ههههه
منم شوخی نکردم
خخخ:ی
به به سلام پری جون چه عجب خوش اومدی
جیغ و دست و هورا
میکروفون رو چرا میخوری :دی
سلام جیگری
:ی
تکش کوجاس دیگه آیدی درس نکرده؟:ی
خبری ازش ندارم...کودوم گوریه:ی
تکش اخراج شداین چه طرز حرف زدنه؟
![]()
از وقتی یادم تو حموممون ازاین شامپو تخم مرغیا داروگر بود حالا هم هست بعیده در آینده هم نباشه.همیشه هم یه نفر آب میریزه توش زیاد بشه(مشغولوذنبه اید اگه فک کنید کار باباهس ) حالا...
یه بار که رفته بودیم خونه ی عمم اینا با بچه ها رفتیم فوتبال بازی کردیم و اومدیم اینام گیر دادن که عرق کردیو بو میدیو برو حمومو این صحبتا خلاصه از ما انکار و از اونا اصرار بالاخره رفتیم .
تو حموم بودیم چشمون افتاد به انواعو اقسام شامپوهای با کلاس ما هم که عقده ای یکیشو برداشتیم ریختیم سرمونو حسابی چنگ زدیم . دیدم کف نمیکنه یه بویی هم میده به خودم گفتم حتما مدل این شامپو ها این جوریه عوضش خاصیت داره و اینا .حسن خر صدا (این خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته ... ) میخوندمو خوشحال سرمو چنگ میزدم که احساس کردم سرم داغ شد یه نیگا به شامپو انداختم دیدم روش نوشته :
...دهانشویه ...
قیافه م شده بود عین اون گرگه وقتی باکلی زحمت دستش به میگ میگ نمیرسید چشاش ترک های قرمز برمیداشت...
با شما که نبودم
با تکش خان بزرگ بودم
خو که اینطور
30 ام امتحان دارمامتحانها چطور بود؟
اومدم تو این هوای سرد و برفی قهوه درست کنم و کنار شومینه با آرامش قهوه بخورم و از پنجره بارش برف رو تماشا کنم،
بعد دیدم تو خونه مون نه شومینه داریم نه قهوه،، پنجره هم رو به یه دیوار آجریِ دوده گرفته باز میشه
تازه برفم نمیاد..!
یعنی جوک ها خنده دار نیستن؟؟؟يه كم رنج سني اين تاپيكوببريدبالاااا....بعضي جوكاديگه زيادي ني نيونه ست....
..
ميايم اينجايه كم بخنديم.....مثلا........
البته محدبانه باشه...لفطن......![]()
يه كم رنج سني اين تاپيكوببريدبالاااا....بعضي جوكاديگه زيادي ني نيونه ست....
..
ميايم اينجايه كم بخنديم.....مثلا........
البته محدبانه باشه...لفطن......![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معمولا چه مواقعی جوک گفته میشود؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
هرکی میتونه بیاد جوک بزاره_لطفا | زنگ تفريح | 120 | |
![]() |
جوک های مردونه | زنگ تفريح | 37 | |
![]() |
جوک و لطیفه، لبخند و خنده :| | زنگ تفريح | 12669 | |
![]() |