atefeh.ghazi
کاربر فعال
سلام بچه ها، من هر چند گاهی میام اینجا و وقتی نوع جو اینجا رو می بینم چیزی به ذهنم میرسه ایندفعه هم می خوام این ذهنیاتمو بگم و برم. من کلا به شعر "چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید" خیلی اعتقاد دارم، بیایم یه خرده کلیشه ای فکر نکنیم و به جای فکر یه مدت فقط تحقیق کنیم من 2،3 روز فقط گشتم و نظرات و نتایج داوطلبای سالهای قبلو خوندم، شرایط داوطلبا خیلی پیچیده بود، بعضیا رتبه های بالایی داشتن مثل 1500 و با اسکیس دولتی قبول شدن، بعضیارتبه های خیلی خوبی داشتن مردود شدن، بعضیا با رتبه های پایین مردود شدن خیلیا هم با رتبه های اولیه خیلی خوب تو اسکیسم خیلی خوب بودن و بهترین جاها قبول شدن و.......خیلیا از اسکیس خیلی راضی اومدن بیرون اما درصدشون خیلی پایین شد و برعکس، خیلیا هم اصلا راضی نبودن و درصدشون بالا شد و برعکس.... حالا به نظرتون چه نتیجه ای میشه از این همه بالا و پایین گرفت؟ به نظر من معنی بزرگی که این موضوع داره اینه که هرگز نمی تونیم نتایج اسکیسو کاملا بر آمده از تمرین فراوان، شب و روز به فکر اسکیس بودن، دم به دقیقه تو این تاپیکا بودن، با موفق های کنکور های سال های قبل حرف زدن و... دونست تو یک کار هنری عوامل بی نهایتی موثرن که دیگه حوصله تایپ کردنشونو ندارم مثلا همین عدم قبولی رتبه های خیلی خوب رو خیلیا دلیلشو مغرور شدنشون میدونن اما به نظر من این خیلی فکر احمقانه ایه یه لحظه خودتونو جای این افراد بزارید آیا مغرور میشید؟؟!!! من یکی که انرژیک تر هم میشم، پس چرا بعضی ازونا فقط بعضی ازونا مردود میشن؟؟ یا این همه آدم تو این کلاسا ثبت نام میکنن آیا میشه گفت همشون درصد بالای 50 میارن؟؟ انقدر خودتون درگیر بعضی چیزا تو زندگی نکنید که اصلا ارزششو نداره، باور کنید کسی رو دیدم که 88 معماری بود و 11 منظر اما هیچ جا قبول نشد، هیچ تضمینی برای قبولی یا عدم قبولی نیست با هر رتبه ای که بگید، پس با همه این حرفا باور کنید هیچ معجزه ای تو اسکیس من و شما با تمرین کردن تو 4روز عید بوجود نخواهد آمد. من نمیگم بیخیال باشید و باشیم به هیچ عنوان اما یادتون باشه این آزمون امتحان کنکور کارشناسی نیست که هر روزش تعیین کننده باشه هر چند که من به اون هم خیلی معتقد نیستم این یک آزمون به قولی هنری_علمی است که تا حد زیادی سلیقه داوران در اون موثره حالا این نظر منه دیگه خودتون میدونید، امیدوارم همگی موفق باشید.
بچه ها سلام سال نوتون مبارک...همه ی حرفاتون درسته ولی راجع به سلیقه ی داوران به قول استادمون فرق بین پیکان و بنز رو همه میدونن حتی اگه بنز یه ایرادهایی داشته باشه کسی منکر این نمیشه که بنز بهتره...