تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sombrero

عضو جدید
اره فک کنم واسه همینه که روح نداره و خشکه.شایدم به خاطره این که به اندازه A3کشیدم زشت شده:(

Sombrero

عضو جدید
خشک شده؟؟کاراتون که خیلی عالی شده
من میخواستم بگم که چقد خوب شده کاراتون

لطف داری دخترم.اخه خیلی وقته تمرین نکردم احساس میکنم خط کشیدن یادم رفته کلیم تمرین مونده رودستم که باید انجام بدم میترسمم نرسم برا همین دل و دماغ کار کردن ندارم:(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به یارو میگم کاراتو بزار ببینم چیکاره ای..میگه استادم گفته نزار از کارات کپی میکنن
نورمن فاستره طرف نمیدونم چه جوری کوچ کرده ایران داره حروم میشه به خدا:confused: سر کلاسای شمام همچین بحثهایی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به یارو میگم کاراتو بزار ببینم چیکاره ای..میگه استادم گفته نزار از کارات کپی میکنن
نورمن فاستره طرف نمیدونم چه جوری کوچ کرده ایران داره حروم میشه به خدا:confused: سر کلاسای شمام همچین بحثهایی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ............. باحال بود!!! :دی

farzaneh si

عضو جدید
من خودم عاشق مداد رنگیم!!! اما واس کنکور وقت گیره!!! ترکیب رنگیش خوبه!!!

ممنون.اره وقت گیره ولی استاد عسگری پور می گه باید با همه ی تکنیکا کار کنید.مجبوریم.راستی شما کنکور سراسری رو چطور دادین؟درصداتون چطوری شد؟من زیاد امیدی به مجازی ندارم :(

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون.اره وقت گیره ولی استاد عسگری پور می گه باید با همه ی تکنیکا کار کنید.مجبوریم.راستی شما کنکور سراسری رو چطور دادین؟درصداتون چطوری شد؟من زیاد امیدی به مجازی ندارم :(
من میانگینم 31.73%!!! من شانس زیادی ندارم، اما تیری در تاریکی...

farzaneh si

عضو جدید
نه بابا 33 عالیه حتما روزانه مجازی مال من افتضاحه نمی دونم غیر انتفاعی و پیام نور تا چه رتبه ای می گیره:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا