تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

--زهرا

عضو جدید
دوستان سلام
:w19:از 2روز قبل از سال تحویل نه خطی کشیدم و نه درس خوندم
:(تا پایان تعطیلات اگه برسم از درسای دانشگاهم کاری انجام بدم شاهکار کردم!!!!
شما چطور؟
هیچ کی توی ی هفته آپلو هوا نکرده خانم مهندس خوش باش که همه مون مثل هم وقت تلف کردیم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم ازچشات ک گشادشدفهمیدم خ تعجب کردی-:eek:--حق باشماس من واقعا از خط کشیدن میترسم کاربچه ها رم میبینم تضعیف روحیه میشم شدید - چشم ریس حتما سعی میکنم بیشتر کار کنم وکارای اساتید رو هم ببینم ;) اما گفتی از روی هرچند تا کار چندبار بکشم منظورت روکشیه یا عکس وبذارم روبه روم وبکشم

این دوتا کاردیشبمه

مشاهده پیوست 201481مشاهده پیوست 201482
آره رو یک کارت اینقد گیر بده که به حد مطلوبی برسونیش!!! اینطوری تو کار بعدی حس می کنی آپ گرید شدی!!! این کار واس من خیلی تاثیر داشت!!! موفق میشی اگه حسابی تمرین کنی!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از ده روز تنبلی این حجمو زدم........................نظر بدین لدفن:)http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201499&d=1395768190

پیوست ها

• IMG_۲۰۱۴۰۳۲۵_۲۱۲۲۵۲.jpg
    IMG_۲۰۱۴۰۳۲۵_۲۱۲۲۵۲.jpg
    46.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nrchitect

عضو جدید
بعد از ده روز تنبلی این حجمو زدم........................نظر بدین لدفن:)http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201499&d=1395768190
شما كه كارت درسته جناب....فقط رو درختو فيگورت كاركن يه كم ،همين دوتا عنصر خيلى حرفه اى تر نشون مى ده پرداخت كارتو

آرشاد

عضو جدید
سلام.دوستان کسی کلاس اسکیس عسگری پور میره اینجا؟من نمی دونم چطور با خط کشش کار کنم

aytakin69

عضو جدید
سلام به همه بچه های خوب سال نو هم مبارک...

من میخوام بلاخره بعد کلی استراحت و تنبلی استارت بزنم...چند تا کتاب خوب میشه بم معرفی کنین و همینطور روند کاری البته من خطو اینا تمرین کردم میخوام برم سر اصل مطلب و اینکه کارارو تحلیل میکنین یعنی دقیقا چیکار میکنین؟کسی میتونه نمونه بذاره با توضیحات؟:)

shima 70

عضو جدید
چرا اینجا کسی که فک میکنه کارش ضعیفه کارشو نمیذاره!!؟؟؟؟اینجوری خیلیای دیگم میان که بذارن و وقتی میبینن همه کارا بالاست هم نا امید میشن هم اینکه منصرف از گذاشتن کاراشون!!!این خیلی بده .همین.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرین تحلیل پلان (تاچ خشک 120) تو این تمرین سعی می کنم پلان رو ب اجزای پایه ب وجود آوردش تفکیک کنم ، و کم کم از هندسه پایش ب پلان برسم!!! تو این بین ارتباط سازه، سیرکولاسیون، عملکرد، کانسپت، زمینه گرایی با هندسه، در آنایز پلان مهم هستن!!!DSC_0060[1].jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه های خوب سال نو هم مبارک...

من میخوام بلاخره بعد کلی استراحت و تنبلی استارت بزنم...چند تا کتاب خوب میشه بم معرفی کنین و همینطور روند کاری البته من خطو اینا تمرین کردم میخوام برم سر اصل مطلب و اینکه کارارو تحلیل میکنین یعنی دقیقا چیکار میکنین؟کسی میتونه نمونه بذاره با توضیحات؟:)

اگه کتاب میخوای به نظرم فرم فضا نظم ،مفاهیم پایه در معماری،تفکر ترسیمی ،یک کتاب هم هست بچه ها گفتن شاهکارای معماری،کتاب اسکیس صدیق اینها برا شروع کار خوبه فک می کنم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرین تحلیل پلان (تاچ خشک 120) تو این تمرین سعی می کنم پلان رو ب اجزای پایه ب وجود آوردش تفکیک کنم ، و کم کم از هندسه پایش ب پلان برسم!!! تو این بین ارتباط سازه، سیرکولاسیون، عملکرد، کانسپت، زمینه گرایی با هندسه، در آنایز پلان مهم هستن!!!مشاهده پیوست 201529
دوستان و اساتیدی که در تاپبک فعالید، لطفا ایراد های کارم رو بگید ک دفه بعد اصلاح کنم!!! مرسی از مساعدت شما...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیان خوبی داره، حطات قوین، اما یکم آشفتش (خصوصا تو پنجره گرد بالا بخاطر تعدد خطوط) که درک کار مستلزم تعمق بیشتری میکنه!!! پرسناژ ها هم قوی کار نشدن!!!

jon_sina

عضو جدید
دوستان و اساتیدی که در تاپبک فعالید، لطفا ایراد های کارم رو بگید ک دفه بعد اصلاح کنم!!! مرسی از مساعدت شما...

