تهدید اسرائیل به حمله نظامی علیه ایران

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مسعود عزیز ..........اتکا به نقاط خیالی .........فرمایش حضرت آقا رو یادتونه ........تمایل ندارم جواب بدم .......چون متاسفانه صحیح و ناصحیح عین یک مخلوط کن قاطی هم هست ........یادتون هست تا ا یه حرفی میزدیم میگفتین خب انگار دیگه هیچ مشکلی نیست و مملکت گل و بلبله؟!
ظاهرا با تغییر دولت این وضعیت برای شما پیش اومده ..........و همه چی آرومه .....قبلنا نگرانیمون صرفا تو مرزها بود .....
متاسفانه یک دادستان دیگر شهید شد
PressTV-دادستان شهرستان روانسر ترور شد

رهبری صراحتا همین امسال بود گمونم گفتند که دست از سیاه نمایی علیه دولت ای گذشته برداشته بشه .........البته مواردی در قبال دولت حاضر میگم و سعی میکنم صرفا در جواب شما باشه

به بخشی که لازم می بینم پاسخ میدم چون مدام این مسئله رو مطرح میکنی .......که یک حرف عوام پسندانه است ...........

دوست محترم .......در دولت قبل رشد اقتصادی 6 درصد هم بوده و به جز یک سال تمامی سال ها رشد اقتصادی مثبت بوده بطوریکه متوسط رشد اقتصادی بیش از 3.5 درصد بوده است ........با خود فکر نمیکنید یک نفر پیدا بشه و اقتصاد رو بفهمه و حزبی نباشه .......چه نگاه جالبی به اظهارات شما داره؟!

اما چرا سال آخر منفی شد .........اولا کانی که انقدر تشکیک به آمترهای دولت قبل کردن چطور میان حرف از آمار میزنن ........مردم یادشون نرفته چه کسی گفت تورم به آمار نیست به جیب مردم است!
از قیمت مرغ چه خبر؟.........
اولا این نرخ رشد اقتصادی بارها از سوی مسئولان دولت حاضر متفاوت اعلام شد ......یکبار گفتند -6 یکبار -8 یکبار -5!

سال 92 گفتند شده -2 و سال 93 فرمودند 4 درصد رشد!

اگر فرض رو بزاریم بر صحت هر کدوم این آمارها خب چه چیزی سبب میشه رشد 4.3 درصد در سال 90 به یکی از این مقادیر منفی برسه .......علت چه بوده؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، رشد اقتصاد ایران بدون نفت، کمتر از یک درصد منفی بوده است، یعنی منفی ۰/۹ درصد! پس چرا رشد اقتصادی کل منفی ۶/۸ درصد اعلام شده است؟ علتش این بود که خرید نفت ایران تحریم شد.......... وقتی صادرات نفت و میعانات گازی از حدود ۲/۴ میلیون بشکه در روز به حدود یک میلیون بشکه در روز به دلیل محدودیت های تحریم کاهش یافت، یا به بیان بانک مرکزی، تولید بخش نفت به این دلیل، ۳۷٫۴ درصد کوچک می شود (رشد منفی پیدا می کند)، روشن است که رشد اقتصاد به این دلیل کم شود. بخش نفت در سال ۱۳۹۱، ۲۰ درصد رشد را تشکیل می داد. حال عدد منفی ۰/۹ درصد را با اعدادی که اعلام شده رو مقایسه کنید........وقتی به جای دو ونیم میلیون بشکه نفت، یک میلیون بشکه در روز بارگیری می شود، نتیجه این می شود که اگرچه رشد حمل و نقل بدون نفت در سال ۱۳۹۱، حدود ۹ درصد بوده است، ولی از آنجایی که رشد بخش حمل و نقل نفتی حدود منفی ۸ درصد بوده است، رشد مزبور به سطح دو و نیم درصد کاهش یافته است.........به همین خاطر خدمات بازرگانی کشور از متوسط رشد ۶ درصد در سال های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰، به منفی ۹ درصد در سال ۱۳۹۱ افت می کند. ........وقتی بانک مرکزی و بانک های کشور تحریم می شوند نتیجه این می شود که بخش خدمات مالی که در فاصله سال های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ به طور متوسط رشد ۸ درصدی را تجربه می کرد، در سال ۱۳۹۱ به ۱/۶- درصد افت می کند. .......بدین ترتیب بخش خدمات که بالغ بر ۵۰ درصد سهم رشد اقتصادی را به خود اختصاص می دهد، از متوسط رشد بالای ۵ درصد در فاصله سال های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ به ۱/۱ درصد در سال ۹۱ افت می کند.

حالا این خیلی جالبه آقایونی که تا قبل انتخابات سهم تحریم ها رو در این قبیل آمارهای اقتصادی زیر 20 درصد و نهایت 40 درصد میدونستن .........همه کارشون شده بحث مذاکره!.......البته ما امیدواریم خدایی نکرده مذاکره به هر قیمت نباشه!..........و همونطور که رهبری هم فرمودن به آمریکا اعتماد نداریم

یک نمونش تحریم اخیرشون ........که یک دانشگاه آمریکایی برای دانشجویان ایرانی بدین واسطه محدودیت گذاشته !
دانشگاه آمریکایی پذیرش دانشجویان ایرانی را متوقف کرد

این رو سایت زنجیره ای عصر ایران تیتر کرده

اما در قبال تورم .......جالب و خنده دار نیست مقایسه نرخ تورم نقطه ای با نرخ تورم سالانه؟!.......یا خنده دارتر نرخ تورم نقطه ای که بالای 40 درصد شده بود در آن مقطع زمانی رو با هر چه نرخ تورم مقایسه کردن؟:)

اما در قبال خروج از رکود که جناب روحانی گفتند ......والا اگر بگذریم از نظر اقتصاددانان مستقل .......ظاهرا بین خود دولتی ها هم اختلاف نظر وجود دارد!

ادامه اظهارات متناقض دولتی‌ها

راستی از بورس چه خبر؟

فکر میکنم خیلی بهتر بود کسانی که انقدر بحث بی تدبیری و سومدیریت مطرح میکردند .......در همین زمینه ها کاری میکردند ......به جای دل بستن و تمام هزینه کردن خود برای مذاکرات و دل بستن به وعده های دشمنی غیر قابل اعتماد
سایر موارد رو نیاز به بحث نمیبینم.......راستی از غرامت سنگین کرسنت چه خبر؟........ماشاالله این تجربه آقای زنگنه که خیلی خوب بود در جهت کاهش قیمت نفت!.......هرچند بی انصافی است نقش توطئه گر آمریکا و همراهانش از جمله آل سعود رو در این زمینه ها نادیده بگیریم .......راستی از نماینده ایران در سازمان ملل چه خبر؟!

و اما در قبال جنگ..........خب فقط این لینک رو تقدیم شما میکنم!

علی مطهری : تشخیص دادم جبهه رفتن واجب نیست . . . - آپارات

اما در قبال بحث سلامت ...........وزیر کاربلد دولت روحانی حقیقتا وزیر بهداشت ایشون هستند ........حتی ببینید جر خانم ابتکار اصلاح طلب که مشغول فیس بوک بازی هستند رو میکشن و به خوزستان میرن .......گرچه دکتر پزشکیان انتقاداتی به ایشون میکنن........ولی انصافا ما از مردم جز دعای خیر برای ایشون فعلا ندیدیم ........ان شاالله در راهی که هستند بمانند
شما مدام تلاش میکنی کشتی رو که خودت هم سوارش هستی , به هر قیمتی سوراخش کنی . دولت قبلی حرفی برای دفاع از خودش باقی نذاشته . دولت فعلی هم داره تو آتیش زیر خاکستر همون فبلیا فعلا میسوزه ولی کارش عالیه. تخریب دولت از سوی هر کسی که باشه , دشمنی با انقلاب هست. همینو عرض کردم که بدانید حنای مدافعین دولت قبلی پیش هیچ احدی هیچ رنگی نداره. هر چند این نظرات من آب در هاون کوبیدن هست. تشکر

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، با توجه به خبر هایی که شنیدم چندین بار اسرائیل خیالاتی داشت اما آمریکا با فرستادن سیاست مدارهای مهمش در دوران اقای اوباما رئیس جمهور آمریکا که من فکر می کنم بیشتر به علت صلح طلب بودن خود شخص رئیس جمهور آمریکا بوده به اسرائیل ظاهراً مانع اقدامات نظامی شد تا جایی که چند بار اسرائیل که متحد اصلی آمریکا در منطقه است روابط سردی به خاطر این موضوع پیدا کرد.
من اخبار شبکه های ماهواره ای هم که چک میکنم،همه بل اتفاق میگن الآن روابط بسیار سردی بین دولت آمریکا با دولت اسرائیل هست
از طرفی کنگره آمریکا که بشدت جمهوری خواه (مثل اصولگراهای ما هستند ) برای اولین بار دارن کم کم متحد میشن با دولت دموکرات اوباما (دموکرات ها در آمریکا یه چیزی شبیه اصلاح طلبی در ایران هستند) برای بررسی رفع تحریم و مذاکره با ایران.

نظر ayja محترم ـه.

شخصا توهین به هیچ کشور و انسانی رو نمیپذیرم اینکه ما برگردیم فحش و ناسزا بدیم و مرگ بفرستیم به یه ملت هرچند 2میلیون نفر باشن ولی بازم "انسان" هستن،شخصا قبول ندارم.
همچنین کشور عظیم ـی مثل آمریکا یا انگلیس،اینا کشورن و دارای انسان!!،تاریخ دارن دولت مرد دارن،فیلسوف و دانشمند و هزاران اکتشاف و سود برای انسان های دنیا داشتن،هی هرچی میشه مرگ و فلان و بیسار؟!
بگذریم، اعتقادات خودمو نمیخوام به کسی بقبولونم!

بنظرم ایران تا ده سال آینده پتانسیل قدرت منطقه شدن رو داره.

اینکه آمریکا و فرانسه و آلمان و انگلیس و عربستان و قطر و امارات و هر کشوری که باهاش حال نمیکنیم،میندازیم دور میگیم روابط نمیخواد ما خودمون حل المسائلیم!به این نمیگن راه حل،این نه سیاست ـه نه انسانیت.
خدا ما رو اجتماعی آفریده یک انسان بدون انسان های دیگه هیچ ـه.

این که فکر میکنن با تحریم از طرف 150 کشور و مشکل با ده تا کشور منطقه و دشمنی با همه ی قدرت ها،قرار ـه بهترین اقتصاد و بهترین سیاست رو اینجا پیاده کنیم،باد هواست.

