شه بعد توی ایران همچین اختلاسی رخ میده همه میگن باید از ما تشکر کنی که پیداش کردیم
اینجور نگاهها همون نگاههای صفر و صدی هست.
یعنی من رو الان اینطور داره قضاوت میکنه که میگم که مدعی هستم که باید همه مردم از این اتفاق خوشحال باشند و تشکر کنن.
شه بعد توی ایران همچین اختلاسی رخ میده همه میگن باید از ما تشکر کنی که پیداش کردیم
مثلا جمله قرمز رنگتون نقض شده و این یعنی با احساسات حرف زدن شما.
چون بعضی ها استعفا کردن و بعضی ها هم عزل شدند و خیلی ها هم در بازجویی هستن.
.
خیر دوست عزیز ! اینهایی که استعفا کردند و یا بازجودی میشند مقصرین رده دوم هستند ! رده اولی ها رو هیچکس نمیتونه بهشوت تو بگه چه برسه به برکناری !
همونایی که تازه کلی قیافه حق بجانب گرفتند !![]()
من سعی میکنم همیشه بر مستندات تکیه کنم تا حرفم علمی تر و فرهیخته تر باشه.
برای این حرفتون مستنداتی هم دارید؟؟؟ که بتونه من و دیگران رو قانع کنه؟؟؟
و شما رو فرهیخته تر نشون بده؟؟؟
یعنی شما انتظار داری مستنداتی که باید قوه قضاییه داشته باشه رو ایشون رو کنه؟؟؟
و اگه نتونه رو کنه فرهیخته نیست؟؟؟ عجب !!
یعنی شما انتظار داری مستنداتی که باید قوه قضاییه داشته باشه رو ایشون رو کنه؟؟؟
و اگه نتونه رو کنه فرهیخته نیست؟؟؟ عجب !!
اونایی که می دونستن رییس بانک ملی تو کانادا خونه داره باید زوتر به فکر آبرشون می بودن
حداقل اینطور محکم و با اطمینان حرف نزنیم بهتره.
این حداقل کاری هست که ما رو از یه ادم عوام متمایز میکنه .
حرفهای عوامانه مردم عوام رو من اینجا خیلی بیشتز از کوچه خیابون میبینم.
خدا به ما ایرانیها جنبه و ظرفیت بده
چند وقت پیش با یکی از اقوام بحث سنگینی داشتیم در مورد بودن یا نبودن فضای باز رسانه ای.
ایشون میگفت که نباید فضای رسانه ای در ایران باز باشه و معتقد به سانسور بود.
میگفت که ایران اگه فضای رسانه ای بار باشه هر اتفاقی میفته مخالفان کاه هم باشه کوه میسازند و کوه هم باشه که دیگه هیچی.
بعضی ها اینجا فکر کنم نه به خدا اعتقاد دارند و نه به قیامت.فکر کنید اگر بعضی وقتها تهمتهامون بی ریشه باشه .اون دنیا پدر ادمو در میارن.
اوه اوه.اون روز که برای این قضاوتها و تهمت زدنها به افراد چه دماری از روزگارمون در بیارن.
بنده از این فاجعه ی موجود طرفداری کردم؟؟؟؟پس نه ! شما كه متعصبانه از فجايع موجود طرفداري ميكني و فريب ادعاهاي ظالمان مقدس نما رو خوردي پس به خدا و قيامت اعتقاد داري ؟؟!!!!
اوه اوه ! اون روز بخاطر اين دفاع هاي بي پايه و اساستون از قوم ظالمين در توجيه وضعيت فجيع فعلي چه دماري از روزگارت در بيارن !! ( ميبخشي ولي با زبون خودتون صحبت كردم ! )
بنده از این فاجعه ی موجود طرفداری کردم؟؟؟؟
خود همین حرفت هم که تهمته.بابا شما دیگه کی هستید
همه حرفات صحیح و درسته مخصوصا این جملت.به صورت کیلویی اظهار نظر میشه، و دقیقا حرفایی که تو تاکسی و اتوبوس زده میشه رو به عنوان سند مسلم و قطعی اینجا ارائه میدن!
و دریغ از یک نگاه مثبت
..
تاپیک خوبی بود رضا جان
اینان فقط خودشون میفهمند و بقیه نفهمند!
کلا دو خصیصه داریم ما ایرانیا:
1)همه رو به یه چوب میرونیم
2)مرغ همسایه رو غاز میدونیم
جفتش هم در قشر مهندس و فرهیخته و مخصوصا روشنفکر جامعه بیشتره...
حالا شما چرا به خودتون گرفتید حشمت خان؟و لابد جنابعالي و همفكرانت فهميده هستند !!
