جوک بگو....

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
از وقتی یادم تو حموممون ازاین شامپو تخم مرغیا داروگر بود حالا هم هست بعیده در آینده هم نباشه.همیشه هم یه نفر آب میریزه توش زیاد بشه(مشغولوذنبه اید اگه فک کنید کار باباهس ) حالا...
یه بار که رفته بودیم خونه ی عمم اینا با بچه ها رفتیم فوتبال بازی کردیم و اومدیم اینام گیر دادن که عرق کردیو بو میدیو برو حمومو این صحبتا خلاصه از ما انکار و از اونا اصرار بالاخره رفتیم .
تو حموم بودیم چشمون افتاد به انواعو اقسام شامپوهای با کلاس ما هم که عقده ای یکیشو برداشتیم ریختیم سرمونو حسابی چنگ زدیم . دیدم کف نمیکنه یه بویی هم میده به خودم گفتم حتما مدل این شامپو ها این جوریه عوضش خاصیت داره و اینا .حسن خر صدا (این خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته ... ) میخوندمو خوشحال سرمو چنگ میزدم که احساس کردم سرم داغ شد یه نیگا به شامپو انداختم دیدم روش نوشته :
...دهانشویه ...
قیافه م شده بود عین اون گرگه وقتی باکلی زحمت دستش به میگ میگ نمیرسید چشاش ترک های قرمز برمیداشت...

:biggrin:

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
قاضی:شما متهم هستید که مادرزنتونو با چکش کشتید
یکی از حضار:نامرد عوضی
قاضی:شما متهم هستید که همسرتونم با چکش کشتید!
همون حضار:نامررددددددددددد مرتیکه
قاضی:شما کی هستید؟چرا انقدر فحش میدید؟
همون حضار:من همسایشونم 2 ساله من ازش چکش میخوام میگه ندارم

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا چن سال پیش خونه پدرشوهرم همه تو حال نشسته بودیم پدرشوهر مادرشوهرم تو اتاق بودن یهو زلزله اومد همه دوییدیم سمت حیاط پدرشوهرم دید فرصت نیس همونجا تو چارچوب دستو پاشو باز کرد وایساد حالا مادرشوهرم تو اتاق مونده بود هی پدرشوهره رو هل میداد داد بیداد میکرد میگف حاجی برو بیرون من اینجا گیر کردم پدرشوهره اصا تو حال خودش بود و خوشحال از کار خود ااااااااااایییییییییی خندیدیم اااااااااایییییییییی خندیدیم اصا کور شدیم از خنده :))))
عععججججججب ملت عاشق همسری داریم عععجججججججججب.

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا این خاطره واسه دوران دبیرستانه...
سال سوم دبیرستان بودیم، ساعت فوق العاده بود و ریاضی داشتیم. بچه هام حسابی خسته بودن و حوصلشون سر رفته بود، شروع کردن به کاغذ گلوله کردن و تو سر هم پرت کرد... استادم روش به تخته بود و داشت واسه خودش درس می داد فقط گاه گاهی از هر و کر بچه ها بر میگشت یه نگاه غضبناک مینداخت به ما... یه هو یکی از بچه ها یه گوله پرت کرد سمت پنکه سقفی که از قضا پنکه روشن بود و در حال چرخیدن! و گوله عدل خورد پشت سر استاد! هیچی دیگه هر کی داشت خودشو به یه سمتی پرت میکرد...
یکی از بچه هام داشت دسته ی صندلی رو گاز میگرفت که خندشو کنترل کنه!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم تو این هوای سرد و برفی قهوه درست کنم و کنار شومینه با آرامش قهوه بخورم و از پنجره بارش برف رو تماشا کنم،
بعد دیدم تو خونه مون نه شومینه داریم نه قهوه،، پنجره هم رو به یه دیوار آجریِ دوده گرفته باز میشه
تازه برفم نمیاد..!

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزی ایوب و لقمان پای اینترنت ایران مشغول بودند،
بعد از آن ایوب صبرشو از دست داد لقمان ادبشو!!
:D

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم تو این هوای سرد و برفی قهوه درست کنم و کنار شومینه با آرامش قهوه بخورم و از پنجره بارش برف رو تماشا کنم،
بعد دیدم تو خونه مون نه شومینه داریم نه قهوه،، پنجره هم رو به یه دیوار آجریِ دوده گرفته باز میشه
تازه برفم نمیاد..!
:cry:

saghar*20*

عضو جدید
يه كم رنج سني اين تاپيكوببريدبالاااا :D....بعضي جوكاديگه زيادي ني نيونه ست....:child:..
ميايم اينجايه كم بخنديم.....مثلا........
البته محدبانه باشه...لفطن......:D

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نکبتایی که سر جلسه امتحان نمیرسونن :))
(._.) (‘_’ ) (._.)
(._.) ( ‘_’) (._.)
(._.) (•_•) (._.)

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﺷﺎﺭﮊ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ
۱۰۰۰ ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ : ﻣﺮﺳﯽ ﻋﺰﯾﺰﻡ ) ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺧﺴﯿﺲ(
۲۰۰۰ : ﻭﺍﺍﯼ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﮔﻠﻢ
۵۰۰۰ : ﻋﺰﯾﺰ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﻤﻨﻮﻧﺘﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ!
۱۰۰۰۰ : ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺸﻘﻢ ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﮐﺠﺎ ﺑﯿﺎﻡ
ﺑﺒﯿﻨﻤﺖ؟
۲۰۰۰۰ : ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﯿﭻ ﭘﺴﺮﯼ ﺍﻧﻘﺪ ﺧﺮ ﻧﺸﺪﻩ!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻣﻴﮕﻪ:
.
.
.
.
.

ﻫر ﻭﻗﺖ ﺑﺎ ﭘﺴﺮ ﻋﻤﺘﻮﻥ ﺭﻓﺘﻴﻦ ﺗﻮ ﻳﻪ ﺟﻤﻊ،ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻫﺮ ﮐﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﻌﺮﻓﻴﺶﮐﻨﻴﻦ!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم طرف 2کیلو گوشت نسیه خریده داده به سگ دوستش تا سگه راضی بشه باهاش یه
عکس بگیره یندازه توی فیس بوک , که این حیون مورد علاقمه!!!! خدایا باکیا شدیم 75 میلیون نفر

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه كم رنج سني اين تاپيكوببريدبالاااا :D....بعضي جوكاديگه زيادي ني نيونه ست....:child:..
ميايم اينجايه كم بخنديم.....مثلا........
البته محدبانه باشه...لفطن......:D

شما بیا وسط ببینیم چی بزرگونس..:D

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه مادربزرگم ماشین ظرفشویی خریدیم! بردم وصل کردمو اومدم هفته‌ای بعدش که رفتم خونه اش پرسیدم ننه راضی ازش؟ گفت نه! ننه جان لباسارو خوب نمیشوره!! o_o
فقط خیس میکنه :( با همون که. قدیمیه میشورم! بعد گفت شماها کی چیزه بدرد بخور به من دادین که این دومین بارتون باشه :| ولی از خودت راضی ام ننه :)
هیچی دیگه منم الان راضی ام ازش :| شما چطور?؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغا(بی سواد خودتی من دانشجو ام!!!!!)
به گلبولای سفید آقا نیما قسم کاملا واقعیه!!!
طرف دکتر مملکته رفته بستنی قیفی خریده
بعد بستنیشو خورده
.
.
.
.
بعد نون بستنیو با انگشتش تمیز کرده بعدم انداخته دور!!!!!!
کلیپس سارا(میشناسیدش دیگه!!!) توو حلقم اگه دروغ بگم!!!!!!
حالا هییییی بگید تحریما اثر نداشته!
آخه اینم دکتر ما داریم!!؟؟؟؟
من سرمو کجا بکوبم الان!!؟؟؟؟؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سواله که مدت هاس ذهن منو مشغول کرده !
سوالم اینه که وقتی میگن به افتخار طرف دست بزنین دقیقا باید به کجاش دس بزنیم؟؟
:D