من راجع کارای خودم می گم!!! من تند تند کار میذاشتم هیچ کس نظر نمیداد!!! (حتی سجی) خیلیا دارن کار می کنن اما زورشون میاد یه نظری بدن!!! منم ک نمی تونم تنها واس همه نظر بدم...!!! اگه کسایی ک کار میذارن خودشونم واس کار بقیه نظر بدن بقیه هم ب وجد میان ک کار کنن!!! مثال می زنم: marchitect بم گف اول سایه بزن بعد با اف روش بیا!!! این نکته عالی بود!!! هم کارم تمیز تر شد، هم سریع تر!!! این نکات واقعا میتونه بمون کمک کنه!!! دوستان همکاری کنین!!!اره دیگه قربونش برم مملکت ما هم این جوریه ،می تونی بریکلاس برو که بعدا پشیمون نشی،والا من که نمی تونم برم کلاس خیلی ناراحتم حس میکنم خلی افسرده میشم بعدا دوستام همه میرن ولی من امکانش برام نیست اون وقت دل من را می سوزنن
خوش به حالت از 18سالگی استرس اش داشتی و فکر کنکور بودی من بدبخت چی بگم که از چند سال قبلش تی مخم راه میرفتن که امتحان کنکور باید بدی،دلم خوش بود لیسانس گرفتم دیدم با این بار اموزشی که دارم و دست چپ و راستم تشخیص نمی دم روم نمیشه به کسی بگم با لیسانس دارم.....
پیر شی نه نه ،ولی بخوای درست حساب کنی درست شدن نظام اموزشی ما از 60-70 سال این حرفا رده ،فقط خدا کنه اقا زود ظهور کنه بشریت نجات بده وگرنه وضع داره بدتر میشه که بهتر نمیشه
من هم موافقم با حرفتون ،راستش من که کارم خیلی درب و داغون بود ولی با این وجود اونایی که کشیدم و گذاشتم ،اونایی که بلد هستن و کار بلدن من حس میکنم بیان هم کاراشون نمیزارن والا ملت میترسن که کسی کارشون ببینه و بخواد از روش بر داره ،نمی دونم والا هر کی خودش صلاح کار خودش بهتر می دونه ،والا من حتی اول هفته نوشتم اگه کسی پایه است بیاد تا قسمت ورودی را تقسیم کنیم و روش تحقیق کنیم و کار کنیم هیچ کس جواب نداد ،من می خواستم هم اسکیس کار کنم هم مطالعاتی ،کسی یافت نشد من هم خودم دارم کار میکنم واسه خودم
والا من حس میکردم به غیر از اسکیس گذاشتن بچه ها حتی پایه باشن بیان و پلان های قدیم و جدید را بزاریم و بحث کنیم و با سازه جدید تبدیل کنیم و اسکیس بزنیم ولی متاسفانه هیچ خبری نشد
یکبار اومدیم مدیر برا تایپک بزاریم هم که خودتون بهتر دید چی شد،نمیدونم مگه این اسکیس چیه که هر کی رفت و جدا شد ساز خودش بزنه
اقا مازیار من کاراتون دیدم ولی متاسفانه در حدی نیستم که بتونم درباره کار شما نظر بدم یا بتونم ایراد بگیرم من خودم از شما خلیی سطح پایین تر پس نمی تونستم اجازه جسارت به خودم بدم و از کارتون ایراد بگیرم ،و خوشحالم که مهندس اومدن و درباره کارتون راهنمایی کردن
بچه ها هر کدوم اومدیم میگیم جو خوب نیست ولی جو کی درست میکنه یک عده که نیستن ، پس بقیه جو ما که هستیم دایرم درست می کنیم به نظرم یک روند بزارید یا موضوعی کنار تمریناتون انجام بدید یا بشینیم یک سری کار تحلیل کنیم و بررسی شون بزاریم و بعد از اون اسکیس بزنیم هر چند یکی قوی باشه یکی ضعیف بالاخره وقتی دست به کار شدید ایرادا پیدامیشه و راه حل ها هم برا برطرف کردنشون پیدا میشه
بچه ها قصد ناراحت کردن کسی را نداشتم و همچین توهین به کسی امیدوارم که از حرفام رنجیده نشده باشید