تنهایی...!

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟:(

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟:(
دقیقا واسه من پیش اومده
من یک ماه افتادم گوشه بیمارستان
اصلا فکر اون روزها اعصابم رو به هم میریزه
تنها راهش اینکه سرتو با یه چیزهای دیگه گرم کنی
واقعا سخته خیلی سخته
اثرش رو من این شده که دیگه به هیچ پسری اعتماد نکنم و هیچوقت ازدواج نکنم

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا سخته همش جلو چشممه شبها نمیخوابم و حتی یه ترممو مشروط شدم از صبح گریه میکنم تا شب شبا هم سرم میترکه باید یه مشت قرص بخورم تا آروم بشم

• Like
واکنش ها: A&S

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا سخته همش جلو چشممه شبها نمیخوابم و حتی یه ترممو مشروط شدم از صبح گریه میکنم تا شب شبا هم سرم میترکه باید یه مشت قرص بخورم تا آروم بشم
مطمئن باش اگه بی دلیل این کارو کرده باشه یه روز تقاصشو پس میده
اون لیاقت تو رو نداشته
من میدونم چی میکشی ولی خانمی فکر کن الان اون چیکار میکنه و تو خودتو به چه روزی انداختی
من همه ی این روزهارو گذروندم
همه چیز رو بسپار دست خدا
حتما حکمتی داشته و قسمت نبوده
اینطوری یه کم آروم میشی:gol:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهش میگم ببین به چه حالی انداختیم دیگه نمیتونم به زندگیم برسم اما خیلی راحت میگه به من چه خب به زندگیت برس خیلی پسته ازش متنفرم ممنون که کمکم کردی و ارامش داد بهم عزیزم موفق باشییی

• Like
واکنش ها: A&S

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهش میگم ببین به چه حالی انداختیم دیگه نمیتونم به زندگیم برسم اما خیلی راحت میگه به من چه خب به زندگیت برس خیلی پسته ازش متنفرم ممنون که کمکم کردی و ارامش داد بهم عزیزم موفق باشییی
خواهش میکنم گلم
اگه اینطوریه مطمئن باش اصلا ارزش فکر کردن هم نداره
سعی کن فراموشش کنی
سخته ولی ممکنه
مطمئن باش خدا هیچوقت بد ما رو نمیخواد
بخند
همیشه بخند:D

Ali Talash

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم گلم
اگه اینطوریه مطمئن باش اصلا ارزش فکر کردن هم نداره
سعی کن فراموشش کنی
سخته ولی ممکنه
مطمئن باش خدا هیچوقت بد ما رو نمیخواد
بخند
همیشه بخند:D

منم خواستم حرف دلمو بگم ولی روم نشد!!!!:huh:
گفتم یه پست بزارم امضاء مو ببینید.:cap:

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
پائولو کوئلیو میگه ..هر کس میزان رنج خویش را می شناسد و بهای رشد شخصی خویش را می پردازد...
...فقط میگم خیلی سخته!!!!اما نمی گم درکت می کنم ..چون هر کسی فقط خودش می دونه تو قلبش چی میگذره و خدای خودش...
امید وارم خیلی زودتر از اونی که فکرش و می کنی لبخند 2 باره رو لبات بشینه ..یادت باشه گاهی اوقات نبود کسی خیلی بهتر از بودنشه..این و الان نمی فهمی ...اما قلبت خب دیگه دردش و تا همیشه با خودش حمل میکنه

:gol::gol::gol::gol:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن باش یه روزی میاد به پات میفته...

الانم دیگه بهش فکر نکن...خودبخود کاملا ازش متنفر میشی و کم کم یادت میره همه چی...

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب اگه تمام تلاشتو میکردی که از دست نمیدادیش.

در ضمن اگه طرف پسره, خب معلومه که اگه باهاش قراره ازدواج بذاری میزنه زیره همه چیز :D

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین خانم یه جمله ای هست که باید تو این جور روابط اصل خودت بذاریش. اونم اینطور که اگه دیدی طرف با وجود اینکه تو اونو خیلی دوست داشتی و از خود گذشتگی های زیادی کردی اما باز پیشت نموند به این جمله اقتدا کن : there is a lot of fish in the sea. یعنی این نشد یکی دیگه, فرصت زیاده چه بسا بهتر از قبلی. فقط باید سعی کنی کاملا فراموشش کنی.
یکم خودخواهی تو این مواقع لازمه, یکم به خودت فک کن. به اینکه تو باید خوشحال باشی نه دیگری.

