[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوسیچ: از سبک بازی ایران تعجب کردم

سوسیچ: از سبک بازی ایران تعجب کردم

سافت سوسیچ در نشست خبری بعد از برتری 3 بر یک بوسنی برابر ایران گفت: به بازیکنانم تبریک می گویم. آنها مستحق برد بودند. ایران هم فرصت هایی برای برد داشت اما ما فرصت های بیشتری ایجاد کردیم و بهتر بازی کردیم‬. ‫

وی ادامه داد: ما بیشتر می خواستیم ببریم‬. ‫برای ایران متاسفم. اگر آنها می بردند شاید می توانستند صعود کنند اما ما می خواستیم با این گل ها با افتخار به کشورمان بازگردیم.

‫سوسیچ در پاسخ به این سوال که آیا این آخرین بازی‌اش در تیم ملی بوسنی بوده است، اظهار داشت: بله این آخرین بازی من بود. متاسفانه من دیگر سرمربی نیستم. من الان حس آزادی دارم و این حس خوبی است. خودم می توانم آینده خودم را انتخاب کنم‬.

‫سرمربی تیم ملی بوسنی در خصوص اینکه در کشور شما به این برد چه نگاهی دارند؟ عنوان کرد: این برد خیلی برای ما مهم بود. ما باید تصویر خوبی از خودمان نشان می‌دادیم تا با سربالا به خانه بازگردیم.

وی اظهار داشت: اگر شانس بیشتری داشتیم و فوتبال بهتری در بازی دوم بازی کرده بودیم و اگر داوران منصفانه تر عمل می‌کردند می‌توانستیم صعود کنیم. اکنون می دانم که حس بهتری داریم و حس تاسف ما کمتر است.

‫سوسیچ درباره اینکه آیا در اروپا هم با بوسنی نخواهید بود؟ گفت: نمی‌توانم امشب پاسخ دهم. گفته ام روزی از این تیم خواهم رفت اما هنوز صددرصد تصمیم نگرفته‌ام.‬

‫وی در پاسخ به این سوال که ایران دو بازی اول با سیستم دفاعی خوب نتیجه گرفت امروز چه برنامه ای برای باز کردن فاز دفاعی آن داشتید؟ گفت: ایران تیم دفاعی بود. امشب هم این را دیدیم. این سبک بازی تیم ما نیست که دفاعی بازی کنیم. بازیکنان من چنین حوصله‌ای ندارند.

سرمربی بوسنی عنوان کرد: من از سبک بازی ایران تعجب کردم، آنها باید می‌بردند اما باز هم داشتند دفاع می‌کردند‬. ‫این به ضررشان شد و تصورم این بود که ایران به جای برد دنبال مساوی است. آنها شاید به این سبک عادت کرده‌اند و وقتی مدت طولانی این روش را بازی کنید دیگر نمی‌توانید هجومی باشید

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازی خوبی نبود ، فکر میکنم ما به اندازه ای که تو دفاع قوی بودیم به همون اندازه تو حمله ضعیف بودیم ، تو این مورد کم کار کرده بودیم
در کل فکر کنم اگه منطقی نگاه کنیم با توجه به روند آماده سازی تیم و نتایجمون تو بازیهای قبل از جام بیشتر از اینم انتظار نمیرفت ، فقط ای کاش جلوی آرژانتین یه مساوی رو گرفته بودیم چون نیمه دوم اون بازی فوق العاده بود ، البته این بازی به نظر یه مقداری هم خسته بودیم چون دقیقا با همون ترکیب بازی پر فشار قبلی اومدیم تو
خدا رو شکر یه گلم زدیم تا تنها تیم بدون گل زده جام نشیم ... امان از این متافیزیک فردوسی پور که هر دفعه گزارش کرده باختیم:D
بازی با آرژانتین قیمت بعضیا رو حسابی بالا برد ، با این بازی حداقل باشگاهها شاید بتونن یه تخفیفی بگیرن
سخت بشه گفت کی بهترین بود ، اما اگه یه میانگینی بگیریم ، 4 بازیکن خط دفاعیمون ( سید جلال ، پولادی ، صادقی و منتظری) ، تیموریان و گوچی و تا حدی دژاگه بهتر بودن... بعد از اینا بقیه به نظرم در یه سطح کمی پایین تر بودن

آخرین ویرایش:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تابلو فرش دیدار ایران و بوسنی

تابلو فرش دیدار ایران و بوسنی

چقدر قشنگه

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میزان دوندگی بازیکنان ایران و بوسنی

میزان دوندگی بازیکنان ایران و بوسنی

در تیم ایران آندرانیک تیموریان و رضا قوچان نژاد یکبار دیگر بیشترین میزان دوندگی را داشته اند. در تیم بوسنی هم "بشیچ" با 11.43 کیلومتر بیشترین میزان دوندگی را به خود اختصاص داده بود.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آس: این همان ایران برابر آرژانتین بود؟

آس: این همان ایران برابر آرژانتین بود؟

وب سایت وابسته به روزنامه آس اسپانیا در گزارش خود از بازی دو تیم ایران و بوسنی نوشت: ایران با همان بازیکنانی وارد میدان شد که مقابل آرژانتین دیده شده بودند و سیستم بازی آنها هم تغییر چندانی نداشت؛ اما بین بازی ایران مقابل بوسنی و بازی که از آنها مقابل آرژانتین دیدیم، کوچکترین وجه تشابهی دیده نمی شود.

در ادامه گزارش وقتی بوسنی دقایقی بعد از گل زده قوچان نژاد، گل شماره 3 خود را ثبت می کند، گزارشگر می نویسد: آیا این همان ایرانی است که مقابل آرژانتین دیدیم؟

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار خبري از تمديد قرار داد نيست . دوباره مربي داخلي و ارزو به دل موندن كه جام ملت ها را اول بشيم :razz:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار خبري از تمديد قرار داد نيست . دوباره مربي داخلي و ارزو به دل موندن كه جام ملت ها را اول بشيم :razz:

با این اهمال کاریها، با این سیاست های غلط، با این مدیران نالایق که هیچ جوره سمتشونو ترک نمیکنن و خیلی چیزای دیگه فوتبال ما هیچ پیشرفتی نمیکنه 4 سال دیگه هم وضع همینه ، سرمربی ایتالیا استعفا داد ،هنوز 1 ساعت از استعفاش نگذشته دربدر دنبال مربی میگشتن چند تا کاندیدم مشخص کردن از همین الان به فکر یورو 2016 هستن اونوقت ما...........

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این اهمال کاریها، با این سیاست های غلط، با این مدیران نالایق که هیچ جوره سمتشونو ترک نمیکنن و خیلی چیزای دیگه فوتبال ما هیچ پیشرفتی نمیکنه 4 سال دیگه هم وضع همینه ، سرمربی ایتالیا استعفا داد ،هنوز 1 ساعت از استعفاش نگذشته دربدر دنبال مربی میگشتن چند تا کاندیدم مشخص کردن از همین الان به فکر یورو 2016 هستن اونوقت ما...........

اگه بخواهيم پيشرفت كنيم بايد هزينه كنيم كاري كه تو واليبالمون انجام داديم را چرا تو فوتبالمون نبايد انجام بديدم ؟

كي روش 3 سال ايران بوده با همه چيز فوتبال ما اشنا هست بهترين گزينه ي خارجي خودشه . اگه مربي داخلي بياريم ميريم جام ملت ها دوباره خراب مي كنيم بعد ميگن اي واي بايد مربي خارجي بياريم دوباره دو برابر همين هزينه را ميكنن تا مربي خارجي بيارن .

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بخواهيم پيشرفت كنيم بايد هزينه كنيم كاري كه تو واليبالمون انجام داديم را چرا تو فوتبالمون نبايد انجام بديدم ؟

كي روش 3 سال ايران بوده با همه چيز فوتبال ما اشنا هست بهترين گزينه ي خارجي خودشه . اگه مربي داخلي بياريم ميريم جام ملت ها دوباره خراب مي كنيم بعد ميگن اي واي بايد مربي خارجي بياريم دوباره دو برابر همين هزينه را ميكنن تا مربي خارجي بيارن .

