تنهایی...!

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه پسرم , واقعا این موضوع عجیبیه , تا زمانی که یه چیزی رو بدست نیارن بی خیالش نمی شن (البته اگه تو گوشی بخورن , بیخیال می شن , خوشبختانه من تجربه نکردم :دی ولی شما این تجربو رو ازشئن دریغ نکنین :دی) ولی زمانی که بدست اوردن ,مثل فتح یه قله , سریع می خوان با بالگرد از شر قله راحت بشن ....

پس شما هم از اون دسته از آداما هستین که همه چیز سریع از یادتون میره؟یا دوست دارین شکست نخورید تو هیچ زمینه ای؟بالاخره تجربه کنی بد نیست تا قبل از ازدواجت چون اون وقت اگه زنت مثل تو فکر نکنه یا طلاق یا سوختنو ساختنالبته منظورم از تجربه نه اینکه هر کسی رو دوست داشته باشی به نظرم ببین اون اول دوست داره بعد تو دوسش داشته باش وگرنه میشی عین من

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس شما هم از اون دسته از آداما هستین که همه چیز سریع از یادتون میره؟یا دوست دارین شکست نخورید تو هیچ زمینه ای؟بالاخره تجربه کنی بد نیست تا قبل از ازدواجت چون اون وقت اگه زنت مثل تو فکر نکنه یا طلاق یا سوختنو ساختنالبته منظورم از تجربه نه اینکه هر کسی رو دوست داشته باشی به نظرم ببین اون اول دوست داره بعد تو دوسش داشته باش وگرنه میشی عین من

نه نیستم , اگه بودم هم شجاعتشو دارم که بگم . هر پسری اینو می دونه , چه خودش تجربش کرده باشه چه دوستاش ...
حتی بدون تجربه , چون این یک عمر غریزیه ...

ضمنا , من نگفتم این کار خوبیه! من دانسته هامو بیان کردم , پس لطفا ندانسته کی رو منهم نکن دوست عزیز! من واقعا متاسفم بابت اتفاقی که افتاده, ولی احتمالا دخترای دیگه هم می خونن این تاپیکو , پس من لازم دونستم ایتا رو بگم . خوش باشی...

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم بعد یه مدتی این حرفای بچه گونت رو میزاری کنار.:cool:
وقتی دوس میشی یکی از مشکلاتش هم همینه.(البته شاید شما دوس نشده باشی)
ولی غالبا یکی از مشکلات دوستی های امروزی عادتی است به اسم" عشق "
من دوستی نداشتم
ایشون هم رسما جلو اومده بودن
حرفهای من هم بچه گانه نیست
آدم وقتی یه شکست سنگین میخوره از این تصمیمات هم میگیره...

mahan 2

عضو جدید
1روابط اگر بتوانن تحت نظر ( یکی از اعضا بدونه که اره...) خانواده انجام بشن خیلی خوبه.
2 امروزی باشیم
3 نبایستی در روابط بیش از حد بترکونیم و خلاصه...
4 هدف و حد رابطه خودمونو و همچنین اینده رابطه مون رو بتونیم حدس بزنیم و بدونیم چیه.
5 مهمترین عامل مدیریت رابطه است.
من این حرفا رو از مشاور شنیدم .( از تو جوبم پیدا نکردم هاااا)

در ضمن این روابط باعث بلوغ فکری و .. تو زندگی میشن اگر موارد بالا رعایت بشه.

_narjes

عضو جدید
او اینکه متاسفم که این جور تجربه ای رو تجربه کردید
دوم اینکه همه پسرا بد نیستن
3- فراموشش کن
4- سعی کن به زندگی عادی برگردی
5- در مورد مطلبی که می ذارم فکر کنید
«من نمی دونم چه مشکلاتی رو پشت سر گذاشتین اما این رو می دونم که ما یه خدا داریم که خیلی مهربونه و خیلی دوستمون داره از همه سختیها و مشکلات ما اطلاع داره اما این رو در نظر بگیرین که شما خیلی چیزا دارین که دیگران ندارن ، ببینین چند نفر تو این دنیا حسرت راه رفتن دارن ، حسرت سلامتی ،........ اما تو اینا رو داری حسرتشون رو نمی خوری.......
همیشه یادت باشه که خدا ما رو تنها نمی ذاره اون همیشه با ماست حتی اگه تو حسش نکنی ........»;)

vleila

عضو جدید
اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟:(
باید بذاری زمان بگذره.بعد دو سه ماه کم کم عادت میکنی .اینم یادت باشه هیچ آدمی توی دنیا ارزش اینو نداره که بخاطرش غرورتو بشکونی .به خاطر همین بهت توصیه میکنم اصلا" دیگه سمتش نرو.شاید همین که انقدر تلاش کردی نگهش داری باعث شده بره.چون بعضیا وقتی که بفهمن چقدر برای طرفشون مهمن با خیال راحت کنارش میزارن

mona 23

عضو جدید
اگر کسی که دوسش داری تنهات بذاره در حالیکه همه ی تلاشتو کردی از دستش ندی و بهش هم خیلی وابسته شدی و قراره ازدواج گذاشتی اما یک دفعه میزنه زیرش چیکار باید کرد؟:(

منم همین مشکل رو داشتم
فراموشش کردم
با خودم کنار اومدم
به هدف هام بیشتر فکر میکنم
سعی کردم سرمو با کلاس رفتن و باشگاه رفتن و....گرم کنم
خیلی سخته.میدونم
اما شدنیه
تو باید فراموشش کنی
اون لیاقت تو رو نداشت

samann

عضو جدید
بهاره جونم اگه هم میخوای برم رو زمین بکشم بیارمش بگم باید با بهاره عروسی کنی وگرنه بازم کتک...:w02:
رازیش میکنم براااااااااااااااااات:w18:
ولی در کل تو حیفی .:wallbash:
چیزی که هست پسر
:w12:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا ممنونمممممممممممممم از همتون خیلی مهربونید منم دارم میرم کلاس اگرم نرم دوستام به زور میبرنم و خیلی الان خوشحالم که رفته چون بعدا که حسرت میخوره من نیستم.