هوا هم همه جا هست ولی مرده ها نمیتونن ازش استنشاق کنند. گفتم امر به معروف کنم که آدرس رو اشتباهی نرید. خدا تو خلوت جواب میده. گوش نامحرم نباشد محرم راز سروش.
خدای اینترنتی نداریم. خدا یا تو مسجده یا تو قلب. به هر حال امر به معروف واجبه.
مثالتون تحت هیچ شرایطی هیچ ارتباطی با موضوع ما نداره و قانع کننده هم نیست خدا هوا نیست که محدودیت داشته باشه درصد خلوص ارتباط ما در این تاپیک رو فقط خود خدا می تونه تشخیص بده و اینکه ما اینجا نه ضرری به شخصی رسوندیم نه حق الناسی گردن ما می مونه نه هم خلاف شرع کردیم دلمون می گیره یه جمله ای اینجا می نویسیم سبک میشیم همین بیشتر از این چیزی نیست خود شما باید امر به معروف بشید که فقط خدا رو در مسجد و در قلب می بینید مگه حضرت علی نفرمودن که به هر کجا که نظر کنم خدا را می بینم
خدا همه جا هست در هر حالی و هر جایی که او را بخوانیم اجابتمان می کند
تارا جان, دوره موسی و شبان گذشته. الان زمان افلا تعقلون هست.
اگه قرار بر گذشتن دوره ها باشه پس دوره امر به معروف هم باید گذشته باشه !!!
و
اینکه این داستان داره می گه هیچ بشری حق دخالت در عقاید شخصی دیگری رو ندارد هیچ تناقضی هم با افلا تعقلون نداره بلکه دقیقا با اون صدق می کنه که ما از داستان شبان و حضرت موسی باید برداشت کنیم تعقل کنیم که حتی پیامبر خدا هم حق دخالت در ارتباط انسان ها با خداشون رو ندارن چه برسه به مردم عادی
شما هم این رو یاد بگیرید عقاید شخصی هر فردی به خودش مربوطه تا زمانی که حق دیگری پایمال نشود و به حق و حقوق دیگری تعدی نشود هیچ کسی بجز خدا حق دخالت نداره
شما بیش از حد در کار دیگران مداخله می فرمایید
کمی تجدید نظر لطفا