سلام علیکم ........اول از همه بگم قیاس مع الفارغ نفرمائید ........تیم مذاکرات هسته ای از جانب خداوند دستور دارد؟!
قسمت بعد در قبال مفاد .......سرکار خانم ظاهرا حرف بنده رو یا بد برداشت کردین یا اینکه به کل اصلا مخاطبتان بنده نبود و به قول خودتان خواستید خاطره تعریف کنید
خدمت شما دوست محترم عرض میکنم این خاطره گویی شما رو نمیتونم بی جواب بزارم چون یک سری انحرافات دارد! .......ما با مذاکره مخالف نیستیم البته کشورم رو امروز انقدر قدرتمند در تمامی عرصه ها میدونم و می بینم
و در کنارش طرف مقابل رو در حد و اندازه ای نمی بینمم که برای گرفتن حق خودم و استفاده از اون با او مذاکره کند یا او بخواد براش تعیین تکلیف کنه .........
(البته طبیعتا نظر بنده و شما یکی نیست و افق های دید من و شما متفوات است و خب دید شما محترم!)...ولی خب حالا که دولتی امده که به دنبال مذاکره است مخالف هم نیستیم این هم یک روشی است ..........ما با تعبیر زیبای رهبری موافق هستیم ........که در قبال مذاکرات گفتند ...........
بنده گفتم در مذاکرات برد برد معنا ندارد ......بله دقیقا بر این باور هستم .........ما با مذاکره ای موافق هستیم که برد نهایی از آن حق باشد ........این چه به معناست
به تعبیر زیبای رهبری توجه کنید
دو کشتی گیر با هم روی تشک میروند .......هر دو سعی میکنند از هم امتیاز بگیرند ......یک کشتی گیر با زرنگی امتیاز اندکی بهش میدهد ولی در کنارش امتیازات بیشتری میگیرد و میشود برنده !.......یک همچین تعبیری داشتن رهبر فرزانه انقلاب .....که البته عین مطلب نیست حرف بنده ولی مفهوم این بود ......با مراجعه به سایت رهبری میتونید متوجه بشید
اینکه شما از اول به عنوان بازنده بیای ......امتیاز اندکی بگیری و باج بدی مثل دورانی که اصلاح طلبان انجام دادن ........آن چنان هنر نیست و اسمش شکست است سرکار خانم .......
اما با اینکه قصد مقایسه ندارم با کاری که حجت خداوند کردند ......راستش سرکار خانم هنوز هم مثل دوران کودکی خود فکر میکنید!.......و ظاهرا متوجه امتیازاتی که داده شده و گرفته شده نشدین........امیدوارم بهتون برنخوره
سرکار خانم صلح حدیبیه بعد جنگ بدر و احد و خندق بود......اگر میخواستید این صلح رو مقایسه کنید بهتر بود با جنگ ایران و عراق مقایسه میفرمودین .........که به تعبیر حضرت امام جام زهر را نوشیدن.......البته برخی هم گفتند برخی اطلاعات غلط دادند به حضرت امام و شرایط جنگ چیزی که به ایشون گفته شده بود نبود
سرکار خانم متوجه نشدین آن کس که مرتد شده از نظر اسلام یعنی از رحمت خداوند دور شده .........حالا اون فرد میخواد پناهنده بشه به کفار ......خب بشود!
سرکار خانم متوجه نشدین که پیامبر (ص) چرا در ماه محرم حاضر به جنگ نشدند .....آن هم با لشکری که آن چنان سلاحی براش باقی نمانده بود .........طبیعتا در شرایطی که شما ضعیف هستی...چند جنگ رو سپری کردی و فرصت تجدید قوای آن چنان نداشتی .....ادوات جنگی و نیروی لازم رو نداری.......و از طرفی خطر نابودی کامل اسلام میرود .......معلوم است که حجت خداوند بر چه اساس عمل خواهد کرد ..........
قریش با گرفتن چند امتیاز کوچک مجبور شد موجودیت اسلام را به رسمیت بشناسد و تا 10 سال حق تجاوز و جنگ نداشته باشد
قریش متعهد شد امنیت اقتصادی مسلمانان رو به مخاطره نیندازد!.........خود این بند میدانید یعنی چه؟!
