اتفاقا من ب جز 2 تا آخری کاراتو دوس دارم!!!اره فک کنم واسه همینه که روح نداره و خشکه.شایدم به خاطره این که به اندازه A3کشیدم زشت شده![]()
خشک شده؟؟کاراتون که خیلی عالی شدهاره فک کنم واسه همینه که روح نداره و خشکه.شایدم به خاطره این که به اندازه A3کشیدم زشت شده![]()
خشک شده؟؟کاراتون که خیلی عالی شده
من میخواستم بگم که چقد خوب شده کاراتون
اره فک کنم واسه همینه که روح نداره و خشکه.شایدم به خاطره این که به اندازه A3کشیدم زشت شده![]()
از قسمت صفحه پیش زفته گوشه پایین سمت چپ استفاده کن اگه باز هم نشد تو فوتوش یا paint سایزشو کم کنسلام من هرچی کاراما می خوام بذارم می گه حجمش زیاده نمی شه.چی کار کنم؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ............. باحال بود!!! :دیبه یارو میگم کاراتو بزار ببینم چیکاره ای..میگه استادم گفته نزار از کارات کپی میکنن
نورمن فاستره طرف نمیدونم چه جوری کوچ کرده ایران داره حروم میشه به خداسر کلاسای شمام همچین بحثهایی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سبکتون شبیه کارای مهدی نژاده!!! کار معماری بذارین بهتر میشه نظر داد...مشاهده پیوست 201663نظر بدبد لطفا
سبکتون شبیه کارای مهدی نژاده!!! کار معماری بذارین بهتر میشه نظر داد...
پرسکتیو معماری ندارین؟؟؟ ترکیب رنگی واس کنکور؟؟؟ یا همینطوری کشیدین؟؟؟من اینا از روی مدل کشیدم ترکیب رنگیش واسم مهم بوده.
من خودم عاشق مداد رنگیم!!! اما واس کنکور وقت گیره!!! ترکیب رنگیش خوبه!!!مشاهده پیوست 201667
این یکی چطوره؟اولین باره با مداد رنگی کار می کنم.
من خودم عاشق مداد رنگیم!!! اما واس کنکور وقت گیره!!! ترکیب رنگیش خوبه!!!
اینم ی کار قدیمی من با مداد رنگی 50*70مشاهده پیوست 201667
این یکی چطوره؟اولین باره با مداد رنگی کار می کنم.
من میانگینم 31.73%!!! من شانس زیادی ندارم، اما تیری در تاریکی...ممنون.اره وقت گیره ولی استاد عسگری پور می گه باید با همه ی تکنیکا کار کنید.مجبوریم.راستی شما کنکور سراسری رو چطور دادین؟درصداتون چطوری شد؟من زیاد امیدی به مجازی ندارم![]()
31!!! باید میانگینم 38 باشه تا قبول شم!!!نه بابا 33 عالیه حتما روزانه مجازی مال من افتضاحه نمی دونم غیر انتفاعی و پیام نور تا چه رتبه ای می گیره![]()
31!!! باید میانگینم 38 باشه تا قبول شم!!!
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...به-و-محل-قبولی-)/page32?p=6891736#post6891736 اینو ببین!!!ببخشید 31 پارسال بچه ها با میانگین 20 مجاز شدن خیلی امیدوار باش.شما نمیدونی واسه پیام نور تا چه رتبه ای مجازه؟
خوب شما مجازی ولی قبولی روزانه به اسکیست بستگی داره
اسکیسم باید 55 ب بالا باشه...!!!خوب شما مجازی ولی قبولی روزانه به اسکیست بستگی داره
اسکیسم باید 55 ب بالا باشه...!!!![]()
شد شد، نشد سال بعد!!! ایشالا موفق باشی...میشه نگران نباش با این اوصاف من غیرانتفاعیم قبول نمی شم باید واسه ازاد اماده بشم.![]()