خداحافظ همگیییییی......

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ....زندگیم شده باشگاه....اه دیگه حالم به هم میخوره....میخوام برم....کلی درس دارم که رو هم تلنبار شده .....کلی کار نکرده دارم....میرم ایشالا اگه شیطون مخمو نخورد تا تابستون نمیام ....ایشالا که دیگه رنگمو نبینین....البته تا تابستونا!...بای بای همگی
:gol::gol::heart::heart::heart:مارو فراموش نکنین

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی میخوام پست ندم نمیزاری که....خدا نکنه:w00::w00:
معمولا اونایی که خیلی معتادن تاپیک خداحافظی میزنن تا خودشونو راضی کنن که من خداحافظی کردم زشته اگه برم میگن چرا خداحافظی کردی

اما جواب نمیده
فردا می بینمت :d

دارم کمکت میکنما
از لج منم شده نمیای

ولی مطمئن هستم میای

خودمم نفهمیدم چی گفتم

از شماها هم هیچ انتظاری ندارم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب تو از یه چیزی خبر نداری...جون تو اصلا نمیشه منو ببینی...ینی راه نداره اگرنه به قول تو شاید دزدکی میومدم...ولی جدی جدی نمیشه....میگم که چون خبر نداری اینو میگی...بازم مرسی

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب تو از یه چیزی خبر نداری...جون تو اصلا نمیشه منو ببینی...ینی راه نداره اگرنه به قول تو شاید دزدکی میومدم...ولی جدی جدی نمیشه....میگم که چون خبر نداری اینو میگی...بازم مرسی
چیه؟

شوور کردی؟
می خوای بری خارج؟
چی؟
بگو حداقل این اخری ملتو تو خماری نذار:surprised::surprised:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

sephiroth

عضو جدید
چرا اینجا اینجوریه...همه یا دارن میرن یا می خوان برن یا رفتن...خوب چرا خداحافظی وقتی تا یه ماه دیگه می خوای برگردی...عجیبه واقعا

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدافظ دختره فوضول تخس لج باز لج درار;);):biggrin:
برو بزار بچه ها یه نفسی بکشن

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونی که اکتیویتیش 100درصد باشه چجوری میتونه بره؟

بهت قول میدم نیم ساعت تو و کامپیوتر تو یه اتاق باشین علائم قطع مصرف ظاهر میشه :biggrin:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدانگهدار عزیزم خدانگهدار!!!
بری دیگه بر بگردی! من ساعتها و روزها و ماهها چشم به راه تو میمانم.... باز آ . دوباره بازآ

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم می خوای بری و تابستون هم برنگردی؟؟؟ ترم تابستون هم واحد بردار، بعد بشین درس بخون!! خوشحال میشیم!! البته از موفقیتت خوشحال میشیما!!! (سوت)