ما یه معلم بهداشت داشتیم، هفته ای 1بار میومد، مسواک زدن بهمون یاد میداد، بعدشم میگفت بچه ها وقتی میخواید "ج ی ش" کنید، حتما بشینید، اگه سرپا باشید ...میشه (یادم نیست چی میشد).هر شنبه خانم ناظم میومد لیوان دستمال ناخن و مقنعه ها رو نگا میکرد چه استرسی میکشیدیم تا بیاد سر میزمون
برو بچ دهه 60 یه خاطره شیرین از اون قدیما بگن که مشترک بود اولیشو خودم میگم
شــــــــما ها یادتون نمیاد!!! . . . . . . . تو نیمکت ها باید ســــــه نفری می نشستیم . بعد موقع امتحان نفر وسطی باید میرفت زیر میز!
آره منم اینو یادمهیادم میاد زنگ تفریح که مشد یسری از بچه ها میرفتن سر صف جا میگرفتن هم برای خودشون هم برای دوستشون که وقتی زنگ خورد و خواستن سر صف وایسن نفر اول باشن.
من یاد پفک نمکی افتادم. مدرسمون چه حیاتی داشت، مثل مدرسه های الان نبود 1وجب و نصفی باشه. دزد و پلیس بازی میکردیم. هر کسیو که میخواستیم تنبیه کنیم، انقدر تو سرویس بهداشتی (اون موقع زیاد بهداشتی نبود، الان رو نمیدونم) میزدیمش تا خون بالا بیاره. اون بستنی چوبیای پاک یادتونه؟ پوست کاغذی داشت؟ چه مزهای میداد، 100تا مگنوم میرزه
مزه هیچی مپله اون موقع نیست. بستنی، نوشابه، پفک، چیپس ... بندری، لواشک و کلی چیزه دیگهوای گفتی پفک نمکی همیشه دوست داشتم پفک نمکی هنوزم که هنوز خیلی دوست دارم
اون موقع هم که یه جورایی جلوشو میگرفتن ما هم یواشکی زنگ تفریح میخوردیم
هیچ وقت پفکای مینوی اون زمان یادم نمیره مزه امروزیا اصن به گرد قدیما نمیرسه![]()
هیچ وقت پفکای مینوی اون زمان یادم نمیره مزه امروزیا اصن به گرد قدیما نمیرسه![]()
اخییییی یادش به خیر وقتی خانم ناظم می اومد هممون دستامونو میذاشتیم رو میز تا ناخونامونو ببینه
برو بچ دهه 60 یه خاطره شیرین از اون قدیما بگن که مشترک بود اولیشو خودم میگم
شــــــــما ها یادتون نمیاد!!! . . . . . . . تو نیمکت ها باید ســــــه نفری می نشستیم . بعد موقع امتحان نفر وسطی باید میرفت زیر میز!
واسه عکسا خیلی ممنون. یادتون اون موقعها اندازه الان تلویزیون تبلیغ نمیکرد. تبلیغ پفک بینالود یادتونه؟ 1 خرگوش اسکی بازی میکرد. الان که تلویزیون همش شده تبلیغ، وسط تبلیغا گاهی یه فیلمی هم نشون میدهپفک نمکی مینو (ده تومن بود)![]()
یا اون پفک حلقه ایی ها که میزاشتیم توی انگشتامون ...![]()
هی وایییییییییییییییییی
پفک نمکی مینو (ده تومن بود)![]()
یا اون پفک حلقه ایی ها که میزاشتیم توی انگشتامون ...![]()
هی وایییییییییییییییییی
واسه عکسا خیلی ممنون. یادتون اون موقعها اندازه الان تلویزیون تبلیغ نمیکرد. تبلیغ پفک بینالود یادتونه؟ 1 خرگوش اسکی بازی میکرد. الان که تلویزیون همش شده تبلیغ، وسط تبلیغا گاهی یه فیلمی هم نشون میده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یکی از مهمترین خاطرات دوران جوانی ما در حال خاموش شدن!یاهو مسنجر؛ خداحافظ ای همنشین همیشه! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
خاطرات یک بازیگر از مرحوم فرج الله سلحشور | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خاطرات ترم تابستانی ساری 92 | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
از خاطرات یک جنین! | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
خاطرات | گفتگوی آزاد | 10 |