ایران سرزمین عشق بودایران یعنی عشق.
ایران یعنی تنها حکومت اسلامی شیعه در دنیا
ایران یعنی سرزمین مهدی
ایران یعنی شهیدان
ایران یعنی عشق.
ایران یعنی تنها حکومت اسلامی شیعه در دنیا
ایران یعنی سرزمین مهدی
ایران یعنی شهیدان
فکر می کنی تو همون روزگار قدیم مثلا" تو کشوری مثل روم باستان در مورد کشور ما چی می گفتن؟!
چجور با اسیرای پارس رفتار می کردند؟!
این نسل کنونی هست که خارج از سیاست بازی های روز از تاریخ ایران به نیکی یاد می کنه.
رمز این جاودانه شدن تاریخ ما هم یک چیز بود . با اقتدار بر سر ارزش ها ایستادن و جنگیدن برای آرمان ها ....
اما الآن به همین جرم و به خاطر همین راه و روش یک عده کشور زورگو و مستبد هم وطن من و تو رو تحقیر می کنند تا خوردمون کنن!
شما رو نمی دونم.
ولی من نمیذارم اونا به هدفشون برسن.
اگرچه از تحقیرها دلگیر میشم , اما تواما" احساس غرور می کنم که دشمن به چنان ذلتی افتاده که حتی شعار احترام به ملت های خودش رو زیر پا میذاره!
راستی اگه می خوای عزت الآن رو بدونی یه سر به سایت های مختلف حداقل کشورهای خاورمیانه بزن.
اگه مایل باشی من کامنت های مختلف مردم جهان رو از عرب و ترکیه ای و مالزیایی و آفریقایی و اندونزیایی تا اروپایی و آمریکای لاتین رو نقل می کنم.
اون موقع می بینی که مردم جهان حسرت همین ایران مستقل با شرف رو میخورن نه تاریخ کهنش رو !
شما اگه مشکل داری سعی کن مشکلت رو رفع کنی!
چطوری؟!
با تحقیق.
اگه به زبان ترکیه ای مسلطی برو نظرات و کامنت های مردم ترکیه رو راجع به ایران مطالعه کن.
من به ترکیه و لبنان و سوریه و عراق سفر داشتم و در گفتگو با مردمش اکثرا" تا می گفتم ایرانی هستم با چنان عزت و افتخاری باهام رفتار می کردند و از کشورم و به خصوص رئیس جمهور تعریف می کردند که برام عجیب بود.
در مورد اروپا قبول دارم محبوبیت ایران مخدوشه اما تو همون اروپاهم خیلی ها عاشق ایران هستند.
اگه نگاهی به کتاب هایی که نویسنده های غربی در تمجید ایران نوشتند بندازی این موضوع برات روشن میشه.
تا وقتی فکرت نسبت به ایران این طور هست مطمئنا" بازنده خواهی ماند.
من که این مشکل شما رو ندارم اما توصیه می کنم حتما" زندگی در کشورهای دیگه رو تجربه کن تا ذهنت روشن بشه.
کدوم ایران؟؟؟
ایران هخامنش...
ایران قاجار...
ایران پهلوی...
یا ایران الان!!!!!!!!!!!!!
چه پاسخ آگاهانه ای دادم قبلاایه کشور عقب افتاده که با همه دنیا قطع رابطه کرده نشسته یه گوشه اشهدشومیخونه....
چه پاسخ آگاهانه ای دادم قبلاا![]()
راست گفتی دیگه ، فقط یکم اعصابت خورد بود !
مهم اینه مه درحرکتیم ، کشورای دیگه پیشرفت میکنن ، ما پسرفت (همین که ساکن نیستم خوبه دیگه )
چه پاسخ آگاهانه ای دادم قبلاا![]()
به نظر من ایران ایرانه
وطنمونه.
درسته تو تاریخ چند هزار ساله اش به اوج رفته و پست ترین جاها هم رسیده اما ایران برای من همیشه همونی بوده که هست. این آدماشن که خوب و بدش می کنن. اگر صرفاً ایران باشه. عشق منه از ازل تا ابد
راست گفتی دیگه ، فقط یکم اعصابت خورد بود !
مهم اینه مه درحرکتیم ، کشورای دیگه پیشرفت میکنن ، ما پسرفت (همین که ساکن نیستم خوبه دیگه )
چی بگم...
به نظر من که این وطن یا خاک یا...
دست چند نفر بیشتر نیست
سهمی نداریم که بخاهیم .....
من هم قدیما افتخار میکردم اما الان ترجیح میدم سکوت کنم!ایران، نام سرزمینی ست که من و تو در آن به دنیا آمده ایم و زندگی می کنیم.
وقتی نام این کشور را می شنوی چه حسی بهت دست می ده؟
حس من غروره همراه کمی اشک.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | این روزا یه حس جدیدو تجربه میکنم | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
یه حس بد با یه خواب بد | گفتگوی آزاد | 67 | |
![]() |
حس کن تپشهای قلبی که برای تو میزند | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
حس ششم.... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
عشق، حس زندگی | گفتگوی آزاد | 2 |