اگه این
قانون با
عوام فریبی به
تصویب رسیده باشه و همون
قانون نا به حق،هیچ راه قانونی واسه تعویض آن قانون نگذاشته باشه و
مجری قانون هم
تن به تعویض قانون نده،چکار باید کرد؟؟؟
حالا
فرض کنیم ، اکثریت بخواهند یک قانونی را با توجه به شرایط بالا تغییر بدهند.
آن اکثریت چکار باید بکنند،راه مدنی هم وجود ندارد و
قدرت سرکوب دست قانون گذار است.

توجه کنید
گفتم به فرض،باز مثال نزنید که این و آن.

من
یک راه حل واسه
چنین وضعیتی از شما میخواهم،
بحث مقایسه هم در کار نیست.
اول باید ثابت کنید با عوامفریبی قانون به تصویب رسیده...
بعد باید ثابت کنید چرا مجری قانون باید تن به تعویض قانون بده و لزوماً چرا باید قانون تغییر کنه...
بعد باید ثابت کنید اکثریت میخوان این قانون عوض بشه...
من تئوریسین سیاسی و قانوندان نیستم، از افرادی که میگن
اگر آدم قانون رو قبول نداره از راه قانونی اصلاحش میکنه باید پرسید...
ولی امر مردم،فصل الخطاب همه،نظر نهایی او یک طرف ، نظر ملت یک طرف،او باید میلیونها رای مردم را تایید بکند یا نکند،او باید صداوسیما را در اختیار داشته باشد،کل قوا زیر نظر او هستند،همه باید از او اطاعت کنند و به او التزام عملی داشته باشند.
از سوی خدا تعیین شده(طبق گفته مصباح یزدی) و..............
خوب برای اینها مثال عینی هم داریدبرای موارد زیر:
1)نظر نهایی او یک طرف نظر ملت یک طرف
2)او باید میلیونها رای مردم را تایید کند (توضیح بدید کجا همچین اتفاقی افتاده در حالی که تمامی قوا در نظارت بر انتخابات به نوعی دخیل اند به جز قوه مجریه)
3)صدا و سیما هم طبق قانون در اختیار اوست تا رییس آن را تعیین کند، این نشان دهنده این نیست که ولی امر خود ناظر و مدیر صدا و سیماست کما اینکه خود ایشان انتقادات جدی ای به صدا و سیما در زمینه های مختلف دارن و یک بار هم براتون گذاشتم چند نمونه از صحبتهاشون رو...
4)البته زیر نظر او هستند همه قوا ولی توسط مردم انتخاب میشوند...
5)بحث تعیین از سوی خدا بودن یا نبودنش بحثی است فقهی و به اینجا ربطی نداره، ولی منظور از اینکه از سوی خدا است، نه اینکه ایشان مستقیماً از سوی خدا انتخاب شده باشند، ولایت مختص خداست، خدا این ولایت را به پیامبران، امامان و فقهای جامعه اعطا کرده است...
من از پیشرفت جوانان ناراحت که نمیشم،خوشحال هم میشم.
اما پیشرفتی که نتیجه اش بشه سرکوب و خفقان بیشتر،مفت نمی ارزه.
متخصصین بومی ورزشگاه مدرن نمیتونن بسازن،هواپیمای مسافری نمیتونن بسازن،صنعت درست نمیتونن بسازن که همه جنس ها نشه چینی؟؟؟
فقط تو زمینه نظامی داریم خرج میکنیم،اون هم با خرید از چین و روسیه و مونتاژ در اینجا.
چون تو دانشگاه های ایران اصلا تدریس و امکانات لازم واسه نو آوری نیست!!!
برای همینه که دانشجویان ایرانی در خارج از کشور، تازه شکوفا میشوند
شما همینها هم که میسازن رو قبول نداری و سیاه نمایی میکنید راجبش، مطمئناً اونها رو هم بسازن میرید سراغ یه جای دیگه، چون ریشه چیز دیگری است، و مشکل جای دیگر، مشکل از همان ناراحتی از پیشرفت و صاحب فن آوری شدن حکومتی است که شما چندان دل خوشی ازش ندارید...
فقط تو زمینه نظامی؟
انرژی هسته ای نظامیه؟
نانو فن آوری ها نظامیه؟
شبیه سازی حیوانات و موجودات نظامیه؟
افتخارات و نوآوری های پزشکی نظامیه؟
عجـــــــب!