آخه 50%زیبایی با مو تامین میشه...من که متنفرم
نمیدونم چرا؟؟؟
آخه 50%زیبایی با مو تامین میشه...من که متنفرم
نمیدونم چرا؟؟؟
بله دست خودشون که نبوده .... ما هم اگه خدایی نکرده ,دور از جون ,خدا به سر دشمنامون بیاره ...بعد از ازدواج همسرمون کچل بشه به روش نمیاریم ....به به میبینم باز بحث کچل و کچلی داغ شدبابا بنده خدا ها چه گناهی کردن کچل شدن مگه دست خودشون بوده
![]()
بابا یه جوری میگه دور از جون و بلا به دور انگار کچل ها ایذر یا سرطان لا علاج دارن بابا من یکی از دوستام کچل بود رفت 3 میلیون هزینه کرد الان خداییش یه موهایی داره آدم کیف میکنه فقط باید خیلی خیلی بیشتر بهشون برسه و مراقبشون باشهبله دست خودشون که نبوده .... ما هم اگه خدایی نکرده ,دور از جون ,خدا به سر دشمنامون بیاره ...بعد از ازدواج همسرمون کچل بشه به روش نمیاریم ....
حالا خواهشا تا من یه چیز گفتم شما دخترا دور بر ندارین , خودتون فک میکنین بهترین؟ دختر ایرونی های امروزی: موی دست و صورت بعضی از دخترا از موی دست صورت من هم بیشتره, اه اه. مانتو ها کثیف و کهنه, با کفش های کتونی بی ریخت و کهنه و کثیف. چقدم جلو آینه احساس خوشگلی میکنن ! وی عرقشون تا هفت تا کوچه اونورتر میره. دماغ ها همه آفساید, اونایی هم که عمل میکنن رنگشون میپره و دماغشون رو انگار خر گاز گرفته, صداها همه کلفت! سن 30 رو که رد کنید که دیگه نمیشه از فاصله یک متری صورتتون رو دید بس که چروکیده و لک دار میشه. بدنتون هم که همه آبدار و شل و ول. قدشون هم که از 170 تجاوز نمیکنه - همه کوتوله - دنبال شوهر قد بلند هم هستن!!!!![]()
با این همه تفاسیر خواستگار پولدار و مودار و خوشتیپ و خوش هیکل هم میخوان. جمع کنید بابا.
الان خیلی از دخترا که این پست رو میخونن میگن من یکی که اینطوری نیستم, اما اشتباه میکنی, دقیقا خود خود تو همینطوری هستی خبر نداری!
فرمایش شما متین ولی خب اگه همسر دختره کچل بشه دختره هم مورد تمسخر قرار میگیره....بابا یه جوری میگه دور از جون و بلا به دور انگار کچل ها ایذر یا سرطان لا علاج دارن بابا من یکی از دوستام کچل بود رفت 3 میلیون هزینه کرد الان خداییش یه موهایی داره آدم کیف میکنه فقط باید خیلی خیلی بیشتر بهشون برسه و مراقبشون باشه
درستهsohs جون ممنون از نظراتت
بنظر من مو فقط یکی از فاکتورهای جذابه،آقایونی هستن با خروارها مو که جذاب نیستن و آقایونی هم هستن کچل اما جذاب
من یک مرد کچل اما با اندام متناسبو به یک مرد با موهای زیبا اما اندام نامتناسب ترجیح میدم
هرچند که فاکتورهایی هستن بسیار مهمتر از ظاهر،و خوبه اول به اونا توجه بشه![]()
الهی بگردمشوهر من قطعا کچل خواهد بود!!!! من که خیلی دوست دارم!
شوهر من قطعا کچل خواهد بود!!!! من که خیلی دوست دارم!
دخترا به خاطر مو ازدواج نمیکنن. ولی خب اگه یارو کچل باشه بی ریختم باشه دیگه کسی بهش نگاهم نمیکنه چه برسه باهاش ازدواج کنه ...حالا اگه شما کچلی اما خوش قیافه نا امید نباش....دیگه اشکالی دیگه ای نداشتین حالا دست از سر کچل ما هم بر نمیدارین؟؟؟!!!!
بابا بیخیال.... مگه یک دختر واسه مو با یک پسر ازدواج میکنه؟؟؟
من که باور نمیکنم..... اگه هم اینطور باشه معلومه که دختره خیلی بچه هست
روزی پادشاهی از دیار لیلی و مجنون عبور میکرد دختری را دید که زشت بود و سیاه . از ملازمان پرسید این دختر کیست . ملازمان گفتند این همان لیلی است . پادشاه تعجب کرد و پیش مجنون رفت و از او پرسید چرا لیلی را که این قدر زشت و سیاه چرده است دوست داری او که قشنگ نیست . مجنون در پاسخ پادشاه کفت : برای دیدن لیلی چشم مجنون باید داشت .دخترا به خاطر مو ازدواج نمیکنن. ولی خب اگه یارو کچل باشه بی ریختم باشه دیگه کسی بهش نگاهم نمیکنه چه برسه باهاش ازدواج کنه ...حالا اگه شما کچلی اما خوش قیافه نا امید نباش....![]()
بله یا به قول معروف علف باید به دهن بزی شیرین باشه....روزی پادشاهی از دیار لیلی و مجنون عبور میکرد دختری را دید که زشت بود و سیاه . از ملازمان پرسید این دختر کیست . ملازمان گفتند این همان لیلی است . پادشاه تعجب کرد و پیش مجنون رفت و از او پرسید چرا لیلی را که این قدر زشت و سیاه چرده است دوست داری او که قشنگ نیست . مجنون در پاسخ پادشاه کفت : برای دیدن لیلی چشم مجنون باید داشت .
نه عزیزم شما خودتو ناراحت نکن حل میشه ایشالا....ببینم شما که کچل نیستی؟سلام هنوزم این موضوع کچلی شوهر حل نشده؟
چون امار نشون داده که کچلا زن دوستنمن نم فهمم این کچل ها چرا اینقدر شانس دارن
اصلا دخترا از چیز کچل خوششون میاد
دستتون درد نکنه دیگه....داشتیم؟؟؟!!!!دخترا به خاطر مو ازدواج نمیکنن. ولی خب اگه یارو کچل باشه بی ریختم باشه دیگه کسی بهش نگاهم نمیکنه چه برسه باهاش ازدواج کنه ...حالا اگه شما کچلی اما خوش قیافه نا امید نباش....![]()
چه سلیقه ایمن از آدمای کچل بانمک خوش اخلاق پیر خوشم میاد:ی
چه سلیقه ای![]()
منم از دخترای کچل و شلخته و پیر و در به داغون خوشم میاد![]()
آره واقعا......حیف شد!
پس عشقمون یکطرفه اس!
من دوست دارم ولی تو......![]()
آره واقعا......
امیدوارم به عشقت برسی..... کبوتر با کبوتر باز با باز![]()
آره بابا.... من که زیادی خاطر خواه دارم....
کچل واسه ات زیاده غصه نخور
من نه یکی دیگه:ی
آره بابا.... من که زیادی خاطر خواه دارم....
میخوام خودم انتخاب کنم، دوست ندارم از طرف مقابلم پیشنهاد داشته باشم![]()
شیطونه میگه از سرم یک عکس بگیرم بندازم اینجا سر کل کلنازی سهراب کچلم:ی
شیطونه میگه از سرم یک عکس بگیرم بندازم اینجا سر کل کل
شما خانم هایین که مردا رو اینطوری حرص میدین و خودتون موهاشون رو میکنینالهی بمیرم واسه مردای مظلوم
![]()