ok................حالا به دل نگیر. حکایت ما حکایت گربه و گوشته . خودت گرفتی که ؟؟؟؟؟
ok................حالا به دل نگیر. حکایت ما حکایت گربه و گوشته . خودت گرفتی که ؟؟؟؟؟
پیشنهاد خودم بود پس همش مال خودمهاگه بعدش خمسها رو به ما میدن باشه .نصف نصف خوبه؟
مجبورم همراهیت کنم حامدو بیاریناون چشم بند بذاره بره تو اب چشم بنده در میاد و اون به مرادش میرسه . لهطیف چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خشانت خوبه
حامد زرنگه خوباشو برا خودش برمیداره هی بغل و ماچ میکنه و اون ننه قمر ها رو میده من. نمیشه بگم سرما خوردم یا انفلوانزا دارم بغل و ماچو بی خیال شن و شونه هامو ببوسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهاد خودم بود پس همش مال خودمه
من پارتی دارمرساله به اسم زن چاپ نمیشه منو شریک نکنی یه پاپاسی هم گیرت نمیاد
دمت گرم اینو خوب اومدی![]()
من یکی رو پیدا کردم که بغل کنم![]()
خوب اقلا نه نه قمرها محرمن خوب.خداییش هر چی سفر آفریقاییه مال خودته برو رو بوسی با طعم شوکولات و کاکائو
موقع بغل کردن اژدها زدم![]()
من پارتی دارم
اصلا به اسم شوهرم مینویسم
به 21 بار نکشید تمام کرددمت گرم اینو خوب اومدی
چرا ؟گمونم باید تجدید نظر کنم
نه اونام مال حامد من فقط در خدمت قاره اروپا و ایالات متحده هستم.
دلم سوخت باشه پولش مال تونمیشه مرجع عالی قدر منم .الان فتوا دادم ای بابا چقدر رقیب زیاد شده. گیر نده آبجی من به این پول نیاز دارم
تشویقشون کنبه 21 بار نکشید تمام کرد![]()
اخه با این گندی که محمود کاشته دیگه مقامت ما رو اونجا را میدن؟ نخیر فعلا برو سنگال کند منوچهر و درست کن.
زئوس رییس جمهور مردمیه با همه خوبهمن به کمتر از اوباما و هیلاری جونم راضی نمیشم
نباید همیشه اینجوری به موضوع نگاه کرداخه با این گندی که محمود کاشته دیگه مقامت ما رو اونجا را میدن؟ نخیر فعلا برو سنگال کند منوچهر و درست کن.
دلم سوخت باشه پولش مال تو
نباید همیشه اینجوری به موضوع نگاه کرد
اونا هر کس رو نیاز دارن خر خوبی باشه راه میدن
شما می خوای خر باشی ؟ (ببخشید البته )
اون کشورم خر خوبی برای اونا![]()
بستگی به طرفت داره تایمش دیگه دست خودتهنمیشه یه بار بغل کنیم اما.....
جوری که عوض 21 بار باهم حساب بشه؟؟؟؟
بعد تایم 21 بارش چقدر باید باشه
اینها هیچکدوم مشخص نشده
زئوس رییس جمهور مردمیه با همه خوبه
بستگی به طرفت داره تایمش دیگه دست خودته
بعدش قانون شکنی نکن کلی کارشناس واساده تحلیل کردن این موضوعو الکی که نیست
بستگی به طرفت داره تایمش دیگه دست خودته
بعدش قانون شکنی نکن کلی کارشناس واساده تحلیل کردن این موضوعو الکی که نیست
ای بابا اون که سیاهه این هم که پیره به درد ما نمیخوره مال خودت .ما رفتیم اوکراین. راستی رییس جمهورشو میشناسی؟من به کمتر از اوباما و هیلاری جونم راضی نمیشم
شما فعلا مرحله اولو انجام بده بقیه آموزش در تاپیکای بعدیخوب بعد از بغل کردن کارشناسا نگفتن چیکار کنیم؟؟؟