خانمها چه حسی به مردان کچل دارند؟

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
به به میبینم باز بحث کچل و کچلی داغ شد:biggrin: بابا بنده خدا ها چه گناهی کردن کچل شدن مگه دست خودشون بوده:biggrin:
بله دست خودشون که نبوده .... ما هم اگه خدایی نکرده ,دور از جون ,خدا به سر دشمنامون بیاره ...بعد از ازدواج همسرمون کچل بشه به روش نمیاریم ....

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دست خودشون که نبوده .... ما هم اگه خدایی نکرده ,دور از جون ,خدا به سر دشمنامون بیاره ...بعد از ازدواج همسرمون کچل بشه به روش نمیاریم ....
بابا یه جوری میگه دور از جون و بلا به دور انگار کچل ها ایذر یا سرطان لا علاج دارن بابا من یکی از دوستام کچل بود رفت 3 میلیون هزینه کرد الان خداییش یه موهایی داره آدم کیف میکنه فقط باید خیلی خیلی بیشتر بهشون برسه و مراقبشون باشه

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا خواهشا تا من یه چیز گفتم شما دخترا دور بر ندارین , خودتون فک میکنین بهترین؟ دختر ایرونی های امروزی: موی دست و صورت بعضی از دخترا از موی دست صورت من هم بیشتره, اه اه. مانتو ها کثیف و کهنه, با کفش های کتونی بی ریخت و کهنه و کثیف. چقدم جلو آینه احساس خوشگلی میکنن ! وی عرقشون تا هفت تا کوچه اونورتر میره. دماغ ها همه آفساید, اونایی هم که عمل میکنن رنگشون میپره و دماغشون رو انگار خر گاز گرفته, صداها همه کلفت! سن 30 رو که رد کنید که دیگه نمیشه از فاصله یک متری صورتتون رو دید بس که چروکیده و لک دار میشه. بدنتون هم که همه آبدار و شل و ول. قدشون هم که از 170 تجاوز نمیکنه - همه کوتوله - دنبال شوهر قد بلند هم هستن!!!! :biggrin:
با این همه تفاسیر خواستگار پولدار و مودار و خوشتیپ و خوش هیکل هم میخوان. جمع کنید بابا.

الان خیلی از دخترا که این پست رو میخونن میگن من یکی که اینطوری نیستم, اما اشتباه میکنی, دقیقا خود خود تو همینطوری هستی خبر نداری!

ghxzy

کاربر ممتاز
بابا یه جوری میگه دور از جون و بلا به دور انگار کچل ها ایذر یا سرطان لا علاج دارن بابا من یکی از دوستام کچل بود رفت 3 میلیون هزینه کرد الان خداییش یه موهایی داره آدم کیف میکنه فقط باید خیلی خیلی بیشتر بهشون برسه و مراقبشون باشه
فرمایش شما متین ولی خب اگه همسر دختره کچل بشه دختره هم مورد تمسخر قرار میگیره....

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم کچل نیستم و موهای نسبتا خوبی دارم ولی گاهی تو خیابون اقایون کچل رو میبینم همچین بفهمی نفهمی حس میکنم خوش تیپتر از مودارها هستند ! :smile:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بدم نمیاد ولی وقتی از نزدیک به سرشون نگاه میکنم مور مور میشم

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
sohs جون ممنون از نظراتت;)
بنظر من مو فقط یکی از فاکتورهای جذابه،آقایونی هستن با خروارها مو که جذاب نیستن و آقایونی هم هستن کچل اما جذاب
من یک مرد کچل اما با اندام متناسبو به یک مرد با موهای زیبا اما اندام نامتناسب ترجیح میدم
هرچند که فاکتورهایی هستن بسیار مهمتر از ظاهر،و خوبه اول به اونا توجه بشه:redface:
درسته
و هركسي هم نظري داره
دوست خود من عاشق مرداي كچله
ي دوست ديگه اي دارم عاشق قيافه هاي عجيب و غريبه
آدما باهم فرق دارن ديگه
كلا علاوه بر مسائلي كه كاريش نميشه كرد خوبه آدم يكم سليقه بخرج بده و خوب بپوشه و بخودش برسه
آدماي شلخته بيشتر دل آدمو ميزنن تا كسايي كه تو رنج ايده آل تو نيستن

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه اشکالی دیگه ای نداشتین حالا دست از سر کچل ما هم بر نمیدارین؟؟؟!!!!:D
بابا بیخیال.... مگه یک دختر واسه مو با یک پسر ازدواج میکنه؟؟؟:surprised::surprised:
من که باور نمیکنم..... اگه هم اینطور باشه معلومه که دختره خیلی بچه هست

B A H A R E*

عضو جدید
کچل خیلی خوبه هیچ اشکالی نداره بقیه چیزاش خوب باشه حالا کچل باشه چه اشکالی داره!!!من دوست دارم!

sade_messi

عضو جدید
شوهر من قطعا کچل خواهد بود!!!! من که خیلی دوست دارم!

