« بسم الله الرَّحمٰنِ الرَّحیمِ لاٰ حَوْلَ و لاٰ قُوَّةِ الّاٰ باللهِ الْعَلیِّ الْعَظیم »
سلام دوستان عزیزم
نیت
این جزء رو با احترام تقدیم میکنیم به امام موسی کاظم و در سایه حق ایشان شفای مادر دوست عزیزمون sabahat خانم را از خداوند منان خواستاریم.
نیایش های امام موسی کاظم(ع)
بار الها!
اگر عذابم کنی، به راستی من شایسته آنم و آن از طرف تو ای خدا! عدالت است و هم چنین اگر بگذاری از من که از گذشته عفوت شامل حالم بوده است.
بار الها!
از تو می خواهم که جامه عافیت را در بَرَم کنی.
خدایا!
ترحم کن بر این نفس بیتاب و این جسم بی مقاومت که توانایی تحمّلِ حرارت خورشیدت را ندارد، پس چطور تحمّلِ حرارت دوزخت دارد و آن که تحمّلِ آواز رعدت ندارد؟ پس چگونه تحمّلِ خشمت را دارد؟
بار خدایا!
ای مهربان ترین مهربانان به من رحم کن و بگذر از من، ای صاحبِ جلالت و اکرام! بار خدایا! بپذیر توبه ام را، زیرا تویی توبه پذیر و مهربان.

دوستان خوبم برای جزء آخر لطفا فقط یک صفحه بردارید تا همه شریک باشن.
جزء سی قرآن کریم
صفحه 582............................................... ...آیه 1 تا 30 سوره نبا.............................Magor Geologist
صفحه 583....................آیه 31 تا 40 نبا- آیه 1 تا 15 سوره نازعات..............................صدای سکوت
صفحه 584.........................................آ یه 16 تا 46 سوره نازعات.............................صدای سکوت
صفحه 585.......................................... ..آیه 1 تا 42 سوره عبس.............................IRAN DOKHT
صفحه 586..............................................� �� �یه 1 تا 29 سوره تکویر
صفحه 587..............آیه 1 تا 19 انفطار – آیه 1 تا 6 سوره مطففین
صفحه 588........................................آ یه 7 تا 34 سوره مطففین
صفحه 589..........آیه 35و 36 مطففین- آیه 1 تا 25 سوره انشقاق
صفحه 590..............................................� �� �یه 1 تا 22 سوره بروج
صفحه 591........آیه 1 تا 17 سوره طارق- آیه 1 تا 15 سوره اعلی
صفحه 592...آیه 16 تا 19 سوره اعلی – آیه 1 تا 26 سوره غاشیه
صفحه 593............................................... آیه 1 تا 23 سوره فجر................................malina
صفحه 594...........آیه 24 تا 30 سوره فجر – آیه 1 تا 20 سوره بلد
صفحه 595........آیه 1 تا 15 سوره شمس – آیه 1 تا 14 سوره لیل
صفحه 596........................آیه 15 تا 21 لیل-سوره ضحی و شرح
صفحه 597............................سوره تین و علق <سجده واجب>
صفحه 598...............................سوره قدر –سوره بینه آیه 1 تا 7
صفحه 599...آیه 8 سوره بینه-سوره زلزلة-سوره عادیات آیه 1 تا 9
صفحه 600.......آیه 10 و 11 سوره عادیات-سوره قارعة سوره تکاثر
صفحه 601............................................س� �� �ره عصر- همزه – فیل
صفحه 602.............................................س وره قریش-ماعون-کوثر.................mahsa66
صفحه 603.......................................س وره کافرون – نصر – مسد...................mahdieh1991
صفحه 604............................................س� �� �ره توحید – فلق –ناس.........mahdieh1991
دوستان عزیز تویه نیات این جزءتون رفع هر چه سریعتر مشکل یکی از دوستان رو هم در نظر داشته باشید.

آخرین ویرایش: