تعداد دخترا از پسرا خیلی بیشتره...بنابراین جایی واسه انتخاب کردن برای دخترا باقی نزاشته...فقط شوهر پیدا بشه بزار رونالدو باشه...
نه دیگه همین جوریاست.خودمون را گول نزنیم...(شکلک: سوت)نه دیگه این جوریا هم نیست!!!بیخود شلوغش نکن!!......
ولی درمورد این موضوع بگم:برا من همچین چیز عجیب غریب نیست وهیچ حسی ندارم به مردای کچل(البته ناگفته نمونه کچلی در چه حد باشه!!!)؟
در چه حدی مثلا اگه مثل رونالدو یا منصوریان باشه قبوله؟(البته ناگفته نمونه کچلی در چه حد باشه!!!)؟
]کلا" ..کچلا بشر نیستند !!!!
.
.
.
.
.رو چه حسابی اووقت؟کلا" ..کچلا بشر نیستند !!!!
.
.
.
.
اين مدليش رو ديگه نديده بودم.
آخه كچلي يه نقصه يعني آدم پرمو ميتونه راحت كچل بشه ولي كچل نميتونه به راحتي پرمو بشه .
خب چه كاريه با يه موداري ازدواج كن اونوقت هر موقع خواستي كچلش كن ديگه ملتم صبح تا شب فيلمت نميكنن كه شوهرت كچله.
الهی بگردم
بی زحمت آدرستون رو بدین من بیام.....![]()
من تصحیح میکنم واسه خواستگاران محترم:تهران خ....... خ......طبقه سوم پلاک دو!!!!دی!!!
ملت بیخود کردن!!! نقص چیه!!! نه من این طوری فک نمیکنم!!!! هر کس یه جور دوست داره دیگه!بهتره به نظر هم احترام بزاریم!منم به نظر شما احترام میزارم!!!
اما من کچلی و کمویی و نقص نمیدونم!پر موهم باشه میبرم کچلش میکنم!پس فرقی نمیکنه چی باشه........ به هر حال من کچل دوست دارم!![]()
مگه زنای چاق چه ایرادی دارن؟ زن باید مهربون و باوفا باشه همین.همون حسی که مردا به خانمای چاق دارن...
مگه زنای چاق چه ایرادی دارن؟ زن باید مهربون و باوفا باشه همین.
مرد باید اهل کار و خونواده دوست باشه.بر منکرش لعنت...مگه مردای کچل ایرادی دارن؟
اگه من باشم که اصلا فرقی برام نمیکنه.چون برام این چیزا مهم نیسیه سوال؟تکلیف اونایی که مثل بعضیا یه خرمن مو دارند و الانم خیلی خوش تیپند ولی 20سال دیگه کچل میشند چیه؟یعنی اون موقع دخترای امروز و مادران اون روز از این پسر پر مو امروز و بابای کچل اون روز هنوز خوششون میاد یا نه؟
بله دیگه ماهم از اول بحثمون سر همین بوده...میگیم از اول مو داشته باشه اگه بعد کم مو شد ایرادی نداره ....همه میدونن که زیبایی ظاهری ملاک اصلی واسه ازذواج نیست ولی خوب ملاک فرعی که هست ...تازهاگه کم مو باشه ولی خوش استیل که دیگه مشکلی نداره....مرد مرده کچل مو دار نداره . بالاخره اونم یه جور بنده خداست . بالاخره ما هم یکم سنمون بره بالا موهام کم پشت میشه.
مرد باید جنم داشته باشه تا بتونه تو این روزگار سخت گلیم زندگیشو از اب بیرون بکشه. مرد باید تکیه گاه زنش باشه.
خیلی از مودارها اینقد سوسولن نمی دونن زندگی یعنی چی
اینا رو گفتم الن ننویسید نکنه کچلی نه اتفاقا مو دارم یه خرمن
چرا خوششون نیاد؟؟؟؟ کسی که یکی رو انتخاب میکنه پای همه چیزش وایساده کچلی که دیگه چیزی نیست...یه سوال؟تکلیف اونایی که مثل بعضیا یه خرمن مو دارند و الانم خیلی خوش تیپند ولی 20سال دیگه کچل میشند چیه؟یعنی اون موقع دخترای امروز و مادران اون روز از این پسر پر مو امروز و بابای کچل اون روز هنوز خوششون میاد یا نه؟
بله دیگه ماهم از اول بحثمون سر همین بوده...میگیم از اول مو داشته باشه اگه بعد کم مو شد ایرادی نداره ....همه میدونن که زیبایی ظاهری ملاک اصلی واسه ازذواج نیست ولی خوب ملاک فرعی که هست ...تازهاگه کم مو باشه ولی خوش استیل که دیگه مشکلی نداره....
چرا خوششون نیاد؟؟؟؟ کسی که یکی رو انتخاب میکنه پای همه چیزش وایساده کچلی که دیگه چیزی نیست...
آره بابا ...در نومیدی بسی امید است....ولي تو اين تاپيك خانما حسابي كچلا رو اميدوار كردن........
کافر همه را به کیش خود پندارد....بابا چند بار بگم خانم ها خیلی وقت حق انتخاب را از دست دادن...منتظرن فقط یه نفر بیاد حالا میخاد کور باشه کچله باشه چلاق باشه...فقط بیاد