[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها اینقدر فوتبال تیم ملی دیدین
و طرفدارشین
تا حالا از این مدل بازی ها بهتر دیدین؟!!!
واقعا قشنگ بازی میکنن از سطح فوتبال ایران خیلی خیلی فراترن
تو لیگ ایران که حرکت آهسته ای فوتبال به این رسیدن

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
فوتبال ایران مثل این میمونه که کسی تازه زبان خارجی یه کشور بلد شده باشه
هر کاری کنه نمیتونه مثل اون که زبان مادریش و یه عمر اینطوری حرف میزنه صحبت کنه
باید به تیم ملی فرصت داد نه خرابش کنیم....

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خرافاتي هم باشيم در 4همين روز 4همين ماه سال 4 همين سهميه اسيا هم حذف شد....

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نه نه نه .... اصلاً تازه هم نیس .... هر موقع یه بازی خوب می بینیم بعدش یه بازی بد میبینیم همینو میگیم... این فوتیال جای سردارها است و نا جای امثال کی روش

بازی قبلی هم تیم 5 جهان بود با 33 دیدی که؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر شما ها تیم فوتبالو میکوبین

هر تیمی روز بد و خوب داره

دوبازی اول ایران بسیار خوب بود اما بازی سوم افت بازی بود

به شدت موافقم ... ولی ایکاش بازی دوم یه ذره بدتر بازی میکرد (جوری که اشباع نشه و فکر کنن که هنوز مردم رو راضی نکردن)

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
تيم ملي ما تو جام جهاني خيلي خوب و غيرتمندانه بازي كرد . مشكل ما در بازي اخر اين بود كه از لحاظ بدني به خاطر بازي هاي سنگيني كه انجام داده بوديم تخليه شده بوديم .

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
به شدت موافقم ... ولی ایکاش بازی دوم یه ذره بدتر بازی میکرد (جوری که اشباع نشه و فکر کنن که هنوز مردم رو راضی نکردن)

نه اشباع نشده بوديم . ما از لحاظ بدني كم اورديم كاملا مشخص بود . تازه تيم ملي بوسني خيلي عالي بازي كرد خيلي قوي تر از نيجريه بود .

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر توجه کنین بوسنی از لحاظ فیزیک بدنی نسبت به دو تیم ارژانتین و نیجیریه سر تر بوده

از لحاظ استارت نفس و غیره

نجیره فقط چقر بود اما دقایق اخر کم اورده بود

ارزانتین خیلی شبیه ما بود استایل بدنی وفیزیکشون

به هر حال رفتیم از جام جهانی اما حداقل دو بازی قشنگ دیدیم با برنامه

ما از جام جهانی باید درس بگیرم تا پیشرفت کنیم

اگر هدف فقط برد باشه بعد مدتی سقوط میکنیم

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز

كاملا باهاتون موافق هستم . تيم ما تازه داره پيشرفت ميكنه تازه موتورش روشن شده . انتقادات اصلا درست نيست ما بازي تداركاتي انجام نداده بوديم و به اون شكل جلوي بوسني بازي كرديم ، در حالي كه ژاپن با اون همه بازي تداركاتي و اون گروه راحت هيچ كاري تو جام جهاني نكرد .

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه خرافاتي هم باشيم در 4همين روز 4همين ماه سال 4 همين سهميه اسيا هم حذف شد....

دیگه اینو نگو که نوبرشو آوردن.............از بیکاری به کجا ها هم فکر میکنن.............از نظر خودشون شاهکار کردن با این حرفشون.........

اینجا کسی از ماشین سر در میاره؟

آقا بابک کار خودتونه .........

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلاس و حد ما در اين حد بود حتي بيشتر از انتظارات ظاهر شديم . ما 6 تا لژيونر اروپايي داشتيم در حالي كه بوسني 22 لژيونر داشت و همه اونها بهترين ها باشگاه هاشون هستن .

اين خيلي ظلم هستش بخواهيم به تيم ملي مون هجوم ببريم و انتقاد هاي تند كنيم .

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اشباع نشده بوديم . ما از لحاظ بدني كم اورديم كاملا مشخص بود . تازه تيم ملي بوسني خيلي عالي بازي كرد خيلي قوي تر از نيجريه بود .

دوستان فک کنم برا بازی آرژانتین فقط رفته بودن و اون بازی رو به شدت زیبا بازی کردن و اون چیزی که میخاستن رو بدست آوردن برا همین به شدت بد بازی کردن
تویه این تاکتیکایی که کی روش داشت تو 20 دقیقه اول باید گل بزنی ... که متاسفانه ایران نتونست (دقیقاً ایران مثل نیجریه ای ها شد تو بازی ایران-نیجربه بعد از گل نزدن اونجوری شدن)
تشنه نبودن برا گلزنی یعنی اشباع شدن

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان فک کنم برا بازی آرژانتین فقط رفته بودن و اون بازی رو به شدت زیبا بازی کردن و اون چیزی که میخاستن رو بدست آوردن برا همین به شدت بد بازی کردن
تویه این تاکتیکایی که کی روش داشت تو 20 دقیقه اول باید گل بزنی ... که متاسفانه ایران نتونست (دقیقاً ایران مثل نیجریه ای ها شد تو بازی ایران-نیجربه بعد از گل نزدن اونجوری شدن)
تشنه نبودن برا گلزنی یعنی اشباع شدن

به نظر من مهم تز از همه اينه كه دوباره انتقاد هاي بي جا و الكي را راه ندازيم از تيم ملي . اول قرداد مربي خودمونو تمديد كنيم و بعدش كمك كنيم تيم پيشرفت كنه . بخواهيم دوباره مربي ايراني بياريم سر كار در جا خواهيم زد .

واليبالمون پيشرفت كرد به دو دليل يكي مربي خوب كه ماندگار شد در تيم ملي و يكي ديدار هاي بسيار با تيم هاي بزرگ جهان .

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهشا دوستان این حرفارو یا تو خصوصی یا صفحه شخصی بزنن این جا جاش نیست

آقا میگن کی روش از تیم ملی و مردم ایران خداحافظی کرد باید وایسیم تا فردا ببینیم درسته یا نه
اگه درست باشه که واقعا متاسفم

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی‌روش: با تحریم‌ها به جام جهانی رسیدیم/ ایران را همیشه در قلبم نگه می‌دارم

کی‌روش: با تحریم‌ها به جام جهانی رسیدیم/ ایران را همیشه در قلبم نگه می‌دارم

کارلوس کی‌روش در نشست خبری پس از بازی با بوسنی گفت: ‌اول تبریک می‌گویم به بوسنی چون در این گروه ما با همه احترامی که برای آرژانتین و نیجریه داریم، بهترین تیم گروه (بوسنی) نتوانست به مرحله بعد برسد.

وی ادامه داد: آنها نشان دادند خوب هستند و امروز هم در سطح برتری بازی کرد و مستحق برد بودند. ما تا حدی که می‌توانستیم پیش رفتیم و من واقعا افتخار می کنم به بازیکنانم چون با همه مشکلاتی که داشتند و بوسنی با اینکه گل اول را زد، اما همیشه سعی کردیم گل بزنیم. فرصت های زیادی داشتیم ولی نهایتا برای ما غیر ممکن بود که ببریم.

کی‌روش در مورد اینکه امروز آخرین حضورش با ایران بود، گفت:‌ نه، بگذارید اول درباره بازی صحبت کنیم بعد در این مورد پاسخ خواهم داد.

وی در مورد این صحبت سرمربی بوسنی که گفته بود باور ندارم که ایران دفاعی بازی کرد، یادآور شد:‌ آقای سوسیچ نظر خودش را دارد. من هم دلم می‌خواهد به او بگویم که او مربی ایران شود و من هم مربی بوسنی و سپس اظهار نظر کند.

سرمربی تیم ملی افزود: آنها از سیتی و میلان و رم بازیکن دارند. حرف زدن آخر بازی راحت است اما شکی نیست که بازی آنها در سطحی بود که به لحاظ جسمانی و آمادگی بهتر بودند. بعد از بازی با آرژانتین خسته بودیم اما با این وجود برای نود دقیقه همه جنگیدیم. وقتی یک بر صفر عقب بودیم سعی کردیم به گل برسیم اما دو فرصت را از دست دادیم و اشتباه کردیم چون بازیکنان خسته بودند.

وی تاکید کرد: بوسنی در سطحی بازی می‌کرد که ما نمی‌توانستیم به آنها برسیم، اما به بازیکنانم افتخار می کنم، چون نشان دادند اگر تدارکات لازم را ببینند، حتی می‌توانیم ببریم. در بازی با آرژانتین و نیجریه این موضوع را نشان دادیم اما در بازی سوم سطح آنها همین بود.

وی افزود: به بوسنی تبریک می‌گویم. ما وقتی گروه را آنالیز کردیم بوسنی بهترین تیم گروه بود.

کی‌روش در پاسخ به این سوال که حذف شدید، اما مردم شما را دوست دارند و اینکه با توجه به علاقه مردم،‌ آیا در فوتبال ایران می‌ماند یا خیر گفت:‌ اگر فرد دیگری در مورد بازی سوالی ندارد من این سوال را جواب می دهم. چون می خواهم در مورد بازی حرف بزنم.

وی در مورد اینکه آیا برای این دیدار حس تاسف دارد یا خیر گفت:‌ خیر وقتی این بازی را تمام کردیم هیچ تاسفی نداشتم. دنبال بهانه نیستیم و کسی را مقصر نمی دانیم، چون تا حد امکان سعی مان را کردیم. واقعا بازیکنان ما فوق العاده بودند و عملکردشان قابل تحسین است.

وی ادامه داد: هواداران ایرانی باید به این بازیکنان افتخار کنند. امروز سربلند بیرون آمدیم چون دیدم که بازیکنانم واقعا خسته بودند و تا حد توان رفتند و سعی کردند هجومی بازی کنند. آنها مقابل سه تیم از برترین‌های جهان بازی کردند، پس خوب بازی کردند. ناراحتیم که برنده نشدیم اما به هدف اول‌مان رسیدیم. هدف اول این بود به جام جهانی بیاییم و در ثانی به جهان که هیچ وقت درباره ایران صحبت نمی کردند نشان دادیم باید ما را جدی بگیرند. با تحریم‌ها و شرایطی که علیه ایران هست توانستیم اینجا بیاییم و برای خودمان احترام جلب کنیم.

کی‌روش در پاسخ به این سوال خبرنگار ژاپنی که تیم های آسیایی برای موفقیت چه کار باید کنند، گفت‌: آسیا باید مسایلش را در فوتبال بازنگری کند. بزرگ‌ترین اشتباه در آسیا این است که سعی می‌کنند فوتبال اروپا را کپی کنند که با این روش، آسیا به جایی نمی‌رسد.

سرمربی تیم ملی ادامه داد:‌ در لیگ قهرمانان اسیا نمی‌توانید به سبک اروپایی بازی کنید. اگر روش اروپایی‌ها را بروید، مشکل خواهید داشت. پس باید سیتم آسیا تغییر دهد. این فقط اظهار نظر من است که تمام دنیا را گشته‌ام.

وی در مورد اینکه چقدر از انتظار شما از تیم ملی برآورده شد و اینکه چه اندازه شانس صعود داشتیم، گفت‌: به عنوان سرمربی همان نظریه را دارم که همه کارشناسان دارند. من هم فکر می‌کردم اما واقع بینانه نبود که ممکن است به مرحله بعدی برویم ولی با اظهار نظر این موضوع پیش نمی رود. با تعهد و خودباوری می توان به این هدف رسید و ما خیلی به این موضوع نزدیک شدیم. دیدید مقابل آرژانتتین چقدر خوب بازی کردیم و اگر آنها را می‌بردیم صعود کرده بودیم. چیزی که مهم است این است که هر بازی را سعی کنیم ببریم.

وی افزود: سعی کردم بهترین تدارکات را برای ایران فراهم کنم، هر روز زندگی‌ام در ایران سعی کردم فدراسیون و همه مربیان ایران را متقاعد کنم تا به جام جهانی تمرکز کنند. آمدیم و امید هم داشتیم که صعود کنیم اما امکان پذیر نشد. حالا پاسخ ماندن یا نماندن را می دهم. جواب من ساده است در ۱۱ ماه اخیر هم گفته بودم هواداران ایرانی را دوست دارم، نشان دادم که متعهد هستم که این پروژه را جلو ببرم اما هیچ پیشنهاد محکمی برای ماندنم نیامد. برای من افتخاری بود که برای ایران کار کنم، برای هواداران ایران. همیشه برای ایرانی‌ها در قلبم یک جایی دارم. عاشق ایران و ایرانی‌ها هستم که همه عشق‌شان را به من دادند، اما ازدواج موفق نمی‌توان فقط یک طرف بخواهد. این فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی نیستند که تصمیم بگیرند و در نهایت هم جوابی نیامد، امروز تشکر می‌کنم. من ایران را همیشه در قلبم نگه می‌دارم.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکیپ: ایران انگیزه برد نداشت

اکیپ: ایران انگیزه برد نداشت

روزنامه اکیپ در تحلیلی کوتاه از بازی ایران و بوسنی‌ و هرزگوین به اختصار علل باخت تیم کی‌روش را منتشر کرد.

این روزنامه ورزشی نوشت: به لطف درخشش و گلزنی ژکو، پجانیچ و وراجوویچ تیم ملی بوسنی موفق شد به اولین برد تاریخ خود در جام جهانی برسد.

این نشریه ادامه داد: در نقطه مقابل ایران که به حضور در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی نزدیک شده بود،‌مصمم و با انگیزه صددرصد برد حاضر نشد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین بازیکن دیدار ایران-بوسنی

بهترین بازیکن دیدار ایران-بوسنی

«ادین ژکو» مهاجم تیم ملی بوسنی در 84 دقیقه حضورش در میدان، یک گل به ثمر رساند و 23 پاس سالم داد. وی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولادی: وجدانمان راحت و سرمان بالاست

پولادی: وجدانمان راحت و سرمان بالاست

مهرداد پولادی پس از شکست 3 بر یک تیم ملی ایران مقابل بوسنی‌وهرزگوین اظهار داشت: ما در جام جهانی خیلی خوب بازی کردیم و سرمان بالاست. پس از صعود به جام جهانی 2014 برزیل مشکلاتی چون عدم آماده‌سازی برای این رقابت‌ها داشتیم اما در اردوی سه ماه منتهی به این مسابقات دوره سختی را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: خدا را شکر می‌کنم که بازی‌های خوبی انجام دادیم و خدا کمک کرد که باعث غرور مردم شویم. اکنون وجدان‌مان راحت است در این بازی‌ها کم نگذاشتیم.

مدافع - هافبک تیم ملی کشورمان در پاسخ به این سؤال که چه چیزی باعث شد که در این رقابت‌ها آن چیزی که در ذهن بازیکنان بود طبق نقشه پیش نرود، گفت: همه چیز در این رقابت‌ها خوب بود اما تجربه عامل شکست ما مقابل بوسنی‌وهرزگوین بود. اگر پیش از مسابقات جام جهانی با تیم‌های بزرگ بازی می‌کردیم شرایط ما بهتر بود.

پولادی با اشاره به شکست ایران مقابل بوسنی تصریح کرد: اگر در یک بازی عادی و یا در نخستین دیدار‌مان در بازی‌های جام جهانی مقابل بوسنی بازی می‌کردیم چنین نتیجه‌ای رقم نمی‌خورد. بوسنی شانسی برای صعود نداشت و از این رقابت‌ها حذف شده بود و خیلی راحت مقابل ایران بازی کرد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی‌روش باید بماند

کی‌روش باید بماند

ابراهیم آشتیانی گفت: کی‌روش باید در تیم ملی بماند و ما باید از توانایی‌های او در تیم‌های پایه استفاده کنیم چون تخصص کی‌روش در استعدادیابی از بازیکنان جوان است و ما هیچ استفاده‌ای در این زمینه از او نکردیم و باید در تیم‌های جوانان و امید و حتی نوجوانان کی‌روش را به کار می‌گرفتیم و چند دستیار خوب نیز در کنار او استفاده می‌کردیم.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تلگراف: بوسنی به رویای ایران پایان داد

تلگراف: بوسنی به رویای ایران پایان داد

سایت تلگراف در پایان دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و بوسنی از پایان رویای تیم کشورمان برای صعود به جمع 16 تیم برتر این مسابقات خبر داد و نوشت: گلی که رضا قوچان‌نژاد به ثمر رساند باعث شد در هشت دقیقه پایانی امیدها به اردوی تیم ایران بازگردد ولی بلافاصله اشتباه سیدجلال حسینی باعث شد تا بوسنی به گل سوم دست یابد.

این سایت همچنین گزارش داد: تیم ایران در حالی که در 11 بازی قبلی خود در جام جهانی به یک برد دست یافته بود رویای حضور در مرحله یک هشتم نهایی را در سر داشت ولی این رویا با شکست مقابل بوسنی به پایان رسید.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قوچان نژاد تاریخ ساز شد

قوچان نژاد تاریخ ساز شد

نام رضا قوچان‌نژاد در تاریخ باشگاه "چارلتون" ثبت شد.
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با گلی که مقابل بوسنی و هرزگوین به ثمر رساند، اولین بازیکن تاریخ این باشگاه شد که در جام جهانی گل زده است.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیلی میل: ایرانیان خاطره خوشی از جام بیستم نخواهند داشت

دیلی میل: ایرانیان خاطره خوشی از جام بیستم نخواهند داشت

وب سایت دیلی میل در گزارش خود از بازی ایران و بوسنی نوشت: بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران برابر بوسنی تن به شکست سنگینی دادند و با گریه و ناراحتی زمین را ترک کردند.
نویسنده گزارش دیلی میل به اشکهای اندو اشاره می کند و می نویسد: ایرانیان خاطره خوشی از جام بیستم نخواهند داشت، خبرهای خوبی از اردوی آنها به گوش نمی رسد، یکی از آنها این است که کی‌روش خیال تمدید قرارداد خود را با ایران ندارد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیویورک تایمز: رویای ایران بر باد رفت

نیویورک تایمز: رویای ایران بر باد رفت

نیویورک تایمز آمریکا پس از شکست ایران برابر بوسنی و هرزگوین نوشت: ایران بازی خوبی برابر آرژانتین برگزار کرده بود اما مقابل بوسنی میدان را به حریف واگذار کرد.
در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: ایرانیان رویای حضور در مرحله حذفی جام جهانی را در سر می پروراندند اما با شکست مقابل بوسنی رویای آنها بر باد رفت.

نویسنده گزارش بازی بوسنی و ایران در این منبع خبری با اشاره به اشتباهات فردی بازیکنان ایران به فریادهای کی‌روش اشاره کرده و نوشته است: مشخص بود که بازیکنان ایران بر خلاف بازی قبلی خود، توان اجرای تاکتیکهای سرمربی خود را ندارند.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشک های آندو در روز شکست

اشک های آندو در روز شکست

رضا قوچان نژاد با کلاسیناچ بازیکن تیم بوسنی درگیری لفظی پیدا کرد که اسپاهیچ کاپیتان بوسنی به این درگیری خاتمه داد.

* اعتراض کریم انصاری فرد در صحنه مشکوک به پنالتی برای او کارت زرد به همراه داشت.

* در دقایق پایانی بازی معدود تماشاگران بوسنیایی در ورزشگاه جشن پیروزی خود را آغاز کردند و تماشاگران ایرانی به تشویق تیم ملی ادامه دادند.

* در لحظات پایانی برخورد شدیدی بین مهرداد پولادی و مهاجم بوسنی به وجود آمد. زمانی که پای ویسکا بازیکن بوسنی به صورت پولادی اصابت کرد خود این بازیکن از داور خواست بازی را متوقف کند.

* پس از پایان بازی ابران و بوسنی بازیکنان این تیم اروپایی به بازیکنان ایران روحیه دادند.

* برخی از بازیکنان ایران پس از پایان بازی روی زمین افتاده بود.

* آندرانیک تیموریان بعد از بازی اشک می‌ریخت. بسیچ که در جریان بازی با تیموریان بسیار درگیر بود به او دلداری داد.

* اشکان دژاگه به بازیکنان روحیه می‌داد.

* رحمان احمدی به سمت حقیقی رفت و به این بازیکن روحیه داد.

* بازیکنان ایران با ناراحتی پس از دست زدن برای تماشاگران از زمین بازی خارج شدند.

* دن گاسپار به هر سه دروازه بان تیم ایران خسته نباشید گفت.

* دژاگه و سالیهووچ بازیکن بوسنی در پایان بازی با هم صحبت کردند.

* اعضای کادر فنی تیم ایران بعد از پایان بازی یکدیگر را در آغوش گرفتند و کادر فنی بوسنی هم با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند.