حتما روزی 21 بار یکدیگر را بغل کنید!!

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حامد جون به امید من نباش که یکیو برات پیدا کنم چون من از فردا قراره بشم خانم مدیر و وقت اینکارا رو ندارم.
در ضمن ما ها اگه عرضه داشتیم برا خودمون نذر و نیاز نمی کردیم

سلام خانم مدیر .به به مبارکه ایشالا
قضیه بغل تو بغله بعضیا آمپر چسبوندن( شوخی)

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشد دیگه
امشب ثابت کن که مدیر خوبی هستی
این تکلیف اولته
یکی واسه من پیدا کنی بعدش حکم مدیریتت رو امضا میکنم

من اگه عرضه داشتم یکی برا خودم پیدا میکردم. میخوای تاپیک بزنم نیاز فوری به یک حوری برای حامد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Dota_Eng

کاربر فعال
شما خیلی هم تازه وارد نیستید .

هر ادمی میدونه جواب سوال کیه . یعنی هر کسی طزفشو می شناسه
من تازه واردم از این نظر که فقط افتخار اشنایی با تعداد کمی از کاربران این فروم رو داشتم و از اونجایی که فضولم ...دوست دارم از همه چیز سر در بیارم :)
البته اینجور من شنیدم دختر ها بیشتر دوست دارن کسی رو که دوست دارن اذیت کنن مثلا حلقه می کنن دستشون که اشک طرف رو در بیارن :) و یا ...
در کل از این مطما هستم که الان 1000 نفر میگن حتما ما هستیم :)
به قول گفتنی باید بزنی تو سر هرچی پسره و باهاشون بد رفتار کنی وگر نه پرو میشن و این 1000 نفر می تونه همش فکر خیلی های باشه که یک دختر با یک سلام در یک پسر ایجاد کنه
راستی اگه کسی رو دیدن که حاضر باشه بغل من بیاد بگین خوشحال میشم
به قول گفتنی کسی جز بالشتی که شب ها باهاش میخوابم بغل من نمیاد :)

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کیوان خان منتظر
اینو به فارسی ترجمه کن . نگرفتم منظورتو

خوب گفتم بعضیا نیازمند 21 بار بغل کردنند اونم نیاز فوری و فوتی .قضیه مرگ و زندگیه. ما هم که فعلا منتظریم.
راستی به تاپیک عبدالله ابن زبیر سر نمیزنی؟

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه واردم از این نظر که فقط افتخار اشنایی با تعداد کمی از کاربران این فروم رو داشتم و از اونجایی که فضولم ...دوست دارم از همه چیز سر در بیارم :)
البته اینجور من شنیدم دختر ها بیشتر دوست دارن کسی رو که دوست دارن اذیت کنن مثلا حلقه می کنن دستشون که اشک طرف رو در بیارن :) و یا ...
در کل از این مطما هستم که الان 1000 نفر میگن حتما ما هستیم :)
به قول گفتنی باید بزنی تو سر هرچی پسره و باهاشون بد رفتار کنی وگر نه پرو میشن و این 1000 نفر می تونه همش فکر خیلی های باشه که یک دختر با یک سلام در یک پسر ایجاد کنه
راستی اگه کسی رو دیدن که حاضر باشه بغل من بیاد بگین خوشحال میشم
به قول گفتنی کسی جز بالشتی که شب ها باهاش میخوابم بغل من نمیاد :)

یکی از پسرا بیاد به این بنده خدا بگه چی کار کنه .

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب گفتم بعضیا نیازمند 21 بار بغل کردنند اونم نیاز فوری و فوتی .قضیه مرگ و زندگیه. ما هم که فعلا منتظریم.
راستی به تاپیک عبدالله ابن زبیر سر نمیزنی؟

اهان منظورت حامده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟

من امروز کلا گیج میزنم . نه که بی جنبه ام نمیتونم هضم کنم یک مدیر باید چه جوری باشه.

چیه باز باید بریم کل کل ؟؟؟؟؟ ول کنید . اگه کسی جوابشونو نده تاپیک هاشون همه میخوابه .

من اصلا تی وی ایرانو نگاه نمیکنم که بدونم چی هست این . فقط یکی دو تا مطلب در موردش خوندم همین و بس

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهان منظورت حامده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟

من امروز کلا گیج میزنم . نه که بی جنبه ام نمیتونم هضم کنم یک مدیر باید چه جوری باشه.

چیه باز باید بریم کل کل ؟؟؟؟؟ ول کنید . اگه کسی جوابشونو نده تاپیک هاشون همه میخوابه .

من اصلا تی وی ایرانو نگاه نمیکنم که بدونم چی هست این . فقط یکی دو تا مطلب در موردش خوندم همین و بس
خودم گذاشتمش . خداییش باحاله برو بخون .

بالا