تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره دیگه قربونش برم مملکت ما هم این جوریه ،می تونی بریکلاس برو که بعدا پشیمون نشی،والا من که نمی تونم برم کلاس خیلی ناراحتم حس میکنم خلی افسرده میشم بعدا دوستام همه میرن ولی من امکانش برام نیست اون وقت دل من را می سوزنن:cry:

خوش به حالت از 18سالگی استرس اش داشتی و فکر کنکور بودی من بدبخت چی بگم که از چند سال قبلش تی مخم راه میرفتن که امتحان کنکور باید بدی،دلم خوش بود لیسانس گرفتم دیدم با این بار اموزشی که دارم و دست چپ و راستم تشخیص نمی دم روم نمیشه به کسی بگم با لیسانس دارم.....

پیر شی نه نه ،ولی بخوای درست حساب کنی درست شدن نظام اموزشی ما از 60-70 سال این حرفا رده ،فقط خدا کنه اقا زود ظهور کنه بشریت نجات بده وگرنه وضع داره بدتر میشه که بهتر نمیشه

من هم موافقم با حرفتون ،راستش من که کارم خیلی درب و داغون بود ولی با این وجود اونایی که کشیدم و گذاشتم ،اونایی که بلد هستن و کار بلدن من حس میکنم بیان هم کاراشون نمیزارن والا ملت میترسن که کسی کارشون ببینه و بخواد از روش بر داره ،نمی دونم والا هر کی خودش صلاح کار خودش بهتر می دونه ،والا من حتی اول هفته نوشتم اگه کسی پایه است بیاد تا قسمت ورودی را تقسیم کنیم و روش تحقیق کنیم و کار کنیم هیچ کس جواب نداد ،من می خواستم هم اسکیس کار کنم هم مطالعاتی ،کسی یافت نشد من هم خودم دارم کار میکنم واسه خودم
والا من حس میکردم به غیر از اسکیس گذاشتن بچه ها حتی پایه باشن بیان و پلان های قدیم و جدید را بزاریم و بحث کنیم و با سازه جدید تبدیل کنیم و اسکیس بزنیم ولی متاسفانه هیچ خبری نشد
یکبار اومدیم مدیر برا تایپک بزاریم هم که خودتون بهتر دید چی شد،نمیدونم مگه این اسکیس چیه که هر کی رفت و جدا شد ساز خودش بزنه

اقا مازیار من کاراتون دیدم ولی متاسفانه در حدی نیستم که بتونم درباره کار شما نظر بدم یا بتونم ایراد بگیرم من خودم از شما خلیی سطح پایین تر پس نمی تونستم اجازه جسارت به خودم بدم و از کارتون ایراد بگیرم ،و خوشحالم که مهندس اومدن و درباره کارتون راهنمایی کردن

بچه ها هر کدوم اومدیم میگیم جو خوب نیست ولی جو کی درست میکنه یک عده که نیستن ، پس بقیه جو ما که هستیم دایرم درست می کنیم به نظرم یک روند بزارید یا موضوعی کنار تمریناتون انجام بدید یا بشینیم یک سری کار تحلیل کنیم و بررسی شون بزاریم و بعد از اون اسکیس بزنیم هر چند یکی قوی باشه یکی ضعیف بالاخره وقتی دست به کار شدید ایرادا پیدامیشه و راه حل ها هم برا برطرف کردنشون پیدا میشه