آن هم در زمانی که حکومت پیامبر(ص) یک حکومت نوپایی بود
همه این امتیازاتی که قریش به مسلمانان داد ........در قبال تنها یک امتیاز بود بند 4 که شما اشاره فرمودین؟.........آیا این مذاکره واقعا برد برد بوده یا باخت اسلام؟.......قطعا خیر ......آن هم برای یک حکومت نوپا
و اما بند 2 که انقدر سنگش را یک قسمتش به سینه میزنید ......زیرکی این به ظاهر امتیاز رو ببینید سرکار خانم!
مردی از قریش که مسلمان شده بود به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پناه آورد و طبق مفاد قرارداد، قریش او را از پیامبر صلی الله علیه و آله مطالبه کرد و آن حضرت نیز به پیمان عمل نمود و آن تازه مسلمان را تحویل قریش داد. اما آن مرد در بین راه از بند دشمن گریخت، ولی اینبار به مدینه بازنگشت تا برای پیامبر صلی الله علیه و آله مشکلی ایجاد نشود، بلکه با گروهی از افراد همسان خود، گروهی را تشکیل داد و در سر راه کاروانهای قریش قرار گرفتند و شروع کردند به وارد آوردن ضرباتی به دشمن تا جائیکه قریش را مجبور کرد تا نزد پیامبر صلی الله علیه و آله بیایند و خواستار لغو آن بند از قرارداد شوند - که پیامبر صلی الله علیه و آله را متعهد کرده بود تازه مسلمانان قریشی را به دشمن برگرداند - ، قریش گفت دیگر لازم نیست تازه مسلمانان قبیله ما را به ما بازگردانید.
این هم تکلیف تنها به ظاهر امتیاز بزرگ
حالا بیایم سر وقت مذاکرات هسته ای!........همونطور که گفتم ما با مذاکرات مخالف نیستیم .......با دادن امتیاز کوچک و عوضش کلی امتیاز گرفتن و در کنارش اقتصاد مقامتی رو عمل کردن که نیاز به تامین امنیت اقتصادی دارد موافقیم ......نه اینکه پول خودمان را به صورت قسطی بهمان بدهند!.....مفاد طوری باشد که آقایان باز هم بگن حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته نشده!
چند تحریم رو دوباره انجام بدن و فقط اسمش بزارن......این تحریم ها با تحریم هایی که توافق کردیم متفوات است!
به صرت کلی توافقکی بکنند .......نه جزئی که هر کسی خواست برداشتی بکند و عوضش همش ما امتیاز بدهیم!..........امتیازاتی که براش شهید دادیم
حالا بنده از شما سوال دارم!........چرا امام حسین(ع) که ایشون نیز حجت خداوند بودند با یزید ملعون حاضر به بیعت نشدند؟
چرا حادثه کربلا رخ داد؟........برنده چه کسی بود؟.....آیا اسلام نابود شد؟......چرا گفته میشود قیام امام حسین(ع) موجب زنده شدن اسلام شد؟
فراموش نکنید ملت ما عاشورایی و صاحب الزمانی هستند ........دو بالی که فیلسوف معروف آمریکایی فوکویاما نیز به آن اعتراف دارد و خدا نیارد اون روزی رو که یکی از این دوبال سرخ و سبز دچار آسیب شود و افق پرواز ما در تیر رس تیراندازان قرار گیرد
سرکار خانم توافق کردن و مذاکره کردن با باج دادن مخالف است .....یادمان نرفته مفاد قرارداد الجزایر......مفاد قرارداد دولت سازندگی رو .........و البته تعلیق کامل غنی سازی البته این مورد آخر یک مدت لازم بود .....به نظر بنده که مردم ببینند به این دشمن اعتمادی نیست .....اولین قطعنامه رو هم در دولت اصلاحات علیه ما صادر کردند .....چند سال تعلیق کردیم؟......
یه ضرب المثل معروفی ما ایرانی ها داریم که بعید میدونم شما نشنیده باشید
.
.
آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه