ماشاالا اتوبوس ایران بی آر تیه
اگر این گل رو دقیقه 30 یا 40 یا حتی تو نیمه دوم میزد بحثی توش نبود
ولی دقیق 90+1 خیلی زور داره
دمِ شما گرم 6-0 ؟؟؟؟
من نخواستم تعصبی حدس بزنم نتیجه رو !
لومدم واقع بین باشم که زدم 6-0 !
مسی و دی ماری و اگویرو !
دمِ شما گرم 6-0 ؟؟؟؟
باریکلا یه شعری چیزی زیر برگه مینوشتی کارت درس میشد!البته هوشت زیاده نیازی به این کارا نیسبا اینکه یه کلمم نخونده بودم ولی تونستم تا حدودی جواب بدمدیگه مه اینکه شانس بیارمو مصحح کرمشو نریزه آخه من فقط یه انتخاب داشتم و اونم رتبه زیر ده میخاد
یه سوال
الآن ایران حذف شد؟![]()
کنکور اسکیسکنکور چی خوب بود؟
آره والا همینو بگوخخخخ
میدونم:دی
همچیمیگه شوخی کردم انگار جرات داره جدی باشه:ددییی
ای بابا دیگه کالبد شکافیش نکن ادامه بدی یا گریه میکنم یا دعا میکنم نکونام بترکه![]()
آره واسه قبل بازی بود . بازم آرژانتین نتونست رو تاکتیک و کار تیمی به ما گل بزنه و رو نبوغ مسی برنده شد .این تیکه که گفتی : بوسنی خیلی خوب پرس میکرد هر بار توپ به مسی میرسید 2 3 بازیکن دورش میکردن و توپو ازش میگرفتن ولی بازم آخرش مسی کار خودشو کرد و دفاعشونوبهم ریخت
قبل از بازی گفتی.. یعنی اینایی که گفتی واسه بازی بوسنی بود..
والانم دقیقا همینطور شد
دقیقا اتوبوسی بازی کرد ایران به غیر از اون ضذحمله هاش اما دیگه مسی ه چه میشه کرد
اما ایران خیلی خوب بازی کرد اصلا فکرشم نمیکردم.. من مسابقه پیامکی زده بودم 6-0 ارژانتین میبره![]()
همه واقعا غیرتی بازی کردن پولادی دژاگه سید جلال و تیموریان از بهترینا بودناره به نظر من هم نکونام همیشه اضافه است
من دلم برا پولادی بیشتر سوخت خیلی غیرتی بازی کرد و اخرش هم گریه کرد
اگه بوسنی از نیجریه ببره و ما هم از بوسنی ببریم ...صعود میکنیم..البته با تفاضل گل. و صعودمون حتمی هم نیست !
نه نه نه ایشالا نیجریه ببرِ
باریکلا یه شعری چیزی زیر برگه مینوشتی کارت درس میشد!البته هوشت زیاده نیازی به این کارا نیس![]()
من نخواستم تعصبی حدس بزنم نتیجه رو !
لومدم واقع بین باشم که زدم 6-0 !
مسی و دی ماری و اگویرو !
مگه بازیشون امشبه؟؟
ای بابا خدا خیرت بده اگه نیجریه ببره 4 امتیاز میشه و بازی اخرش یک امتیاز با ارژانتین بیاره صعود کرده
بهترین نتیجه واسه بازی امشب مساویه
البته برد بوسنی هم خوبه چون بازی اخر دسته خودمون میشه و بوسنی رو بزنیم ما صعود کردیم
با تفاضلایشالا
ولی اونجوری بوسنی هم به صعود امیدوار میشه و ما جلوش کار سختی داریم
ولی اگر نیجریه ببره ما با این امید که آرژانتین بیاد نیجریه رو له کنه (منظور تفاضل بالا هس) و ما هم بوسنیِ از قبل حذف شده رو ببریم میتونیم صعود کنیم
تو استعدادشو داری خودتو دست کم نگیردیگه از این کارا بلد نیسم به خدا
همچین میگه هوشت زیاده انگاری من رتبه ننگ اور 13 رو آوردم(هی میگم تا خجالت بکشی)
مگه بازیشون امشبه؟؟
دمِ شما گرم 6-0 ؟؟؟؟
تو استعدادشو داری خودتو دست کم نگیر![]()
فک نکنم مساوی کنن !ولی هیچی غیر ممکن نیسما باید امیدوار باشیم نیجریه و بوسنی مساوی بشه اونوقت بوسنی 1 امتیاز و نیجریه 2 امتیاز دارن . بازی آخر نیجریه با آرژانتینه و اگه ما بتونیم بوسنی رو ببریم احتمال صعودمون خیلی زیاده چون امکان نداره نیجریه آرژانتین رو ببره
ای بابا خدا خیرت بده اگه نیجریه ببره 4 امتیاز میشه و بازی اخرش یک امتیاز با ارژانتین بیاره صعود کرده
بهترین نتیجه واسه بازی امشب مساویه
البته برد بوسنی هم خوبه چون بازی اخر دسته خودمون میشه و بوسنی رو بزنیم ما صعود کردیم
خیر ببینی زحمتو کم کردیhttp://https://m.facebook.com/pages/Milorad-Mazic/818228601522843?_rd
هرکی فیس بوک داره بره اینجا
پیج داور بازی![]()
چرا عمت حالا ؟
یه بار دیگه منو مسخره کنی عممو می فرستم سراغتا![]()
اواتار اصلیم ایرانهخیر ببینی زحمتو کم کردی
اون اواتارتم رو مخه![]()