سلام
من از امروز اگه خدا بخواد و اجازه بده! همراهتونم
جمله ای که خیلی برام عجیب و ژرف بود اینه:" و ان انت لم یجتمع لک ما تحب من نفسک، و فراغ نظرک و فکرک فاعلم انک انما تخبط العشواء، و تتورط الظلماء"
خیلی وقتا ما با یه هدف خیلی خوب و کامل وارد یه راهی میشیم، اما مدتی که میگذره یهو هدفمون یادمون میاد و میگیم:خوب اگه من با اون نیت شروع کردم پس چرا اینطوری شد؟ این جا مولا جوابمون رو داده...."و اگر آنچه دوست داری تو را دست نداد و آسودگی فکر و اندیشه ات میسر نیافتاد، بدان! راهی را که درست نمی بینی
می سپاری، و در تاریکی گام می گذاری
و در جواب این که "الان چی کار کنم که برگردم؟" میگه:" و الامساک عن ذلک امثل" یعنی"و در چنین حال بازداشتن خویش بهترین است"....یعنی دیگه ادامه نده، همین جا تمومش کن
خدا یه هممون کمک کنه هر جا که هستیم به مقصد مسیری که انخاب کردیم حواسمون باشه...!
یه جمله از شهید بهشتی یادم اومد:از نردبان حرام، نمی شود به پشت بام سعادت حلال رسید"
این جمله خیلی وقتا جلوی منو گرفته، امیدوارم به کار شما هم بیاد!
والسلام
سلام من می گم اون چیزی که باعث میشه ما ادمها جز گروه مومنان باشیم تقوا استبه نظر شما چه طوری میشه از دنیاپرستی جدا بشیم ؟؟ و بیشتر به فکر آخرت باشیم؟؟
ما خودمون و درگیر یه سری مشکلات روزمره کردیم و به بهانه همین مشکلات هم هی میگیم من وقت ندارم مثلا قرآن بخونم یا کاری برای آخرتم بکنم.
باید راهش رو پیدا کنیم.
من مطمئنم ما هممون جزو افرادی هستیم که خیلی دوست داریم جزء افراد گروه اول در فرمایشات امام علی باشیم. دوستان راه هایی که به نظرتون میرسه بگید.
ببخشید پر حرفی کردم.
به نظر شما چه طوری میشه از دنیاپرستی جدا بشیم ؟؟ و بیشتر به فکر آخرت باشیم؟؟
ما خودمون و درگیر یه سری مشکلات روزمره کردیم و به بهانه همین مشکلات هم هی میگیم من وقت ندارم مثلا قرآن بخونم یا کاری برای آخرتم بکنم.
باید راهش رو پیدا کنیم.
من مطمئنم ما هممون جزو افرادی هستیم که خیلی دوست داریم جزء افراد گروه اول در فرمایشات امام علی باشیم. دوستان راه هایی که به نظرتون میرسه بگید.
ببخشید پر حرفی کردم.
اینان ( آخرت خواهان) همه رنجها را که در راه کشیده اند آسان شمارند و آن هزینه که کرده اند زیان نپندارند.
خدا توفیقشو بهمون بده
سلام دوست گلمامام علی میفرماید:
در دنیا چنان زندگی کن که گوئی همیشه در دنیا خواهی بود و زندگی خواهی کرد
و آخرت را چنان حواست باشد که گوئی همین فردا از دنیا خواهی رفت.
امام صادق فرمود مداومت بر یک ذکر کوتاه نزد خداوند بسیار بهتر از خواندن یک دعای طولانی است.
بسم الله الرحمن الرحیم
فدای درد های بی دوایت ....................نوای ناله های بی صدایت
خدا را می توان دیدن علی جان ......................در ان گل پینه های دست هایت
از تمام دوستانی که در هفته اول ما را یاری کردند کمال تشکر را داریم
در این هفته هم در کنار هم از مولا علی مدد می گیریم و به ادامه مطالعه ی نامه 31نهج البلاغه می پردازیم
شنبه....یابنی انی تا ویصیرون الیه...وحکمت شماره9
یک شنبه...یا بنی اجعل تا ما تکون لربک ....و حکمت شماره 10
دوشنبه...ان امامک تاالدنیا منصرف ...و حکمت شماره 11
سه شنبه ...ان الذی بیده تاعلی امورک... وحکمت شماره 12
چهارشنبه....وسالته من تا ولاتبقی له......و حکمت شماره13
پنج شنبه....و اعلم یا بنی تا عن مساویها......وحکمت شماره 14
روز جمعه جمع بندی مطالب تایپیک در هفته دوم
با عرض پوزش اگر برنامه کمی دیر اعلام شد
کاملا درست می فرمایید دوست خوبمسلام.
1. همانا داستان ان کس که دنیا را اموزد, چونان مسافرانی است که در سر منزلی بی اب و علف اقامت دارند و قصد کوچ کردن به سرزمینی را دارند که در انجا اسایش و رفاه فراهم است.
2. .... هیچ چیز برای انان دوست داشتنینیست جز اینکه به منزل امن و محل ارامش برسند.
3. نفس خود را میزان میان خود و دیگران قرار ده, پس انچه برای خود دوست داری برای دیگران نیز دوست بدار و انچه برای خود نمی پسندی برای دیگران مپسند.
4. ستم را روا مدار, انگونه که دوست داری به تو ستم نشود.
5. انچه را که نمیدانی مگو.
6. خود بزرگ بینی و غرور, مخالف راستی و افت عقل است.
7. در فکر ذخیره سازی برای دیگران باش.
8. انگاه که به راه راست هدایت شدی, در برابر پروردگارت از هر فروتنی خاضع تر باش.
به نظر من خوندن اینها به تنهایی یا حتی بحث بی عمل به این احادیث بی فایده است. امیدوارم که همه ی ما اهل عمل کردن به این احادیث باشیم!
واقعاً!!یکی از بزرگترین گناه ها که همه جا بهش اشاره شده غیبت هستش و متاسفانه ما مسلمونا خیلی مرتکب این گناه میشیم. خواسته و نا خواسته
ولی اگر به این جمله اماممون خوب گوش بدیم و عمل کنیم فکر می کنم خیلی برامون مفید باشه
من به این جمله از اول ماه شعبان عمل کردم، درسته کامل نبوده عملم ولی دارم سعی می کنم هر روز بهتر بشم
آنچه را نمی پسندی که درباره ات بگویند تو نیز در حق دیگران مگو
امتحان کنید، میشه![]()
ممنون نوشته هاتون جالبه!فقط یه کمی از ما جلو زدین!این حکمت 18 نبود؟!چند روز دیگه میرسیم بهش!"یاریِ حق را رها ساختند و به یاریِ باطل هم نپرداختند!!!"
به نظرم واقعاً جمله ی جالبیه!!
"این جمله رو ایشون در مورد کسانی گفتند که از یاری او در جنگ با دشمن خودداری کردند"
دوست دارم اگه کسی میتونه این جمله رو واسم بازش کنه...
ولی خودم یادِ این حرف زنده یاد"نادر ابراهیمی" افتادم:
"البته از نظرِ من، این ابداً مهم نیست که در کدام جبهه حضور داشته باشی، مهم حضور است و بس...
وحالا نکته ی ماجرا که حرفِ ابراهیمی رو روشنتر میکنه:
...و گمان هم نمی برم آنکس که خوب می جنگد بتواند در جبهه ی بد، خوب بجنگد."
-نظرم اینه که اگه جسارتِ (گستاخی) حضور در جبهه ی باطل رو نداریم، مثل سیب زمینی پخته به تماشا نشینیم...بچسب به جبهه ی حق و تا جایی که میتونی خوب بجنگ و نهراس!!
که
"هراس نمودارِ کژی و کاستی است"
(با توجه به حکمتهای مطالعه شده ی پیشین!!)
و بحث بنده خاتمه یافت! منتظرِ حضورِ گرمِ دوستان هستیم که مستفیض بشیم!
ممنون نوشته هاتون جالبه!فقط یه کمی از ما جلو زدین!این حکمت 18 نبود؟!چند روز دیگه میرسیم بهش!![]()
سلام دوست عزيزشروع حکمت 9:اذا اقبلت الدنیا
شروع حکمت 10:خالطوا الناس
شروع حکمت 11:اذا قدرت
شروع حکمت 12:اعجز الناس
شروع حکمت13 :اذا وصلت
شروع حکمت 14:من ضیعه
اینم واسه دوستانی که از روی ترجمه های دیگه می خونن!
ممنون از همکاریتون!