سلام برای تمرین خوبه
تو امتحان کارها رو با مقیاس میخوان اگه این کاغذ که روش کار کردی a3 باشه پلان مقیاس کوچتری داره
معمولا شیت اول کلا به پلان تخصیص داده میشه همرا با دیاگرام های طرح ئ شیت های بعدی به موارد دیگه
چرا موضوعی و واقعی کار نمیکنین؟ مثلا یه موضوع رو بصورت کامل سه شیت اونطوری بهتر نیست؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام برای تمرین خوبه
تو امتحان کارها رو با مقیاس میخوان اگه این کاغذ که روش کار کردی a3 باشه پلان مقیاس کوچتری داره
معمولا شیت اول کلا به پلان تخصیص داده میشه همرا با دیاگرام های طرح ئ شیت های بعدی به موارد دیگه
چرا موضوعی و واقعی کار نمیکنین؟ مثلا یه موضوع رو بصورت کامل سه شیت اونطوری بهتر نیست؟
من تمرین هایی که استادم گفته رو انجام می دم!!! 60 تا تحلیل، 20 تا طراحی پلان های گرافیکی ساده، 30 تا پرسپکتیو 1 نقطه ای و تهیه ی آرشیو از ورودی های تحلیلا (که عمرا برسم انجام بدم) ب نظرم خیلی مفیدن!!! ذخایر ذهنم زیاد میشن!!! هنوز ب طراحی پلان موضوعی نرسیدیم!!! این تمرینات مقیاس نداره!!! همش تناسبه!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسپکتیو تک نقطه ایی
مسجد کبود
مشاهده پیوست 201545
1. کنتراستش کمه!!!
2. پرسپکنیوت اگزجره شده!!!
3. بافت ها با پرسپکتیو هماهنگی ندارن!!!
4. خیلی هندسی شده!!!
5. گنبد اولیه دفرم نشده؟؟؟
6. کارت شبیه نما شده!!!
شمام اگه ضعفا رو بگین ممنون میشم!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرین تحلیل پلان (تاچ خشک 120) تو این تمرین سعی می کنم پلان رو ب اجزای پایه ب وجود آوردش تفکیک کنم ، و کم کم از هندسه پایش ب پلان برسم!!! تو این بین ارتباط سازه، سیرکولاسیون، عملکرد، کانسپت، زمینه گرایی با هندسه، در آنایز پلان مهم هستن!!! مشاهده پیوست 201529
من که کاراتو دوست دارم.............به نظر من بهترین کار رو شما دارین انجام میدین که کارای مختلف رو دارین تحلیل میکنین.................منم شروع کردم مث شما البته فعلا فقط حجماشونو میزنم.....................شما استاد کیه مازیار جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانم علیمحمدی؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که کاراتو دوست دارم.............به نظر من بهترین کار رو شما دارین انجام میدین که کارای مختلف رو دارین تحلیل میکنین.................منم شروع کردم مث شما البته فعلا فقط حجماشونو میزنم.....................شما استاد کیه مازیار جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانم علیمحمدی؟
مرسی!!! ب نظر خودمم آدم ریشه ای کار کنه بهتره!!! آره استادم همونه!!! شمام احساس می کنم پیشرفتتون سریع و خوبه!!! منم از پیشرفتم ب نسبت راضیم!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی!!! ب نظر خودمم آدم ریشه ای کار کنه بهتره!!! آره استادم همونه!!! شمام احساس می کنم پیشرفتتون سریع و خوبه!!! منم از پیشرفتم ب نسبت راضیم!!!
...آره پیشرفتت کاملا محسوسه...............منم از کارام که نه ولی از پیشرفتم راضیم..............روند کلاستون چه جوریه الان فعلا فقط تجزیه تحلیل میکنین؟؟؟رو فرم فقط؟؟؟میشه توضیح بدین.......

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...آره پیشرفتت کاملا محسوسه...............منم از کارام که نه ولی از پیشرفتم راضیم..............روند کلاستون چه جوریه الان فعلا فقط تجزیه تحلیل میکنین؟؟؟رو فرم فقط؟؟؟میشه توضیح بدین.......
من 2 جلسه رفتم!!! چلسه 2 در باره ترکیبات پلان توضیح داد و این تکالیف و داد!!! قبل از رفتن ب کلاسش حس می کزدم قراره راندو کار کنه بامون و از این بابت خیلی نگران بودم ولی بعد دیدن اصا از راندو نگفته تا حالا!!! ببخش کم می نویسم!!! کی بردم فونت فارسی نداره و با بدبختی تایپ می کنم!!!

s.sahba

عضو جدید
حرف شما درسته ولی چیزی که من گفتم وسه قبول شدن و قبول نشدنه خواستم کلی صحبت کنم،اما حرف شما بین یه دانشگاه خوب و خوب تر قبول شدنه...بیخیال...من که تازه دارم تاتی تاتی میکنم امیدوارم آخرش ختم به خیر شه...

ایشالا ختم به خیر میشه و همگی قبول میشیم، باید هرگونه نگرانی رو دور و فقط امیدوارانه کار کرد، راه دیگه ای به جز این نیست...بچه هایی هم که دستاشون ضعیفه فقط کافیه خودشونو به یه حد متوسطی برسونن که کار و ضعف خطوط تو ذوق نزنه نیازی نیست که به یک نقاش حرفه ای تبدیل بشید!!! چیزهای مهمتر دیگه ای وجود داره در آزمون که آماده نبودن براشون ضربات به مراتب مهلک تری از دست متوسط به آدم میزنه، در هر حال امیدوارم همگی موفقه موفق باشید.

atefeh.ghazi

کاربر فعال
ایشالا ختم به خیر میشه و همگی قبول میشیم، باید هرگونه نگرانی رو دور و فقط امیدوارانه کار کرد، راه دیگه ای به جز این نیست...بچه هایی هم که دستاشون ضعیفه فقط کافیه خودشونو به یه حد متوسطی برسونن که کار و ضعف خطوط تو ذوق نزنه نیازی نیست که به یک نقاش حرفه ای تبدیل بشید!!! چیزهای مهمتر دیگه ای وجود داره در آزمون که آماده نبودن براشون ضربات به مراتب مهلک تری از دست متوسط به آدم میزنه، در هر حال امیدوارم همگی موفقه موفق باشید.

مرسی...میشه بگید چه چیزایی مهمتره؟من 2 جلسه کلاس استاد عسگری پور رفتم الآن فقط داره باهامون پرسپکتیو کار میکنه بعدشم سایه و بعد میره سراغ اسکیس موضوعی...یه سری کتابارو کم وبیش میخونم و نکاتی رو وسه خودم یادداشت میکنم ولی استرسم خیلی زیاده میترسم زمان رو از دست بدم و اون چیزایی که واقعا وسم لازمه رو یاد نگرفته باشم ...

s.sahba

عضو جدید
مرسی...میشه بگید چه چیزایی مهمتره؟من 2 جلسه کلاس استاد عسگری پور رفتم الآن فقط داره باهامون پرسپکتیو کار میکنه بعدشم سایه و بعد میره سراغ اسکیس موضوعی...یه سری کتابارو کم وبیش میخونم و نکاتی رو وسه خودم یادداشت میکنم ولی استرسم خیلی زیاده میترسم زمان رو از دست بدم و اون چیزایی که واقعا وسم لازمه رو یاد نگرفته باشم ...

توانایی کشیدن پرسپکتیو که خیلی مهمه قطعا اما برای مثال اسکیس سال قبلو تصور کنید که موضوعی با عظمت نداشت اما موضوع خیلی عمیقی بود، الان طراحای سوال بیشتر به سمت سوالاتی رفتن که دانشجو حتی به گوششم نخورده باشه و همراه اون چالش های دیگه ای ایجاد میکنن، مثلا سایت پلان و جهت شمالو نمیدن و از دانشجو نماز خونه میخوان که شما مثلا باید بدونی فلان جاده جهتش چطوریه (برای مثال شمالی جنوبی)، بعد ازین سایتت کدوم سمت خیابونه و در نهایت جبهه جنوب غربو پیدا کنی، قطعا درست طراحی کردن یه نماز خونه کوچک توی پلان از خیلی چیزا مهمتر میشه خود بخود...تازه این یه موردشه تو طراحی مونومنتال یه ایده ی خیلی قوی مهمتر از 1000جور راندو کردنه، همونطور که گفتم در همین حد که خطا قوی باشه و تو ذوق نزنه و ایده رو نشون بده کافیه، و راندو هرچه سبک تر بهتر که احیانا فکر نکنن که داریم گولشون می زنیم و طرح کاملا گویا باشه، نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ :)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توانایی کشیدن پرسپکتیو که خیلی مهمه قطعا اما برای مثال اسکیس سال قبلو تصور کنید که موضوعی با عظمت نداشت اما موضوع خیلی عمیقی بود، الان طراحای سوال بیشتر به سمت سوالاتی رفتن که دانشجو حتی به گوششم نخورده باشه و همراه اون چالش های دیگه ای ایجاد میکنن، مثلا سایت پلان و جهت شمالو نمیدن و از دانشجو نماز خونه میخوان که شما مثلا باید بدونی فلان جاده جهتش چطوریه (برای مثال شمالی جنوبی)، بعد ازین سایتت کدوم سمت خیابونه و در نهایت جبهه جنوب غربو پیدا کنی، قطعا درست طراحی کردن یه نماز خونه کوچک توی پلان از خیلی چیزا مهمتر میشه خود بخود...تازه این یه موردشه تو طراحی مونومنتال یه ایده ی خیلی قوی مهمتر از 1000جور راندو کردنه، همونطور که گفتم در همین حد که خطا قوی باشه و تو ذوق نزنه و ایده رو نشون بده کافیه، و راندو هرچه سبک تر بهتر که احیانا فکر نکنن که داریم گولشون می زنیم و طرح کاملا گویا باشه، نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ :)
مهندس عالی بود!!! شما کدوم دانشگاهی؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا