کتاب آموزش اسکیس به زبان فارسی
http://www.memaridesign.com/Pages/News-265.aspx
http://www.memaridesign.com/Pages/News-265.aspx
سلام
عاقا بعد از یک دوره ی بیماریی سر اومدم باشگاه ... مردم تا ی خط در میون پستارو خوندم
عاقا من هیچ کاری نکردم ک بذارم اینجا ... فقط ی سری چیز میز میذارم ک همه استفاده کنید
ی سری فیلم آموزش اسکیس هستن
اموزش اسکیس و راندو حرفه ای
اموزش اسکیس و راندو حرفه ای
اموزش اسکیس و راندو _ داخلى اشپزخانه
اسکیس
اینم ادامش :
من خودم اینارو ندیدم هنوز
خوب یا بد ببخشید دگ
گفتم شاید مفید باشن
كتاب اموزش اسكیس و راندو
اسکیس و راندو و فیگور
اسکیس از لابی هتل به همراه فیگور
دید پرنده
اسکیس و راندو - فضای شهری
اسکیس از برج - دید پرنده
اموزش اسکیس و راندو
اسکیس و راندو - ایستگاه قطار
اسکیس
لطف داری مهماری جونمسلام بچه ها ...
ایشالا که دلیل نیومدن بچه ها چیز دیگه ای باشه.
تن. کوته فکریه اگه همدیگه رو رقیب فرض کنیم. بودن خیلیا بخاطر غرور انقدر بالا رفتن و با دهن خوردن زمین. و بودن کسایی که راهی رو انتخاب کردن و در دید خودشون صحیح بوده و بیراهه رفتن و درصد خیلی پایینی گرفنباور کنین اشتباهامونو اگه خودمون میفهمیدیم هیچوقت خطا نداشتیم. بودنمون اینجا جرقه ایه واسه ادامه. آموزش گروهی همیشه بازده بالایی داشته.
از بزرگان روایته که اگر مطلبی رو به کسی آموختیم هیچوقت فراموشمون نمیشه.
ارزش دوستیا بالاتره.
منی که مثلا دنباله روی مازیار هستم هم دنیوی هم اخروی مدیونشم.
امام علی (ع) می فرمایند: هرکس به من چیزی آموخت مرا غلام خود ساخته است.
هیچوقت یادم نمیره شب اسکیس تو کوچه نصف شب بود یکی از دوستامون خواب بود و پویان نخوابید تا ازش محافظت کنه. جایی که تعارف مواد مخدر کردن با موتور.
جریان جزوه چیه. به منم بدید
بالاخره توبه کنید برگردید راه حق![]()
شما درست میگی مهندس ولی یک کار مهم که ما میتونیم تو این جمع انجام بدیم کمک کردن به همدیگه هستش ....هر روز هر کدوم از ماها یه سری نکته اینجا بزاریم تو یک ماه اینجا میشه کلاس آموزش معماری (اسکیس نگفتم چون باهاش کاملا مخالفم ) منظور من این بود که باهم به هم برای هم برای معماری تلاش کنیم ....مهندس!!! بعضیا تمرینات خودشونو دارن!!! هر کس هر چی گذاشت، حوبه که همه نقد کنن!!! من خودم ب شخصه بخشی از تمریناتمو گذاشتم اینجا، که نشون دادم رویکردمون تو کلاس چیه!!! این خوبه!!! خیلی از بچه ها الان دارن کارای معمارای بزرگ تحلیل می کنن!!! (ک خبرشو دارم) و روشون تاثیر مثبت گذاشته!! ب نظرم جو این تاپیک مسموم شده!!! ببخشید میگم: اما بهتره خاله زنک بازی رو تو تاپبک بذاریم کنار!!!! بعضیا بعضی چیزا رو قاطی پاطی کردن!!! هدف گم شده!!! من تمرینامو با جدیت دنبال می کنم و بعضیاشونو می ذارم اینجا!!! در هر صورت رو بچه ها تاثیر میذاره (اگه بد باشه، بچه ها از نکات منفیش اجتناب می کنن و اگه خوب باشه نکاتشو می گیرن) همه چیزم رو هستش، همه می تونن برداشت کنن و نکاتشو بردارن!!! هدف همینه!!! نکات کلیدی از همین تمرینات در میاد!!! که خود من از دوستان خیلی استفاده کردم!!! من ب شخصه امیدوارم دوستانی که کارای خوب دارن دندان گردی نکنن و کاراشونو بذارن اینجا!!!...