مهندس جان کارتون پت و مت حتما یادته فکر میکنی سوژشون کی بوده؟!؟!؟!
فکرشو نکن، این خانه از پای بست ویران است

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس جان کارتون پت و مت حتما یادته فکر میکنی سوژشون کی بوده؟!؟!؟!
فکرشو نکن، این خانه از پای بست ویران است

والا اميدوارم قرارداد تمديد بشه و برن پاي مذاكره . حيفه اين مربي به اين خوبي را از دست بديم

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اميدوارم قرارداد تمديد بشه و برن پاي مذاكره . حيفه اين مربي به اين خوبي را از دست بديم

منم امیدوارم ، اینا فکر میکنن کی روش به ما نیاز داره دیگه نمیگن بابا همین الان چند تا تیم واسش دندون تیز کردن یکیش همین نیجریه البته اونجور که تو خبرگزاریا بود، به هر حال این حال و روز تیم ماست که شدیدا به کی روش نیاز داره پس باید یه کم اون چنگ و دندونای یوزپلنگرو تیز کنن واسه نگه داشتن کی روش، تو بازیا که به دردمون نخورد

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امیدوارم ، اینا فکر میکنن کی روش به ما نیاز داره دیگه نمیگن بابا همین الان چند تا تیم واسش دندون تیز کردن یکیش همین نیجریه البته اونجور که تو خبرگزاریا بود، به هر حال این حال و روز تیم ماست که شدیدا به کی روش نیاز داره پس باید یه کم اون چنگ و دندونای یوزپلنگرو تیز کنن واسه نگه داشتن کی روش، تو بازیا که به دردمون نخورد

انشا االله كه به فكر بيافتن و قراردادشو تمديد كنن

E.M.P

عضو جدید
یه سوال بپرسم من دقیقا نمیدونم مگه این بازی هایی رو که تیما انجام دادن جام جهانی نبود ؟خب پس چرا میگن ایران با باخت امشبش دیگه به جام جهانی نمیره!!!
قول بده تو دلت بهم نخندی خب بابا من فوتبالی نیستم ولی دوست دارم بدونم شاید شدم خب:(

joey

عضو جدید
یه سوال بپرسم من دقیقا نمیدونم مگه این بازی هایی رو که تیما انجام دادن جام جهانی نبود ؟خب پس چرا میگن ایران با باخت امشبش دیگه به جام جهانی نمیره!!!
قول بده تو دلت بهم نخندی خب بابا من فوتبالی نیستم ولی دوست دارم بدونم شاید شدم خب:(

این مرحله گروهی جام جهانی بود
در مرحله بعدی بصورت حذفی با هم بازی میکنن بهش میگن مرحله 1/16 جام جهانی ایران به این مرحله صعود نکرد و در همین مرحله گروهی از گروه بالا نرفت
هیشکی نمیخنده ... هر کسی یه چیزی بلده یه چیزایی رو هم بلد نیست دیگه

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

نه حتما بد میگن با باخت امشبش نمیره مرحله بعد
تو مرحله اول تیما گروهای چهارتایی بودن که دو ب دو مسابقه دادنو بر حسب امتیاز بیشتر دو تیم میره مرحله بعدی و همین طور مرحله بعدو بعد و
فوتبالی نباش چیه چیز مزخرف مام ک دیدیم واسه دیدن باختای ایران بود پیگیر بودیم

E.M.P

عضو جدید
بچه ها ازتون ممنونم باش حرف گوش میدم فوتبالی نمیشم :w27:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
رکورد آندو و نکونام پس از بازی با بوسنی

رکورد آندو و نکونام پس از بازی با بوسنی

آندرانیک تیموریان و جواد نکونام در ترکیب تیم ملی ایران مقابل بوسنی‌وهرزگوین قرار گرفتند و به رکورد مهدی مهدوی‌کیا و علی دایی برای بازی در جام جهانی رسیدند.

تیموریان با انجام این بازی تعداد بازی‌های خود در جام جهانی را به عدد شش رساند تا با مهدوی‌کیا برابر شود و نکونام هم با پنج بازی به رکورد علی دایی رسید.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلداری دن‌گاسپار به حقیقی

دلداری دن‌گاسپار به حقیقی

مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی فوتبال کشورمان پس از شکست برابر بوسنی دروازه‌بان فیکس تیم ملی در جام جهانی را دلداری داد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی‌روش 30 سال فوتبال ایران را جلو برد

کی‌روش 30 سال فوتبال ایران را جلو برد

رضا قوچان‌نژاد در مورد شکست 3 بر یک مقابل بوسنی گفت: بازی خوبی بود بوسنی بهتر از ما بازی کرد. ما در نیمه اول کمی استرس داشتیم. نمی‌دانم چرا نسبت به دو بازی اول سطح بازی ما پایین آمده بود.

وی در مورد اینکه شاید به خاطر خستگی و تحلیل بدنی این اتفاق افتاد گفت: نه، بوسنی خیلی بهتر از ما بازی کرد شانس صعود در دست ما بود اما نتوانستیم این شانس را نگه داریم در هر حال باید از سرمربی تیم و همه بازیکنانی که در برزیل بودند و همه مسئولان تشکر کنم.

قوچان نژاد در مورد اینکه نگاه دنیا به فوتبال ایران عوض شد گفت: ما در زمین فوتبالمان را به دنیا نشان دادیم نه با حرف. امیدوارم که وضعیت ما بهتر شود و پیشرفت کنیم. همه ما امیدواریم که کی‌روش بماند او در 3-4 سالی که در ایران بود به تنهایی 20 تا 30 سال فوتبال ایران را به جلو برد. بدون کی‌روش نمی‌توانستیم به جام جهانی برویم.

وی در مورد اینکه کی‌روش خداحافظی کرده یا نه گفت: نه او خداحافظی نکرد و امیدواریم که کی‌روش همچنان سرمربی تیم‌ملی ایران باقی بماند البته فقط خدا می‌داند که در آینده چه اتفاقی می‌افتد.

قوچان‌نژاد در مورد اینکه دیدن ادامه جام‌جهانی از تلویزیون چه حسی دارد به خصوص اینکه او در جام‌جهانی هم گلزنی کرد گفت: حس خاصی ندارم زیرا تیم‌ملی اوت شده است. دوست داشتیم صعود کنیم اما صعود نکردیم و این مسئله دردناک است. همه ما دوست داشتیم که همچنان در جام‌جهانی و برزیل باقی بمانیم اما این اتفاق نیفتاد.

وی در مورد اینکه داور بازی ایران و آرژانتین را می‌بخشد یا نه گفت: چرا نبخشم؟ او هم یک انسان است و اشتباه می‌کند ربات که نیست. شاید اگر آن پنالتی گرفته می‌شد شرایط مسابقه عوض می‌شد و به نفع ما هم بود اما داور ربات نیست و انسان است.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بازگشت تیم ملی به ایران

زمان بازگشت تیم ملی به ایران

پس از شکست ایران مقابل بوسنی و حذف از جام جهانی علی کفاشیان و نصرالله سجادی امشب به وقت برزیل به ایران برمی‌گردند و اعضای کاروان ایران هم بامداد جمعه به وقت برزیل، به کشورمان بازخواهند گشت.

خبرنگاران نیز در دو گروه از دبی و دوحه وارد کشورمان می‌شوند.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
صعود فرانسه و سوئیس به مرحله حذفی/ حذف یک تیم آمریکای جنوبی

صعود فرانسه و سوئیس به مرحله حذفی/ حذف یک تیم آمریکای جنوبی

تکلیف گروه E جام جهانی هم با انجام دو بازی مشخص شد و در نهایت فرانسه و سوئیس به مرحله بعد راه یافتند تا اکوادور تنها تیم آمریکای جنوبی باشد که از گروه خود صعود نمی کند.

تیم ملی فوتبال فرانسه در آخرین بازی خود از گروه E رقابت‌های جام جهانی، در ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو به مصاف تیم ملی فوتبال اکوادور رفت که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. به این ترتیب اکوادور از دور رقابتها حذف شد و فرانسه به عنوان تیم نخست به دور بعدی صعود کرد و در مرحله یک هشتم نهایی باید با نیجریه دیدار کند.

در نیمه نخست بازیکنان فرانسه بازی بهتری به نمایش گذاشتند و چندین بار تا آستانه فروپاشی دروازه حریف پیش رفتند. جدی ترین موقعیت بازی را کریم بنزما در دقیقه 28 بدست آورد که با بی دقتی از دست داد تا در نهایت نیمه نخست با تساوی بدون گل به پایان برسد. در نیمه دوم مسابقه آنتونیو والنسیا به دلیل خطای خطرناک روی پای دیگنه با دریفات کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد تا فرانسه توپ و میدان را در اختیار بگیرد.

فرانسوی ها در ادامه صاحب چند موقعیت گلزنی شدند که با بی دقتی از دست دادند. البته یک بار نیز تیرک دروازه به کمک اکوادوری ها آمد تا این دیدار با تساوی بدون گل به پایان برسد.

در دیگر دیدار همزمان این گروه نیز تیمهای ملی سوئیس و هندوراس مقابل یکدیگر صف آرایی کردند که این بازی با برتری 3 بر صفر نماینده فوتبال اروپا به پایان رسیده است. هر سه گل تیم ملی فوتبال سوئیس را "ژردان شقیری" در دقایق 6، 31 و 71 بازی به ثمر رساند تا پس از توماس مولر دومین هت تریک جام جهانی را به نام خود ثبت کند.

سوئیس در این دیدار خیلی زود توانست به گل برسد. ضربه زیبا و مهارنشدنی شقیری در دقیقه 3 باعث شد تا شاگردان اوتمار هیتسفلد خیلی زود از حریف خود جلو بیفتند. در ادامه بازی روند متعادلی به خود گرفت و توپ بیشتر در میانه میدان در جریان بود تا اینکه شقیری در دقیقه 32 موفق شد با نفوذ به محوطه جریمه هندوراس گل دوم خود و تیمش را به ثمر برساند. تا نیمه نخست در نهایت با برتری 2 بر صفر سوئیس به پایان برسد.
هندوراس در نیمه دوم بازی بهتری از خود به نمایش گذاشت و اگر بی دقتی مهاجمان این تیم نبود می توانست چند بار دروازه سوئیس را باز کند . حتی یکبار نیز پالاسیوس در محوطه جریمه سوئیس سرنگون شد که داور مسابقه پنالتی تشخیص نداد در حالی که تصاویر تلویزیونی نشان داد داور اشتباه کرده است.

در ادامه سوئیسی ها توانستند به گل سوم خود نیز دست یابند. شقیری موفق شد در دقیقه 71 گل سوم را نیز به ثمر برساند تا هت تریک کرده باشد. سوئیس در ادامه، بازی را به کنترل خود درآورد تا این دیدار با برتری 3 بر صفر سوئیس به پایان برسد.

به این ترتیب سوئیس به عنوان تیم دوم این گروه راهی دور بعدی شد و باید در مرحله بعدی به مصاف آرژانتین برود.

جدول رده بندی گروه E

ردیفتیمبازی هابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتیاز
1 فرانسه 32108267
2 سوئیس 32017616
3 اکوادور 31113304
4 هندوراس 300318-70

بدین ترتیب در مرحله یک هشتم نهایی فرانسه به مصاف نیجریه می رود و آرژانتین با سوئیس دیدار خواهد کرد:

دوشنبه 9 تیر (30 ژوئن):

فرانسه - سوئیس (برازیلیا - ورزشگاه ناسیونال) :: (ساعت 20:30) ::

سه شنبه 10 تیر (1 جولای):

آرژانتین - سوئیس (سائوپائولو - ورزشگاه دی سائوپائولو) :: (ساعت 20:30) ::

آخرین ویرایش:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگترین تابلو فرش چهره جهان با شمایل مسی

بزرگترین تابلو فرش چهره جهان با شمایل مسی

برادران غمخواری به سفارش یکی از دوستان خود که در بارسلون اسپانیا سکونت و روابط خوبی با باشگاه محبوب بارسلونا دارد بزرگترین تابلو فرش چهره جهان را با شمایل لیونل مسی آرژانتینی بر روی دار برد.

بنا به گفته آقای غمخواری، این تابلو فرش چند ماه پیش به مسی تقدیم شده و بر دیوار منزل این بازیکن نصب شده است تا سالیان دراز یاداور نبوغ، شکوه و هنر ایران و مردم آن در ذهن او باشد.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رضا قوچان‌نژاد در مورد شکست 3 بر یک مقابل بوسنی گفت: بازی خوبی بود بوسنی بهتر از ما بازی کرد. ما در نیمه اول کمی استرس داشتیم. نمی‌دانم چرا نسبت به دو بازی اول سطح بازی ما پایین آمده بود.

وی در مورد اینکه شاید به خاطر خستگی و تحلیل بدنی این اتفاق افتاد گفت: نه، بوسنی خیلی بهتر از ما بازی کرد شانس صعود در دست ما بود اما نتوانستیم این شانس را نگه داریم در هر حال باید از سرمربی تیم و همه بازیکنانی که در برزیل بودند و همه مسئولان تشکر کنم.

قوچان نژاد در مورد اینکه نگاه دنیا به فوتبال ایران عوض شد گفت: ما در زمین فوتبالمان را به دنیا نشان دادیم نه با حرف. امیدوارم که وضعیت ما بهتر شود و پیشرفت کنیم. همه ما امیدواریم که کی‌روش بماند او در 3-4 سالی که در ایران بود به تنهایی 20 تا 30 سال فوتبال ایران را به جلو برد. بدون کی‌روش نمی‌توانستیم به جام جهانی برویم.

وی در مورد اینکه کی‌روش خداحافظی کرده یا نه گفت: نه او خداحافظی نکرد و امیدواریم که کی‌روش همچنان سرمربی تیم‌ملی ایران باقی بماند البته فقط خدا می‌داند که در آینده چه اتفاقی می‌افتد.

قوچان‌نژاد در مورد اینکه دیدن ادامه جام‌جهانی از تلویزیون چه حسی دارد به خصوص اینکه او در جام‌جهانی هم گلزنی کرد گفت: حس خاصی ندارم زیرا تیم‌ملی اوت شده است. دوست داشتیم صعود کنیم اما صعود نکردیم و این مسئله دردناک است. همه ما دوست داشتیم که همچنان در جام‌جهانی و برزیل باقی بمانیم اما این اتفاق نیفتاد.

وی در مورد اینکه داور بازی ایران و آرژانتین را می‌بخشد یا نه گفت: چرا نبخشم؟ او هم یک انسان است و اشتباه می‌کند ربات که نیست. شاید اگر آن پنالتی گرفته می‌شد شرایط مسابقه عوض می‌شد و به نفع ما هم بود اما داور ربات نیست و انسان است.

واقعاً درستِ این حرف ... ولی چه فایده که ...
به قول عادلم دیروز همش از واژه they استفاده میکرد...

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون طور كه قبلا گفتم تيم ما بازي اخر از لحاظ بدني خالي شد و نمي تونست بازي خودشو كنه .

مخالفم و من باز حرفِ خودم رو میزنم
تیم اتلتیکو ماردید و چلسی رو ببین
اتلتیکو دقیقاً بازی هاش به همون فشردگی بود ولی تیم ریکاوری میشد
کی روش کارای لازم رو کرد ولی رو این یه رقمِ ایرانی ها فکرشم نمیکرد

آره یه جورایی حرفات درستِ شایدم چون میزان رطوبت بازی بالا بود بچه ها کنر اون قضیه کمم آوردن

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخالفم و من باز حرفِ خودم رو میزنم
تیم اتلتیکو ماردید و چلسی رو ببین
اتلتیکو دقیقاً بازی هاش به همون فشردگی بود ولی تیم ریکاوری میشد
کی روش کارای لازم رو کرد ولی رو این یه رقمِ ایرانی ها فکرشم نمیکرد
آره یه جورایی حرفات درستِ شایدم چون میزان رطوبت بازی بالا بود بچه ها کنر اون قضیه کمم آوردن

بهونه زیاده، شرایط برای همه تیما یکسانه
دیگه تموم شد باید به فکر از این به بعدش باشن

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حسینی: خسته بودیم

حسینی: خسته بودیم

سیدجلال حسینی پس از شکست تیم ملی برابر بوسنی و حذف از جام جهانی گفت: در دو بازی قبل خوب بودیم ولی به خاطر پروازهای زیاد و فشار بازی‌ها خسته بودیم.

وی ادامه داد: کی‌روش برای این بازی با ما خیلی صحبت کرده بود و تمرکز بالایی داشتیم اما همان خستگی باعث شد که به مشکل بربخوریم. البته بوسنی هم چیزی برای از دست دادن نداشت.

مدافع تیم ملی فوتبال ایران در پایان گفت: کی‌روش در رختکن از ما تشکر کرد و مثل همیشه مانند یک معلم برای ما حرف زد.