hamid_gofteman
عضو جدید
رقم نجومی ننویس بذار یه آماری از انتظارات داشته باشیم
امری باشه دیگه ؟؟!حداقل ماهیانه ده میلیون تومان
ولی اگه 1 تومن باشه میشه باهاش ی کارایی کرد.![]()
عزیزم من الان همین حقوق رو میگیرم .بعد از دو سال کار به اندازه چند ماه پس انداز دارم
تازه به قول بعضی از همکارهام من هنوز خرجی ندارم.
خوب ما فقیرانه تر زندگی می کنیم حتماعزیزم من الان همین حقوق رو میگیرم .بعد از دو سال کار به اندازه چند ماه پس انداز دارم
تازه به قول بعضی از همکارهام من هنوز خرجی ندارم.
یادم میاد اولین مصاحبه ای که دادم برای کار درسم تموم نشده بود. موقع مصاحبه که برای استخدام نیروگاه دماوند بود یکی از سه نفر مصاحبه گر ازم پرسید می خوای حقوقت چقدر باشه. منم گفتم مهندسم و حقوق بالا می خوام. یکی دیگه از مصاحبه گرها گفت کار رو بلدی؟ گفتم نه اما یاد میگیرم. اونم گفت کار که بلد نیستی . پس فرقی بین تو و یه کارشناس غیر فنی نیست چطور می خوای حقوقت بالا باشه .
منم حواب دادم یه کارشناس غیر فنی کار رو دوساله هم یاد نمیگیره ولی من دو ماهه یاد میگیرم. وقتی از جلسه مصاحبه اومدم بیرون متوجه شدم تنها کسی که برای حقوقش شرط گذاشته من بودم . بقیه گفته بودند هر چی بدین ما راضی هستیم
تا فراموش نکردم بگم . اون موقع ترم هفت بودم که ازمون دادم و از بد شانسی یکی از استادهای منم جزء مصاحبه کننده ها بود. همون اول هم منو لو داد که دانشجوی خودمی اینجا چیکار می کنی. به همین دلیل هم رد شدم. اما من گفتم حالا تا اینجا اومدم و ازمونش رو قبول شدم یه مصاحبه هم از من بکنین تا بدونم چی به چیه . اونها هم دلم منو نشکوندن.![]()
اخیییییییییییی
بمیرم برات همکار عزیز![]()
ایول همکار همین صداقتت منو کشته
دارمت![]()
خوب این نشون میده شما شخصیت صریح و محکمی داری!صداقت نبود دوست عزیز بچگی بود و اینکه قبل از اینکه مصاحبه شروع بشه به من گفتم بفرما بیرون. شاید اگه الان بود منم میگفتم راضیم به رضای شما![]()
خوب این نشون میده شما شخصیت صریح و محکمی داری!
من بودم قبولت می کردم
منم ایشالا اگه درسم تموم شد خواستم مصاحبه بدم روش شما رو پیش می گیرم (با این که می دونم جواب نمی ده!)
غیبت!!!!
اونم پشت سر من؟؟؟؟؟
بعضیا زیر کولر میشینن و دیگران رو مسخره میکنن؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حقوق 50 میلیونی 50 مدیر | گفتگوی آزاد | 36 | |
![]() |
یک سوال در مورد حقوق محیط بانان | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
متن اعلامیه جهانی حقوق بشر | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
حداقل حقوق اروپایی ها چقدر است؟ | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
تفاوت حقوق زنان در امریکا و ایران و عربستان | گفتگوی آزاد | 8 |