مشاهده پیوست 202831 مشاهده پیوست 202832 دوستان منتظر نظراتتون هستم...
قبول دارم مهندس!!! هنوز سایه نگفته ب ما!!! منم ضعف دارم توش!!! در ثانی خسته شدم از تمرینای تکراری!!! باید تا 5 شنبه صبر کنم تمرین جدید یگیرم!!! تمرین طراحی ندارم فقط گرافیک پلان بدون موضوع دارم!!مهندس مازیار من فکر می کنم زیاد رو سایه ها خوب کار نشده، برای مثال جهتی برای خورشید در نظر گرفته نشده و سایه ها صرفا سایه روشن هستن برای زیباتر شدن کار و مفهوم واقعی سایه رو منتقل نمی کنن، اما خطا خوبن، در کل ازین نوع تمرین زیاد گذاشتی اگر تمرینات فرم و حجم هم بذاری میشه روی خلاقیت و ایده پردازی هم بحث کرد، اما کار در کل زیباست موفق باشی داداش...
چه خوبن اینا... دمت گرم مهندس...
دوستان یه نکته ای رو من بگم بعد خودتون یه نتیجه ای بگیرید
اون جزوه ای که فرزاد جان گذاشتند رو برید نگا کنید چند بار دانلود شده حدود 300 و خورده ای بار حالا این نشون دهنده ی چیه ؟؟؟؟
آقا مازیار و مهندس s.sahbaو عذرا و هر از چند گاهی سجی بعدش هم هر از چند گاهی شیما میگه که من کارم داغونه ...تنها کسی که به نظرم خیلی خوب داره تلاش میکنه مارال هستش .... از بین این همه افراد که دانلود کردن اینجا سر جمع 10 نفر هم فعالیت نمیکنند ....یه نتیجه این که همه هستند و نمیخان کمک کنند فقط استفاده میکنند .... ....اما نمیدونم چرا اینجوری میکنند و اگر این حدسی که من زدم درست باشه واقعا جای تاسف داره ...اما نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنند به قول مازیار وقتی یکی اینجا کاراشو نقد میکنه واسه خودش مفیده ......بعدش کسی که دستش قوی باشه فقط و تنها دلیل موفقیت نیست اینو همه مطمئن باشید ....من هم دوستانی که اینجا هستند میدونند که کارم هنوز تو خط کشیدنه و چند تا کار گذاشتم ...
ولی اگه میخاهیم اینجا به نتیجه برسیم این راهش نیست که من کار بزارم بگم آقا بشینید نقد کنید....یکی دیگه کار بزاره بگه نقد کنید و ....
یک سری تمرین بزاریم هدف دار و هر روز یه سری نکته رو واسه تمرین هامون یاد بگیریم ...من قبلا هم خواستم این کارو بکنم که دوستان راضی نشدند ....
یه هم فکری بکنید که یه نتیجه خوب بگیریم از بودن در کنار هم ....
باز هم به امید آینده ای درخشان برای معماری ایران ....
سلام پویان خان بنده به عنوان یک آماتور در محضر شما استادان با کمال پررویی می خوام یه پیشنهاد بدم:دوستان یه نکته ای رو من بگم بعد خودتون یه نتیجه ای بگیرید
اون جزوه ای که فرزاد جان گذاشتند رو برید نگا کنید چند بار دانلود شده حدود 300 و خورده ای بار حالا این نشون دهنده ی چیه ؟؟؟؟
آقا مازیار و مهندس s.sahbaو عذرا و هر از چند گاهی سجی بعدش هم هر از چند گاهی شیما میگه که من کارم داغونه ...تنها کسی که به نظرم خیلی خوب داره تلاش میکنه مارال هستش .... از بین این همه افراد که دانلود کردن اینجا سر جمع 10 نفر هم فعالیت نمیکنند ....یه نتیجه این که همه هستند و نمیخان کمک کنند فقط استفاده میکنند .... ....اما نمیدونم چرا اینجوری میکنند و اگر این حدسی که من زدم درست باشه واقعا جای تاسف داره ...اما نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنند به قول مازیار وقتی یکی اینجا کاراشو نقد میکنه واسه خودش مفیده ......بعدش کسی که دستش قوی باشه فقط و تنها دلیل موفقیت نیست اینو همه مطمئن باشید ....من هم دوستانی که اینجا هستند میدونند که کارم هنوز تو خط کشیدنه و چند تا کار گذاشتم ...
ولی اگه میخاهیم اینجا به نتیجه برسیم این راهش نیست که من کار بزارم بگم آقا بشینید نقد کنید....یکی دیگه کار بزاره بگه نقد کنید و ....
یک سری تمرین بزاریم هدف دار و هر روز یه سری نکته رو واسه تمرین هامون یاد بگیریم ...من قبلا هم خواستم این کارو بکنم که دوستان راضی نشدند ....
یه هم فکری بکنید که یه نتیجه خوب بگیریم از بودن در کنار هم ....
باز هم به امید آینده ای درخشان برای معماری ایران ....
آقااااااااااااااااااا......اقاااااااااااااااا......آقااااااااااااامهندس پویان عزیز شما از کدوم پست بنده متوجه شدی که من کارم داغونه که من خودم خبر ندارم؟؟!!!! تا اونجا که من از خودم خبر دارم هیچوقت چنین حرفی رو هیچ جایی نمی زنم چون اصلا دلیلی نداره که اینو بگم!!! در مورد بقیه هم مثل سجی و مازیار من که چنین چیزی ازشون نخوندم حالا شما کجا دیدی من نمی دونم اگرم بعضی دوستان بعضی وقتا اظهار ناامیدی کردن دلیل به درجا زدنشون نیست قطعا میتونه دلایل فراونی داشته باشه مثلا اینکه تو شهر یکی کلاس اسکیس نیست و به این دلیل ناراحت و افسردست وقتی میبینه تمام دوستاش دارن این کلاسارو شرکت میکنن و اون داره عقب میفته و این اصلا به معنای اینکه کسی داره وقت تلف میکنه نیست من هم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم چه کمک روحی و چه کمک فنی چون به هر دوی اینا نیاز داریم برای کار کردن، اصلا هم اینطوری نیست که کسی نخواد کمک کنه، این برداشت شماست.
در مورد اون پیشنهاد تمرین هدف دار هم باید بگم که به احتمال زیاد شدنی نیست چون اکثرا کلاس میرن و کارای خاص خودشونو دارن. این قضیه مستلزم اینه که کسی کلاس نره مثل اوایل اسفند ماه که همه اینجا تمام وقت ان بودن وگرنه کسی که بره کلاس دیگه با اینجا کاری نداره به استثنای یه عده که از لحاظ شخصیتی و معرفتی با بقیه فرق دارن.
ایماه جان اینا کارای خودته ؟
نه هم اسمی جونم خخخخخخایماه جان اینا کارای خودته ؟
موضوعاشو خودت انتخاب کردی؟
تنها کسی که به نظرم خیلی خوب داره تلاش میکنه مارال هستش ....
آقااااااااااااااااااا......اقاااااااااااااااا......آقااااااااااااا
شرمنده یکبار دیگه بخونید ....من منظورم این نبود که کار شما بد باشه میخواستم بگم که اینجا به جز چند نفر دیگه کسی نمیاد در صورتی که اون فایلو 358 نفر دانلود کردن .....و ببخشید به خدا من منظوری نداشتم ....
اون جزوه ای که فرزاد جان گذاشتند رو برید نگا کنید چند بار دانلود شده حدود 300 و خورده ای بار حالا این نشون دهنده ی چیه ؟؟؟؟مهندس مثله اینکه من بد منظورم رو گفتم ....من خواستم بگم که اینجا شده درد دل نه کمک به هم دیگه ....
آقا مازیار و مهندس s.sahbaو عذرا و هر از چند گاهی سجی هستند بعدش هم هر از چند گاهی شیما میگه که من کارم داغونه ...تنها کسی که به نظرم خیلی خوب داره تلاش میکنه مارال هستش .... از بین این همه افراد که دانلود کردن اینجا سر جمع 10 نفر هم فعالیت نمیکنند ....
وگرنه که من خودم نه کلاس میرم نه شرایطشو دارم .....و کار من هم از همه دوستانی که اینجا هستند داغان تر هست
ما پیش دوستان شاگردیم ....سلام پویان خان بنده به عنوان یک آماتور در محضر شما استادان با کمال پررویی می خوام یه پیشنهاد بدم:
من چنتا موضوع تو تاپیک گداشتم اگه همه بچه ها موافق باشید روی این موضوعا به صورت گروهی کار کنیم یعنی فک کنیم کلاسه بیایم
فک میکنید چطوره؟