوده
واسه اینکه تلویحا گفتی بقیه اینکارو میکنن و اینکار خوبی نیست
نمیخواستم ازت نقل قول بگیرم چون بمن گفتن چجور آدمی هستی و نباید باهات بحث کرد
این آخرین نقل قول من ازشماست

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اولین نیاز یک بحث ادب است......که ظاهرا شما در آن سهمی نداری.....بنده همه پست های سیاسی رو پاک میکنم....اگر کس هم پست سیاسی نزده بود نمیزدم......
شما میگی زیر مجموعه رو قبول داری در حالیکه مجموعه رو خیر!.......پس توضیح نده.....من پسر نیستم جناب .....احترامتو نگه دار

چی هستی؟؟ یه از خود راضی؟؟:w01:بی ادبی رو خودت شرو کردی............جناب بزرگوار.............اول خودت که سهمی از ادب نبردی گفتی پسر...
و " احترام برای کسانی نیست که طالبش هستند.....برای کسانی هست که سزاوارش هستند "
اینو همیشه یادت بمونه پسر!!
و در جواب به زیر مجموعه و مجموعه.........دیگه وقت تلف کردن می دونم ادامه دادن این بحث

و در مورد پسر بودن یا نبودن.................بزرگی به سنو سال نیست.( شوما که اهل ثقلین و تاریخی..........می دونی در قضیه سقیفه یکی از دست اویزهای اونا سن کم حضرت علی (ع) بود:cool: و گفتند که ابوبکر ریش سفید هست ..... و خودت بمن گفتی شایسته این هستی که این مدلی جوابت رو بدم.........

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بنده خدا داره یه مسئله اقتصادی که باعث بروز یه مشکل اجتماعی شده رو میگه!! چرا انقد دیدت سطحیه؟؟
اون دانشجوی فوق لیسانس که مسافر کشی میکنه ............فرهنگشه .........یا دست و پا چلفتیه؟؟؟؟ راحت باش یه جوابی بده......:|
وضعیت اقتصادی مردم بده..........نمی خوای قبول کنی؟؟ .............

هرکسی ی سطح درکی داره.ی وسعت دیدی داره
از نظر ی عده اگه طرف بره کلیه هاشو بفروشه تنفروشی نکرده
تو اون شرایط نبوده نمیفهمه ی آدم ب کجا میرسه ک تن فروشی میکنه.. ک خودشو میسوزونه
اصلا این شرایط واسش قابل فهم و هضم نیست
بعضیام اینجوری ان دیگه.. دنیاشون همینقدره

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آقای عزیز و شاید هم پسر 20 ساله!.............دید شما پائین و سطحی است که شغل شریفی مثل مسافرکشی رو با تن فروشی یک فاحشه مقایسه میکنی .....هیجانی صحبت کردن عوارضش همین دیدگاه هاست

کسی که تن فروشی میکنه حالا به هر بهانه ای زده زیر تمامی چارچوب های انسانی ...کسی که تن فروشی میکنه میلیاردها میلیارد پول زیر پاشم بریزن از این کار دست برنمیدارد......چون فرهنگ پذیرفته شده براش شده......مگر اینکه خدا کمکش کنه.....چرا که راه توبه رو خداوند مهربان بازگذاشته..........ولی مسافر کشی علاوه بر اینکه خدمتی به جامعه است.....شغل کاملا شریفی است......همه که نباید از اول بشینن پشت میز.......
من بابام مسافر کشه..........پس چرند نگو:smile:.............واسه یه دانشجو کارشناسی ارشد........که 20 سال عمرشو گذاشته و درس خونده..........مسافر کشی چه حکمی داره؟؟؟ تو تا حالا مسافر کشی کردی؟؟؟ من کردم...........توام کردی؟؟:cool:
نمی خواد زیادی به خودت فشار بیاری...........مثال بود که بازم نفهمیدی:smile:

دارم از شرایط اقتصادی جامعه می گم...........اونوخت به تشریح شریف بودن مسافرکشی می پردازه.....به نظرم من ادم داره روحشو می فروشه و تمام 20 سالل تحصیلشو میریزه دور..............واسه یه لقمه نون...................اینا رو می فهمی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.