مطمئن باش لذت دوست داشته شدن خیلی بهتر از دوست داشتنه. پس بدنبال کسی باش که دوستت داشته باشه.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

باید فراموشش کرد چون ارزش تورو نمیدونسته! عشقت رو به بازی گرفته پس باید خوشحال باشی که بیشتر اذیتت نکرده و بازیت نداده........
تلاش برای ادامه ی دوستی نیازمندیه از طرف جفت طرفین......... یکی رو مثل خودت که ارزش عشق و محبت رو میدونه پیدا کن..........:gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

اونم همین حال رو داره؟! فکر نکنم! چرا خودت رو زندگیت رو لحظه هات رو برای کسی که برات ارزش قائل نبوده هدر میدی؟ پاشو.......... محکم باش........ زمان همه چیزو درست میکنه........ محکم و استوار باش و به خودت بگو که بهتر که وقتت رو بیشتر صرفش نکردی......... پاشو و به اینده ات نگاه کن.......... گذشته ها گذشت ایندهت رو خودت بساز و نذاز غبار گذشته ها روش بشینن و اون رو تاریک کنن.........

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همتون ممنونم اما من همه ی تلاشمو کردم که بمونه ولی رفت.در ضمن من پیشنهاده ازدواج ندادم خودش داد من گفتم میخوام بشناسمت 3 سال بیا با هم باشیم اما 1 سال موند اون اصلا واسش مهم نیست من چه حالی دارم بهش زنگ زدم میگه بگرد دنبال کسه دیگه عشق ما بچه بازی بود منم دختر خوشگل پیدا کردم آخه دلم از این به درد میاد که یه قطره اشک هم به خاطرم نریخت در حالیکه همش از دوست داشتن حرف میزد ولی میدونم خدا جوابشو میده. بازم مرسیییییییییییییییییییییییییییییی از شما دوستای خوبم

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرگز هیچ حسرتی در دنیااین چنین یکجا جمع نمی شود که در این سه کلمه جمع شده است:

او - دوستم - ندارد

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همتون ممنونم اما من همه ی تلاشمو کردم که بمونه ولی رفت.در ضمن من پیشنهاده ازدواج ندادم خودش داد من گفتم میخوام بشناسمت 3 سال بیا با هم باشیم اما 1 سال موند اون اصلا واسش مهم نیست من چه حالی دارم بهش زنگ زدم میگه بگرد دنبال کسه دیگه عشق ما بچه بازی بود منم دختر خوشگل پیدا کردم آخه دلم از این به درد میاد که یه قطره اشک هم به خاطرم نریخت در حالیکه همش از دوست داشتن حرف میزد ولی میدونم خدا جوابشو میده. بازم مرسیییییییییییییییییییییییییییییی از شما دوستای خوبم

بعده این چیزایی که گفته بهت هنوز براش اشک میریزی؟!:surprised:
عزیزم ارزش خودت رو نگه دار وقتی طرف حتی براش مهم نیست چه حالی داره ارزش داری انقدر به پاش غصه بخوری؟! همون بهتر که رفت! لااقل خودت شخصیت خودت رو نگه دار و بهش زنگ نزن......... بزار بدونه بازنده اون بوده نه تو! به دست و پاش نیفت کسی که نفهمه چه قدر تو براش ارزش گذاشتی بهتر شد که کارتون به ازدواج نکشید! وگرنه میخواستی چی کار کنی؟! بسوزی و بسازی؟!
اگرم خودشم خواست برگرده بدون کسی که تورو شیکونده باز میشکونه و لیاقت تو و اشکات رو نداره.........:gol:

paeeizan

اخراجی موقت
.
.
.
.
ارزش فكر كردن نداره ....از اولش مال تو نبوده كه رفته .....

Mehrdad-254

عضو جدید

بزن تو کار اهنگهای داریوش
مخصوصا اهنگ شقایق

mahan 2

عضو جدید
متاسفانه نه از یادت خواهد رفت و نه از متنفر میشی( احتمال تنفر کم هستش)
ولی بدون که باید باید یه مدتی بگذره نمیدونم شاید چن ماه و شاید....
اصلا بهش زنگ نزن چون هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
مطمئن باش یه مدت تو خواب یا بیداری یا تو رویا هات جلویه چشمته.
سعی کن خودت مشغول کنی مثلا بیا تو همین سایت و ....
عاشقی همینه ....
الکی اول دیوانش رو با شعره"الا یا .... "که عشق اسان نمود.." شروع نکرده.
سعی کن بهش فکر نکی بیشتر برو بیرون و تو خونه نمون.

mahan 2

عضو جدید
دقیقا واسه من پیش اومده
من یک ماه افتادم گوشه بیمارستان
اصلا فکر اون روزها اعصابم رو به هم میریزه
تنها راهش اینکه سرتو با یه چیزهای دیگه گرم کنی
واقعا سخته خیلی سخته
اثرش رو من این شده که دیگه به هیچ پسری اعتماد نکنم و هیچوقت ازدواج نکنم

شما هم بعد یه مدتی این حرفای بچه گونت رو میزاری کنار.:cool:
وقتی دوس میشی یکی از مشکلاتش هم همینه.(البته شاید شما دوس نشده باشی)
ولی غالبا یکی از مشکلات دوستی های امروزی عادتی است به اسم" عشق "

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز شما خیلی سادگی کردی. الان این تو هستی که باید فکر کنی این آدم ارزش یه عم زندگی کردنو با تو نداشت. پیش خودت خوشحال باش از اینکه از زندگیت بیرون انداختیش. دیگه بهش فکر نکن. روزای بهتری در انتظاره توست. تو تجربه ی خیلی بزرگی کسب کردی. درسته که تاوان سنگینی رو پرداختی ولی ارزشش رو داشت.

