خدا هست..

avayestan

کاربر بیش فعال
خدايا! نمي‏دانم چه بايد بكنم. مانده‏‏ ام گرفتار با اين آدمها. امروز عصر، در پارك قدم مي‏‏زدم، يكي را ديدم، نظرم را جلب كرد. مردي آرام نشسته بود، فكر مي‏‏كرد كه تغيير و تحول را شروع مي‏‏كند و فكر مي‏‏كرد، اگر ثانيه‏‏ ها تكرارپذير بود، كنف‏‏ يكون مي‏‏شد.
به اتاق زمان رفتيم، او را به گذشته دلخواهش بردم. او را با همان تجربه، با همان فكر، به گذشته دلخواهش بردم. راهنمايي‏‏ اش كردم!
او باز همان‏گونه زندگي كرد؛ دوباره همان‏گونه تجربه كرد، و دوباره، همان شد كه بود، دروغ گفت،
مانند بقيه.
دنبال يكي مي‏‏‏‏گردم كه از گذشته پشيمان نباشد، راهنمايي‏‏‏ ام كن!"

از دفتر يادداشتهاي روزانه يك غول چراغ جادو

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روی چه حسابی میفرمایید علیت یک اصل مسلم هست؟
علیت یک اصل مسلم در امور مربوط به انسان هاست، هیچی دلیلی نیست امور و قوانین مربوط به انسان در کل جهان آفرینش حاکم باشد.

مسطح بودن کیهان یک طرف، خلقت این همه کهکشان و سیاره و ستاره و... یک طرف، زمین اندازه ارزن یک طرف.
بنارو بر خلقت بذاریم، خلقت اینهمه ستاره و سیاره بی دلیل مضحک به نظر میاد.
پس تمامی اینها در یک انفجار و بدون برنامه ریزی به وجود آمدن که از کنار هم بودن بعضی، حیات میتونه شکل بگیره.

وگرنه اگر خالقی اینهارو با برنامه به وجود آورده بود، دیگه نباید محدود به شرایط جوی زمین موجود خلق میکرد.
میتوانست موجوداتی خلق کنه که روی مریخ و مشتری و خورشید و سایر کهکشان ها هم زندگی کنند.

تو اون کلیپی که گذاشتم توضیح داده چرا جهان مسطح دلیل اینه که دنیا خدا نداره!

میدونین چرا خداوند این همه ستاره رو خلق کرد و یا اینکه چرا فقط زمین مکان زندگیه نه جای دیگه و هیچ جای دیگه ای موجود زنده وجود نداره؟؟؟؟

برای اینکه به امثال شما دوستان عزیز نشون بده که هر کاری میتونه بکنه حتی کارایی که به نظر شماها دور از خدایی و خدایی کردنه.

همه اونایی که خداوند رو انکار میکنن در ذات و فطرت خودشون به اون ایمان دارن ، با دوستانی مثل شما زیاد بحث کردم ، به فطرت خودتون رجوع کنین تا بفهمین خدا هست

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا حالا به کاکتوس دقت کردین ؟؟

خیلی سخته و پر از تیغ

اما از دلش برگهای گل زیبایی پیدا میشن که وقتی بهشون دست میکشی فقط میتونی بگی "فتبارک الله احسن الخالقین "

عاشق این آفرینش هاش هستم....

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچوقت از گذشته ات پشیمان نباش...
باور کن
باور کن
تمام لحظه لحظه ای که گذروندی
چه درست و چه غلط
باید می بود تا تو اینجای زندگیت باشی حالا...

همه چیز سر جای خودشه ، خالق ما و دنیا و نهان ما ، همه چیز رو در اختیار و در سلطه قدرت و تدبیرش داره

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]وقتی ازیه چیزی ناراحتی یااتفاق بدی داره برات میفته مثلاماشینت داره میره ته دره تواون لحظه حتی اگه
کافرهم باشی بازخداروصدامیزنی.ونحن اقرب الیه من حبل الور
ید
[/h]

avayestan

کاربر بیش فعال
هیچوقت از گذشته ات پشیمان نباش...
باور کن
باور کن
تمام لحظه لحظه ای که گذروندی
چه درست و چه غلط
باید می بود تا تو اینجای زندگیت باشی حالا...

همه چیز سر جای خودشه ، خالق ما و دنیا و نهان ما ، همه چیز رو در اختیار و در سلطه قدرت و تدبیرش داره

درسته.... اما گاهی میشد بهتر زندگی کرد... شاید بهتره که همیشه خودمون رو با خودمون و تو شرایط خودمون مقایسه کنیم... و اینکه کامل نیستیم.. ممنون که به تایپیک سر زدین و حس پراز آرامشتون رو منتقل کردین دوست خوبم.....:gol:

• Like
واکنش ها: agin

memar_w

عضو جدید
تاپیک خوبیه از همتون ممنونم اما تشکر نداشتم
منم دلم برا خدا خیلی تنگه...........

abandon

عضو جدید
خدا وجود نداره ، مسطح بودن کیهان نشون میده هیچ عاملی در بوجود اومدن دنیا نقش نداشته و دنیا خود به خود و از هیچ بوجود اومده.
:surprised:
تلسکوپ هابل . نور فاصله هر سه نقطه در فضا رو با خط مستقیم طی میکنه پس فضا مسطحه ، اگر عامل خارجی باعث بوجود اومدن دنیا بود فضا منحنی و غیر مسطح میشد ولی مسطح بودن فضا ثابت میکنه هیچ نیرو یا عاملی باعث بوجود اومدنش نبوده و خود به خود بوجود اومده
:huh:
چی خدا رو بوجود آورده؟ خودش خودش رو بوجود آورده؟

از بی اعتقادی به خدا نترسید . اعتقاد نداشتن به خدا ذهن انسان رو باز میکنه و از محدودیتهایی که دین برای انسان بوجود آورده رها میکنه آدم جرات پیدا میکنه فکر کنه:w21:
:huh:دین محدودیت بوجود آورده؟؟؟ :que:

avayestan

کاربر بیش فعال
بعد مدتها... اومدم سر زدم به این تایپیک..
... خدا هس...
وقتی یه زمانایی تو اوج مشکلاتی حتی در حدو ظرفیته خودت.... وقتی اون دوره رو گذروندی... وقتی آرومتر شدی.. به گذشته که بر میگردی... میگی خدا چه هوامو داشت... اونوقته که حضورشو بیشتر حس میکنی....

حس لطیفیه...

avayestan

کاربر بیش فعال
خیلی‌ خوشم اومد
این درسته!!!
دست از عقاید پوسیده بردارید

قرار شد دوستانی که با تایپیک مورد نظر موافقند حرف بزنن.. کسایی که اعتقاد ندارن نظرشون واسه خودشون محترم.. منم بهشون بی احترامی نمیکنم.. درسته باید رهاوار نسبت به خیلی مسائل فکر کرد و محدودیت برای انسان یک نوع محرومیته.. منتها توی چهارچوبی که آسیبی به اصل وجود آفرینش نرسونه باید آزاد فکر کرد... اما نه متعصبانه . . که اصل وجود یک انرژیه لا یتناهی رو با افکار محدود خودمون زیر سوال ببریم.. . انرژی لا یتناهی که منبع و منشا کل جهان آفرینشه و جز نور و خوبی نیست. شاید گاهی ذهن مواقع تحقیقو تفکر ،شک و حتی انکار کنه..اما تا کی؟ . لطفا در جهت موضوع تایپیک اظهار نظر بفرمایین و تجربه ای که دارین... انرژی منفی نفرستین.. اثبات وجود خدا هدف این تایپیک نیس..

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا اگه هستی همین الان همه جا رو تاریک کن..:smile:

عشقولانه

کاربر بیش فعال
من به این حرفا عقیده ای ندارم که با نماز و روزه و.....میشه به خدا نزدیک شد....
عبادت باعث آرامش میشه .....
ولی خدارو باید تو دلت حس کنی.....
اینکه هههمممیییییییشششههههههههه یکی مواظبته......
یکی هست که از همه بیشتر دوست داره....
یکی هست که به خواسته هات احترام میذاره.....
یکی هست کخ ازون بزرگتر کسی نیست......
یکی هست که ما بهش میگیم خدا.......
خدا قرار نیست توی آسمونا باشه......اینا حرفاییست که از بچگی تو گوش ما خونده شده.....
خدا همین جا توی قلب ماست.....
همیشه کنار ما و همدم ما.....
ما بهش میگیم خدا....

avayestan

کاربر بیش فعال
من به این حرفا عقیده ای ندارم که با نماز و روزه و.....میشه به خدا نزدیک شد....
عبادت باعث آرامش میشه .....
ولی خدارو باید تو دلت حس کنی.....
اینکه هههمممیییییییشششههههههههه یکی مواظبته......
یکی هست که از همه بیشتر دوست داره....
یکی هست که به خواسته هات احترام میذاره.....
یکی هست کخ ازون بزرگتر کسی نیست......
یکی هست که ما بهش میگیم خدا.......
خدا قرار نیست توی آسمونا باشه......اینا حرفاییست که از بچگی تو گوش ما خونده شده.....
خدا همین جا توی قلب ماست.....
همیشه کنار ما و همدم ما.....
ما بهش میگیم خدا....

درسته .. موافقم.. خدا هرلحظه هس... میشه حسش کرد... :gol:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز امیدوارم برات پیش نیاد اما تو شرایط خیلی سخت وقتی هیچ انسانی نمیتونه کمکت کنه
این خدا هست که با حضورش همه جوره یاریت میده و همراهته
در این لحظاته که خدا را با تمام وجودت حس میکنی و میگی آره خدا هست...................

+ در این موقع است که حتی انسان به مرزهای دیدن حق تعالی می رسه.

bbaran

عضو جدید
بزای اینکه حضور خدا را حس کنیم کافیه به این فکر کنیم که خدا ما را افرید و روح خودشو تو جسممون دمید همین کافیه برای حس خدا-اگه می خوای خدا را حس کنی به رابطه مادر با فرزندش همون مهر مادری از خود گذشتگی اینکه حاضره واسه بچش همه کار بکنه تا اونا شاد ببینه مادرا نمیتونن ناراحتی تچه هاشونا ببینن با خیلی چیزای دیگه فکر کن ببین مادر چقدر از خودش میگذره واسه بچش اونوقت خدا ما را افریده پس مهربونیو و دوست داشتنش اصلا قابل مقایسه نیست به نظر من همین که با خدا با زبونمون حرف بزنیم خواسته هامونا بگین و مطوین باشیم یکی هست که می شنوه یکی که خودش گفته بین ما و قلبمونونه خودش گفته از رگ گردن به ما نزدیکتره اونوقت می شه خدا را حس کرد - به بزرگی مهربونی به تمام نعمتایی که بهمون داده باید فکر کرد
البته به نظر من با نماز خوندن یه ارامش خاصی به ادم میده همین ارامش و همین که سر نماز از خدا بخوایم که حضورشو تو زندگیمون حس کنیم همین نماز در برابر خالقی که بهمون این همه نعمت داده یه تشکر خیلی اندکه کافیه نماز که می خونیم خدا را تو نمازمون حس کنیم و بعد نماز کلی باهاش دردو دل کنیم
وقتی قران می خونیم حتی یک ایه فقط فک کنیم خدا داره با هامون حرف می زنه مستقیم بدون واسطه راهنماییمون می کنه فقط چند ایه کافیه تا دلت اروم بگیره
همه اینایی رو که گفتم خودم چند سالیه بهش رسیدم منم قبلا نمیدونستم چطوری باید خدا را حس کرد ولی کم کم شروع کردم و ازش خواستم حضورشو هر روز تو لحظه لحظه زندگیم بیشتر احساس کنم
خداجونم خیییییلی دوست دارم

avayestan

کاربر بیش فعال
بزای اینکه حضور خدا را حس کنیم کافیه به این فکر کنیم که خدا ما را افرید و روح خودشو تو جسممون دمید همین کافیه برای حس خدا-اگه می خوای خدا را حس کنی به رابطه مادر با فرزندش همون مهر مادری از خود گذشتگی اینکه حاضره واسه بچش همه کار بکنه تا اونا شاد ببینه مادرا نمیتونن ناراحتی تچه هاشونا ببینن با خیلی چیزای دیگه فکر کن ببین مادر چقدر از خودش میگذره واسه بچش اونوقت خدا ما را افریده پس مهربونیو و دوست داشتنش اصلا قابل مقایسه نیست به نظر من همین که با خدا با زبونمون حرف بزنیم خواسته هامونا بگین و مطوین باشیم یکی هست که می شنوه یکی که خودش گفته بین ما و قلبمونونه خودش گفته از رگ گردن به ما نزدیکتره اونوقت می شه خدا را حس کرد - به بزرگی مهربونی به تمام نعمتایی که بهمون داده باید فکر کرد
البته به نظر من با نماز خوندن یه ارامش خاصی به ادم میده همین ارامش و همین که سر نماز از خدا بخوایم که حضورشو تو زندگیمون حس کنیم همین نماز در برابر خالقی که بهمون این همه نعمت داده یه تشکر خیلی اندکه کافیه نماز که می خونیم خدا را تو نمازمون حس کنیم و بعد نماز کلی باهاش دردو دل کنیم
وقتی قران می خونیم حتی یک ایه فقط فک کنیم خدا داره با هامون حرف می زنه مستقیم بدون واسطه راهنماییمون می کنه فقط چند ایه کافیه تا دلت اروم بگیره
همه اینایی رو که گفتم خودم چند سالیه بهش رسیدم منم قبلا نمیدونستم چطوری باید خدا را حس کرد ولی کم کم شروع کردم و ازش خواستم حضورشو هر روز تو لحظه لحظه زندگیم بیشتر احساس کنم
خداجونم خیییییلی دوست دارم

خیلی هم عالی... درسته..

saba27

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منکه یه مدته دیگه حضور خدارو کنارم احساس نمیکنم انگار اصلا بهم توجهی نداره و منو به حال خودم رها کرده دوست دارم برم پیشش ازش بپرسم آخه چرا ایاین کار روارو با من ميكنی مگه من چیکار کردم؟؟؟

پلیسا

کاربر فعال
خدا همیشه هست ..
خدایا عاشقتم ببخش اونقد بنده ی بدی میشدم که به خاطر بندت التماست می کردم ...خیلی چیزارو اشتباه فهمیده بودم ،عشق تویی رحمت توئه نه بندت...
خدایا عاشقتم

باور716

عضو جدید
من یکی شرمنده ام جلوی خدا....
هر وقت عصبانیم یا کم آوردم غر زدم سرش...
ولی خیلی دوستش دارم و صمیمی ترین دوستم خداست...

yekta 20

عضو جدید
مگه کسی گفت که خدا نیست ولی واسه یه سری حضورش پرده و واسه یکی کمرنگتر واسه همین شاید کمتر حضورش رو کنارمان احساس میکنیم اگه نبود که یک ثانیه هم میتونستیم یه سری اتفاقاتی که واسمون میافته رو تحمل کنیم حتما هست بله حتما

ولی حضورش در کنار من کمرنگه

avayestan

کاربر بیش فعال
مگه کسی گفت که خدا نیست ولی واسه یه سری حضورش پرده و واسه یکی کمرنگتر واسه همین شاید کمتر حضورش رو کنارمان احساس میکنیم اگه نبود که یک ثانیه هم میتونستیم یه سری اتفاقاتی که واسمون میافته رو تحمل کنیم حتما هست بله حتما

ولی حضورش در کنار من کمرنگه

نه بحثی نیس.. شکی نیس... ای همه آفریده پرازنظم.. چطور منکر شیم؟ بحث سر بیشتر حس کردنه حضوشه... خب خواستم دوستان حساشونو بیان کنن .. یه بحث کلیه. شخصی نیس.. شاید کارامون باعث میشه حضورشو کمترحس میکنیم... کارایی که وجدانمونم تایید نمیکنه...