این نظر منه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اخبار شبکه های ماهواره ای هم که چک میکنم،همه بل اتفاق میگن الآن روابط بسیار سردی بین دولت آمریکا با دولت اسرائیل هست
از طرفی کنگره آمریکا که بشدت جمهوری خواه (مثل اصولگراهای ما هستند ) برای اولین بار دارن کم کم متحد میشن با دولت دموکرات اوباما (دموکرات ها در آمریکا یه چیزی شبیه اصلاح طلبی در ایران هستند) برای بررسی رفع تحریم و مذاکره با ایران.

نظر ayja محترم ـه.

شخصا توهین به هیچ کشور و انسانی رو نمیپذیرم اینکه ما برگردیم فحش و ناسزا بدیم و مرگ بفرستیم به یه ملت هرچند 2میلیون نفر باشن ولی بازم "انسان" هستن،شخصا قبول ندارم.
همچنین کشور عظیم ـی مثل آمریکا یا انگلیس،اینا کشورن و دارای انسان!!،تاریخ دارن دولت مرد دارن،فیلسوف و دانشمند و هزاران اکتشاف و سود برای انسان های دنیا داشتن،هی هرچی میشه مرگ و فلان و بیسار؟!
بگذریم، اعتقادات خودمو نمیخوام به کسی بقبولونم!

بنظرم ایران تا ده سال آینده پتانسیل قدرت منطقه شدن رو داره.

اینکه آمریکا و فرانسه و آلمان و انگلیس و عربستان و قطر و امارات و هر کشوری که باهاش حال نمیکنیم،میندازیم دور میگیم روابط نمیخواد ما خودمون حل المسائلیم!به این نمیگن راه حل،این نه سیاست ـه نه انسانیت.
خدا ما رو اجتماعی آفریده یک انسان بدون انسان های دیگه هیچ ـه.

این که فکر میکنن با تحریم از طرف 150 کشور و مشکل با ده تا کشور منطقه و دشمنی با همه ی قدرت ها،قرار ـه بهترین اقتصاد و بهترین سیاست رو اینجا پیاده کنیم،باد هواست.

این نظر منه.
درود بر شما
این نظرات شما دقیقا حرفای دل منه. هیچ ملتی نتونسته با تیغ دوطرفه بودنش موفقیت جهانی و وجهه مناسب رو بدست بیاره.
روابط بین ملت ها با دیپلماسی برد برد بهتر برقرار میشه. خود اسلام واقعی هم خط مشی اش همینه . اخلاق در اسلام بهترین سلاح برای جهانی شدن مسلمین هست. مردم ما بجای نقد کردن , همدیگر را تخریب میکنند. تو بحث فراملیتی هم که همش مشت گره کرده و میکشم و این حرفاست. با این سیستم مردم دنیا اعتمادشون به ما کم میشه و ما تنها میمونیم. کیه که اینو بشنوه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظرتون در مورد آتیش زدن پرچم آمریکا و گفتن مرگ بر آمریکا چیه؟ در مورد احساسات مردم آمریکا با دیدن این تصاویر چه نظری دارین؟
با درود
جواب همه , این نوع سئوالات در همون نوشته من هست. تشکر

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون در مورد آتیش زدن پرچم آمریکا و گفتن مرگ بر آمریکا چیه؟ در مورد احساسات مردم آمریکا با دیدن این تصاویر چه نظری دارین؟
بنده با قانون عدالت،هر موقع چنین جملاتی میشنوم،برعکسش میکنم میگم »

نظرم در مورد آتیش زدن پرچم ایران و مرگ فرستادن بر مردم ایران،چه هست؟

اگر نظرم در مورد جمله ی بالا منفی ـه،پس نظرم برای سوالی که پرسیدی هم منفیست.

پیغمبر میگه اون چیز بدی رو که واسه خودت نمیخوای،واسه دیگران هم نخواه.
یعنی چی؟
یعنی نشین یه گوشه بگو این فاسده،اون دشمنمه،اون لائیک ـه،اون مزدور ـه،اون یکی مفت خوره،اون یکی کشور هم آویز دست این و اونه،فقط من خوبم!

انتظار این رو هم داشته باش که تمام کشور های دیگه همین حرف رو در مورد تو بزنن!!

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونین من اصلا به جنگ و اسراییل فکر نمی کنم مثلا به این فکر می کنم که خیلی افتضاحه وباید به نظرم به عنوان مثال جلوی این گرفته بشه:

آمارها نشان می دهد بیش از ۶۰ درصد جرائم مرتبط با موادمخدر و بیش از ۶ میلون نفر در کشور تحت تاثیر مواد مخدر قرار دارند و روزانه ۸ نفر در اثر مواد مخدر جان خود را از دست داده و ۷۰ نفر نیز معتاد می شوند.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونین من اصلا به جنگ و اسراییل فکر نمی کنم مثلا به این فکر می کنم که خیلی افتضاحه وباید به نظرم به عنوان مثال جلوی این گرفته بشه:

ببین همه چیز "سلسله مراتب" داره
مثال ساده میزنم»
کسیکه معتاد ـه چرا معتاد شده؟ »چون اولین بار توی جمع رفیقای بد و معتاد قرار گرفته،کشیده،خوشش اومده ادامه داده،افسردگی زندگیش کمک کرده تو این بحران بمونه
چرا رفیقای معتاد زیاد شدن؟ » چون جامعه ی بیکار و بدون امید به زندگی،جامعه ای افسرده و آزرده خاطر ببار میاره.که افسردگی منشا اعتیاد (اعتیاد به مواد،به رابطه،به هرچیزی) بوجود میاره
چطور میشه جامعه ی بیکار و بدون امید به زندگی رو درست کرد؟ » با افزایش شغل و در آمد و امنیت شغلی(کار) جسمی(از لحاظ پزشکی سالم) عاطفی(ازدواج،زندگی) و... و آرامش خاطر و موقعیت های بسیار زیاد در کشور
خب این شغل و در آمد و امنیت و موقعیت رو چجور باید بوجود آورد؟ » با سرمایه و روابط با دنیا و اقتصاد پویا و خرید و فروش و توریست فرهنگ بالای مردم برای ازدواج و و و و و و هزاران مسئله دیگه

خب وقتی کوچکترین پولی از خارج به داخل سرازیر نمیشه و کوچکترین جنسی از داخل به بیرون کشور فروخته نمیشه،فقط نفت میفروشیم برنج و آهن و عروسک باربی و آدامس میخریم،وقتی فرهنگ و قوانین کشور اجازه ی آزادی به هر قشری نمیده،انتظار کار و سرمایه و توریست و روابط فرهنگی و اقتصاد پویا داریم؟!

به اینا میگن "سلسله مراتب ایرادات عظیم"
مثل Chain ReAction تو ترکیدن بمب اتم میمونه خخخ:D

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین همه چیز "سلسله مراتب" داره
مثال ساده میزنم»
کسیکه معتاد ـه چرا معتاد شده؟ »چون اولین بار توی جمع رفیقای بد و معتاد قرار گرفته،کشیده،خوشش اومده ادامه داده،افسردگی زندگیش کمک کرده تو این بحران بمونه
چرا رفیقای معتاد زیاد شدن؟ » چون جامعه ی بیکار و بدون امید به زندگی،جامعه ای افسرده و آزرده خاطر ببار میاره.که افسردگی منشا اعتیاد (اعتیاد به مواد،به رابطه،به هرچیزی) بوجود میاره
چطور میشه جامعه ی بیکار و بدون امید به زندگی رو درست کرد؟ » با افزایش شغل و در آمد و امنیت شغلی(کار) جسمی(از لحاظ پزشکی سالم) عاطفی(ازدواج،زندگی) و... و آرامش خاطر و موقعیت های بسیار زیاد در کشور
خب این شغل و در آمد و امنیت و موقعیت رو چجور باید بوجود آورد؟ » با سرمایه و روابط با دنیا و اقتصاد پویا و خرید و فروش و توریست فرهنگ بالای مردم برای ازدواج و و و و و و هزاران مسئله دیگه

خب وقتی کوچکترین پولی از خارج به داخل سرازیر نمیشه و کوچکترین جنسی از داخل به بیرون کشور فروخته نمیشه،فقط نفت میفروشیم برنج و آهن و عروسک باربی و آدامس میخریم،وقتی فرهنگ و قوانین کشور اجازه ی آزادی به هر قشری نمیده،انتظار کار و سرمایه و توریست و روابط فرهنگی و اقتصاد پویا داریم؟!

به اینا میگن "سلسله مراتب ایرادات عظیم"
مثل Chain ReAction تو ترکیدن بمب اتم میمونه خخخ:D

خوب به نظرت چرا کوچکترین پولی وارد نمیشه و کوچکترین جنسی جز نفت و گاز خارج نمیشه؟
چرا به هر قشری اجازه آزادی در سرمایه یاکار داده نمیشه و دست عوامل مخصوصی هست؟
...
همه اینا بر میگرده به روابط بین الملل و سیاسی خودمون. وقتی خودمون رو درگیر و اماده جنگ با کشوری مثل اسراییل می کنیم بالطبع باید این شرایط رو هم پذیرا باشیم چه بسا که از این تحریمها و مشکلات خیلی از دلالان داخلی سود زیاد می برند و از این وضع راضی هستند!
مشکل ما اینه که از اول عوامل نامربوط خودشون رو قاطی دیپلماسی هایی کردند که الان همه کلت درگیرش شدند ... ما می تونستیم مثل بقیه کشور از اسراییل نفرت داشته باشیم و همیشه محکومش کنیم ولی از نظر بین المللی باهاش کاری نداشته باشیم. کشورهایی مثل ترکیه از اسراییل ها متنفرند ولی روابط دیپلماسی خودشون رو دارند ..

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب به نظرت چرا کوچکترین پولی وارد نمیشه و کوچکترین جنسی جز نفت و گاز خارج نمیشه؟
چرا به هر قشری اجازه آزادی در سرمایه یاکار داده نمیشه و دست عوامل مخصوصی هست؟
...
همه اینا بر میگرده به روابط بین الملل و سیاسی خودمون. وقتی خودمون رو درگیر و اماده جنگ با کشوری مثل اسراییل می کنیم بالطبع باید این شرایط رو هم پذیرا باشیم چه بسا که از این تحریمها و مشکلات خیلی از دلالان داخلی سود زیاد می برند و از این وضع راضی هستند!
مشکل ما اینه که از اول عوامل نامربوط خودشون رو قاطی دیپلماسی هایی کردند که الان همه کلت درگیرش شدند ... ما می تونستیم مثل بقیه کشور از اسراییل نفرت داشته باشیم و همیشه محکومش کنیم ولی از نظر بین المللی باهاش کاری نداشته باشیم. کشورهایی مثل ترکیه از اسراییل ها متنفرند ولی روابط دیپلماسی خودشون رو دارند ..
خب ما به کشور هایی که از اسراییل متنفرن ولی روابط دیپلماسی با آمریکا دارند میگیم (با عرض پوزش،این حرف رو حتی امام جمعه ها هم میزنن») سگ آمریکایی ها!!