اگر جنابعالي بيسواد هستي لطفا در مورد قشر مهندس و فرهيخته اينجور بدگوئي نكن و اگر خودت باسواد و مهندس هستي بجاي اينجور عرايضات بي سر و ته برو ببين اونايي كه برات مقدس و اسماني هستند چطور مملكتو غارت كردند كه اين اختلاس اخير يه نمونه كوچيكشه ! اينهايي كه اين اختلاس رو انجام دادند بتوسط همونها كه براشون سينه چاك ميكني به اون سمتهاي بالاي بانكي و مالي منصوب شدند تا بتونند خزانه مملكتو چپاول كنند !! شماها چي بهش ميگيد ! اها بيت المال !!!![]()
حالا اختلاس رو بیخیال میشیم
8 سال ریاست جمهوری احمدی نژاد = جریانات انحرافی
8 سال خاتمی + 8 سال رفسنجانی + 8 سال موسوی = توطئه
2 سال باقیمونده هم سهم بنی صدر و دارو دسته ش که نیازی به گفتن نداره !
-------------------------------------------
جمع کل 34 سال !
خب
در این 34 سال با اون همه ادعا و قمپز درکردنهای اوایل انقلاب ما به چه چیزی دلخوش باشیم و اعتراض نکنیم ؟
این 34 سال دولتهای بعد انقلابه
وقتی خودشون هم خودشون رو قبول ندارند من چی اینا رو قبول داشته باشم ؟
بله من بی جنبه !
شما بفرمائید بنده رو توجیه کنید (مخاطبم استارتر است)
دوستانی که دوست دارن بدون دلایل مستدل همینجور نظر بدن و قضاوت کنن رو کاری ندارم.
ریشه دووندن فساد چیزی هست که اگه باهاش برخورد نشه گریبان اونایی که بی خیال هستن رو هم میگیره و اونها رو هم ممکنه فاسد کنه.
چون مثل یه مرض واگیردار میمونه.
به سخنان رهبر وقتی مرحله به مرحله و اخطارهاش توجه کنیم این نکته رو میبینیم که ایشون چقدر دغدغه این موضوع رو داشتند و البته چقدر خوب ریشه دووندن های فساد رو میدیدن:
با فقر و فساد و تبعیض مبارزه کنید7 دی 79 . خطبه های نماز عید فطر
تسامح در مبارزه با فساد، هم دستي با فاسدان است/ کار مبارزه با فساد را به افراد سالم بسپارید/ به جای پرداختن به ضعفا، سراغ ریشه ها برویدبخشهایی از فرمان هشت ماده ای مبارزه با مفاسد اقتصادی خطاب به سران سه قوه. 10 اردیبهشت 80
یکی از بزرگترین مسئولیت های رییس جمهور تعقیب مفاسد اقتصادی است11 مرداد 80. بیانات رهبر انقلاب پس از تنفیذ رییس جمهور (خاتمی)
جاهايى را كه گلوگاه فساد است، تحت نظارت قرار دهید و نگذارید از اوّل فسادى به وجود آید3 بهمن 80. سخنرانی در جمع کارگزاران حج و برگزار کنندگان مراسم دهه فجر
وجود یک مفسد چهره همه را خراب می کند/ مبارزه با فساد نباید سیاسی باشد9 فروردین 81. دیدار با قشرهاى مختلف مردم در پادگان دوكوهه
اگر با مفاسد اقتصادی مقابله نشود، کل فضا آلوده می شود5 تیر 81. در دیدار با مسئولین قوه قضاییه
مبارزه با فساد در درجه اول کار خود دولت است/ اصلاحات واقعی یعنی مبارزه با فقر و فساد و تبعیض4 شهریور 81. در دیدار با اعضای هیئت دولت (خاتمی)
فساد اقتصادی در دولت، پول را در خدمت قدرت و قدرت را در خدمت پول قرار می دهد/ براي جلوگيري از فساد در دولت، خودِ مسؤولان دولتي مسؤولند30 مهر 81. سخنرانی در ديدار با اقشار مختلف مردم به مناسبت نيمه شعبان در مصلّاى تهران
مبارزه با فساد همیشه با جنجال و هیاهو همراه نیستپیام نوروزی به مردم ایران. 1 فروردین 82
بی توجهی به گلوگاه های فساد مالی، علت اصلی بهوجود آمدن فساد 22 اردیبهشت 82
فساد، ابزار دشمن در نظام ماست/ در هیچ یک از ارکان نظام فساد را تحمل نکنید 14 خرداد 82. سخنرانی در مراسم سالگرد امام خمینی (ره)
اداره کشور متوقف به مبارزه با مفاسد است/ با دستمال کثیف نمی توان شیشه را پاک کرد 27 خرداد 83. دیدار با نمایندگان مجلس هفتم
مبارزهي با فساد، کار دستگاههاي حکومتي است نه مردم/ مهم ترین بخشی که می تواند با فساد مبارزه کند، دولت است 19 تیر 83. دیدار با مسئولان و نخبگان استان همدان
مادامی که با فساد مبارزه نشود، کارها هدر خواهد رفت 4 شهریور 83. دیدار با اعضای هیئت دولت (خاتمی)
رویکرد رییس جمهور بهگونه ای است که متمایلان به فساد مرعوبند اما اگر کار واقعی انجام نگیرد این رعب شکسته می شود/ میل به فساد هنوز در یک جاهایی وجود دارد 6 شهریور 85. در دیدار با هیئت دولت (احمدی نژاد)
اهمیت مبارزه با فساد در دولت، بیشتر از قوه قضاییه است/ آدمهای فاسد، از اول فاسد نبودند9 تیر 86. دیدار با مسئولان نظام
مفسد اقتصادی، همیشه در دولت جای پا پیدا می کند
مفسد اقتصادی، همیشه در دولت جای پا پیدا می کند26 مرداد 90. در دیدار با فعالان اقتصادی
دولت رو به مبارزه با فساد اقتصادی ترغیب کردن!رویکرد رییس جمهور بهگونه ای است که متمایلان به فساد مرعوبند اما اگر کار واقعی انجام نگیرد این رعب شکسته می شود/ میل به فساد هنوز در یک جاهایی وجود دارد 6 شهریور 85. در دیدار با هیئت دولت (احمدی نژاد)
اهمیت مبارزه با فساد در دولت، بیشتر از قوه قضاییه است/ آدمهای فاسد، از اول فاسد نبودند9 تیر 86. دیدار با مسئولان نظام
مفسد اقتصادی، همیشه در دولت جای پا پیدا می کند26 مرداد 90. در دیدار با فعالان اقتصادی
ریشه دووندن فساد چیزی هست که اگه باهاش برخورد نشه گریبان اونایی که بی خیال هستن رو هم میگیره و اونها رو هم ممکنه فاسد کنه.
چون مثل یه مرض واگیردار میمونه.
من یاد گرفتم که همه چی رو صفر و صدی نبینم.چون دور از منطق و فرهیختگی هست.
2 سال اول شناخت دوست و دشمن و منافق
8 سال بعدی شروع سازندگی ایران که نقطه ضعفش تولد فساد اقتصادی بود
8 سال خاتمی ادامه سازندگی با سرعت کمتر ولی با تعامل بیشتر در حوزه سیاست داخلی و خارجی که نقطه ضعفش فساد فرهنگی بود.
این 8 سال هم کار زیاد و تحول اقتصاد و علم پویاتر ولی خب فساد هنوز هم وجود داره و همون جریان انحرافی و چند تا نقطه ضعف دیگه.
من نگاه کاملا منفی مثل شماها نمیتونم داشته باشم.
چون خدابالا سرمه و انصافرو همون خدا تو وجودم گذاشته.
چراکه اگه واقعا اینقدر ما تو صفر هستیم(صد هم اعتقاد دارم نیستیم) که نباید سی سال با توجه به جنگ و تحریم و ... طاقت میاوردیم .یه سوال وضع ما زمان جنگ و بعد از جنگ بهت بود یا الان؟؟؟
چرا فکر میکنی چند تا خشکه مذهب از خدا بی خبر مثل تو حق اظهار نظر دارن مگه تو کی هستی که به ایران و ایرانی توهین می کنی؟
خدا میدونه از این کار ها چی گیرت میاد.
پروردگارا معنی فرهیختگی هم فهمیدیم! خودت همه رو به راه راست هدایت کن. آمین.
والسلام.
2 سال اول غارت خانه ها و فساد مالی - اجتماعی (همون دزدی) (نمونه ش غارت خونه امثال خیامی ها توسط دار و دسته رفسنجانی)من یاد گرفتم که همه چی رو صفر و صدی نبینم.چون دور از منطق و فرهیختگی هست.
2 سال اول شناخت دوست و دشمن و منافق
8 سال بعدی شروع سازندگی ایران که نقطه ضعفش تولد فساد اقتصادی بود
8 سال خاتمی ادامه سازندگی با سرعت کمتر ولی با تعامل بیشتر در حوزه سیاست داخلی و خارجی که نقطه ضعفش فساد فرهنگی بود.
این 8 سال هم کار زیاد و تحول اقتصاد و علم پویاتر ولی خب فساد هنوز هم وجود داره و همون جریان انحرافی و چند تا نقطه ضعف دیگه.
من نگاه کاملا منفی مثل شماها نمیتونم داشته باشم.
چون خدابالا سرمه و انصافرو همون خدا تو وجودم گذاشته.
چراکه اگه واقعا اینقدر ما تو صفر هستیم(صد هم اعتقاد دارم نیستیم) که نباید سی سال با توجه به جنگ و تحریم و ... طاقت میاوردیم .یه سوال وضع ما زمان جنگ و بعد از جنگ بهت بود یا الان؟؟؟