بچه ها قصد ناراحت کردن کسی را نداشتم و همچین توهین به کسی امیدوارم که از حرفام رنجیده نشده باشید
من راجع کارای خودم می گم!!! من تند تند کار میذاشتم هیچ کس نظر نمیداد!!! (حتی سجی) خیلیا دارن کار می کنن اما زورشون میاد یه نظری بدن!!! منم ک نمی تونم تنها واس همه نظر بدم...!!! اگه کسایی ک کار میذارن خودشونم واس کار بقیه نظر بدن بقیه هم ب وجد میان ک کار کنن!!! مثال می زنم: marchitect بم گف اول سایه بزن بعد با اف روش بیا!!! این نکته عالی بود!!! هم کارم تمیز تر شد، هم سریع تر!!! این نکات واقعا میتونه بمون کمک کنه!!! دوستان همکاری کنین!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخیال بابا اصلا ارزش غصه خوردن نداره خدایی البته میدونم شما دختری و شاید بیشتر تحت تاثیر قرار بگیری ولی مطمئنا یه سری شاید 2،3 تا کلاسم برن من و شما و امثال ما هم کاری نمی تونیم بکنیم خدا بیشتر بشون بده 7،8 تا کلاس برن :) من یه 2 ماهیه با این سایت آشنا شدم در طول زمانی که می خوندم اصلا اینجارو ندیده بودم بعدها اومدم و بعضی تاپیکارو خوندم دیدم چه کلاسها و چه مراکزی که نمیرن بعضیا واسه نتیجه گرفتن حتی تو مرحله اولیه، بیخیال بابا ایشالا همه موفق باشن...

انشاله که همه موفق باشن ،نه بابا من ادم حسودی نیستم ،مطمینم خدا هم هیچ وقت تنهام نمیزاره ،غصه اش نمیخورم ولی خیلی بده کسی بیاد توی دل کسی را که نمی تونه کاری کنه ومجبور باشه با شرایط اش کنار بیاد را خالی کنه ، همه بر گشتن به من میگن داریاز الان تمرین می کنی برا اسکیس سال بعد زود نیست چی بگم والا بهشون موندم،دنیا ارزش نداره ،ارشد هم این قدر ارزش پز و کلاس را نداره

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من راجع کارای خودم می گم!!! من تند تند کار میذاشتم هیچ کس نظر نمیداد!!! (حتی سجی) خیلیا دارن کار می کنن اما زورشون میاد یه نظری بدن!!! منم ک نمی تونم تنها واس همه نظر بدم...!!! اگه کسایی ک کار میذارن خودشونم واس کار بقیه نظر بدن بقیه هم ب وجد میان ک کار کنن!!! مثال می زنم: marchitect بم گف اول سایه بزن بعد با اف روش بیا!!! این نکته عالی بود!!! هم کارم تمیز تر شد، هم سریع تر!!! این نکات واقعا میتونه بمون کمک کنه!!! دوستان همکاری کنین!!!

میدونم اقا مازیار ،خدایش من هم در حدی نیستم که نظر بدم راستش تیو تکنیک ها هم وارد نیستم من همیشه باراپید کار کرده بودم الان تازه یکی دو روز بود که کار می کردم مث همیشه با مداد می کشیدم بعدش با اف بعدش هم یک چند ماژیک توی کار زدم هیمن جوری برا تمرین دیدم اصلا ماژیک با اف نمی خونه یک جوری شد کارم مث اینکه اب خورده باشه بهش ،ولی من تیو کاراتون این ندیدم ،چی بگم والا راستش حقبا شماست ،والا من خودتون کارم که دیدید داغون بازاره یک پرسپکتیو درست نمی تونم بزنم ولی بچه ها گفتن کارات بزار تقریبا همه را گذاشتم
امیدوارم اوضاع درست تر شه

shima 70

عضو جدید
مازیار جان اینجا همه میترسن نکنه یه چی بگن بقیه یاد بگیرن و از خودشون بزنن جلو یا یه سریا هم هستن فک میکنن اگه رو کار کسی مثل من که ضعیفم نظر بدن جایگاهشون میاد پایین اگه عذرا نبود من یکی که خیلی وقت پیش قید اسکیسو تمرینو میزدم نمیگم همه ولی خب حس من نسبت به کار گذاشتن اینجا اینه ...گاهی اذیت میشم یه مدت بود که اصلا کسی کار نمیذاشت همش میگفتن کارمون ضعیفه و اله و بله و نمیذاریم من میذاشتم نتیجه هم گرفتم اما خب یکی بهم تو خصوصی پیام داده که عزیزم بذار کارت به یه جا برسه که ارزش نظر دادن داشته باشه بعد بزار و ....!!!!!!! نمیدونم بیاین یه تصمیم بگیریم برا کار کردن و همینطور ادامه دادن این روحیه دهی ها همه داریم در کنار هم کار میکنیم و یاد میگیریم پس کمک هم باشیم ;)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار جان اینجا همه میترسن نکنه یه چی بگن بقیه یاد بگیرن و از خودشون بزنن جلو یا یه سریا هم هستن فک میکنن اگه رو کار کسی مثل من که ضعیفم نظر بدن جایگاهشون میاد پایین اگه عذرا نبود من یکی که خیلی وقت پیش قید اسکیسو تمرینو میزدم نمیگم همه ولی خب حس من نسبت به کار گذاشتن اینجا اینه ...گاهی اذیت میشم یه مدت بود که اصلا کسی کار نمیذاشت همش میگفتن کارمون ضعیفه و اله و بله و نمیذاریم من میذاشتم نتیجه هم گرفتم اما خب یکی بهم تو خصوصی پیام داده که عزیزم بذار کارت به یه جا برسه که ارزش نظر دادن داشته باشه بعد بزار و ....!!!!!!! نمیدونم بیاین یه تصمیم بگیریم برا کار کردن و همینطور ادامه دادن این روحیه دهی ها همه داریم در کنار هم کار میکنیم و یاد میگیریم پس کمک هم باشیم ;)
من قبول دارم نباید ی سری دیتیل های شخصی رو لو داد، اما درباره ی دتیل های عمومی، شیوه اسکیس زدن، سایه، پرسپکتیو، رسم فنی و... اشکالی نداره!!ا! این باعث افراد نکته بین و دقیق ک تو بعضی جاها اشکال دارن، کلی سود کنن و این خوبه!!! من خودم کلی چیز یاد گرفتم!!!

الهام مدرسی

عضو جدید
سلام شب بخیر، کار از لحاظ حال و هوای شیت کمی خام به نظر میرسه، بهتره فضا سازی اطراف بنا کشیده بشه و یه ذره راندو بیشتر و قویتر بشه، اما از لحاظ ایده طراحی من ایده شمارو نمی دونم اما چنین فرمی شاید از دید پرنده جای بحث داشته باشه اما دید ناظر کار تقریبا چیزه خاصی نداره بهتر اول به دید ناظر فکر کنیم چون تو سوالات هم بیشتر مد نظر طراح سواله، خط ها هم خوبن، امیدوارم موفق باشین...
خیلی ممنون که نطر دادید قبلا چنتا کار گداشتم بهم گفتن پرسپکتیوت ضعیفه اینو زدم که از اون لحاظ ببینم یهتر شدم یا نه
چون کار یه فرودگاس نمی دونستم با پس زمینه ش باید گی کار کنم :que:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا من موندم چی بگم ،یعنی اگه ما داریم با این دید جلو میریم خدا به دادمون برسه ،همیشه فک می کردم حسود بازی و این حرفا و این بگه مال من بهتر اون بگه نه خیر مال بهتر و این جنگ و دعوا مال بچه هاست فک نمی کردم ادم بزرگ ها این قدر بچه باشن ،کاش جای سن و سال فکرمون بزرگ می شد ،بچه ها بودا میگه یک شمع می تونه هزار شمع دیگه را شعله ور کنه ،بدون اینکه دزه ای از فروغش کم بشه ، این جمله بک گراند لب تاب منه ،بهش هم اعتقاد دارم ،مون طور که یک قطره اگه از دریا کم بشه اصلا برا دریا اتفاقی نمیفته و دریا بودنش از دست نمی ده ، چرا این جوری فک کنیم که یکی کارش ارزش نظر داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من اگه تونستیم به کسی که صفره کمک کنیم و بکشونیمش به یک جایی که بشه کارش برای عرضه کرد،هنر کردیم نه اینکه یکی یک کار مشتی بزاره و بقیه به به و چه چه بزنن براش
واقعیت اینکه اگه ما بتونیم به یکی کمک کنیم که به جایی برسه و کار بزرگ و باارزشی را انجام بده مطمینا ما توی اون کار بزرگش سهیم هستیم و خدا بهمون پاداش را میده
بچه ها تو را خدا اگه نمی تونید به کسی کمک کنید لااقل توی دلش خالی نکنید نه برای اسکیس تنها برا همه چیز توی زندگیمون ،هیچ وقت امید کسی را که ناامید نکنید

من قبول دارم نباید ی سری دیتیل های شخصی رو لو داد، اما درباره ی دتیل های عمومی، شیوه اسکیس زدن، سایه، پرسپکتیو، رسم فنی و... اشکالی نداره!!ا! این باعث افراد نکته بین و دقیق ک تو بعضی جاها اشکال دارن، کلی سود کنن و این خوبه!!! من خودم کلی چیز یاد گرفتم!!!