طبیعیه وقتی فرهنگ و یک ممکلت این مدل ادبیات رو دوست داشته باشه،وقتی یک ملت با یه کارت شارژ رای ـش رو عوض میکنه به یه آدم نا کار آمد رای میده،مسلمه هم بالایی ها رو مملو از آدم های نا اهل میکنیم،و هم روابط خارجی رو به گند میکشیم.

ببین تا چه حد باحالیم که راه رفتن یه وزیرمون با یه وزیر خارجی،اونجوری بازتاب پیدا میکنه!
خو پ تو انتظار پیشرفت روابط داری تا این جو سنگین هست؟!مسلمه نه!
تحریم،سود واسه 3-4تا ارباب زاده و زندگی فلاکت بار 1میلیون مهندس ایرانی :) :) :)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بار اینا ایرانو تهدید کرده بودن که جنگنده هامونو میفرستیم و نیروگاهاتونو در عرض 1 ساعت نابود میکنیم
پاسخ سرلشکر جعفری
اگر جنگنده های شما این کارو بکنند در برگشت نمیدونند که کجا باید فرود بیان چون اسرائیلی در کار نخواهد بود
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی گفت درباره ایران همه گزینه‌ها روی میز است.
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی می‌گوید که درباره ایران همه گزینه ها روی میز است و اسرائیل به هیچ وجه برای دفاع از خود به محدودیتهای دیپلماسی توجه نمی‌کند.

«اشتاینیتز» با بیان اینکه تهران در مصالحه با کشورهای غربی بر سر مساله هسته‌ای شکست خورده هشدار داد که تل آویو می‌تواند به طور یکجانبه علیه ایران و برنامه هسته‌ای این کشور اقدام کند.

وی به خبرنگاران گفت: نمیخواهم خیلی خاص بگویم اما همه گزینه ها روی میز است. ما هرگز حق اسرائیل برای دفاع از خود را به مسائل دیپلماتیک محدود نمی‌کنیم.:biggrin::biggrin::biggrin::w15:
......................................................................
تمومش کن این خالی بندیاتو:D

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب ما به کشور هایی که از اسراییل متنفرن ولی روابط دیپلماسی با آمریکا دارند میگیم (با عرض پوزش،این حرف رو حتی امام جمعه ها هم میزنن») سگ آمریکایی ها!!

طبیعیه وقتی فرهنگ و یک ممکلت این مدل ادبیات رو دوست داشته باشه،وقتی یک ملت با یه کارت شارژ رای ـش رو عوض میکنه به یه آدم نا کار آمد رای میده،مسلمه هم بالایی ها رو مملو از آدم های نا اهل میکنیم،و هم روابط خارجی رو به گند میکشیم.

ببین تا چه حد باحالیم که راه رفتن یه وزیرمون با یه وزیر خارجی،اونجوری بازتاب پیدا میکنه!
خو پ تو انتظار پیشرفت روابط داری تا این جو سنگین هست؟!مسلمه نه!
تحریم،سود واسه 3-4تا ارباب زاده و زندگی فلاکت بار 1میلیون مهندس ایرانی :) :) :)
خوب الان گناه اونایی که هر شب اسیر یه لقمه نون هستند چیه ؟ اقتصاد زورکی مقاومتی؟با این وضع دیگه همه نابود میشن که در حال شدن...
یه چیزی هم بگم تو هم میدونی همونی که ادعا می کنه فلانی سگ آمریکایی ... خودش گرین کارت آمریکایی داره و آقازاده هاشون اونجا پلاسند .... بیا واقع بین باشیم. ما نمی تونیم با ابر قدرتها رد بیفتیم یعنی اونا هم با هامون کاری ندارند چون نفت و گاز مون دارن مفت مفت می خرن از نظر استراتژیکی در منطقه حساس هستیم دارن به نفع خودشون صف آرایی می کنند ...
فکر می کنید چندین نفر در این مملکت با شما همفکرند ؟ اونایی که با شما همفکر نیستند باید جنگ کنند ؟ یا با خود شما جنگ کنند ؟
هنوز یادمون نرفته جریانهای ش.ج ب.ز 3هزار میلیارد تومن که پای چه کسانی وسط بود و الان کجا ها هستند ..همون هایی بودند که همون سگ آمریکایی می کردند و روز 22 بهمن صف اول بودند شعار مرگ بر آمریکا میدادند ولی تو زرد از اب در اومدند .. با این عوامل می خاییم با دنیا مقابله کنیم؟
خیلی از دلالان نفتی بزرگ داخلی در تحریم به جای اینکه از متخصص و طراحی ایرانی حمایت بشه با پول بیت المال اقلامرو با قیمت های نزولی از چند واسطه وارد می کنند چون سود خوبی دارند و ارگان مهم هم از اونا حمایت می کنه ((خوبه که آقای روجانی گفت : برای پیشرفت یه ملت نمیشه که همه چیز دست یه ارگان باشه ))
آقای روحانی یه حرف زیبا در عمرش زد : یادت باشه چند وقت پیش پیشنهاد داد: برای تصمیم گیری های مهم ملی رفراندوم بکنیم و ملت رو در این تصمیم گیری ها سهیم کنیم..
به نظرت چرا کسی ازمسئولین جدی نگرفت؟
امیدوارم همه چی به خوشی ختم بشه ولی به نظرم باید در این مورد کهشما اینطوری فکر می کنین ما ها تا 100 سال هم وضعیت اینه شاید هم بدتر.
اونموقع دیگه به جای جنگ با اسراییل و آمریکا باید منتظر یه جنگ داخلی بین غنی و فقیر و موافق و مخالف باشیم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مدام تلاش میکنی کشتی رو که خودت هم سوارش هستی , به هر قیمتی سوراخش کنی . دولت قبلی حرفی برای دفاع از خودش باقی نذاشته . دولت فعلی هم داره تو آتیش زیر خاکستر همون فبلیا فعلا میسوزه ولی کارش عالیه. تخریب دولت از سوی هر کسی که باشه , دشمنی با انقلاب هست. همینو عرض کردم که بدانید حنای مدافعین دولت قبلی پیش هیچ احدی هیچ رنگی نداره. هر چند این نظرات من آب در هاون کوبیدن هست. تشکر

سلام علیکم ..........هر کسی نظری داره و بنده هم نظرم رو دادم ......شما هم بهتره از جانب خودتون حرف بزنید ........اتفاقا دولت نهم بسیر حرف برای گفتن داشت و دارد و دولت دهم نیز همچنین ......اما این مسئله رو قبول دارم که تخریب دولت صحیح نیست و در حال حاضر ملاک دولت قبل و قبلترش نیست ........
خواهر محترم ......در جمهوری اسلامی حتی رهبر انقلاب قابل نقد هستند .........دولت که جای خود دارد ..........و اتفاقا نقد باعث موفقیت بیشتر میشود ...........همانطور که رهبری نیز در عین حمایت از دولت حاضر انتقاداتی داشته اند .....از جمله در قبال مسکن مهر که متاسفانه در این دولت بی مهری بزرگی به اون شد و میشه و از طرفی طرح جایگزین مسکن اجتماعی رو هم راه نمی اندازن
یک خبر خوب هم بدم ه امروز تیم تروریستی مزدوری که ترور چندین معلم رو در سیستان به عهده داشت با همت و غیرت بچه های سپاه و نیروی انتظامی منهدم شد و همین جا ازشون تشکر میکنم .....
مدافعین دولت قبلی و فعلی و قبلتری و این ها بازیه!.......بنده طرفدار چیزی هستم که معتقدم حقیقته ........بنده جناحی فکر نمیکنم ........شما مختارین

به عنوان مثال چند مسلمان در آمریکا کشته شده اند .........بعد از چند روز و بعد اعتراضات مردم به عدم پخش مراسم ها در این باره .......رئیس جمهور آمریکا آمدن بیانیه خوندن .......بعد انتقاد تندی که اردوغان ازش کرد
انتقاد اردوغان ازسکوت اوباما دربرابر قتل مسلمانان

.........ولی وزارت خارجه ما هیچ نگفت!
تظاهرات علیه بی بی سی به خاطر عدم پوشش جنایت ... - Shafaqna

شما شاید این رفتار رو بپسندی ......این بی تفاوتی و این انفعال رو ........ولی بنده نه تنها نمی پسندم .....بلکه تا این حد انفعال برام قابل پذیرش نیست
هرچند بدتر از این نبود که جناب ظریف تشریف بردن فرانسه درست تو بحبوحه ای که مسلمانان جهان از سران این دولت خشمگین شده بودند به خاطر حمایت های بی جا از یک نشریه توهین کننده به پیامبر اسلام که حتی پاپ هم محکوم کردند و آن وقت به دعوت جناب جان کری بروند پیاده روی و تهش هم نماینده ما در سازمان ملل رو نپذیرند! و مجبور به تغییر اون طرف بشن ..........ای کاش بعضی ها باکِری بودن نه با جان کَری .......

وقتی یک حق و باطلی هم میشینن پای مذاکره دیگه برد برد معنا ندارد.......
......ما انقلابی هستیم نه دیپلمات.........ملت ایران اهل باج دهی به نظام سلطه نیست و اینو هر سال 22 بهمن به خوبی نشان داده است

آخرین ویرایش:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث ها و درد دل های سه گروه که تو این تاپیک شرکت میکنند , خیلی جالبه.
گروه اول که به این بهانه دارن عقده هاشونو خالی میکند و باربط و بی ربط همش حرف خودشونو میزنن.
گروه دوم که یکی به نعل میزنن و یکی به میخ که اصن معلوم نمیشه کدوم طرفی اند..
گروه سوم که هم میترسن و هم اینکه رجز خوانی میکنند.
بعدشم همه گروهها ادعای متحد بودن هم دارن.
روزگار غریبی است نازنین.
منم جزاین دسته بندی شماهستم؟اگه هستم بگین کجاتاتوضیح بدم;)

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار اینا ایرانو تهدید کرده بودن که جنگنده هامونو میفرستیم و نیروگاهاتونو در عرض 1 ساعت نابود میکنیم
پاسخ سرلشکر جعفری
اگر جنگنده های شما این کارو بکنند در برگشت نمیدونند که کجا باید فرود بیان چون اسرائیلی در کار نخواهد بود

ممنون.
بله اسرائیل درحدوحدودملت بزرگ ایران نیست.تمامیت ارضی ایران خط قرمزماست واجازه تجاوزگری به هیچ رژیمی نخواهیم داد;)