اين مدليش رو ديگه نديده بودم.
آخه كچلي يه نقصه يعني آدم پرمو ميتونه راحت كچل بشه ولي كچل نميتونه به راحتي پرمو بشه .
خب چه كاريه با يه موداري ازدواج كن اونوقت هر موقع خواستي كچلش كن ديگه ملتم صبح تا شب فيلمت نميكنن كه شوهرت كچله.

ghxzy

کاربر ممتاز
دیگه اشکالی دیگه ای نداشتین حالا دست از سر کچل ما هم بر نمیدارین؟؟؟!!!!:D
بابا بیخیال.... مگه یک دختر واسه مو با یک پسر ازدواج میکنه؟؟؟:surprised::surprised:
من که باور نمیکنم..... اگه هم اینطور باشه معلومه که دختره خیلی بچه هست
دخترا به خاطر مو ازدواج نمیکنن. ولی خب اگه یارو کچل باشه بی ریختم باشه دیگه کسی بهش نگاهم نمیکنه چه برسه باهاش ازدواج کنه ...حالا اگه شما کچلی اما خوش قیافه نا امید نباش....:redface:

afn741

عضو جدید
دخترا به خاطر مو ازدواج نمیکنن. ولی خب اگه یارو کچل باشه بی ریختم باشه دیگه کسی بهش نگاهم نمیکنه چه برسه باهاش ازدواج کنه ...حالا اگه شما کچلی اما خوش قیافه نا امید نباش....:redface:
روزی پادشاهی از دیار لیلی و مجنون عبور میکرد دختری را دید که زشت بود و سیاه . از ملازمان پرسید این دختر کیست . ملازمان گفتند این همان لیلی است . پادشاه تعجب کرد و پیش مجنون رفت و از او پرسید چرا لیلی را که این قدر زشت و سیاه چرده است دوست داری او که قشنگ نیست . مجنون در پاسخ پادشاه کفت : برای دیدن لیلی چشم مجنون باید داشت .

ghxzy

کاربر ممتاز
روزی پادشاهی از دیار لیلی و مجنون عبور میکرد دختری را دید که زشت بود و سیاه . از ملازمان پرسید این دختر کیست . ملازمان گفتند این همان لیلی است . پادشاه تعجب کرد و پیش مجنون رفت و از او پرسید چرا لیلی را که این قدر زشت و سیاه چرده است دوست داری او که قشنگ نیست . مجنون در پاسخ پادشاه کفت : برای دیدن لیلی چشم مجنون باید داشت .
بله یا به قول معروف علف باید به دهن بزی شیرین باشه....:smile:

saber.rad

عضو جدید
من نم فهمم این کچل ها چرا اینقدر شانس دارن
اصلا دخترا از چیز کچل خوششون میاد

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستتون درد نکنه دیگه....داشتیم؟؟؟!!!!:mad:
بابا من که کچل نیستم، کم مو هستم ولی نه دیگه به اون حد نیستم:D
کی گفتم من نا امیدم؟؟:surprised:
مجبورم کردین که بگم، من توی دانشگاه 4 تا پیشنهاده ازدواج داشتم!!!!

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نازی سهراب کچلم:ی
شیطونه میگه از سرم یک عکس بگیرم بندازم اینجا سر کل کل:D:w15:
شما خانم هایین که مردا رو اینطوری حرص میدین و خودتون موهاشون رو میکنین:( الهی بمیرم واسه مردای مظلوم:cry:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیطونه میگه از سرم یک عکس بگیرم بندازم اینجا سر کل کل:D:w15:
شما خانم هایین که مردا رو اینطوری حرص میدین و خودتون موهاشون رو میکنین:( الهی بمیرم واسه مردای مظلوم:cry:

حالا چرا بزور میخوای خودتو خوشحال نشون بدی؟:( مگه چی گفتم؟
من آدم آنستیم:ی:ی

بالا