تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s.sahba

عضو جدید
ای ول مهندس!!! آقا ی چن تا تمرینات خودتم بذاری و دربارشون توضیج بدی، ممنونت میشم!!! استفاده می بریم کلی!!! :)

آقا اختیار داری، شرمنده میکنی مارو راستش من قبلا کار در حد تمرین حجم و پرسپکتیو گذاشتم تو تاپیک اما نه تو دوره لیسانس نه تا همین الان حتی 1ساعت تو کلاس اسکیسی شرکت نکردم که قصد دارم حالا دیگه اینکارو بکنم بعد مدتها :)

اینم لینکش http://www.www.www.iran-eng.ir/show...س-93/page143?p=7406245&viewfull=1#post7406245

امیدوارم باز کنه...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا اختیار داری، شرمنده میکنی مارو راستش من قبلا کار در حد تمرین حجم و پرسپکتیو گذاشتم تو تاپیک اما نه تو دوره لیسانس نه تا همین الان حتی 1ساعت تو کلاس اسکیسی شرکت نکردم که قصد دارم حالا دیگه اینکارو بکنم بعد مدتها :)

اینم لینکش http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/545393-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D8%B3-93/page143?p=7406245&viewfull=1#post7406245

امیدوارم باز کنه...
کارت خیلی وضوح داره!!! کنتراستشم عالیه!!! یکم راندوشو بیشتر کنی عالی میشه!!! خطاتم شدیا قویه!!! ب نظرم کلاسو حتما شرکت کن!!! بهت جهت میده!!!

nrchitect

عضو جدید
بچه ها براى اينكه من تميز و خواناباشه كارام چه پيشنهادى نصيحتى نظرى دارين من به شدت ازين مشكلم ناراحتم و على رغم وقت زيادى كه برا تمرين مى ذارم نتيجه ام دلچسب نيست و كارام كثيف و بى حوصله و نچسبه.........چه كنم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها براى اينكه من تميز و خواناباشه كارام چه پيشنهادى نصيحتى نظرى دارين من به شدت ازين مشكلم ناراحتم و على رغم وقت زيادى كه برا تمرين مى ذارم نتيجه ام دلچسب نيست و كارام كثيف و بى حوصله و نچسبه.........چه كنم؟

خب ببین مهندس اول کارت با اتود یا مداد کم رنگ بکش بعدش بیا دسن کن با راپید ماژیک یا هر چیزی کثیف نمیشه دیگه

atefeh.ghazi

کاربر فعال
توانایی کشیدن پرسپکتیو که خیلی مهمه قطعا اما برای مثال اسکیس سال قبلو تصور کنید که موضوعی با عظمت نداشت اما موضوع خیلی عمیقی بود، الان طراحای سوال بیشتر به سمت سوالاتی رفتن که دانشجو حتی به گوششم نخورده باشه و همراه اون چالش های دیگه ای ایجاد میکنن، مثلا سایت پلان و جهت شمالو نمیدن و از دانشجو نماز خونه میخوان که شما مثلا باید بدونی فلان جاده جهتش چطوریه (برای مثال شمالی جنوبی)، بعد ازین سایتت کدوم سمت خیابونه و در نهایت جبهه جنوب غربو پیدا کنی، قطعا درست طراحی کردن یه نماز خونه کوچک توی پلان از خیلی چیزا مهمتر میشه خود بخود...تازه این یه موردشه تو طراحی مونومنتال یه ایده ی خیلی قوی مهمتر از 1000جور راندو کردنه، همونطور که گفتم در همین حد که خطا قوی باشه و تو ذوق نزنه و ایده رو نشون بده کافیه، و راندو هرچه سبک تر بهتر که احیانا فکر نکنن که داریم گولشون می زنیم و طرح کاملا گویا باشه، نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ :)

بله...خیلی خیلی مرسی از راهنماییتون...انشاالله بهترین درصدو میارید و دانشگاهی که دوس دارید قبول میشید...;)

atefeh.ghazi

کاربر فعال
لطفا اگه کسی روش کار با خطکش عسگری پور و می دونه بگه:(

یعنی روش نصبش رو میخواید؟شما کلاس عسگری پور میرید؟من فیلم نصبش رو دارم ولی حجمش زیاده و اینکه اون فایل رو اینجا بذارم نمیدونم درسته یا نه؟
خط کشی که قرقره داره باید با نخ و پونز رو میز نصب شه و خط کش دیگه هم به نقطه گریز میره...ضمنا این روش باعث میشه سرعت بره بالا و کسایی که با این روش کار میکنن رو نصبش هم تبحر پیدا میکنن یا اینکه با خط کش نصب شده روی میز میرن سر جلسه پس این روش به هیچ صورتی زمان بر نیست...