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب الان گناه اونایی که هر شب اسیر یه لقمه نون هستند چیه ؟ اقتصاد زورکی مقاومتی؟با این وضع دیگه همه نابود میشن که در حال شدن...
یه چیزی هم بگم تو هم میدونی همونی که ادعا می کنه فلانی سگ آمریکایی ... خودش گرین کارت آمریکایی داره و آقازاده هاشون اونجا پلاسند .... بیا واقع بین باشیم. ما نمی تونیم با ابر قدرتها رد بیفتیم یعنی اونا هم با هامون کاری ندارند چون نفت و گاز مون دارن مفت مفت می خرن از نظر استراتژیکی در منطقه حساس هستیم دارن به نفع خودشون صف آرایی می کنند ...
فکر می کنید چندین نفر در این مملکت با شما همفکرند ؟ اونایی که با شما همفکر نیستند باید جنگ کنند ؟ یا با خود شما جنگ کنند ؟
هنوز یادمون نرفته جریانهای ش.ج ب.ز 3هزار میلیارد تومن که پای چه کسانی وسط بود و الان کجا ها هستند ..همون هایی بودند که همون سگ آمریکایی می کردند و روز 22 بهمن صف اول بودند شعار مرگ بر آمریکا میدادند ولی تو زرد از اب در اومدند .. با این عوامل می خاییم با دنیا مقابله کنیم؟
خیلی از دلالان نفتی بزرگ داخلی در تحریم به جای اینکه از متخصص و طراحی ایرانی حمایت بشه با پول بیت المال اقلامرو با قیمت های نزولی از چند واسطه وارد می کنند چون سود خوبی دارند و ارگان مهم هم از اونا حمایت می کنه ((خوبه که آقای روجانی گفت : برای پیشرفت یه ملت نمیشه که همه چیز دست یه ارگان باشه ))
آقای روحانی یه حرف زیبا در عمرش زد : یادت باشه چند وقت پیش پیشنهاد داد: برای تصمیم گیری های مهم ملی رفراندوم بکنیم و ملت رو در این تصمیم گیری ها سهیم کنیم..
به نظرت چرا کسی ازمسئولین جدی نگرفت؟
امیدوارم همه چی به خوشی ختم بشه ولی به نظرم باید در این مورد کهشما اینطوری فکر می کنین ما ها تا 100 سال هم وضعیت اینه شاید هم بدتر.
اونموقع دیگه به جای جنگ با اسراییل و آمریکا باید منتظر یه جنگ داخلی بین غنی و فقیر و موافق و مخالف باشیم.

این فرمایش شمایعنی ازترس مردن خودمونو داربزنیم؟!!

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
بعضی نظراتشون مبهم هست و تناقض در پست هاشون زیاد وجود داره مثلا مدام سوالات تقریبا یکسان میپرسند اما دیواری جلوی خودشون میکشند که باعث میشه جواب رو دریافت نکنند در نتیجه یک سوال رو بارها تکرار میکنند

این افراد به خودشون اجازه میدن درباره دیگران نظر بدن و بعضا تاپیک بزنند حالا من هم برخلاف میل باطنی بعد از جواب مکرر به جای پاسخ مجبور شدم انتقادی ازشون کنم

سلام مسعود عزیز ..........اتکا به نقاط خیالی .........

چون متاسفانه صحیح و ناصحیح عین یک مخلوط کن قاطی هم هست ........

سلام

بار قبل هم در پیام خصوصی عرض کردم شما متاسفانه در مباحث وقتی عصبانی میشید حد و حدود رو رعایت نمیکنید این باره هم از این موضوع میگذرم

تجربه هم نشون داده بحث سیاسی با شما فایده ای نداره :|

موفق باشید:gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی نظراتشون مبهم هست و تناقض در پست هاشون زیاد وجود داره مثلا مدام سوالات تقریبا یکسان میپرسند اما دیواری جلوی خودشون میکشند که باعث میشه جواب رو دریافت نکنند در نتیجه یک سوال رو بارها تکرار میکنند

این افراد به خودشون اجازه میدن درباره دیگران نظر بدن و بعضا تاپیک بزنند حالا من هم برخلاف میل باطنی بعد از جواب مکرر به جای پاسخ مجبور شدم انتقادی ازشون کنم

سلام

بار قبل هم در پیام خصوصی عرض کردم شما متاسفانه در مباحث وقتی عصبانی میشید حد و حدود رو رعایت نمیکنید این باره هم از این موضوع میگذرم

تجربه هم نشون داده بحث سیاسی با شما فایده ای نداره :|

موفق باشید:gol:

سلام مجدد......ظاهرا شما خودتان عصبانی هستید چرا که من اصولا خیلی کم آن هم درباره مسائل بسیار مهم عصبانی میشم .......مسائل مربوط به دولت قبل و قبلتر اصولا مسئله اولویت داری نیست که سبب عصبانیت کسی بشود!.به خصوص برای شخص بنده اصلا مسئله حزب مسئله مهمی نیست که بخوام عصبانی بشم
اصولا یک احمدی نژادی حق ندارد در قبال غیر مسائل اصلی کشور عصبانی شود........حق ندارد خشم و فریادشو بر غیر آمریکا خالی کند همانطور که رهبری و امام هم فرمودن ........مگر آقای دکتر کم ازش انتقاد شد .....کم حتی فحش و ناسزا خورد ......حتی عکسش را یک سال پس از ریاست جمهوری جلویش آتش زدند .........ولی او خم به ابرو نیورد ......اخم و تخمی نکرد ......تهدید نکرد......بلکه فقط لبخند زد ....این خیلی بد بود که نقل قولی که از بنده گرفتین کلیشو حذف کردین .......
اما صرفا جهت اطلاع شما .......همه چیز رو به مذاکرات رقم زدن و مسائل این چنین رهبر انقلاب این تعبیر رو برایش به کار بردن ........اتکا به نقاط خیالی

نقطه‌های خیالی

به سایت رهبری لینکی که دادم مراجعه فرمائید دوست عزیز ..........بنده قراری در خصوصی با شما نداشتم ولی نمی دونم شما چرا مدام اصرار به این مسئله دارید ..... ........اینکه گفتم مثل یک مخلوط کن حرف صحیح و ناصحیح رو قاطی کردن .....منظورم به شخص شما نبود ....بلکه منظورم در قبال سایت ها یا مسئولینی بود که مطالبشون رو گفتید و این ها یک شگرد سیاسی کاری است ........تا حالا به یه کارخونه سوسیس سازی سر زدی؟.......خروجیش چی میشه؟.......منظور من همچین چیزی بود ......یک خوراک در ظاهر خوشمزه!

در عین حال که اصل حرف درسته........ولی نادرسته!......در این قبال در مورد مواردی که لازم دیدم توضیح دادم
شما هم سلامت و تندرست باشید:gol:

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
;););)
به نظر من باید با بعضیا بحث نکنی

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که بحث مذاکره وانقلابی بودن و ایناسیه خاطره تعریف کنم
.
من دانش آموز ابتدایی بودم. نهایتا 10 یازده ساله که کتاب زندگی پیامبر کتاب فروغ ابدیت/ جعفر سبحانی رو خوندم. این از متن اون کتابه:

[h=3]متن پيمان حديبيه[/h]1 ـ قريش و مسلمانان متعهد مى‏شوند كه مدت ده سال جنگ و تجاوز را بر ضد يكديگر ترك كنند، تا امنيت اجتماعى و صلح عمومى در نقاط عربستان مستقر گردد.
2 ـ اگر يكى از افراد قريش بدون اذن بزرگتر خود از مكه فرار كند و اسلام آورد، و به مسلمانان بپيوندد، محمد بايد او را به سوى قريش بازگرداند، ولى اگرفردى از مسلمانان به سوى قريش بگريزد، قريش موظف نيست آن را به مسلمانان تحويل بدهد.
3 ـ مسلمانان و قريش مى‏توانند با هر قبيله‏اى كه خواستند پيمان برقرار كنند.
4 ـ محمد و ياران او امسال از همين نقطه به مدينه باز مى‏گردند، ولى در سالهاى آينده مى‏توانند آزادانه، آهنگ مكه نموده و خانه خدا را زيارت كنند، مشروط بر اينكه سه روز بيشتر در مكه توقف ننمايند، و سلاحى جز سلاح مسافر، كه همان شمشير است همراه نداشته باشند.[SUP] (15)[/SUP]
5 ـ مسلمانان مقيم مكه، به موجب اين پيمان مى‏توانند آزادانه شعائر مذهبى خود را انجام دهند، و قريش حق ندارد آنها را آزار دهد، و يا مجبور كند كه از آئين خود برگردند و يا آئين آنها را مسخره نمايد.[SUP] (16)[/SUP]
6 ـ امضاءكنندگان متعهد مى‏شوند كه اموال يكديگر را محترم بشمارند، و حيله و خدعه را ترك كرده و قلوب آنها نسبت به يكديگر خالى از هرگونه كينه باشد.
7 ـ مسلمانانى كه از مدينه وارد مكه مى‏شوند، مال و جان آنها محترم است[SUP] (17) [/SUP].

با اينكه هر يك از مواد اين پيمان قابل تقدير است، ولى نقطه حساس و شايان توجه آن، همان «ماده دوم» است كه آن روز خشم گروهى را برانگيخت.ياران پيامبراز اين تبعيض، فوق‏العاده ناراحت شدند و حرفهائى را كه نبايد درباره تصميم رهبرى مانند پيامبر اسلام بزنند، زدند.

مذاكرات پيرامون مواد پيمان به آخر رسيده و على «ع» مشغول نوشتن آن بود كه ناگهان «ابو جندل» ، فرزند «سهيل» ، نماينده و نويسنده قرارداد صلح از طرف قريش، در حالى كه زنجير به پاى داشت، وارد جلسه شد.همه از ورود او تعجب كردند، زيرا او مدتها بود كه در زندان پدر ـ در حالى كه پاهاى او به زنجير بسته‏ شده بود ـ بسر مى‏برد.او زندانى بيگناهى بود و گناه او اين بود كه آئين يكتاپرستى را پذيرفته و در شمار علاقمندان سرسخت پيامبر درآمده بود. «ابو جندل» ، از مذاكراتى كه در اطراف زندان صورت مى‏گرفت، به دست آورده بود كه مسلمانان در «حديبيه»[SUP] (20) [/SUP]فرود آمده‏اند.از اين جهت، با تدبير مخصوصى از زندان گريخته و از بيراهه از ميان كوهها خود را به مسلمانان رسانيد.
همين كه ديدگان «سهيل» ، به فرزند خويش افتاد به اندازه‏اى ناراحت شد كه از شدت خشم برخاست و سيلى محكمى بر صورت وى نواخت.سپس رو به پيامبر كرد و گفت: اين نخستين فرد است كه بايد به حكم ماده دوم پيمان، به مكه بازگردد.يعنى فرارى ما را تحويل بدهى.جاى گفتگو نيست كه ادعاء «سهيل» كاملا واهى و بى‏اساس بود، زيرا هنوز پيمان درست روى كاغذ نيامده و به امضاء طرفين نرسيده بود.پيمانى كه هنوز مراحل نهائى را طى نكرده است، چگونه مى‏تواند مدرك براى يك طرف شود.از اين جهت پيامبر فرمود:
هنوز پيمان امضاء نشده است. «سهيل» گفت: در اين صورت من تمام مطالب را ناديده گرفته، و اساس آن را بهم مى‏زنم.او به قدرى در گفتار خود اصرار كرد كه دو شخصيت بزرگ از قريش، به نام «مكرز» و «حويطب» ، از سختگيرى «سهيل» ناراحت شده، فورا برخاستند و «ابو جندل» را از دست پدر گرفته وارد خيمه‏اى كردند و به پيامبر گفتند: ابو جندل در پناه تو باشد .
آنان از اين طريق مى‏خواستند نزاع را خاتمه دهند، ولى اصرار «سهيل» تدبير آنها را باطل كرد و روى سخن خود ايستاده گفت: پيمان از نظر مذاكره تمام شده بود.سرانجام پيامبر ناچار گشت، آخرين تلاش را براى حفظ پايه صلح ـ كه براى انتشار اسلام فوق‏العاده مغتنم بود ـ انجام دهد.از اين جهت، راضى شد ابو جندل همراه پدر خود به مكه بازگردد، و به عنوان دلجوئى به آن مسلمان اسير چنين گفت:
ابو جندل! شكيبائى را پيشه خود ساز! ما خواستيم پدرت، از طريق لطف‏و محبت، تو را به ما ببخشد، اكنون كه او نپذيرفت، تو صابر و بردبار باش، و بدان خداوند براى تو و گرفتاران ديگر راه فرجى باز مى‏كند.
جلسه به آخر رسيد.نسخه‏ هاى پيمان امضاء شد.سهيل و دوستان او راه مكه را پيش گرفته و ابوجندل نيز در حمايت «مكرز» و «حويطب» به مكه بازگشت

حالا فک کنین من اینو خوندم دیگه مگه عصبانیتم کم می شد؟ تا مدتها بنده از شخص پیامبر ناراحت بودم که چرا اجازه داده مسلمونا تحقیر بشن و چرا اجازه داده یک شخص مظلوم دوباره به زندان برگرده:D
تو خود کتاب هم مزایای پیمان و غیره و ذلک رو نوشته . مثلا:

1 ـ نبردها و هجومهاى پى در پى قريش، و تحريكات داخلى و خارجى آنها فرصت نمى‏داد كه پيامبر اسلام، به نشر و تبليغ آئين اسلام بپردازد.ولى پس از پيمان، خاطر مسلمانان از ناحيه جنوب آرام گشت، و زمينه براى تبليغ اسلام در نقاط ديگر فراهم گرديد.
در صلح حديبيه هزار و چهارصد نفر در ركاب پيامبر اكرم بودند، ولى دو سال بعد كه پيامبر به طور رسمى براى فتح مكه حركت كرد، ده هزار نفر زير پرچم اسلام همراه پيامبر حركت نمودند و اين تفاوت بارز، نتيجه مستقيم پيمان «حديبيه» بود.

2 ـ دومين نتيجه‏اى كه مسلمانان از اين پيمان بردند، اين بود كه پرده آهنينى كه مشركان ميان مردم و آئين اسلام پديد آورده بودند، از ميان رفت.در نتيجه، رفت و آمد به مدينه آزاد گرديد و آنان در مسافرتهاى خود به مدينه، با مسلمانان تماس بيشترى گرفته و از برنامه‏هاى سودمند و تعاليم عالى اسلام آگاه شدند.
و.....

حتی خودمم الان که نگاه می کنم اون قسمتای رنگی خیلی برام جالب بنظر میاد
ولی اون موقع اصن مگه تو کتم می رفت؟ البته حق بدین خب بچه بودم. 10 سالم بود
:smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که بحث مذاکره وانقلابی بودن و ایناسیه خاطره تعریف کنم
.
من دانش آموز ابتدایی بودم. نهایتا 10 یازده ساله که کتاب زندگی پیامبر کتاب فروغ ابدیت/ جعفر سبحانی رو خوندم. این از متن اون کتابه:

متن پيمان حديبيه

1 ـ قريش و مسلمانان متعهد مى‏شوند كه مدت ده سال جنگ و تجاوز را بر ضد يكديگر ترك كنند، تا امنيت اجتماعى و صلح عمومى در نقاط عربستان مستقر گردد.
2 ـ اگر يكى از افراد قريش بدون اذن بزرگتر خود از مكه فرار كند و اسلام آورد، و به مسلمانان بپيوندد، محمد بايد او را به سوى قريش بازگرداند، ولى اگرفردى از مسلمانان به سوى قريش بگريزد، قريش موظف نيست آن را به مسلمانان تحويل بدهد.
3 ـ مسلمانان و قريش مى‏توانند با هر قبيله‏اى كه خواستند پيمان برقرار كنند.
4 ـ محمد و ياران او امسال از همين نقطه به مدينه باز مى‏گردند، ولى در سالهاى آينده مى‏توانند آزادانه، آهنگ مكه نموده و خانه خدا را زيارت كنند، مشروط بر اينكه سه روز بيشتر در مكه توقف ننمايند، و سلاحى جز سلاح مسافر، كه همان شمشير است همراه نداشته باشند.[SUP] (15)[/SUP]
5 ـ مسلمانان مقيم مكه، به موجب اين پيمان مى‏توانند آزادانه شعائر مذهبى خود را انجام دهند، و قريش حق ندارد آنها را آزار دهد، و يا مجبور كند كه از آئين خود برگردند و يا آئين آنها را مسخره نمايد.[SUP] (16)[/SUP]
6 ـ امضاءكنندگان متعهد مى‏شوند كه اموال يكديگر را محترم بشمارند، و حيله و خدعه را ترك كرده و قلوب آنها نسبت به يكديگر خالى از هرگونه كينه باشد.
7 ـ مسلمانانى كه از مدينه وارد مكه مى‏شوند، مال و جان آنها محترم است[SUP] (17) [/SUP].

با اينكه هر يك از مواد اين پيمان قابل تقدير است، ولى نقطه حساس و شايان توجه آن، همان «ماده دوم» است كه آن روز خشم گروهى را برانگيخت.ياران پيامبراز اين تبعيض، فوق‏العاده ناراحت شدند و حرفهائى را كه نبايد درباره تصميم رهبرى مانند پيامبر اسلام بزنند، زدند.

مذاكرات پيرامون مواد پيمان به آخر رسيده و على «ع» مشغول نوشتن آن بود كه ناگهان «ابو جندل» ، فرزند «سهيل» ، نماينده و نويسنده قرارداد صلح از طرف قريش، در حالى كه زنجير به پاى داشت، وارد جلسه شد.همه از ورود او تعجب كردند، زيرا او مدتها بود كه در زندان پدر ـ در حالى كه پاهاى او به زنجير بسته‏ شده بود ـ بسر مى‏برد.او زندانى بيگناهى بود و گناه او اين بود كه آئين يكتاپرستى را پذيرفته و در شمار علاقمندان سرسخت پيامبر درآمده بود. «ابو جندل» ، از مذاكراتى كه در اطراف زندان صورت مى‏گرفت، به دست آورده بود كه مسلمانان در «حديبيه»[SUP] (20) [/SUP]فرود آمده‏اند.از اين جهت، با تدبير مخصوصى از زندان گريخته و از بيراهه از ميان كوهها خود را به مسلمانان رسانيد.
همين كه ديدگان «سهيل» ، به فرزند خويش افتاد به اندازه‏اى ناراحت شد كه از شدت خشم برخاست و سيلى محكمى بر صورت وى نواخت.سپس رو به پيامبر كرد و گفت: اين نخستين فرد است كه بايد به حكم ماده دوم پيمان، به مكه بازگردد.يعنى فرارى ما را تحويل بدهى.جاى گفتگو نيست كه ادعاء «سهيل» كاملا واهى و بى‏اساس بود، زيرا هنوز پيمان درست روى كاغذ نيامده و به امضاء طرفين نرسيده بود.پيمانى كه هنوز مراحل نهائى را طى نكرده است، چگونه مى‏تواند مدرك براى يك طرف شود.از اين جهت پيامبر فرمود:
هنوز پيمان امضاء نشده است. «سهيل» گفت: در اين صورت من تمام مطالب را ناديده گرفته، و اساس آن را بهم مى‏زنم.او به قدرى در گفتار خود اصرار كرد كه دو شخصيت بزرگ از قريش، به نام «مكرز» و «حويطب» ، از سختگيرى «سهيل» ناراحت شده، فورا برخاستند و «ابو جندل» را از دست پدر گرفته وارد خيمه‏اى كردند و به پيامبر گفتند: ابو جندل در پناه تو باشد .
آنان از اين طريق مى‏خواستند نزاع را خاتمه دهند، ولى اصرار «سهيل» تدبير آنها را باطل كرد و روى سخن خود ايستاده گفت: پيمان از نظر مذاكره تمام شده بود.سرانجام پيامبر ناچار گشت، آخرين تلاش را براى حفظ پايه صلح ـ كه براى انتشار اسلام فوق‏العاده مغتنم بود ـ انجام دهد.از اين جهت، راضى شد ابو جندل همراه پدر خود به مكه بازگردد، و به عنوان دلجوئى به آن مسلمان اسير چنين گفت:
ابو جندل! شكيبائى را پيشه خود ساز! ما خواستيم پدرت، از طريق لطف‏و محبت، تو را به ما ببخشد، اكنون كه او نپذيرفت، تو صابر و بردبار باش، و بدان خداوند براى تو و گرفتاران ديگر راه فرجى باز مى‏كند.
جلسه به آخر رسيد.نسخه‏ هاى پيمان امضاء شد.سهيل و دوستان او راه مكه را پيش گرفته و ابوجندل نيز در حمايت «مكرز» و «حويطب» به مكه بازگشت

حالا فک کنین من اینو خوندم دیگه مگه عصبانیتم کم می شد؟ تا مدتها بنده از شخص پیامبر ناراحت بودم که چرا اجازه داده مسلمونا تحقیر بشن و چرا اجازه داده یک شخص مظلوم دوباره به زندان برگرده:D
تو خود کتاب هم مزایای پیمان و غیره و ذلک رو نوشته . مثلا:

1 ـ نبردها و هجومهاى پى در پى قريش، و تحريكات داخلى و خارجى آنها فرصت نمى‏داد كه پيامبر اسلام، به نشر و تبليغ آئين اسلام بپردازد.ولى پس از پيمان، خاطر مسلمانان از ناحيه جنوب آرام گشت، و زمينه براى تبليغ اسلام در نقاط ديگر فراهم گرديد.
در صلح حديبيه هزار و چهارصد نفر در ركاب پيامبر اكرم بودند، ولى دو سال بعد كه پيامبر به طور رسمى براى فتح مكه حركت كرد، ده هزار نفر زير پرچم اسلام همراه پيامبر حركت نمودند و اين تفاوت بارز، نتيجه مستقيم پيمان «حديبيه» بود.

2 ـ دومين نتيجه‏اى كه مسلمانان از اين پيمان بردند، اين بود كه پرده آهنينى كه مشركان ميان مردم و آئين اسلام پديد آورده بودند، از ميان رفت.در نتيجه، رفت و آمد به مدينه آزاد گرديد و آنان در مسافرتهاى خود به مدينه، با مسلمانان تماس بيشترى گرفته و از برنامه‏هاى سودمند و تعاليم عالى اسلام آگاه شدند.
و.....

حتی خودمم الان که نگاه می کنم اون قسمتای رنگی خیلی برام جالب بنظر میاد
ولی اون موقع اصن مگه تو کتم می رفت؟ البته حق بدین خب بچه بودم. 10 سالم بود
:smile:

سلام علیکم ........اول از همه بگم قیاس مع الفارغ نفرمائید ........تیم مذاکرات هسته ای از جانب خداوند دستور دارد؟!

قسمت بعد در قبال مفاد .......سرکار خانم ظاهرا حرف بنده رو یا بد برداشت کردین یا اینکه به کل اصلا مخاطبتان بنده نبود و به قول خودتان خواستید خاطره تعریف کنید

خدمت شما دوست محترم عرض میکنم این خاطره گویی شما رو نمیتونم بی جواب بزارم چون یک سری انحرافات دارد! .......ما با مذاکره مخالف نیستیم البته کشورم رو امروز انقدر قدرتمند در تمامی عرصه ها میدونم و می بینم
و در کنارش طرف مقابل رو در حد و اندازه ای نمی بینمم که برای گرفتن حق خودم و استفاده از اون با او مذاکره کند یا او بخواد براش تعیین تکلیف کنه .........
(البته طبیعتا نظر بنده و شما یکی نیست و افق های دید من و شما متفوات است و خب دید شما محترم!)...ولی خب حالا که دولتی امده که به دنبال مذاکره است مخالف هم نیستیم این هم یک روشی است ..........ما با تعبیر زیبای رهبری موافق هستیم ........که در قبال مذاکرات گفتند ...........

بنده گفتم در مذاکرات برد برد معنا ندارد ......بله دقیقا بر این باور هستم .........ما با مذاکره ای موافق هستیم که برد نهایی از آن حق باشد ........این چه به معناست

به تعبیر زیبای رهبری توجه کنید
دو کشتی گیر با هم روی تشک میروند .......هر دو سعی میکنند از هم امتیاز بگیرند ......یک کشتی گیر با زرنگی امتیاز اندکی بهش میدهد ولی در کنارش امتیازات بیشتری میگیرد و میشود برنده !.......یک همچین تعبیری داشتن رهبر فرزانه انقلاب .....که البته عین مطلب نیست حرف بنده ولی مفهوم این بود ......با مراجعه به سایت رهبری میتونید متوجه بشید

اینکه شما از اول به عنوان بازنده بیای ......امتیاز اندکی بگیری و باج بدی مثل دورانی که اصلاح طلبان انجام دادن ........آن چنان هنر نیست و اسمش شکست است سرکار خانم .......

اما با اینکه قصد مقایسه ندارم با کاری که حجت خداوند کردند ......راستش سرکار خانم هنوز هم مثل دوران کودکی خود فکر میکنید!.......و ظاهرا متوجه امتیازاتی که داده شده و گرفته شده نشدین........امیدوارم بهتون برنخوره

سرکار خانم صلح حدیبیه بعد جنگ بدر و احد و خندق بود......اگر میخواستید این صلح رو مقایسه کنید بهتر بود با جنگ ایران و عراق مقایسه میفرمودین .........که به تعبیر حضرت امام جام زهر را نوشیدن.......البته برخی هم گفتند برخی اطلاعات غلط دادند به حضرت امام و شرایط جنگ چیزی که به ایشون گفته شده بود نبود

سرکار خانم متوجه نشدین آن کس که مرتد شده از نظر اسلام یعنی از رحمت خداوند دور شده .........حالا اون فرد میخواد پناهنده بشه به کفار ......خب بشود!
سرکار خانم متوجه نشدین که پیامبر (ص) چرا در ماه محرم حاضر به جنگ نشدند .....آن هم با لشکری که آن چنان سلاحی براش باقی نمانده بود .........طبیعتا در شرایطی که شما ضعیف هستی...چند جنگ رو سپری کردی و فرصت تجدید قوای آن چنان نداشتی .....ادوات جنگی و نیروی لازم رو نداری.......و از طرفی خطر نابودی کامل اسلام میرود .......معلوم است که حجت خداوند بر چه اساس عمل خواهد کرد ..........

قریش با گرفتن چند امتیاز کوچک مجبور شد موجودیت اسلام را به رسمیت بشناسد و تا 10 سال حق تجاوز و جنگ نداشته باشد
قریش متعهد شد امنیت اقتصادی مسلمانان رو به مخاطره نیندازد!.........خود این بند میدانید یعنی چه؟!
آن هم در زمانی که حکومت پیامبر(ص) یک حکومت نوپایی بود

همه این امتیازاتی که قریش به مسلمانان داد ........در قبال تنها یک امتیاز بود بند 4 که شما اشاره فرمودین؟.........آیا این مذاکره واقعا برد برد بوده یا باخت اسلام؟.......قطعا خیر ......آن هم برای یک حکومت نوپا

و اما بند 2 که انقدر سنگش را یک قسمتش به سینه میزنید ......زیرکی این به ظاهر امتیاز رو ببینید سرکار خانم!

مردی از قریش که مسلمان شده بود به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پناه آورد و طبق مفاد قرارداد، قریش او را از پیامبر صلی الله علیه و آله مطالبه کرد و آن حضرت نیز به پیمان عمل نمود و آن تازه مسلمان را تحویل قریش داد. اما آن مرد در بین راه از بند دشمن گریخت، ولی اینبار به مدینه بازنگشت تا برای پیامبر صلی الله علیه و آله مشکلی ایجاد نشود، بلکه با گروهی از افراد همسان خود، گروهی را تشکیل داد و در سر راه کاروانهای قریش قرار گرفتند و شروع کردند به وارد آوردن ضرباتی به دشمن تا جائیکه قریش را مجبور کرد تا نزد پیامبر صلی الله علیه و آله بیایند و خواستار لغو آن بند از قرارداد شوند - که پیامبر صلی الله علیه و آله را متعهد کرده بود تازه مسلمانان قریشی را به دشمن برگرداند - ، قریش گفت دیگر لازم نیست تازه مسلمانان قبیله ما را به ما بازگردانید.

این هم تکلیف تنها به ظاهر امتیاز بزرگ:)

حالا بیایم سر وقت مذاکرات هسته ای!........همونطور که گفتم ما با مذاکرات مخالف نیستیم .......با دادن امتیاز کوچک و عوضش کلی امتیاز گرفتن و در کنارش اقتصاد مقامتی رو عمل کردن که نیاز به تامین امنیت اقتصادی دارد موافقیم ......نه اینکه پول خودمان را به صورت قسطی بهمان بدهند!.....مفاد طوری باشد که آقایان باز هم بگن حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته نشده!
چند تحریم رو دوباره انجام بدن و فقط اسمش بزارن......این تحریم ها با تحریم هایی که توافق کردیم متفوات است!
به صرت کلی توافقکی بکنند .......نه جزئی که هر کسی خواست برداشتی بکند و عوضش همش ما امتیاز بدهیم!..........امتیازاتی که براش شهید دادیم

حالا بنده از شما سوال دارم!........چرا امام حسین(ع) که ایشون نیز حجت خداوند بودند با یزید ملعون حاضر به بیعت نشدند؟

چرا حادثه کربلا رخ داد؟........برنده چه کسی بود؟.....آیا اسلام نابود شد؟......چرا گفته میشود قیام امام حسین(ع) موجب زنده شدن اسلام شد؟

فراموش نکنید ملت ما عاشورایی و صاحب الزمانی هستند ........دو بالی که فیلسوف معروف آمریکایی فوکویاما نیز به آن اعتراف دارد و خدا نیارد اون روزی رو که یکی از این دوبال سرخ و سبز دچار آسیب شود و افق پرواز ما در تیر رس تیراندازان قرار گیرد

سرکار خانم توافق کردن و مذاکره کردن با باج دادن مخالف است .....یادمان نرفته مفاد قرارداد الجزایر......مفاد قرارداد دولت سازندگی رو .........و البته تعلیق کامل غنی سازی البته این مورد آخر یک مدت لازم بود .....به نظر بنده که مردم ببینند به این دشمن اعتمادی نیست .....اولین قطعنامه رو هم در دولت اصلاحات علیه ما صادر کردند .....چند سال تعلیق کردیم؟......
یه ضرب المثل معروفی ما ایرانی ها داریم که بعید میدونم شما نشنیده باشید

.
.
آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه :smile:

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با دولت جدید نگران نباش
اگر دولت محمود بود باید از ایران فرار میکردیم
البته اگه دلواپسان و کاسبان تحریم اینطوری پیش برن شاید این دولت هم نتونه واسه ملت ما کاری بکنه و حال روز مردم افغان واسمون اتفاق بیافته
گور بابای اسرائیل....
من به فکر این هستم که بعد عید چقدر تورم خواهیم داشت ؟و چقدر افزایش یا کاهش حقوق دستمزد ؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تنها مشکل ایران با اسرائیل در این است که ما اونارو به رسمیت نمیشناسیم وگرنه الان اینجا هم میشد مثله دبی و دیگر کشورهای عربی
ایران به تنهایی میخاد دنبال این آیه بره که یا ایها الذین آمنو اشداء علی الکفار و رحماءبینهم
اگر ما اعلام بکنیم که اسرائیل و کشورش رسمیت دارند هیچ پدر کشتگی با اسرائیل نخاهیم داشت
ما نه عاشق مبارزه هستیم و نه اسلام اینو گفته
تحریم ها و دلواپسی های بعضی ها حرفه تنها مشکل رو در بالا ذکر کردم
تا کی باید ملت به خاطر مردم فلسطین زجر بکشند؟؟؟ تا کی اینهمه بیکاری و معضل تو جامعه باشه؟؟؟(چون ما میخاهیم به حرف قرآن عمل بکنیم)
اگر اینطوریه پس چرا فلسطین رفته سر مذاکره با اسرائیل جلسه میزاره با اسرائیلیا
اینا همه شعاره
مثله اینکه شما یا مرفه بی درد هستی یا از جایی چیزی بهت میرسه
شما برو توی اجتماع زندگی کن ببین همین تحریم ها که کیهان زده بود هیچ اثری نداره چه بلایی سر مردم آورده
برو ببین بیکاری چیکار کرده با جوانان مهندس
مهندسی میشناسم عمران خونده 7 ترمه تموم کرده دانشگاه سراسری خودشم
الان میره کارگری میفهمی یعنی چی
یعنی بعد 4 سال تحصیل نه پولی داره و نه هیچ امیدی
چی میگی
واقع بین باش

سلام...........اسرائیل سگ نگهبان آمریکاست ..........اتفاقا ما از این تهدیدها استقبال می کنیم ...........ولی خودشان هم میدانند که جرات چپ نگاه کردن به ایران اسلامی رو هم ندارند ...........ما عاشق مبارزه با صهیونیست های خبیث هستیم

و اتفاقا قطعا با این حمله برخی از خواب خرگوشی بیدار خواهند شد و متوجه جنگ پنهان خواهند شد .......تمام این تهدیدها یک بازی سیاسی برای تحمیل کردن حق خوری بیشتر است
دولت آمریکای ستمگر ........باز هم به اتحادیه اروپا فشار اورده و تحریمی که طبق رای دادگاه حقانی نبوده رو دوباره به اجرا در اوردن ........این است آمریکا و ای کاش برخی بفهمند همانطور ه رهبر فرزانه انقلاب فرمودن آمریکا قابل اعتماد نیست...........

اتحادیه اروپا با فشار آمریکا تحریم‌های ضد ایرانی را تقویت کرد!

و اما جواب ما به گزینه های روی میزشون که موش این میزشونو بخره ........همین میز اوباما جنایتکار رو و هم میز رژیم نامشروع صهیونیستی :

یک …
لحظه لحظه خاطرات بهمنی که یک دفعه بهار شد بهمنی که بوی گل گرفت و سوسن و یاسمن بهمنی که غرق شوق و شور بود، انفجار نور بود

دو … سرزمینی که نگاش به آسمونه و حسابش از زمین جداست ذره ذره خاکش از غرور و غیرته سرزمینی که شن کویرشم، لشکر خداست
سه…
بغض ناتموم مادری بالاسر جنازۀ پسر بغضی که یک‌مرتبه صدا میشه سکوت رو میشکنه ای تموم بچه‌هام فدای تو یا حسین
این گلم نثار کربلای تو یا حسین
* ای پدر و مادرم فدای تو یا حسین زندگیم فدای کربلای تو یا حسین *

چهار… ایستادن یه نوجوون بدون ذره‌ای ترس و آرزو
روبروی تانک‌های روبرو

پنج… اهتزار پرچم سه رنگ روی گنبد مسجدی که زخمۀ گلوله‌هاست خنده‌های مردمی که یک صدا می‌گن «فتح شهر خون کار خداست»

شش…
آسمونی که پر از نوای ربناست آسمونی که قرق شده با شهاب و رعد و صاعقه با آیۀ «و ما رمیت اذ رمیت» آسمونی که کابوس کرکساست هفت… چشمه چشمه موج موج کوچه کوچه رود رود تو خیابونا به هم رسیدن و یکی شدن شکستن سردی دی و غرور اهرمن
.
.
.
.
حالا بازم بشمارن اینا گزینه‌های روی میز ماست
حالا بازم بشمرید گزینۀ روی میزتون چیاست
حالا بازم بشمرید همه میدونن این آخرای قصۀ شماست

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم ........اول از همه بگم قیاس مع الفارغ نفرمائید ........تیم مذاکرات هسته ای از جانب خداوند دستور دارد؟!

قسمت بعد در قبال مفاد .......سرکار خانم ظاهرا حرف بنده رو یا بد برداشت کردین یا اینکه به کل اصلا مخاطبتان بنده نبود و به قول خودتان خواستید خاطره تعریف کنید

خدمت شما دوست محترم عرض میکنم این خاطره گویی شما رو نمیتونم بی جواب بزارم چون یک سری انحرافات دارد! .......ما با مذاکره مخالف نیستیم البته کشورم رو امروز انقدر قدرتمند در تمامی عرصه ها میدونم و می بینم
و در کنارش طرف مقابل رو در حد و اندازه ای نمی بینمم که برای گرفتن حق خودم و استفاده از اون با او مذاکره کند یا او بخواد براش تعیین تکلیف کنه .........
(البته طبیعتا نظر بنده و شما یکی نیست و افق های دید من و شما متفوات است و خب دید شما محترم!)...ولی خب حالا که دولتی امده که به دنبال مذاکره است مخالف هم نیستیم این هم یک روشی است ..........ما با تعبیر زیبای رهبری موافق هستیم ........که در قبال مذاکرات گفتند ...........

بنده گفتم در مذاکرات برد برد معنا ندارد ......بله دقیقا بر این باور هستم .........ما با مذاکره ای موافق هستیم که برد نهایی از آن حق باشد ........این چه به معناست

به تعبیر زیبای رهبری توجه کنید
دو کشتی گیر با هم روی تشک میروند .......هر دو سعی میکنند از هم امتیاز بگیرند ......یک کشتی گیر با زرنگی امتیاز اندکی بهش میدهد ولی در کنارش امتیازات بیشتری میگیرد و میشود برنده !.......یک همچین تعبیری داشتن رهبر فرزانه انقلاب .....که البته عین مطلب نیست حرف بنده ولی مفهوم این بود ......با مراجعه به سایت رهبری میتونید متوجه بشید

اینکه شما از اول به عنوان بازنده بیای ......امتیاز اندکی بگیری و باج بدی مثل دورانی که اصلاح طلبان انجام دادن ........آن چنان هنر نیست و اسمش شکست است سرکار خانم .......

اما با اینکه قصد مقایسه ندارم با کاری که حجت خداوند کردند ......راستش سرکار خانم هنوز هم مثل دوران کودکی خود فکر میکنید!.......و ظاهرا متوجه امتیازاتی که داده شده و گرفته شده نشدین........امیدوارم بهتون برنخوره

سرکار خانم صلح حدیبیه بعد جنگ بدر و احد و خندق بود......اگر میخواستید این صلح رو مقایسه کنید بهتر بود با جنگ ایران و عراق مقایسه میفرمودین .........که به تعبیر حضرت امام جام زهر را نوشیدن.......البته برخی هم گفتند برخی اطلاعات غلط دادند به حضرت امام و شرایط جنگ چیزی که به ایشون گفته شده بود نبود

سرکار خانم متوجه نشدین آن کس که مرتد شده از نظر اسلام یعنی از رحمت خداوند دور شده .........حالا اون فرد میخواد پناهنده بشه به کفار ......خب بشود!
سرکار خانم متوجه نشدین که پیامبر (ص) چرا در ماه محرم حاضر به جنگ نشدند .....آن هم با لشکری که آن چنان سلاحی براش باقی نمانده بود .........طبیعتا در شرایطی که شما ضعیف هستی...چند جنگ رو سپری کردی و فرصت تجدید قوای آن چنان نداشتی .....ادوات جنگی و نیروی لازم رو نداری.......و از طرفی خطر نابودی کامل اسلام میرود .......معلوم است که حجت خداوند بر چه اساس عمل خواهد کرد ..........

قریش با گرفتن چند امتیاز کوچک مجبور شد موجودیت اسلام را به رسمیت بشناسد و تا 10 سال حق تجاوز و جنگ نداشته باشد
قریش متعهد شد امنیت اقتصادی مسلمانان رو به مخاطره نیندازد!.........خود این بند میدانید یعنی چه؟!
آن هم در زمانی که حکومت پیامبر(ص) یک حکومت نوپایی بود

همه این امتیازاتی که قریش به مسلمانان داد ........در قبال تنها یک امتیاز بود بند 4 که شما اشاره فرمودین؟.........آیا این مذاکره واقعا برد برد بوده یا باخت اسلام؟.......قطعا خیر ......آن هم برای یک حکومت نوپا

و اما بند 2 که انقدر سنگش را یک قسمتش به سینه میزنید ......زیرکی این به ظاهر امتیاز رو ببینید سرکار خانم!

مردی از قریش که مسلمان شده بود به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پناه آورد و طبق مفاد قرارداد، قریش او را از پیامبر صلی الله علیه و آله مطالبه کرد و آن حضرت نیز به پیمان عمل نمود و آن تازه مسلمان را تحویل قریش داد. اما آن مرد در بین راه از بند دشمن گریخت، ولی اینبار به مدینه بازنگشت تا برای پیامبر صلی الله علیه و آله مشکلی ایجاد نشود، بلکه با گروهی از افراد همسان خود، گروهی را تشکیل داد و در سر راه کاروانهای قریش قرار گرفتند و شروع کردند به وارد آوردن ضرباتی به دشمن تا جائیکه قریش را مجبور کرد تا نزد پیامبر صلی الله علیه و آله بیایند و خواستار لغو آن بند از قرارداد شوند - که پیامبر صلی الله علیه و آله را متعهد کرده بود تازه مسلمانان قریشی را به دشمن برگرداند - ، قریش گفت دیگر لازم نیست تازه مسلمانان قبیله ما را به ما بازگردانید.

این هم تکلیف تنها به ظاهر امتیاز بزرگ:)

حالا بیایم سر وقت مذاکرات هسته ای!........همونطور که گفتم ما با مذاکرات مخالف نیستیم .......با دادن امتیاز کوچک و عوضش کلی امتیاز گرفتن و در کنارش اقتصاد مقامتی رو عمل کردن که نیاز به تامین امنیت اقتصادی دارد موافقیم ......نه اینکه پول خودمان را به صورت قسطی بهمان بدهند!.....مفاد طوری باشد که آقایان باز هم بگن حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته نشده!
چند تحریم رو دوباره انجام بدن و فقط اسمش بزارن......این تحریم ها با تحریم هایی که توافق کردیم متفوات است!
به صرت کلی توافقکی بکنند .......نه جزئی که هر کسی خواست برداشتی بکند و عوضش همش ما امتیاز بدهیم!..........امتیازاتی که براش شهید دادیم

حالا بنده از شما سوال دارم!........چرا امام حسین(ع) که ایشون نیز حجت خداوند بودند با یزید ملعون حاضر به بیعت نشدند؟

چرا حادثه کربلا رخ داد؟........برنده چه کسی بود؟.....آیا اسلام نابود شد؟......چرا گفته میشود قیام امام حسین(ع) موجب زنده شدن اسلام شد؟

فراموش نکنید ملت ما عاشورایی و صاحب الزمانی هستند ........دو بالی که فیلسوف معروف آمریکایی فوکویاما نیز به آن اعتراف دارد و خدا نیارد اون روزی رو که یکی از این دوبال سرخ و سبز دچار آسیب شود و افق پرواز ما در تیر رس تیراندازان قرار گیرد

سرکار خانم توافق کردن و مذاکره کردن با باج دادن مخالف است .....یادمان نرفته مفاد قرارداد الجزایر......مفاد قرارداد دولت سازندگی رو .........و البته تعلیق کامل غنی سازی البته این مورد آخر یک مدت لازم بود .....به نظر بنده که مردم ببینند به این دشمن اعتمادی نیست .....اولین قطعنامه رو هم در دولت اصلاحات علیه ما صادر کردند .....چند سال تعلیق کردیم؟......
یه ضرب المثل معروفی ما ایرانی ها داریم که بعید میدونم شما نشنیده باشید

.
.
آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه :smile:

سلام برادرگرامی
شماانسان ایده آل گرایی هستین واین خیلی خوبه ولی اینایی که شماتوقع دارین یک دفعه محقق نمیشه.الان مردم ماتحت فشارهستن واین فشارکمرخیلی هاروشکسته.پس این اشتباهه که رویه دولت قبل روتکرارکنیم.به یادبیارین هروقت وزیراقتصاددولت قبل مصاحبه کردکه همه چیزدرست میشه پشت مامیلرزیدودقیقاهمه چی برعکس میشد.
ودرضمن یه وقتایی امام معصوم هم مجبورمیشه صبرکنه وباحکومت جورکناربیاد.ماجرای صلح امام حسن ع وپذیرفتن ولایت عهدی مامون ازجانب امام رضاع.
درسته الان قدرت نظامی خوبی داریم وبازهم میگم ممنون نیروهای مسلح هستیم ولی لازمه یک مقداری باسیاست جلوبریم تافشارازمردم برداشته بشود.
این نظرمن بود:smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برادرگرامی
شماانسان ایده آل گرایی هستین واین خیلی خوبه ولی اینایی که شماتوقع دارین یک دفعه محقق نمیشه.الان مردم ماتحت فشارهستن واین فشارکمرخیلی هاروشکسته.پس این اشتباهه که رویه دولت قبل روتکرارکنیم.به یادبیارین هروقت وزیراقتصاددولت قبل مصاحبه کردکه همه چیزدرست میشه پشت مامیلرزیدودقیقاهمه چی برعکس میشد.
ودرضمن یه وقتایی امام معصوم هم مجبورمیشه صبرکنه وباحکومت جورکناربیاد.ماجرای صلح امام حسن ع وپذیرفتن ولایت عهدی مامون ازجانب امام رضاع.
درسته الان قدرت نظامی خوبی داریم وبازهم میگم ممنون نیروهای مسلح هستیم ولی لازمه یک مقداری باسیاست جلوبریم تافشارازمردم برداشته بشود.
سلام برادرم ........اینکه میفرمائید مردم ما تحت فشار هستند ......بله هستند ........ولی مردم ما پیرو امام حسینی هستند که فرمودند مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است ........شما 22 بهمن رو ببینید......آیا کسانیکه به خیابون میان و پیروزی انقلاب رو جشن میگیرن و پیام های بین المللی هم با این حضور میدن مشکل ندارن؟.......چرا برادرم .....چه بسا از خیلی های دیگه بیشتر هم مشکل اقتصادی داشته باشند......ولی یک کار کرده اند ........اون هم کشیدن دندون طمع و تن پروری نکردن!

مطلب درستی اشاره کردین .....صلح امام حسن (ع) چه زمانی رخ داد؟......زمانی که برخی اصحاب ایشون بریده بودن .........یک دو دستگی وجود داشت ......آیا خدایی نکرده وضعیت این است؟...در بین مسئولان ما در بین حافظان نظامی ملکت بچه های سپاه،ارتش بسیج و ........همچین چیزی مشاهده میشه؟
دوست عزیز ........دولت آقای احمدی نژاد 2 سال از موضوع هسته ای کنار گذاشته شده بود ........اتفاقا ما به برخی اقدامات دکتر جلیلی منتقدیم ......و البته در کنارش آقای ولایتی........که دکتر صالحی در گفتگویی مسائلی در این باب را باز کردند
دولت قبل اگر منظورتان صرفا دولت دهم است......حرفتون برای بنده قابل درک است البته دو سال آخر و زمان تحریم ها .......علتش هم دو چیز بود تحریم نفتی و بویژه بانک مرکزی بدنبالش نداشتن تدبیر مناسب در مقابله با وضعیت جدید غیر بحث ارز مبادله ای واقعا کاری نشد... و به میان کشیدن بحث های حاشیه ای و مسائل فرعی اصل قرار گرفتن و علنی شدن اختلافات سران قوا به گونه ای زشت......در چنین شرایط تنش زایی هر کسی وزیر بود و حرفی میزد ملت طبیعی بود که بایستی پشتشان میلرزید!...البته وقتی فشار روانی بخوابد و از طرفی رکود هم حاکم باشد ..... تاثیر این ها کمتر هم میشود بر روی اقتصاد .....
تو بحث اقتصاد امنیت و آرامش خیلی مهم است
فشار از روی مردم با یک توافق ضعیف و باجگونه برداشته میشه؟.......نظر شما محترم........ولی به نظر بنده خیر ....فشار وقتی برداشته میشه که مردم به خودباوری کامل برسند......دنبال تمسخر دستاوردهای کشور نباشند .....هر شکست رو مقدمه پیروزی بدانند.......دولت محترم برنامه اقتصادی منسجم داشته باشد و بتواند اقتصاد مقاومتی را پیاده کند .......به جای نگاه به دست اجنبی که پول خودتون رو با خفت به صورت قسطی بهمون بده!......خودش پول ساز بشه ...با این اقدامات و شوهایی که در اوردن نشون میدن برنامه ای ندارند.......البته در زمان تبلیغات انتخاباتی هم مخص بود غیر دو کاندیدا کسی آن چنان برنامه اقتصادی ارائه نداد....... چه خوب به برنامه سایر کاندیداها رجوع کنند ..........

دکتر رضایی برنامه اقتصادی بسیار منسجمی داشتند.....خدا رو شکر کشور با منابع بسیار ارزشمندی داریم .........بزرگترین عیب ما اقتصاد وابسته به نفت است ......این عیب بایستی رفع شود ........راهکارها خیلی وقت است ارائه شده ........ولی آقایان در شرایطی که خودشون راس کار بودند جرات اجرا کردنش را نداشتند.......در زمانی که تحریم نبودیم......در زمانی که انرژی هسته ای را تعلیق کردیم ..........و این کار در دولت دهم رخ داد .......شما می بینید عملا طرح هدفمندی یارانه ها که این همه مفاد با ارزش داشت در دولت حاضر متوقف مانده در گام اول و از همه بدتر دارد به کدام سمت و سو میرود! .......چرا این طرح در دولت سازندگی و اصلاحات مسکوت ماند؟

آخرین ویرایش:

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام برادرگرامی
تحت فشار باشند مگه مهمه؟ فوری مراجه دو تا آیه براش نازل می کنند عیب نداره راه امام حسین رو میریم...
ولی اونایی که دارن قانون وضع می کنند مثل خیلی اسیر نان شب زن بچه نیستند.. باهاشون حرف زدن خیالات هست اینکارا رو می کنند که همیشه دلواپسان کیک و ساندیس خوری هستند..
ای بابا بی خیال ..

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
تنها مشکل ایران با اسرائیل در این است که ما اونارو به رسمیت نمیشناسیم وگرنه الان اینجا هم میشد مثله دبی و دیگر کشورهای عربی
ایران به تنهایی میخاد دنبال این آیه بره که یا ایها الذین آمنو اشداء علی الکفار و رحماءبینهم
اگر ما اعلام بکنیم که اسرائیل و کشورش رسمیت دارند هیچ پدر کشتگی با اسرائیل نخاهیم داشت
ما نه عاشق مبارزه هستیم و نه اسلام اینو گفته
تحریم ها و دلواپسی های بعضی ها حرفه تنها مشکل رو در بالا ذکر کردم
تا کی باید ملت به خاطر مردم فلسطین زجر بکشند؟؟؟ تا کی اینهمه بیکاری و معضل تو جامعه باشه؟؟؟(چون ما میخاهیم به حرف قرآن عمل بکنیم)
اگر اینطوریه پس چرا فلسطین رفته سر مذاکره با اسرائیل جلسه میزاره با اسرائیلیا
اینا همه شعاره
مثله اینکه شما یا مرفه بی درد هستی یا از جایی چیزی بهت میرسه
شما برو توی اجتماع زندگی کن ببین همین تحریم ها که کیهان زده بود هیچ اثری نداره چه بلایی سر مردم آورده
برو ببین بیکاری چیکار کرده با جوانان مهندس
مهندسی میشناسم عمران خونده 7 ترمه تموم کرده دانشگاه سراسری خودشم
الان میره کارگری میفهمی یعنی چی
یعنی بعد 4 سال تحصیل نه پولی داره و نه هیچ امیدی
چی میگی
واقع بین باش

دوست عزیز باور کن داستان ما و این رژیم به فلسطین خلاصه نمیشه.... نفرتشون از ما داستان دراز داره...یادته وقتی مسی تو جام جهانی به ما گل زد کیا براش پیام تبریک فرستادن؟ اول سخنگوی وزارت خارجه این رژیم بعد سخنگوی گروه تکفیری به اصطلاح داعش :|
ما هرجا بخوایم قدم بزاریم قصد دارند سدراه ما بشن چه تو بحث علمی با شهید کردن دانشمندانمون و چه نفوذ سیاسی حالا این نفوذ چه یمن باشه چه لبنان چه امریکای لاتین چه افریقا ...
بحثم اروپا و امریکا نیست چرا که با لابیشون مشخصه چه فشاری میارند :|
اینا نفت ما رو میخوان... همون طور که دوران پهلوی این طور بود... پیشنهاد میکنم گفتگوی وزیراطلاعات رژیم شاهنشاهی با بی بی سی رو بخونی تا ببینی واقعا ما ان دوران کجا بودیم! من اون رو دیدم و با مستند مثلا شبکه من و تو مقایسه میکنم میبینم بعضی میخوان ما رو ببرند به ایده ال 30 پیششون :|

اگه الان وضعمون با تحریم و بی کفایتی سابق این طور شده موضوع جداگانه ای هست منم نمیگم الان وضعمون عالیه... من ایده ال فعلیم با وضع موجود اوایل دهه 80 هست رشد اقتصادی 7 درصد با تورم نزدیک به 10 درصد و نرخ بیکاری پایین اونم با درامد نفتی معمولی...
الان خدا رو شکر از همه مهمتر این که تو این منطقه پر اشوب از لحاظ امنیتی جزیره ثبات هستیم
ما باید مبارزه کنیم یک روز اقتصادی یک روز سیاسی یک روز نظامی و یک روز هم فرهنگی...

و البته ابتدا باید مشکلات درونی خودمون رو اصلاح کنیم

آخرین ویرایش:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسراییل بمب اتمی داره .. که دوتاش رو ایران بخوره ... نصف ایران نابوده ....
البته توان موشکی ایران هم خیلی قویه ....
ولی خب عواقب بمب اتمی خیلی مخرب تر و گسترده تره....

بالا