حامد جون به امید من نباش که یکیو برات پیدا کنم چون من از فردا قراره بشم خانم مدیر و وقت اینکارا رو ندارم.
در ضمن ما ها اگه عرضه داشتیم برا خودمون نذر و نیاز نمی کردیم
سلام خانم مدیر .به به مبارکه ایشالا
قضیه بغل تو بغله بعضیا آمپر چسبوندن( شوخی)
حامد جون به امید من نباش که یکیو برات پیدا کنم چون من از فردا قراره بشم خانم مدیر و وقت اینکارا رو ندارم.
در ضمن ما ها اگه عرضه داشتیم برا خودمون نذر و نیاز نمی کردیم
نشد دیگه
امشب ثابت کن که مدیر خوبی هستی
این تکلیف اولته
یکی واسه من پیدا کنی بعدش حکم مدیریتت رو امضا میکنم
سلام خانم مدیر .به به مبارکه ایشالا
قضیه بغل تو بغله بعضیا آمپر چسبوندن( شوخی)
من اگه عرضه داشتم یکی برا خودم پیدا میکردم. میخوای تاپیک بزنم نیاز فوری به یک حوری برای حامد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کیوان خان منتظر
اینو به فارسی ترجمه کن . نگرفتم منظورتو
من تازه واردم از این نظر که فقط افتخار اشنایی با تعداد کمی از کاربران این فروم رو داشتم و از اونجایی که فضولم ...دوست دارم از همه چیز سر در بیارمشما خیلی هم تازه وارد نیستید .
هر ادمی میدونه جواب سوال کیه . یعنی هر کسی طزفشو می شناسه
سلام کیوان خان منتظر
اینو به فارسی ترجمه کن . نگرفتم منظورتو
من تازه واردم از این نظر که فقط افتخار اشنایی با تعداد کمی از کاربران این فروم رو داشتم و از اونجایی که فضولم ...دوست دارم از همه چیز سر در بیارم
البته اینجور من شنیدم دختر ها بیشتر دوست دارن کسی رو که دوست دارن اذیت کنن مثلا حلقه می کنن دستشون که اشک طرف رو در بیارنو یا ...
در کل از این مطما هستم که الان 1000 نفر میگن حتما ما هستیم![]()
به قول گفتنی باید بزنی تو سر هرچی پسره و باهاشون بد رفتار کنی وگر نه پرو میشن و این 1000 نفر می تونه همش فکر خیلی های باشه که یک دختر با یک سلام در یک پسر ایجاد کنه
راستی اگه کسی رو دیدن که حاضر باشه بغل من بیاد بگین خوشحال میشم
به قول گفتنی کسی جز بالشتی که شب ها باهاش میخوابم بغل من نمیاد![]()
خوب گفتم بعضیا نیازمند 21 بار بغل کردنند اونم نیاز فوری و فوتی .قضیه مرگ و زندگیه. ما هم که فعلا منتظریم.
راستی به تاپیک عبدالله ابن زبیر سر نمیزنی؟
یکی از پسرا بیاد به این بنده خدا بگه چی کار کنه .
خودم گذاشتمش . خداییش باحاله برو بخون .اهان منظورت حامده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز کلا گیج میزنم . نه که بی جنبه ام نمیتونم هضم کنم یک مدیر باید چه جوری باشه.
چیه باز باید بریم کل کل ؟؟؟؟؟ ول کنید . اگه کسی جوابشونو نده تاپیک هاشون همه میخوابه .
من اصلا تی وی ایرانو نگاه نمیکنم که بدونم چی هست این . فقط یکی دو تا مطلب در موردش خوندم همین و بس
وای من از بغل کردن خیلی بدم میاد
چی رو ؟یکی از پسرا بیاد به این بنده خدا بگه چی کار کنه .
دوست نداره دیگه؟چرا بدت میاد؟
چرا بدت میاد؟
رفتم همه تونو لو دادم
گشت ارشاد رسید![]()
کلا از این لوس بازیا خوشم نمیاد یه جورایی حالم بد میشه
رفتم همه تونو لو دادم
گشت ارشاد رسید![]()
تو چرا گول این حامدو کیوان خوری؟ادم فروش دست تو رو شده .............. بقیه اش چی بود![]()
لوس بازی؟ تا حالا مامانت بغلت نکرده؟ یا بابات؟
فرق میکنه اههلوس بازی؟ تا حالا مامانت بغلت نکرده؟ یا بابات؟
http://www.iran-eng.com/member.php/307563-ZEUS83رفتم همه تونو لو دادم
گشت ارشاد رسید![]()
اگه شوهرت باشه چی ؟!خوب گفتم که اصولا از بغل کردن بدم میاد حتی اگه مامان بابام باشن
پس چندتا ؟!حالا چرا 21 بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