آرشاد

عضو جدید
یعنی روش نصبش رو میخواید؟شما کلاس عسگری پور میرید؟من فیلم نصبش رو دارم ولی حجمش زیاده و اینکه اون فایل رو اینجا بذارم نمیدونم درسته یا نه؟
خط کشی که قرقره داره باید با نخ و پونز رو میز نصب شه و خط کش دیگه هم به نقطه گریز میره...ضمنا این روش باعث میشه سرعت بره بالا و کسایی که با این روش کار میکنن رو نصبش هم تبحر پیدا میکنن یا اینکه با خط کش نصب شده روی میز میرن سر جلسه پس این روش به هیچ صورتی زمان بر نیست...

بله .من کلاسشو میرم.ولی کد ما یه جلسه بیشتر تشکیل نشد.خط کش و خریدم و ولی روش کار و نمی دونم.ممنون میشم اگه برام بفرستین . :w27:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

atefeh.ghazi

کاربر فعال
بله .من کلاسشو میرم.ولی کد ما یه جلسه بیشتر تشکیل نشد.خط کش و خریدم و ولی روش کار و نمی دونم.ممنون میشم اگه برام بفرستین .ایمیلم: :w27:
شرمند ام ببخشید تازه حجمش رو دیدم فکر نمیکردم اینقد زیاد باشه 300MG نمیشه با میل بفرستم :(

آخرین ویرایش توسط مدیر:

p.yari

عضو جدید
سلام- نوروز مبارک دوستان عزیز - روز وروزگار بر شما خوش!:w17::w17::w30:

چند تا پلان سنتی لازم دارم که البته مقاطعشون هم میخوام ، میخواستم ببنیم کسی داره برام لینک کنه؟
به عنوان مثال :
1- رباط شرف
2- مدرسه خان شیراز
3- مسجد آقا نور اصفهان
4- ارسن مادر شاه اصفهان
مد نظر خودم هست هرچند تاکید خاصی رو اینا ندارم اگر چیز بهتری سراغ دارید قبول میکنم.

میخوام کمی تغییرات در اونها ایجاد کنم و پلان ومقطع امروز ی تبدیلشون کنم

کسی میتونه کمکی راهنمایی چیزی بکنه آیا ؟

:w20::w20::w10::w10:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

arshadememari

عضو جدید
سلام بچه ها عیدتون مبارک کسی میتونه مراحل پلان کشیدن ریز بامثال توضیح بده؟اگه مرحله ای بگیدهم خوبه من تو مقیاس مشکل دارم میشه بگید چه ظوری مثلا مقیاس 1/100 رو می کشید با یه سری ریز فضاها تو کنکور نوشته 120 درصد تراکم مثلا قسمت اداری و.....ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه:(:cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره خطای منم خوب شد :w11:اینقده خوووشحااالم خطام خووب شده:w21: ...بالاخره یه امیدی گرفتم که تمرین جواب میده :thumbsup2:

شیما خوشحالم این میشنوم
ولی باید بگم به جاشمن گند زدم خیلی از تمرین هام دور شدم ،ولی از خودم خجالت کشیدم اساسی فردا رفتیم صحرا انشاله چند تا برگه میبرم حداقل خط بکشم سعی میکنم یک حجم هم بکشم اگه رسوندم بکشم حتما میزارم اینجا

sedre

عضو جدید
ببین یه عکس برام فرستادن روش نصب و داره . کارش چطوره؟

تا حالا خوب بوده.اگه تمرینایی که میگه رو انجام بدی خیلی خوب میشه. متاسفانه من اصلا خودم کار نکردم.عیدم که اوضاع بدتر شده اصلا فرصت نمیکنم.
نصبش دفعات اول زمان بره ولی شما واسه کنکور میتونی رو میز نصب کنی ببریش.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا