ایرانیا اسلام و قبول کرده بودن .....ولی مشکل اصلی قانوناییه که حکومتای اسلامی گذاشتن نه خوده اسلام......با همین قانونا و اجبارا هر کسی و از هر دینی می تونی زده کنی.....این تقصیره مردم نیست.....
من خودم نماز خونایی و میشناسم که دیگه نماز نمی خونن روزه نمیگیرن.....فکر می کنی الکیه ...میدونی چه فاجعه ایه که یکی و از عقایدی که داشته زدش بکنی.....
عزیزه من اون سورنایی که شما میگی هزارتا امثاله شهید همت کنارش جنگیدن ....فکر می کنی دست تنها تو جنگ بوده ...اون موقع هم ملت ما برای حفظ فرهنگشون و کشورشون جنگ رفت و کلی کشته دادن چرا شما فکر می کنی ما فقط همین جنگ ایران و عراق و داشتیم....و همچنین مردن اون زمان ها خیلی زجر اورتر از الان بوده که با یه گلوله تو مغز خلاص میشن.....من اونا رو هم به اندازه ی همین شهیدامون فبول دارم نه بیشتر نه کمتر ......؟!
ما تا حالا کلی جنگ داشتیم که توش امثاله همین شهید همت ها کشته شدن .....
همین شما که میگی یکی به من گفت پاچه خوار و دلیلشم اواتارته ....فکر می کنی دلیلش چیه ؟.....چون ما الان این تیپا رو تو خیابون زیاد میبینیم ولی هیچ کدوم شهید همت نیستن ...بعضی موقع ها از کسایی متنفر میشی که خودت هم دلیلشون و نمیدونی و این ......حالا اگه منظورم و گرفتی که هیچی....
برعکس توی این چند سال اخیر من خیلیا رو دیدم که به حجاب و نماز و روزه رو اوردن
نمونش خودم و چند تا از دوستام
چون عصر ارتباطاته و می تونن تحقیق کنن و راه رو بشناسن
کسایی هستن که خانوادشون هم مخالف این اعتقاداتشون هستن ولی خیلی سفت و سخت می رن طرفش
ولی با اینجای حرفت به شدت موافقم که ایران خیلی بد و نا آگاهانه داره تبلیغ می کنه
خود من از حجاب بدم میومد
چون معلم های با حجاب من توی دوران ابتدایی جوری برخورد می کردن که من دوست نداشتم اصلا مثه اونا باشم ... مدیر مدرسه که خیلی بد اخلاق بود با حجاب بود و ...
معلم قرانم بد اخلاق بود و خیلی تاثیر بدی می ذاشت روم
ولی بزرگ تر که شدم با کسی آشنا شدم که با دلیل روشنم کرد
درباره قران گفت و من برای اینکه بفهمم چی داره می گه رفتم تحقیق کردم و واقعا الان به همون چند تا چیزی از اسلام که رعایت می کنم به شدت علاقه دارم
منم الان دارم از همین طریق به کوچولوهای اطرافم می گم که حجاب چیه ...
ایران یا هر کشوری که اسم دین خاصی روشه
باید درست تبلیغ دینش رو کنه نه اینکه زده کنه افراد رو
البته از تبلیغ منفی دشمنای اسلام هم نباید غافل شد