B baran72 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 20, 2014 #4,653 هرگز عهدهایی رو که در طوفان با خدا بستی در زمان ارامش فراموش نکن . . .
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 21, 2014 #4,654 من از مردم این شهرمهمه را دوست دارمچون هیچ کدام را نمیشناسم؟؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 21, 2014 #4,655 زناشـويـے عـبارتـسـت از سـہ هـفـتـہ آشـنايـے ، سـہ ماہ عاشـقـے ، سـہ سال جـنـگ و سـے سال تـحـمـل . ويـلـيام تـن
زناشـويـے عـبارتـسـت از سـہ هـفـتـہ آشـنايـے ، سـہ ماہ عاشـقـے ، سـہ سال جـنـگ و سـے سال تـحـمـل . ويـلـيام تـن
Tybe Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 21, 2014 #4,656 هميشه سعی کن با کسی دوست شوی که دلش بزرگ باشد. تا خودت را برای ورود به قلبش کوچک نکنی.
Tybe Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 21, 2014 #4,657 تنهاییت را به حراج نذار وقتش که برسد به قیمت میخرند... با کسی دوست شو که ارزشش بیشتر از تنهاییت باشه..
تنهاییت را به حراج نذار وقتش که برسد به قیمت میخرند... با کسی دوست شو که ارزشش بیشتر از تنهاییت باشه..
B baran72 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 22, 2014 #4,659 گلایه ها عیبی ندارند کنایه ها هستند که ویران می کنند آدمی را...
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Apr 22, 2014 #4,660 خدای سبحان ، هر ان که دینش استوار و دستانش گشوده باشد، دوست دارد امام علی
saba62 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2014 #4,663 از امشب تمرين را شروع کرده ام ... نفسم را حبس مي کنم در سينه! اولش فقط 20 ثانيه مي توانستم ، حالا شده 120 ثانيه ! بالاخره مي توانم! ... بايد ترک کنم ... ... ... تو را ، نفسم را
از امشب تمرين را شروع کرده ام ... نفسم را حبس مي کنم در سينه! اولش فقط 20 ثانيه مي توانستم ، حالا شده 120 ثانيه ! بالاخره مي توانم! ... بايد ترک کنم ... ... ... تو را ، نفسم را
لیمویی عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2014 #4,664 خدا به فرشته ها شعور داد ، بدون شهوت به حیوان ها شهوت داد ، بدون شعور و به انسان هر دو را انسانی که شعورش برشهوتش غلبه کند از فرشته ها بالاتر است و انسانی که شهوتش بر شعورش غلبه کند از حیوان ، پست تر !
خدا به فرشته ها شعور داد ، بدون شهوت به حیوان ها شهوت داد ، بدون شعور و به انسان هر دو را انسانی که شعورش برشهوتش غلبه کند از فرشته ها بالاتر است و انسانی که شهوتش بر شعورش غلبه کند از حیوان ، پست تر !
لیمویی عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2014 #4,667 خـــودتان را محکم بچسبید ... قـــدر خودتان را بدانید ... ارزان نـــفروشید خـــودتان را ؛ به لبخندی ، به حرفی ، به نقلی ، به هدیه ای ، به اندک توجهی ... بگذارید تلاش کند. بگذارید برای به دست آوردنتان هـــزار راه را امتحان کند . بگذارید قـــدرتان را بداند . بگذارید بـــهایتان را بپردازد . آدمها چیزهای مفت به دست آمده را مفت هم از دست می دهند ! گـــــــران باشید ...
خـــودتان را محکم بچسبید ... قـــدر خودتان را بدانید ... ارزان نـــفروشید خـــودتان را ؛ به لبخندی ، به حرفی ، به نقلی ، به هدیه ای ، به اندک توجهی ... بگذارید تلاش کند. بگذارید برای به دست آوردنتان هـــزار راه را امتحان کند . بگذارید قـــدرتان را بداند . بگذارید بـــهایتان را بپردازد . آدمها چیزهای مفت به دست آمده را مفت هم از دست می دهند ! گـــــــران باشید ...
saba62 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2014 #4,669 بچه که بوديم شبها فکر ميکرديم فردا چي بازي کنيم الان فکر ميکنيم فردا زندگي قراره چي بازي اي بکنه باهامون
بچه که بوديم شبها فکر ميکرديم فردا چي بازي کنيم الان فکر ميکنيم فردا زندگي قراره چي بازي اي بکنه باهامون
لیمویی عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2014 #4,678 تجربه ثابت کرده که :حقیقت رو باید از آدم عصبانی شنید!
self.f_t_m990 کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر ممتاز Apr 23, 2014 #4,679 لیمویی گفت: تجربه ثابت کرده که :حقیقت رو باید از آدم عصبانی شنید! کلیک کنید تا باز شود... عه این چه حالب بود :|
لیمویی گفت: تجربه ثابت کرده که :حقیقت رو باید از آدم عصبانی شنید! کلیک کنید تا باز شود... عه این چه حالب بود :|