تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atefeh.ghazi

کاربر فعال
سلام بچه ها، من هر چند گاهی میام اینجا و وقتی نوع جو اینجا رو می بینم چیزی به ذهنم میرسه ایندفعه هم می خوام این ذهنیاتمو بگم و برم. من کلا به شعر "چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید" خیلی اعتقاد دارم، بیایم یه خرده کلیشه ای فکر نکنیم و به جای فکر یه مدت فقط تحقیق کنیم من 2،3 روز فقط گشتم و نظرات و نتایج داوطلبای سالهای قبلو خوندم، شرایط داوطلبا خیلی پیچیده بود، بعضیا رتبه های بالایی داشتن مثل 1500 و با اسکیس دولتی قبول شدن، بعضیارتبه های خیلی خوبی داشتن مردود شدن، بعضیا با رتبه های پایین مردود شدن خیلیا هم با رتبه های اولیه خیلی خوب تو اسکیسم خیلی خوب بودن و بهترین جاها قبول شدن و.......خیلیا از اسکیس خیلی راضی اومدن بیرون اما درصدشون خیلی پایین شد و برعکس، خیلیا هم اصلا راضی نبودن و درصدشون بالا شد و برعکس.... حالا به نظرتون چه نتیجه ای میشه از این همه بالا و پایین گرفت؟ به نظر من معنی بزرگی که این موضوع داره اینه که هرگز نمی تونیم نتایج اسکیسو کاملا بر آمده از تمرین فراوان، شب و روز به فکر اسکیس بودن، دم به دقیقه تو این تاپیکا بودن، با موفق های کنکور های سال های قبل حرف زدن و... دونست تو یک کار هنری عوامل بی نهایتی موثرن که دیگه حوصله تایپ کردنشونو ندارم مثلا همین عدم قبولی رتبه های خیلی خوب رو خیلیا دلیلشو مغرور شدنشون میدونن اما به نظر من این خیلی فکر احمقانه ایه یه لحظه خودتونو جای این افراد بزارید آیا مغرور میشید؟؟!!! من یکی که انرژیک تر هم میشم، پس چرا بعضی ازونا فقط بعضی ازونا مردود میشن؟؟ یا این همه آدم تو این کلاسا ثبت نام میکنن آیا میشه گفت همشون درصد بالای 50 میارن؟؟ انقدر خودتون درگیر بعضی چیزا تو زندگی نکنید که اصلا ارزششو نداره، باور کنید کسی رو دیدم که 88 معماری بود و 11 منظر اما هیچ جا قبول نشد، هیچ تضمینی برای قبولی یا عدم قبولی نیست با هر رتبه ای که بگید، پس با همه این حرفا باور کنید هیچ معجزه ای تو اسکیس من و شما با تمرین کردن تو 4روز عید بوجود نخواهد آمد. من نمیگم بیخیال باشید و باشیم به هیچ عنوان اما یادتون باشه این آزمون امتحان کنکور کارشناسی نیست که هر روزش تعیین کننده باشه هر چند که من به اون هم خیلی معتقد نیستم این یک آزمون به قولی هنری_علمی است که تا حد زیادی سلیقه داوران در اون موثره حالا این نظر منه دیگه خودتون میدونید، امیدوارم همگی موفق باشید.

بچه ها سلام سال نوتون مبارک...همه ی حرفاتون درسته ولی راجع به سلیقه ی داوران به قول استادمون فرق بین پیکان و بنز رو همه میدونن حتی اگه بنز یه ایرادهایی داشته باشه کسی منکر این نمیشه که بنز بهتره...

s.sahba

عضو جدید
به نظرم معیارایی واس اسکیس هس که اگه رعایت کنیم نمره بهتری می گیریم!!! این تاپیکا رو منم خوندم و می گم بر ماست معیار های نمره آور و پیدا کنیم!!! مطمئن باش کسی ک اسکیس و 70 میزنه ب چیزایی تو مدت تحصیل یا دوران کنکور توجه کرده که بقیه نکردن!!! البته بگم دست قوی ام ابزار عالی واس نمره آوریه!!!!

حالا بگذریم... دوستان نظرتون چیه؟؟؟مشاهده پیوست 201406

آقا کارت زیباست خطات خوبه و راندوی سبک و به درد بخوری واسه کنکور داری، اما چنتا نکته اول اینکه اون نقطه هایی که با ماژیک رو بعضی قسمت های پرسپکتیو ایجاد کردی اگه از اختصاصات کار استادته حتما حذفش کن چون امتیاز منفی تو ذهن مصححین ایجاد میکنه، ثانیا دقیقا هدف از انجام چنین تمرینی چی هست؟؟ قطعا این تمرین ایجاد خلاقیتو به همراه نداره درست میگم؟؟ ولی خب تو قوی تر کردن دست و راندو شاید موثر باشه...موفق باشی همشهری...

s.sahba

عضو جدید
بچه ها سلام سال نوتون مبارک...همه ی حرفاتون درسته ولی راجع به سلیقه ی داوران به قول استادمون فرق بین پیکان و بنز رو همه میدونن حتی اگه بنز یه ایرادهایی داشته باشه کسی منکر این نمیشه که بنز بهتره...

عاطفه خانوم حرف استاد شما درسته اما من بحثم بنز و پیکان نیست، من میگم تو این کنکور خیلی پیش میاد یه نفر با BMW 518 بیاد و به راحتی BMW x3 رو جا بذاره و برعکس:biggrin: وگرنه خب معلومه فرقه پیکان و بنزو همه میدونن :)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا کارت زیباست خطات خوبه و راندوی سبک و به درد بخوری واسه کنکور داری، اما چنتا نکته اول اینکه اون نقطه هایی که با ماژیک رو بعضی قسمت های پرسپکتیو ایجاد کردی اگه از اختصاصات کار استادته حتما حذفش کن چون امتیاز منفی تو ذهن مصححین ایجاد میکنه، ثانیا دقیقا هدف از انجام چنین تمرینی چی هست؟؟ قطعا این تمرین ایجاد خلاقیتو به همراه نداره درست میگم؟؟ ولی خب تو قوی تر کردن دست و راندو شاید موثر باشه...موفق باشی همشهری...
این تمرین فقط پیدا کردن هندسه اثار معمارای معروفه!!! فقط دیاگراما کافی بود!!! اما من پرسپکتیوشم میزنم ک دستمم قوی شه!!! درباره ی نقطه ام، سپیده و خیلی از راندو کارا این کارو می کنن و به کار تحرک میده!!! در واقع انگار کارت زنده اس!!! (البته کار ما که در این حد و اندازه ها نیس)

shima 70

عضو جدید
همگی اینجا کارای منو دیدین میدونین در چه حدیم ..میشه یکی در راه رضای خدا بهم بگه چیکار کنم من گیج شدم!!! :( میشه برا این هفته که پیش رو دارم یه سری تمرین بدین لطفا؟منم میشم شاگردو مو به مو انجامشون میدم ...ممنون

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همگی اینجا کارای منو دیدین میدونین در چه حدیم ..میشه یکی در راه رضای خدا بهم بگه چیکار کنم من گیج شدم!!! :( میشه برا این هفته که پیش رو دارم یه سری تمرین بدین لطفا؟منم میشم شاگردو مو به مو انجامشون میدم ...ممنون
شیما من الان دارم هندسه ی پلانای لویی کان، آلوار آلتو، ریچارد میر، لوکوربوزیه، رایت، اسکار نیمایر و خونه های ایرانی و در میارم و کلا کاراشونو تحلیل می کنم!!! این باعث میشه ذهنم راحت تر بتونه پلان بزنه!!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیما من الان دارم هندسه ی پلانای لویی کان، آلوار آلتو، ریچارد میر، لوکوربوزیه، رایت، اسکار نیمایر و خونه های ایرانی و در میارم و کلا کاراشونو تحلیل می کنم!!! این باعث میشه ذهنم راحت تر بتونه پلان بزنه!!!!

از روی کتاب خاصی این کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟

shima 70

عضو جدید
ولی منکه دستم مثل تو قوی نیست اخه ...:( یه چی بگو درخور شرایط من میشه؟لطفا

shima 70

عضو جدید
ربطی ب دست نداره ک!!! پلان تحلیل کن!!! پرسپکتیو نرن!!!
نمیدونم چرا باز نا امید شدم ...خب باید بالاخره یه کاری برا دستم بکنم نباید؟؟؟استاد من خودشون بهشتی خوندن الان استاد راهنمامم هستن ایشون فک میکنن کار سختی نیست یعنی منو کارامو دیدن خو !!!بسیار هم بهم امیدواره اما اینجا و فکرم درباره خودم !!!!:crying::wallbash:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا باز نا امید شدم ...خب باید بالاخره یه کاری برا دستم بکنم نباید؟؟؟استاد من خودشون بهشتی خوندن الان استاد راهنمامم هستن ایشون فک میکنن کار سختی نیست یعنی منو کارامو دیدن خو !!!بسیار هم بهم امیدواره اما اینجا و فکرم درباره خودم !!!!:crying::wallbash:
استادت بت کار نمیده؟؟؟

shima 70

عضو جدید
استادت بت کار نمیده؟؟؟
ایشون گفتن فعلا دستمو راه بندازم مثلا از رو عکس کارای خلاقانه معمارا بکشم از رو معماری فرم بکشم وهمینجوری تمرینات خطو دست ازادو ... انجام بدم عوامل حاشیه ای مثل درختو ماشین و ادمو اسمونو ... رو کار کنم بقیشو گفتن تو یه ماه اخر رام میندازن .... :w19:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشون گفتن فعلا دستمو راه بندازم مثلا از رو عکس کارای خلاقانه معمارا بکشم از رو معماری فرم بکشم وهمینجوری تمرینات خطو دست ازادو ... انجام بدم عوامل حاشیه ای مثل درختو ماشین و ادمو اسمونو ... رو کار کنم بقیشو گفتن تو یه ماه اخر رام میندازن .... :w19:
پس همین کار و بکن!!! فقط ب حرف استادت گوش بده!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اینم هست البته این کپیپه؟؟
مشاهده پیوست 201444
زهرا!!! تمرین خطتتو بیشتر کن!!! خطات خیلی کجو ترسو هستن!!! بهت توصیه می کنم ی کار و چندین بار بزنی!!! اینطوری می تونی خطا هاتو رفع کنی!!! و همینطور از اسکیسهای اساتید خوب استفاده کن و سعی کن نکاتشو یاد بگیری!!! این کارا متاسفانه خیلی ضعیفن!!! تمرین کن!!!

mon-@-rchitect

عضو جدید
اینم هست البته این کپیپه؟؟
مشاهده پیوست 201444

زهرا جان کار منم ر شماست من خودم تازه شروع کردم و فعلاتو برگه دارم خط میکشم و حجم کار میکنم به نظر م این کار مفید باشه چون اگه من اول پرسپکتیو بزنم با این خطوطم افسرده میشم بهت پینهاد میکنم همراه با پرسپکتیو دست ازاد هم کار کن

atefeh.ghazi

کاربر فعال
عاطفه خانوم حرف استاد شما درسته اما من بحثم بنز و پیکان نیست، من میگم تو این کنکور خیلی پیش میاد یه نفر با BMW 518 بیاد و به راحتی BMW x3 رو جا بذاره و برعکس:biggrin: وگرنه خب معلومه فرقه پیکان و بنزو همه میدونن :)

حرف شما درسته ولی چیزی که من گفتم وسه قبول شدن و قبول نشدنه خواستم کلی صحبت کنم،اما حرف شما بین یه دانشگاه خوب و خوب تر قبول شدنه...بیخیال...من که تازه دارم تاتی تاتی میکنم امیدوارم آخرش ختم به خیر شه...

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام
:w19:از 2روز قبل از سال تحویل نه خطی کشیدم و نه درس خوندم
:(تا پایان تعطیلات اگه برسم از درسای دانشگاهم کاری انجام بدم شاهکار کردم!!!!
شما چطور؟

--زهرا

عضو جدید
زهرا!!! تمرین خطتتو بیشتر کن!!! خطات خیلی کجو ترسو هستن!!! بهت توصیه می کنم ی کار و چندین بار بزنی!!! اینطوری می تونی خطا هاتو رفع کنی!!! و همینطور از اسکیسهای اساتید خوب استفاده کن و سعی کن نکاتشو یاد بگیری!!! این کارا متاسفانه خیلی ضعیفن!!! تمرین کن!!!

مرسی عزیزم ازچشات ک گشادشدفهمیدم خ تعجب کردی-:eek:--حق باشماس من واقعا از خط کشیدن میترسم کاربچه ها رم میبینم تضعیف روحیه میشم شدید - چشم ریس حتما سعی میکنم بیشتر کار کنم وکارای اساتید رو هم ببینم ;) اما گفتی از روی هرچند تا کار چندبار بکشم منظورت روکشیه یا عکس وبذارم روبه روم وبکشم

این دوتا کاردیشبمه

IMAG0606.jpgIMAG0607.jpg

آخرین ویرایش:

--زهرا

عضو جدید
زهرا جان کار منم ر شماست من خودم تازه شروع کردم و فعلاتو برگه دارم خط میکشم و حجم کار میکنم به نظر م این کار مفید باشه چون اگه من اول پرسپکتیو بزنم با این خطوطم افسرده میشم بهت پینهاد میکنم همراه با پرسپکتیو دست ازاد هم کار کن

عزیزم مرسی ک روحیه میدی;) همه اول کار مثل هم بودن اما یکی تلاشش وبیشترکرده ومقلد خوبی بوده و تونسته آثارخودش رو خلق کنه ویکی دیگم باید حالاحالا بدوه مثل من -- حالا فشرده کارمیکنیم همه چیه به تلاش آدمه ...
میدونی این روزا دیگه علاقه معنی نداره باید به هرچی که تاحالا واسش تلاش کردی بشه هدفت ---حتی اگه بهش علاقه نداشته باشی !!!! من دوتا دوستام دکترای مکانیکن به من میگن : زهرا اصلا به علاقه فک نکن ما حالاشم رشتمون ودوست نداریم اما از کارشناسی به بعد دیگه باید بشه هدفت و با هاش ایندت وبسازی -- یکی از دوستام پزشکه میگه حالم از بیماروبیمارستان بد میشه اما مجبورم چون رشتم شده هدفم -

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا