[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

Roozbeh Painter

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ماشاالا اتوبوس ایران بی آر تیه
اگر این گل رو دقیقه 30 یا 40 یا حتی تو نیمه دوم میزد بحثی توش نبود
ولی دقیق 90+1 خیلی زور داره
دمِ شما گرم 6-0 ؟؟؟؟

من نخواستم تعصبی حدس بزنم نتیجه رو !

لومدم واقع بین باشم که زدم 6-0 !
مسی و دی ماری و اگویرو !

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اینکه یه کلمم نخونده بودم ولی تونستم تا حدودی جواب بدم :Dدیگه مه اینکه شانس بیارمو مصحح کرمشو نریزه آخه من فقط یه انتخاب داشتم و اونم رتبه زیر ده میخاد
باریکلا یه شعری چیزی زیر برگه مینوشتی کارت درس میشد!البته هوشت زیاده نیازی به این کارا نیس :)

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
ای بابا دیگه کالبد شکافیش نکن ادامه بدی یا گریه میکنم یا دعا میکنم نکونام بترکه :)

والا منم گریم گرفت :(
این تیکه که گفتی : بوسنی خیلی خوب پرس میکرد هر بار توپ به مسی میرسید 2 3 بازیکن دورش میکردن و توپو ازش میگرفتن ولی بازم آخرش مسی کار خودشو کرد و دفاعشونوبهم ریخت

قبل از بازی گفتی.. یعنی اینایی که گفتی واسه بازی بوسنی بود..
والانم دقیقا همینطور شد :)
دقیقا اتوبوسی بازی کرد ایران به غیر از اون ضذحمله هاش اما دیگه مسی ه چه میشه کرد

اما ایران خیلی خوب بازی کرد اصلا فکرشم نمیکردم.. من مسابقه پیامکی زده بودم 6-0 ارژانتین میبره :D
آره واسه قبل بازی بود . بازم آرژانتین نتونست رو تاکتیک و کار تیمی به ما گل بزنه و رو نبوغ مسی برنده شد .
اما همون دفاع اتوبوسی رو من فکر نمیکردم اینقد خوب ما بتونیم پیاده کنیم و ستاره های آرژانتین رو محو کنیم امروز واقعا چی دیدیم از 4 شگفت انگیزشون ؟ مسی دیماریا آگوئرو و هیگواین واقعا محوشون کردیم جز این توپ دقیقه 91 که اونم اشتباه بازیکن خودمون (نکونام ) بود .
منم 2 هیچ پیش بینی کرده بودم و مطمئن بودم ایران هرچقد بخوره بیشتر از 2 تا نمیخوره ;)
ما اگه همین شجاعت و اعتمادبنفس رو تو بازی نیجریه داشتیم صد در صد میبردیم
اره به نظر من هم نکونام همیشه اضافه است
من دلم برا پولادی بیشتر سوخت خیلی غیرتی بازی کرد و اخرش هم گریه کرد
همه واقعا غیرتی بازی کردن پولادی دژاگه سید جلال و تیموریان از بهترینا بودن

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه بوسنی از نیجریه ببره و ما هم از بوسنی ببریم ...صعود میکنیم..البته با تفاضل گل. و صعودمون حتمی هم نیست !

با تفاضلایشالا
ولی اونجوری بوسنی هم به صعود امیدوار میشه و ما جلوش کار سختی داریم
ولی اگر نیجریه ببره ما با این امید که آرژانتین بیاد نیجریه رو له کنه (منظور تفاضل بالا هس) و ما هم بوسنیِ از قبل حذف شده رو ببریم میتونیم صعود کنیم

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نه نه ایشالا نیجریه ببرِ

:eek:
ای بابا خدا خیرت بده اگه نیجریه ببره 4 امتیاز میشه و بازی اخرش یک امتیاز با ارژانتین بیاره صعود کرده
بهترین نتیجه واسه بازی امشب مساویه
البته برد بوسنی هم خوبه چون بازی اخر دسته خودمون میشه و بوسنی رو بزنیم ما صعود کردیم

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
باریکلا یه شعری چیزی زیر برگه مینوشتی کارت درس میشد!البته هوشت زیاده نیازی به این کارا نیس :)

دیگه از این کارا بلد نیسم به خدا

همچین میگه هوشت زیاده انگاری من رتبه ننگ اور 13 رو آوردم(هی میگم تا خجالت بکشی)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا خدا خیرت بده اگه نیجریه ببره 4 امتیاز میشه و بازی اخرش یک امتیاز با ارژانتین بیاره صعود کرده
البته برد بوسنی هم خوبه چون بازی اخر دسته خودمون میشه و بوسنی رو بزنیم ما صعود کردیم
مگه بازیشون امشبه؟؟

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تفاضلایشالا
ولی اونجوری بوسنی هم به صعود امیدوار میشه و ما جلوش کار سختی داریم
ولی اگر نیجریه ببره ما با این امید که آرژانتین بیاد نیجریه رو له کنه (منظور تفاضل بالا هس) و ما هم بوسنیِ از قبل حذف شده رو ببریم میتونیم صعود کنیم

خخخ ما چکار به امیدواری بوسنی داریم خو
اگه بوسنی ببره دیگه صعودمون دسته خودمونه اما اگر نیجریه ببره همش به اما و اگر میکشه
دیگه از این واضح تر

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
ما باید امیدوار باشیم نیجریه و بوسنی مساوی بشه اونوقت بوسنی 1 امتیاز و نیجریه 2 امتیاز دارن . بازی آخر نیجریه با آرژانتینه و اگه ما بتونیم بوسنی رو ببریم احتمال صعودمون خیلی زیاده چون امکان نداره نیجریه آرژانتین رو ببره

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ارژانتین بازی رو برد ( تبصره : به کمک داورررر )

ولی تیم ملیمون دله یه ملتو........ به افتخارشون که عالی بازی کردن.........عالی بود...........عالی بودددد;)

Ramin sensi

عضو جدید
http://https://m.facebook.com/pages/Milorad-Mazic/818228601522843?_rd
هرکی فیس بوک داره بره اینجا
پیج داور بازی :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما باید امیدوار باشیم نیجریه و بوسنی مساوی بشه اونوقت بوسنی 1 امتیاز و نیجریه 2 امتیاز دارن . بازی آخر نیجریه با آرژانتینه و اگه ما بتونیم بوسنی رو ببریم احتمال صعودمون خیلی زیاده چون امکان نداره نیجریه آرژانتین رو ببره
فک نکنم مساوی کنن !ولی هیچی غیر ممکن نیس

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نیجریه ببره میشه 4 امتیاز (بله درستِ) ولی بوسنی حذف شدنش مسجل میشه و بازی بعدی برای اونا تشریفاتی میشه
نتیجه مساوی خیلی بدِ چون بوسنی 1 امتیاز میگیره و ایان هم یکی داره و بازی بعدشون سخت میشه

به هر حال ما به تفاضل شدیداً نیازمند میشیم
من سر این رو برد نیجریه خیلی اصرا میکنم چون بوسنی همین امشب میره خونشون

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسي نامرد من لباسامو پوشيده بودم ......اقا سمت ما يسري ماشين بوق ميرنن برم ببينم عروسيه يا كارناوال ره انداخت برا باخت :surprised:

mahtab n

دستیار مدیر
کاربر ممتاز
بازی عالی بود...
دمشون گرم...
ولی خیلی حیف شد....

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به سلامتی داور نامرد
به سلامتی غیرت بچه ها
به سلامتی دروازه بان مرد
به سلامتی پنالتی گرفته نشده
به سلامتی اشکای من و همه ی مردم ایران
به سلامتی مسی که بد کرد باهامون
به سلامتی دقیقه 91
به سلامتی ایران
به سلامتی همه ی بچه ها
به سلامتی باخت با غیرتمون.........

=================================

با بازی که مقابل نیجریه داشتیم اصلا فک نمیکردم که بتونیم در مقابل ارژانتین اینطوری بازی کنیم ، واقعا عالی بودیم ، حقمون باخت نبود ، شاید حتی میتونستیم ببریم
بنظرم این بازی خوبو اول از همه مدیون کی روش و کادر تیم ملی هستیم که این باور رو تو بچه ها ایجاد کردن که میتونن خوب بازی کنن و حتی ببرن...

فقط میتونم بگم حیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف شد!!!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز