دقیقا واسه من پیش اومدهاگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟![]()
مطمئن باش اگه بی دلیل این کارو کرده باشه یه روز تقاصشو پس میدهواقعا سخته همش جلو چشممه شبها نمیخوابم و حتی یه ترممو مشروط شدم از صبح گریه میکنم تا شب شبا هم سرم میترکه باید یه مشت قرص بخورم تا آروم بشم
خواهش میکنم گلمبهش میگم ببین به چه حالی انداختیم دیگه نمیتونم به زندگیم برسم اما خیلی راحت میگه به من چه خب به زندگیت برس خیلی پسته ازش متنفرم ممنون که کمکم کردی و ارامش داد بهم عزیزم موفق باشییی
خواهش میکنم گلم
اگه اینطوریه مطمئن باش اصلا ارزش فکر کردن هم نداره
سعی کن فراموشش کنی
سخته ولی ممکنه
مطمئن باش خدا هیچوقت بد ما رو نمیخواد
بخند
همیشه بخند![]()
اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟![]()
واقعا سخته همش جلو چشممه شبها نمیخوابم و حتی یه ترممو مشروط شدم از صبح گریه میکنم تا شب شبا هم سرم میترکه باید یه مشت قرص بخورم تا آروم بشم
اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟![]()
واقعا سخته همش جلو چشممه شبها نمیخوابم و حتی یه ترممو مشروط شدم از صبح گریه میکنم تا شب شبا هم سرم میترکه باید یه مشت قرص بخورم تا آروم بشم
از همتون ممنونم اما من همه ی تلاشمو کردم که بمونه ولی رفت.در ضمن من پیشنهاده ازدواج ندادم خودش داد من گفتم میخوام بشناسمت 3 سال بیا با هم باشیم اما 1 سال موند اون اصلا واسش مهم نیست من چه حالی دارم بهش زنگ زدم میگه بگرد دنبال کسه دیگه عشق ما بچه بازی بود منم دختر خوشگل پیدا کردم آخه دلم از این به درد میاد که یه قطره اشک هم به خاطرم نریخت در حالیکه همش از دوست داشتن حرف میزد ولی میدونم خدا جوابشو میده. بازم مرسیییییییییییییییییییییییییییییی از شما دوستای خوبم
.اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟![]()
دقیقا واسه من پیش اومده
من یک ماه افتادم گوشه بیمارستان
اصلا فکر اون روزها اعصابم رو به هم میریزه
تنها راهش اینکه سرتو با یه چیزهای دیگه گرم کنی
واقعا سخته خیلی سخته
اثرش رو من این شده که دیگه به هیچ پسری اعتماد نکنم و هیچوقت ازدواج نکنم
به پسرا رو بدین همین می شه دیگه![]()
دیگه تجربه شده که هیچ کاری باهاشون نداشته باشم چون بعضیاشون جنبه ندارن.