در ضمن الان تنها موندی و تنهاییت تنها مشکل توئه. ولی اگر باهات میموند مطمئنا به مشکلات جدی تر و بزرگتری برخورد میکردی. خیلی بزرگتر از این تنهایی. پس شاد باش که زود فهمیدی و تنها یه دونه مشکل داری که به زودی با تجربه و آگاهی هایی که پیدا کردی این مشکلت هم عاقلانه تر و منطقی تر حل میشه.

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی سخته که بودنو فراموش کنی.ولی فکر میکنم سخت تر از این حسرت لحظه هایی که با چشمات تمام محبتتو نثارش میکردی.دوست داشتن احساسیه که همه ما میدونیم کمتر ادمی لیاقتشو داره تا بهش تقدیم کنیم و وقتی متوجه میشیم فرد موردنظرمونو اشتباه انتخاب کردیم خیلی برامون گرون تموم میشه و قبول کردن اینکه چه اشتباهی کردیم واسمون سخته. بخاطر همین غصه میخوریم و همه بدیهاشونو انکار میکنیم.همه مردا بد نیستن.امیدوارم همیشه خوشحال باشی.:gol:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز شما خیلی سادگی کردی. الان این تو هستی که باید فکر کنی این آدم ارزش یه عم زندگی کردنو با تو نداشت. پیش خودت خوشحال باش از اینکه از زندگیت بیرون انداختیش. دیگه بهش فکر نکن. روزای بهتری در انتظاره توست. تو تجربه ی خیلی بزرگی کسب کردی. درسته که تاوان سنگینی رو پرداختی ولی ارزشش رو داشت.

در ضمن الان تنها موندی و تنهاییت تنها مشکل توئه. ولی اگر باهات میموند مطمئنا به مشکلات جدی تر و بزرگتری برخورد میکردی. خیلی بزرگتر از این تنهایی. پس شاد باش که زود فهمیدی و تنها یه دونه مشکل داری که به زودی با تجربه و آگاهی هایی که پیدا کردی این مشکلت هم عاقلانه تر و منطقی تر حل میشه

ازت ممنونم و دیگه نمیخوام بهش فکر کنم:gol::gol::gol:

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
به پسرا رو بدین همین می شه دیگه

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
[خیلی سخته که بودنو فراموش کنی.ولی فکر میکنم سخت تر از این حسرت لحظه هایی که با چشمات تمام محبتتو نثارش میکردی.دوست داشتن احساسیه که همه ما میدونیم کمتر ادمی لیاقتشو داره تا بهش تقدیم کنیم و وقتی متوجه میشیم فرد موردنظرمونو اشتباه انتخاب کردیم خیلی برامون گرون تموم میشه و قبول کردن اینکه چه اشتباهی کردیم واسمون سخته. بخاطر همین غصه میخوریم و همه بدیهاشونو انکار میکنیم.همه مردا بد نیستن.امیدوارم همیشه خوشحال باشی.:gol:

ناراحتم که چه کارایی واسه کسی کردم که ذره ای ازشونو نفهمیده و تمام خاطراتش جلو چشمامه به نظرم خیلی راحت منو گذاشت کنار تا بره یکی دیگرو پیدا کنه اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم چون دوستای مهربونی مثل شما بهم گفتن.:gol:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز یکی از دوستام که 5 ساله با همیم و نگرانمه میگفت اگه عشقتو رها کنی و برگرده معلومه از اول ماله تو بوده اما اگه بره پس بیخیالش چون ماله تو نیست یه کم امیدوار شدم ولی وقتی میرم بیرون بدترم همش دختر پسرا رو میبینم یا یادم میاد خاطراتش ولی یک هفته هست نرفتم بیرون هرروز دوستام میان خونه و میخوان به زور ببرنم

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه تجربه شده که هیچ کاری باهاشون نداشته باشم چون بعضیاشون جنبه ندارن.

من یه پسرم , واقعا این موضوع عجیبیه , تا زمانی که یه چیزی رو بدست نیارن بی خیالش نمی شن (البته اگه تو گوشی بخورن , بیخیال می شن , خوشبختانه من تجربه نکردم :دی ولی شما این تجربو رو ازشئن دریغ نکنین :دی) ولی زمانی که بدست اوردن ,مثل فتح یه قله , سریع می خوان با بالگرد از شر قله راحت بشن ....