farzaneh si
عضو جدید
شد شد، نشد سال بعد!!! ایشالا موفق باشی...
ممنون شمام موفق باشی.
شد شد، نشد سال بعد!!! ایشالا موفق باشی...
سلام به همگی ................... وایی کاراتون انقد عالیه من روم نمیشه کارامو بذارم وااااااااااااااااااااااااا![]()
اینو شما کشیدین؟استاد عسگری پور خود همینو وسه تمرین بهمون داده...چقدر خوب دقیقا مثل همون کار کردید...مشاهده پیوست 201663نظر بدبد لطفا
به یارو میگم کاراتو بزار ببینم چیکاره ای..میگه استادم گفته نزار از کارات کپی میکنن
نورمن فاستره طرف نمیدونم چه جوری کوچ کرده ایران داره حروم میشه به خداسر کلاسای شمام همچین بحثهایی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به یارو میگم کاراتو بزار ببینم چیکاره ای..میگه استادم گفته نزار از کارات کپی میکنن
نورمن فاستره طرف نمیدونم چه جوری کوچ کرده ایران داره حروم میشه به خداسر کلاسای شمام همچین بحثهایی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله هست استاد ما هم بهمون میگه حتی از تمرینای بچه ها هم عکس نگیرید...اینو همینطوری نمیگن تجربه بهشون ثابت کرده...همه مثل شما نیستن خیلی ها فقط کپی کردن رو بلدن...به نظرم شما هم کارایی رو که نشون دهنده ی سبکتون هست رو اینجا نذارید به هر حال هر کسی تو کارای خودش به دنبال نوآوری هایی که نشون دهنده ی سبک کاریه خودش باشه...الان که همه فقط یه سری تمرین رو داریم انجام میدیم و لااقل خودمو میدونم که هنوز به اون حد نرسیدم...
ببیند من هم کاری به اقا سجاد ندارم که کارهاش بزار یا نزاره این به خودش مربوطه ولی به نظرتون اگه ما به همین سبک بیایم جلو بریم توی زندگی ام اخرش به کجا میرسیم ،همه به فکر گول زدن و گمراه کردن همه هستن ،مثلا اقا سجاد بگه نمیزارم کار ،چه مدیونم مازیار هم چیزی نزاره ،کلاه مکزیکی هم بترسه سبکش لو بره ،اون یکی هم نگران این باشه که ضخامت خطش بقیه ببینن و...... خب پ بهتره بریم و در تایپک هم ببیندم اگه قراره کسی کار نزاره کسی هم نظر نده ،خدا را شکر اکثریت هم کلاس میرید پ بریم دنبال زندگی مون ،اگه با باین نطز بخوایم این جا با هم باشیم که نمیشه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قصد توهین یا جسارت به شما نیست کلی دارم میگم نه تنها اینجا یا سر کلاس های شما به خدا توی دبستان هم باب شده بچه ها به هم جزوه نمیدن که مبادا یکی جزوه و کتابشون ببینه دبیرستان که دیگه نگو نپرس به خون هم تشنه اند ،اخه میخوایم کجا بریم ، میگم شما که کلاس میرید چند نفر کارتون اونجا می بینن ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه کسی بخواد کپی کنه کارتون مطمین باشید نیازیبه عکس هم نداره یک نگاه بنذازه تموم یک لحظه ولی به نظر خودتون یک نفر چند تا کار یمخواد حفظ کنه 100تا1000تا ......بعدش هم جدیداا موضوعات چیزی هستش که باید سر جلسه بشینی از تمام علم معماریت و زندگی ات و.... استفاده کنی نمی تونی یک طرح کپی بزنی در ضمن اونایی که میان کپی کن کار را معمولا از یک استادی چیزی تقلید میکنن مگه این نیست که میگن اگه ازاستادی تقلید کرده باشی اونی که کارا میبینه کار رد میکنه تقلیدی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو این تایپیک چیزی بنویسی محکومی...من به حرف خودم کاملا معتقدم و اینکه خود من هنوز به چیزی نرسیدم و حرفم این بود در نهایت بعد از کلی تمرین به یک نتیجه گیری اون هم وسه خودمون میرسیم من نخواستم کار یکیو تایید کنم و اون یکیو نه...اینقدر هم حضور ذهن ندارم که پشت سر هم بخوام دلیل بیارم...به نظرم هیچ کسی دوس نداره نتیجه ی تموم زحماتشو 2 دستی تقدیم کنه...بچه ها تو این تایپیک دارن یه سری از تمریناتشون رو میذارن من هم اگه کارام به یه حد برسه کارامو میذارم ...من منظورم اینایی که شما میگید نبود...شما راجع به تقلید کردن درست میگید ولی هر کسی میتونه همون کار ببینه ولی به سبک خودش در اون تغییر ایجاد کنه...
عذرا خانم من اصلا از اون آدما نیستم خودمم تازه 2 جلسه ست کلاس میرم کارامم خیلی معمولیه و هنوز دارم پرسپکتیو رو یاد میگیرم جلسه ی قبلی 2نفر از بچه ها کارامو گرفتن میدیدن و میخندیدن و مسخره میکردن...ولی خدا با من بود واستاد از کارام تعریف کرد و حالشون حسابی گرفته شد نه من...دل خیلی از بچه ها خنک شد...اومدن تو این تاپیک حالمو بهتر میکرد و هر وقت احساس میکردم که دارم از جو اسکیس خارج میشم به این تاپیک سر میزدم بدجوری حالمو گرفتید.......اگه استادم میگه از کارا عکس نگیرید چون میخواد تو راه خودمون بمونیم و سردرگم نشیم و سبک خودمون رو پیدا کنیم...و در نهایت هر کسی که تلاش کنه به این مرحله میرسه...من هیچ وقت آدمای از خود متشکر رو تایید نمیکنم و اصلا هم از آدمایی که دنبال کپی کردنند خوشم نمیاد...انشالله که موفق میشیدمن کسی را محکوم نکردم خودم هم نه قصدکوپی کردن کار بقیه را دارم نه چیز دیگه ای ،من خودم تمرین هام دوباره دارم شروع میکنم دستم ضعیفه ولی همین که به حدی برسونم که قلبم اروم شه راضی ام به احتمال99درصد هم امتحان اسکیس نمیرم بدم میدونی چرا چون تا زمانی که از خودم راضی نباشم و حس نکنم موفق میشم وارد چیزی نمیشم ولی تا روزی که اون حس به دست بیارم تمرین میکنم چون هدفم برام مهمه ،ولی درکل زیاد دیدم که حتی سر کلاس کارشون نشون نمی دادن و میرفتن دفتر استاد نشون بدن که مبادا اتود اولیه کارشون کسی ببینه به خدا فک می کردن از نورمن هم بالاترن ولی به خدا من یکی که کارم ضعیف بود هم خجالت میکشیدم حتی به کار اونا میخوان پایانی بدن حتی فک کنم چه رسد بکشمش،به نظر من هر کی خودش توی این چند سال یک راهی را پیدا کرده و الان هم همون بهبود میده ،نه شما تنها هر که کلاس میره فک میکنه که اگه کارش بزاره بقیه ممکنه استفاده کن و همچین فکری داره به نظرم نزار سنگین تره
عذرا خانم من اصلا از اون آدما نیستم خودمم تازه 2 جلسه ست کلاس میرم کارامم خیلی معمولیه و هنوز دارم پرسپکتیو رو یاد میگیرم جلسه ی قبلی 2نفر از بچه ها کارامو گرفتن میدیدن و میخندیدن و مسخره میکردن...ولی خدا با من بود واستاد از کارام تعریف کرد و حالشون حسابی گرفته شد نه من...دل خیلی از بچه ها خنک شد...اومدن تو این تاپیک حالمو بهتر میکرد و هر وقت احساس میکردم که دارم از جو اسکیس خارج میشم به این تاپیک سر میزدم بدجوری حالمو گرفتید.......اگه استادم میگه از کارا عکس نگیرید چون میخواد تو راه خودمون بمونیم و سردرگم نشیم و سبک خودمون رو پیدا کنیم...و در نهایت هر کسی که تلاش کنه به این مرحله میرسه...من هیچ وقت آدمای از خود متشکر رو تایید نمیکنم و اصلا هم از آدمایی که دنبال کپی کردنند خوشم نمیاد...انشالله که موفق میشید![]()
پست موقت: (یه مطلبی محض خنده بین خستگی کار)خدا نکنه اینجا مثل اونجا باشه.جو دبیرستان ما خوب بود ولی تو دانشگاه میدیدی یکی از یکی متنفره ولی برای رسیدن به جزوش و داشتن اون جزوه، نقشه میکشه تا حدی که تو اون یک روز باهاش گرم بگیره و از فردا باز روز از نو...به اینا میگن مگسه گرد شیرینی...... فقط مگس کش میتونه از پسشون بربیاد
....پس یه مگس کش به لوازمتون اضافه کنین ..... ما که اینجا ازین بچه ها نداریم و همه، همو دوس دارن....و امیدوارم هر روز بهتر از دیروز بشن...بهتره سخت نگیریمو ادامه بدیم....
![]()
اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال کار کرذم
مشاهده پیوست 201792
متشکر از بابت نظرتون درسته پرسپکتیو رو با خط کش میکشم یک ایراده اما دستی هم کار میکنم اگه شد چنتا پرسپکتیو دستی هم میزارمبه نظرم کارات خیلی خوب و منظمه فقط اگه بخوام یه اشکال بگیرم از کارت اینه که سعی کن پرسپکتیو رو مثه مدارک فنی یعنی پلان مقطع و نما با خط کش نکشی و بهش روح بدی اینطوری کارت یکنواخت نمیشه و داورا متوجه میشن تو هر دو زمینه یعنی دست ازاد و ترسیم فنی قوی هستی.به امید موفقیت
پارسال کار کرذم
مشاهده پیوست 201792
اینو شما کشیدین؟استاد عسگری پور خود همینو وسه تمرین بهمون داده...چقدر خوب دقیقا مثل همون کار کردید...
اره تمرین استاده که داده بکشیم.شما کدوم شهری؟
مشاهده پیوست 201663نظر بدبد لطفا
عذرا خانم من اصلا از اون آدما نیستم خودمم تازه 2 جلسه ست کلاس میرم کارامم خیلی معمولیه و هنوز دارم پرسپکتیو رو یاد میگیرم جلسه ی قبلی 2نفر از بچه ها کارامو گرفتن میدیدن و میخندیدن و مسخره میکردن...ولی خدا با من بود واستاد از کارام تعریف کرد و حالشون حسابی گرفته شد نه من...دل خیلی از بچه ها خنک شد...اومدن تو این تاپیک حالمو بهتر میکرد و هر وقت احساس میکردم که دارم از جو اسکیس خارج میشم به این تاپیک سر میزدم بدجوری حالمو گرفتید.......اگه استادم میگه از کارا عکس نگیرید چون میخواد تو راه خودمون بمونیم و سردرگم نشیم و سبک خودمون رو پیدا کنیم...و در نهایت هر کسی که تلاش کنه به این مرحله میرسه...من هیچ وقت آدمای از خود متشکر رو تایید نمیکنم و اصلا هم از آدمایی که دنبال کپی کردنند خوشم نمیاد...انشالله که موفق میشید![]()
دوستان یه سوال:
اینجوری خط کشیدن اشکال داره؟؟؟(جدای از پرسپکتیوو حجم و سایر قضیه ها)
سلام به همه سال نو مبارک
بعد یه غیبت طولانی امروز اومدم تایپیک.این تمرین های امروزمه بعداز کلی وقت استراحت لطفا نظر بدین
مشکلی که دارم وسط کار بی حوصله میشم مخصوصا برا دسن کردن و کشیدن عناصری مثل درخت وآدم و..مشاهده پیوست 201866مشاهده پیوست 201867