حتما نیگاه کنین!!!خواهشا!

golrokh

اخراجی موقت
[FONT=&quot]مركز نگهداري معلولين فرخنده[/FONT]
[FONT=&quot]در اين مرکز در حال حاضر 84 کودک زندگي مي کند . شرايط زندگي اين کودکان در عکسها گوياست . آمار مرگ و مير در اين کودکان بالا و در سالهاي اخيربي سابقه ست[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]هفته ي پيش يکي ديگر از اين کودکان جان سپرد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]بوي بسيار زننده و متعفن ادرار به بازديد کننده ها مجال نمي ده تا بيشتراز 4-5 دقيقه در خوابگاه اين کودکان معصوم بمونند . عمر متوسط دراين کودکان 10 تا 14 سال است[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]شايد نياز اين بچه ها به کمکهاي غير نقدي شما خيلي زيادتر از حد تصورتون باشه. نيازي نيست براي کمک به بهبود شرايط اين بچه ها پول بديد ، اگر مایحتاجی که در خونه بصورت روزانه استفاده میکنین..مثل حبوبات...تی تاپ...دستکش لاتکس..دستمال...پوشک...و ... از اهدای اونا به این بچه ها دریغ نکنین![/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]دادن لباس کودک و يا اسباب بازي به اين بچه ها دنياي اونها را متحول مي کنه [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]اکثر اين بچه ها يتيم و يا رها شده هستند . حالا که دنيا اونها را فراموش کرده شما اونهارا فراموش نکنيد . مطمئن باشيد اين بچه ها با احساسهاي پاک و کودکانشون محبت شما را درک مي کنند [/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]به اونها به خاطر اين عمرهاي خيلي کوتاه و پر رنجشان رحم کنيد[/FONT][FONT=&quot]..
[/FONT][FONT=&quot]کمکشان کنيد تا اين چند سال کوتاه زندگيشان بيشتر از اين در مشقت و رنج نباشند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]اکثر اين کودکان مبتلا به اوتيسم مي باشند . در خارج، کودکان اوتيسمي مستقيما زير نظر روانشناسان قرار ميگيرند تا به آنها کمک شود تا زندگي راحت تري داشته باشند [/FONT][FONT=&quot].
[/FONT][FONT=&quot]اما در ايران ، اين کودکان که خود مستعد مرگ هستند به تخت بسته مي شوند و[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]ساعتها به همان حال رها مي شوند [/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]کمکهاي خودتون را مستقيما به خود مرکز ببريد [/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

بچه ها میتونین به پروفایل من هم بیاین برای راهنمایی که چیکار کنین!;)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hasti1388

عضو جدید
حالم گرفته شد . اميدوارم به زودي زود اين وضع خلاص شن . حالا چه جوري رو نميدونم .

golrokh

اخراجی موقت
بچه ها هرکی خواست به این اسایشگاه کمک کنه...من میتونم بهش کمک کنم!

اگه خواستین بیان به پروفایله خودم تا راهنماییتون کنم!

ممنونم ازتون!

golrokh

اخراجی موقت
ممنونم..

اون موقعی که کمک بچه هارو ببینم از کارم راضی میشم!

تا اونجایی که میتونین این خبرو گسترش بدین تو سایت!

mfmechanics

کاربر بیش فعال
ممنونم..

اون موقعی که کمک بچه هارو ببینم از کارم راضی میشم!

تا اونجایی که میتونین این خبرو گسترش بدین تو سایت!

لطفا اگه امکانش هست اینجا روش کمک کردنو توضیح بدبد،
باشه گسترش میدیم و این تاپیک رو آپ نگه میداریم.

golrokh

اخراجی موقت
لطفا اگه امکانش هست اینجا روش کمک کردنو توضیح بدبد،
باشه گسترش میدیم و این تاپیک رو آپ نگه میداریم.

ممنون دوسته گلم!!

اگه تهران هستین...یکسری چیزی میخوان..بهتره بگم چیزهایی که تو یه خونه بطور روزانه مصرف میشه..از خوراکی تا وسایل بهداشتی!

اگه بتونین این مواد رو تهیه کنین..یا مبلغش رو به خود موسسه بدین..خیلی خوب میشه!

من میتونم شماره تماسم رو هم بدم..چون من خودم اونجا میرم!که همه اونایی که میخوان کمک کنن بیان و با هم بریم!

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
BE KHODA DELAM MIKHAD IN JAHA KAR KONAM VALI ASLAN BA ROHIATAM SAZGAR NISTTTTT!!!!!

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
ye dokhtararo to khiaboon didam fal mifrokht mohaye lakht bolandi dasht vali kamELAN KASIF BOOOD BA OOON DASTAYE SIAHESH DASHT CAKAM mikhord,hamishe az in bache habadam miomad,yani doost nadashtam behem nazdik shan ama oon rooz doost dashtam dasteshooo begiram bahash beram biiiroon!!!! dooost dashtam mohashooo naz konam dg badam nemiad!!!!! delam kheily barash sookht!!!!! ey khodaaaa in che vaziiiieeeeeeeeeeee akheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahhhhh!!!!:(

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم گلرخ خانم که خبرم کردید

چون تهران نیستم ایشالا حتماً مبلغی رو میریزم به اون شماره حساب

شماره حساب به نام مرکز نگهداری معلولین فرخنده است؟

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا عجب ادماي ناشكري هستيم امشب ير يك مسئله كار و درگيري با شريكم داشتم سكته مي كردماينو ديدم گفتم خدايا شكرت راستي ادرس تاپيك رفت تو امضام

golrokh

اخراجی موقت
خدايا عجب ادماي ناشكري هستيم امشب ير يك مسئله كار و درگيري با شريكم داشتم سكته مي كردماينو ديدم گفتم خدايا شكرت راستي ادرس تاپيك رفت تو امضام

خیلی خیلی سپاسگزارم!!!

بی نهایت تشکر!

golrokh

اخراجی موقت
ممنونم گلرخ خانم که خبرم کردید

چون تهران نیستم ایشالا حتماً مبلغی رو میریزم به اون شماره حساب

شماره حساب به نام مرکز نگهداری معلولین فرخنده است؟

راستش بچه ها شماره حساب خواستن منم پرسیدم...من خودم وسایل رو میبرم؛نمیدونم به نامه مرکز هست یا نه..ولی میتونین همون موقع که میخاین پول رو بریزین از بانک استعلام بگیرین!

اینم شماره تماس موسسه:021-66005779

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم!!! :cry::cry::cry:
خدایا همه ما رو واسه نادیده گرفتن بزرگترین نعمتی که به ما دادی ببخش!!!

tafro

عضو جدید
ممنون از اطلاع رسونيتون. ميشه آدرس شماره اونجا رو بديد؟

بالا