سلامحس میکنم این نوشته ها، جملاتیه که دارین به یه جسم بی روح میگین! مثل سنگ! بدون هیچ پاسخ و فقط تخیلات و امید به هیچ! زندگی میاد و میره چه مثل من باشی چه مثل یه بنده ی خدا! این وسط فقط تخیلاتته که بت امید میده و امید میگیره
قدیما آدما بت میپرستیدن! چرا نا امید نمیشدند از اون بت که سنگ بود؟؟؟؟ چون اونو همه کاره میدونستن! چون هر اتفاقی که میفتاد، اونو باعثش میدونستن.. اگه کسی اهانت میکرد به اون بت، میکشتنش! دقیقا کاری که الان بعضی از ما میکنیم!!
فقط خودتی و وجدانت و "گروهی سوئ استفاده گر" از این وجدان..
=======================================================================
++ اینم خلوتی با خدای درون خودم
مثلا اگه بمب تو حرم منقجر بشه یا مردم در حال طواف خانه ای منسوب به خدایشان تیکه پاره بشن با جرثقیل علتش خشم خداست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا علتش نقض فنی بر اثر بی کفایتی مسئولین بوده ؟؟و یا اون خواسته خیلیا یتیم و بی سرپرست شن و عده ای برده و بدبخت و عده ای پول دار و ...؟؟؟با خدای خودم بودم!!!!
اولا کسی اگه خدای دیگه ای داشته باشه (چه سنگ چه خالق مرئی یا نامرئی چه هر چیز دیگه ای) قطعا دلیل محکم و مسلطی داره که با عقیده ی یکی دیگه بخواد معبودشو عوض کنه!!!! پس من با کسی کاری ندارم!
دوما من نگفتم نا امید شیم!!!!!!! چرا نا امید شیم؟ شما نظرتو گفتی پس نظر منم بخون، داشتن خدا به نظر من چیز جز گول زدن خود نیس! چیزی جز فرار از واقعیت! تو خودتو داری! چرا باس الکی همه چیو نسبت بدیم به کس دیگه؟ مثلا اگه بمب تو حرم منقجر بشه یا مردم در حال طواف خانه ای منسوب به خدایشان تیکه پاره بشن با جرثقیل علتش خشم خداست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا علتش نقض فنی بر اثر بی کفایتی مسئولین بوده ؟؟و یا اون خواسته خیلیا یتیم و بی سرپرست شن و عده ای برده و بدبخت و عده ای پول دار و ...؟؟؟ اگه تو توی مسابقه موفق میشی علتشو کمک خدا میدونی و اگه شکست بخوری حکمت!! یعنی چی؟!!! من اگه شکست بخورم علتشو ضعف خودم و اگه پیروز بشم علتشو میزارم تلاش خودم (شانس رو هم در نظر بگیرید) مهم ترین مغوله ی ریاضی در حال حاضر. شانس..
پس من دلیلی نمیبینم خودمو گول بزنم و چیزایی که داره اتفاق میفته رو به کسی نسبت بدیم! فقط خودمونیم و وجدان خودمون
"نظر من بود" انتظار ندارم قبول کنی چون تو حتما دلیل قانع کننده ای پیش خودت داری که خداتو میپرستی و خودتو بنده ی اون میدونی.. و من هم دلیلی محکم برای عقایدم و آزاد بودن و تابع وجدان..نه حرف بعضیا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
می دانید عرش خدا روی دوش کیست؟ | خدا ، عشق ، عرفان | 0 | |
![]() |
برترین نعمت خدا رو بشناسید | خدا ، عشق ، عرفان | 7 | |
![]() |
چرا گاهی خدا به ما پس گردنی می زند؟! | خدا ، عشق ، عرفان | 0 | |
![]() |
در جستجوی خدا | خدا ، عشق ، عرفان | 2 | |
![]() |
پیامی از سوی خدا به بنده های دلشکسته | خدا ، عشق ، عرفان | 2 |