من هم باهات موافقم مهندس ،باور کنید من بارها توی دانشگاه فک می کردم توی یک چیزی از همه وارد ترم ،بعدش میدی وقتی به سال پایینی هامون کمک می کردم توی کار از کسی که هیچی بلد نبود یک چیزی یاد می گرفتم ،دوستام گاهی مسخره ام میکردن که تو هم این سال پایینی ها را خیلی تحویل می گیری و براشون کار میکنی ،باور کنید هر کاری رفتم کمک کنم و خودم یک چیز یاد گرفتم ،بیشتر از کمک به بقیه به خودم کمک کردم

الهام مدرسی

عضو جدید
مهندس جان هرچند در حد نطر دادن رو کار شما نیستم ولی......
از نظر قدرت دستو حالت راندوتون که خیلی عالیه یه چیزیم که تو کاراتون دیدمو خوشم اومده اینه که کاراتون قابل تشخیصه
و از نظر تحلیل کار هم که خیلی ساده و مشخص تحلیلاتونو بیان می کنید که اینم یه امتیاز مثبت فقط من کار ویلای امیرو دیدم فک می کنم نسبت به خوده کار ،کارو خیلی ساده و بی جدبه بیان می کنه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
khahesh mikonam bale ba khat kesh kar mikonan maam hamintor kheili hendesi va daghigh mishe kar faghat bayad tamrin koni ta daste sari beshe yejahaeesham ba dast azad anjam mide na ma chizi ro hefz nemikonim etefaghan ye raveshe khub va asoon vase tarahi pelan goftan harchi mikeshi az zehnet nashat migire va in ravesh baes mishe sari tar be idat beresi yeseri karashoona mizaram rasti ishoon ostade mohandes shaghaghi boodan kelasashoonam nahayatan 12 ta mishe khalvate.مشاهده پیوست 202797مشاهده پیوست 202798

سلام
این روشی ک گفتی رو میشه آموزش یا جزوشو تو تاپیک بذاری تا همه استفاده کنیم؟؟؟
من بزرگترین مشکلم تو پلانه!!!!!!!!!!!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

مازیار نمی دونم اینهایی که میگم درسته یا نه ولی حس میکنم توی کارجمیزاسترلینگت اگه اون درخته را میکشیدی از زمین کارت بهتر بود اون قسمت پشت نرده ها درسته که درخت مثلا ولی یک جورهایی حس خالی بودن به کارت میده انگاری یکتیکه ساختمون بالا را همین جور کشیدی و رها کردی، ولی در مجموع کارت مث همیشه خلیی خوب و نایسه ،دمت گرم مهندس

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون که نطر دادید قبلا چنتا کار گداشتم بهم گفتن پرسپکتیوت ضعیفه اینو زدم که از اون لحاظ ببینم یهتر شدم یا نه
چون کار یه فرودگاس نمی دونستم با پس زمینه ش باید گی کار کنم :que:

من کارتون دیدم ولی درکش نکردم که بتونم درباره اش نظر بدم چون موضوعی هم کار کرده بودید ولی در کل خوب بود ولی شیتتون خالی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من نظراتمو با تشکر بیان میکنم و از کاراتون استفاده میکنم چون همتون بهتراز منید
نظر ندادنم واسه این نیس ک مثلا چیزی بدونم و بترسم بگم بقیه هم یاد بگیرن
بنظرم سکوت کنید و اصن پست نذارید بهتراز اینه ک جو رو اینجوری متشتج و خراب کنید
شیما واقعا ازت دلخور شدم:cool:
شما هم مهندس مازیار پلاناتو هندسه تو با حوصله تر بکش،خطات خیلی کج و معوجه
اینقدم نقطه نقطه نکن کارتو
(صرفا جهت نظر دادن نوشتم.............)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس جان هرچند در حد نطر دادن رو کار شما نیستم ولی......
از نظر قدرت دستو حالت راندوتون که خیلی عالیه یه چیزیم که تو کاراتون دیدمو خوشم اومده اینه که کاراتون قابل تشخیصه
و از نظر تحلیل کار هم که خیلی ساده و مشخص تحلیلاتونو بیان می کنید که اینم یه امتیاز مثبت فقط من کار ویلای امیرو دیدم فک می کنم نسبت به خوده کار ،کارو خیلی ساده و بی جدبه بیان می کنه
کارو چی بیان می کنه؟؟؟؟

مازیار نمی دونم اینهایی که میگم درسته یا نه ولی حس میکنم توی کارجمیزاسترلینگت اگه اون درخته را میکشیدی از زمین کارت بهتر بود اون قسمت پشت نرده ها درسته که درخت مثلا ولی یک جورهایی حس خالی بودن به کارت میده انگاری یکتیکه ساختمون بالا را همین جور کشیدی و رها کردی، ولی در مجموع کارت مث همیشه خلیی خوب و نایسه ،دمت گرم مهندس
درخته رو اصا بد کشیدم!!! با تحلیلم تناسب نداره!!!

الهام مدرسی

عضو جدید
من کارتون دیدم ولی درکش نکردم که بتونم درباره اش نظر بدم چون موضوعی هم کار کرده بودید ولی در کل خوب بود ولی شیتتون خالی
عزیزم اون ساختمون از چنتا مکعب تشکیل شده بود که اختلاف ارتفاع کمی داشتن و هر ردیف همونطور که تو کلیت پلان بامش نشون دادم به وسط بامشون شیب دارن

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبول دارم!!! ترک عادت سخته....

shima 70

عضو جدید
اینکه پشت ساختمونو اسمونو سیاه نمیکنی خیلی کارتو دلچسب تر و زیبا تر و حرفه ای تر میکنه البته باید بگم واقعا پیشرفتت قابل تحسینه!!! فقط این تحلیلا رو اینقد ساده نذار بیشتر باهاشون کارکن به نظر من ، شیتتم نا متعادل نمیشه که یه طرفش سنگین بشه و یه طرف سبک تر....رو فونت و ادم هم کار کنی بهتره ... در نهایت مثل همیشه عالی..موفق باشی

shima 70

عضو جدید
من قصدم دلخور شدن کسی نبود نمیدونم هم چرا ازم دلخور شدی!!!!:(فقط حرفامو گفتم مثل بقیه ...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یه نکته ای رو من بگم بعد خودتون یه نتیجه ای بگیرید
اون جزوه ای که فرزاد جان گذاشتند رو برید نگا کنید چند بار دانلود شده حدود 300 و خورده ای بار حالا این نشون دهنده ی چیه ؟؟؟؟
آقا مازیار و مهندس s.sahbaو عذرا و هر از چند گاهی سجی بعدش هم هر از چند گاهی شیما میگه که من کارم داغونه ...تنها کسی که به نظرم خیلی خوب داره تلاش میکنه مارال هستش .... از بین این همه افراد که دانلود کردن اینجا سر جمع 10 نفر هم فعالیت نمیکنند ....یه نتیجه این که همه هستند و نمیخان کمک کنند فقط استفاده میکنند .... ....اما نمیدونم چرا اینجوری میکنند و اگر این حدسی که من زدم درست باشه واقعا جای تاسف داره ...اما نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنند به قول مازیار وقتی یکی اینجا کاراشو نقد میکنه واسه خودش مفیده ......بعدش کسی که دستش قوی باشه فقط و تنها دلیل موفقیت نیست اینو همه مطمئن باشید ....من هم دوستانی که اینجا هستند میدونند که کارم هنوز تو خط کشیدنه و چند تا کار گذاشتم ...
ولی اگه میخاهیم اینجا به نتیجه برسیم این راهش نیست که من کار بزارم بگم آقا بشینید نقد کنید....یکی دیگه کار بزاره بگه نقد کنید و ....
یک سری تمرین بزاریم هدف دار و هر روز یه سری نکته رو واسه تمرین هامون یاد بگیریم ...من قبلا هم خواستم این کارو بکنم که دوستان راضی نشدند ....
یه هم فکری بکنید که یه نتیجه خوب بگیریم از بودن در کنار هم ....
باز هم به امید آینده ای درخشان برای معماری ایران ....

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون جزوه ای که فرزاد جان گذاشتند رو برید نگا کنید چند بار دانلود شده حدود 300 و خورده ای بار حالا این نشون دهنده ی چیه ؟؟؟؟
آقا مازیار و مهندس s.sahbaو عذرا و هر از چند گاهی سجی بعدش هم هر از چند گاهی شیما میگه که من کارم داغونه ...تنها کسی که به نظرم خیلی خوب داره تلاش میکنه مارال هستش .... از بین این همه افراد که دانلود کردن اینجا سر جمع 10 نفر هم فعالیت نمیکنند ....یه نتیجه این که همه هستند و نمیخان کمک کنند فقط استفاده میکنند .... ....اما نمیدونم چرا اینجوری میکنند و اگر این حدسی که من زدم درست باشه واقعا جای تاسف داره ...اما نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنند به قول مازیار وقتی یکی اینجا کاراشو نقد میکنه واسه خودش مفیده ......بعدش کسی که دستش قوی باشه فقط و تنها دلیل موفقیت نیست اینو همه مطمئن باشید ....من هم دوستانی که اینجا هستند میدونند که کارم هنوز تو خط کشیدنه و چند تا کار گذاشتم ...
ولی اگه میخاهیم اینجا به نتیجه برسیم این راهش نیست که من کار بزارم بگم آقا بشینید نقد کنید....یکی دیگه کار بزاره بگه نقد کنید و ....
یک سری تمرین بزاریم هدف دار و هر روز یه سری نکته رو اسه تمرین هامون یاد بگیریم ...من قبلا هم خواستم این کارو بکنم که دوستان راضی نشدند ....
مهندس!!! بعضیا تمرینات خودشونو دارن!!! هر کس هر چی گذاشت، حوبه که همه نقد کنن!!! من خودم ب شخصه بخشی از تمریناتمو گذاشتم اینجا، که نشون دادم رویکردمون تو کلاس چیه!!! این خوبه!!! خیلی از بچه ها الان دارن کارای معمارای بزرگ تحلیل می کنن!!! (ک خبرشو دارم) و روشون تاثیر مثبت گذاشته!! ب نظرم جو این تاپیک مسموم شده!!! ببخشید میگم: اما بهتره خاله زنک بازی رو تو تاپبک بذاریم کنار!!!! بعضیا بعضی چیزا رو قاطی پاطی کردن!!! هدف گم شده!!! من تمرینامو با جدیت دنبال می کنم و بعضیاشونو می ذارم اینجا!!! در هر صورت رو بچه ها تاثیر میذاره (اگه بد باشه، بچه ها از نکات منفیش اجتناب می کنن و اگه خوب باشه نکاتشو می گیرن) همه چیزم رو هستش، همه می تونن برداشت کنن و نکاتشو بردارن!!! هدف همینه!!! نکات کلیدی از همین تمرینات در میاد!!! که خود من از دوستان خیلی استفاده کردم!!! من ب شخصه امیدوارم دوستانی که کارای خوب دارن دندان گردی نکنن و کاراشونو بذارن اینجا!!!...

mehmari

عضو جدید
یک سری تمرین بزاریم هدف دار و هر روز یه سری نکته رو واسه تمرین هامون یاد بگیریم ...من قبلا هم خواستم این کارو بکنم که دوستان راضی نشدند ....

سلام بچه ها ...
ایشالا که دلیل نیومدن بچه ها چیز دیگه ای باشه.
تن. کوته فکریه اگه همدیگه رو رقیب فرض کنیم. بودن خیلیا بخاطر غرور انقدر بالا رفتن و با دهن خوردن زمین. و بودن کسایی که راهی رو انتخاب کردن و در دید خودشون صحیح بوده و بیراهه رفتن و درصد خیلی پایینی گرفنباور کنین اشتباهامونو اگه خودمون میفهمیدیم هیچوقت خطا نداشتیم. بودنمون اینجا جرقه ایه واسه ادامه. آموزش گروهی همیشه بازده بالایی داشته.
از بزرگان روایته که اگر مطلبی رو به کسی آموختیم هیچوقت فراموشمون نمیشه.
ارزش دوستیا بالاتره.
منی که مثلا دنباله روی مازیار هستم هم دنیوی هم اخروی مدیونشم.
امام علی (ع) می فرمایند: هرکس به من چیزی آموخت مرا غلام خود ساخته است.
هیچوقت یادم نمیره شب اسکیس تو کوچه نصف شب بود یکی از دوستامون خواب بود و پویان نخوابید تا ازش محافظت کنه. جایی که تعارف مواد مخدر کردن با موتور.
جریان جزوه چیه. به منم بدید
:w05:
بالاخره توبه کنید برگردید راه حق :biggrin:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ...
تن. کوته فکریه اگه همدیگه رو رقیب فرض کنیم. بودن خیلیا بخاطر غرور انقدر بالا رفتن و با دهن خوردن زمین. و بودن کسایی که راهی رو انتخاب کردن و در دید خودشون صحیح بوده و بیراهه رفتن و درصد خیلی پایینی گرفنباور کنین اشتباهامونو اگه خودمون میفهمیدیم هیچوقت خطا نداشتیم. بودنمون اینجا جرقه ایه واسه ادامه. آموزش گروهی همیشه بازده بالایی داشته.
ارزش دوستیا بالاتره.
هیچوقت یادم نمیره شب اسکیس تو کوچه نصف شب بود یکی از دوستامون خواب بود و پویان نخوابید تا ازش محافظت کنه. جایی که تعارف مواد مخدر کردن با موتور.
آقا سنا گوربان!!! بلا می سر!!! ما خاک پاتیم داداش...

qazal.

عضو جدید
سلام بچه ها ...
ارزش دوستیا بالاتره.

مهندس من توبه کردم. :dیکی از دوستان به کلمه ی خاله زنک بازی اشاره کردن....اتفاقا من بشدت از خاله زنک ها و خاله زنک بازان و دست اندر کاران خاله زنک و همسایه بقلی آن و کوکب خانم ورپریده ی فلفی بیزار بوده و اعلام میدارم که اینجا دوستان داشتن درد دل میکردن که من نیز توده دل خالی کردندی...باشد خداوند همه ی مارا شفا بخشندی و توبه قبولیندنده ای

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بچه ها این همه نوشتیم و انتقاد و ....... خب حالا چه باید کرد چه کنیم ،این جور بدون برنامه اصلا ارزش نداره ،این که من بیام یا یکی دیگه یک عکس بزاره فقط و بدون برنامه اصلا بدرد نمی خوره ،چه باید بکینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

#morteza#

عضو جدید
سلام بچه ها. خسته نباشید.منم خدا بخواد امسال میخوام ارشد شرکت کنم
من تازه عضو شدم. یک سری فیلم اسکیس از اینترنت خریدم فکرکنم شد 30 تومن. از صدیق و امید اذری و عماد زند مهدی نژاد. اگه به دردتون میخوره بزارم استفاده کنید. ولی حجمشون بالاست و نمیدونم چطوری باید تو تایپیک قرارشون بدم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
عاقا بعد از یک دوره ی بیماری :confused: ی سر اومدم باشگاه ... مردم تا ی خط در میون پستارو خوندم
عاقا من هیچ کاری نکردم ک بذارم اینجا ... فقط ی سری چیز میز میذارم ک همه استفاده کنید
ی سری فیلم آموزش اسکیس هستن

اموزش اسکیس و راندو حرفه ای
اموزش اسکیس و راندو حرفه ای
اموزش اسکیس و راندو _ داخلى اشپزخانه
اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا