سایته کار باش سخته!!! همون گوگل بهتره!!! کتابی که بالا گفتمو داری؟؟؟دوستای عزیز اگه یک اموزش از این سایت بزارید تصویری که دمت گرم یا لااقل چیزای که دانلود می کنید اینجا هم بزارید ثواب داره به خدا ماکه رفتیم هر چی گشتیم چیزی دستمون نگرم![]()
سایته کار باش سخته!!! همون گوگل بهتره!!! کتابی که بالا گفتمو داری؟؟؟دوستای عزیز اگه یک اموزش از این سایت بزارید تصویری که دمت گرم یا لااقل چیزای که دانلود می کنید اینجا هم بزارید ثواب داره به خدا ماکه رفتیم هر چی گشتیم چیزی دستمون نگرم![]()
سایته کار باش سخته!!! همون گوگل بهتره!!! کتابی که بالا گفتمو داری؟؟؟
سپیده علی محمدزاده گفته بخریم!!! توش کلی کار و تحلیل پلان و سازه و عملکرد و... کرده!!! همشم با دیاگرامه!!!نه والا این کتاب شاهکار ما کارا ندارم![]()
من این عکس نداشتم توی عکس های که دانلود کردم این ،اونایی که من دانلود کردم بیشتر حجم بیرونیه ،اره اون تمرین هایی که گفتم 100تا اینها و 100تا هم ترکیب احجام و 10تا اثر هم مال معمارای بزرگ ،چون به خصوص اوایل عید مهمون زیاده این دفعه را تا پایان عید وقت دارید هر کی زودتر تموم کرد یا بیشتر بکشه یا اینکه معماری فرم شروع کنه ،درضمن به جز اینها باید یک سری هم مطالعه کنید من که خودم سعی می کنم 4اقلیم و مفاهیم پایه و فرم فضا نظم شروع کنم
تا 15 فروردین ؟؟؟ کارای معمارای بزرگ رو سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم؟
سلام مهندس یعنی کدوم محله ها ؟؟؟ منظورت محله هایی که اینطور خونه هایی دارن؟
اره تا15 فرودین ،اگه هم هیچی پیدا نکردی بگو تا یک فکری برات بکنم
باید کتابهاشون بخونی از روی اونا برداری والا من هم یکم از چیزهای قبلا هم باید بگردم ،هدف اینکه کارا شروع به تحلیل کنیم و با کارا اشنا شیم یک جور برنامه تحلیل و اسکیس با هم افتاده دیگه![]()
شرمنده زهرا،جاي مجله ،محله تايپ كردمسلام مهندس یعنی کدوم محله ها ؟؟؟ منظورت محله هایی که اینطور خونه هایی دارن؟
مرسی عزیزم سعی میکنم حتما کارکنم اسکیسم واقعا مورد داره ممنون بابت کمکت عزیزم
من حدود 8ساله که اصلا دستم به ورق و طرح زدن نخورده دوران دانشگاه ک اصلا نفهمیدم چی شد وچطور شد که پاس کردمخیلی موردیه دیگه --- اما خ سعی میکنم ک کار کنم وبه گفته خودت وجدان درد نگیرم --- البته دست آقا سجاد و دوستایی مثل شما درد نگیره ک خیلی محبت میکنین
دقیقا!!!...عزیزم این که چقدر دست نبرید مهم نیست مهم اینه که الان میخوای دست بزنی ،ما باید تلاشمون کنیم نتیجه با بالایی،ته اش اینکه که قبول نمیشیم چی میشه هیچ اتفاق خاصی نمیفته ،دوباره سعی می کنیم و موفق میشیم مهم تلاش به سوی موفقیته وگرنه شیرینی برد زیاد طول نمیکشه اونی که لذت داره اینه که ادم با سختی و تلاش چیزی را بدست اورده باشه در غیر این صورت لذت بخش نیست چیزی که راحت بدست بیاریم
من مطمینم که تو موفق میشی
مررسی از خبر...خب عذرا جون تمریناتو بذاری بهتر نیست؟که همم یه جور و هماهنگ باشیم مثلا 100 تا عکس و 100 تا ترکیب حجم و ....هوم؟من این عکس نداشتم توی عکس های که دانلود کردم این ،اونایی که من دانلود کردم بیشتر حجم بیرونیه ،اره اون تمرین هایی که گفتم 100تا اینها و 100تا هم ترکیب احجام و 10تا اثر هم مال معمارای بزرگ ،چون به خصوص اوایل عید مهمون زیاده این دفعه را تا پایان عید وقت دارید هر کی زودتر تموم کرد یا بیشتر بکشه یا اینکه معماری فرم شروع کنه ،درضمن به جز اینها باید یک سری هم مطالعه کنید من که خودم سعی می کنم 4اقلیم و مفاهیم پایه و فرم فضا نظم شروع کنم
ببخشید ی اسپم بذارم ااما بابت روحیه ی ک بهم دادی خیلی عاشقتم مممممممممممممممممم--- همچنین شماعزیزم این که چقدر دست نبرید مهم نیست مهم اینه که الان میخوای دست بزنی ،ما باید تلاشمون کنیم نتیجه با بالایی،ته اش اینکه که قبول نمیشیم چی میشه هیچ اتفاق خاصی نمیفته ،دوباره سعی می کنیم و موفق میشیم مهم تلاش به سوی موفقیته وگرنه شیرینی برد زیاد طول نمیکشه اونی که لذت داره اینه که ادم با سختی و تلاش چیزی را بدست اورده باشه در غیر این صورت لذت بخش نیست چیزی که راحت بدست بیاریم
من مطمینم که تو موفق میشی
مررسی از خبر...خب عذرا جون تمریناتو بذاری بهتر نیست؟که همم یه جور و هماهنگ باشیم مثلا 100 تا عکس و 100 تا ترکیب حجم و ....هوم؟
اوکی 107 تارو دارم معماری فرم رو هم سفارش دادم برام بیارن فعلا دارم "بوم و اقلیم ایران به زبان تصویر "رو کار مییکنم به همراه تمرینات روزانه خط...مررررسی...دوستان کلا شروع و پیشرفت و روندتونو اطلاع بدین کارارو هم بذارین به نظرم بهترهوالا اون 100تا پرسپکتیو اولی که مال شقاقیه و همون که توی تایپک شقاقی هستش اونا را میکشم 107تا بود دانلودشون کردم ،واسه ترکیب حجم هم از معماری فرم و ذهنی میخوام بکشم و چیزهای که توی نت دیدم قبلا به نظرم یکم کارا متفاوت باشه هم بد نیست ،مگه معماری فرم نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انتخاب 10تا معمار که باید کارشون تحلیل کنیم و بکشم هم بار اول با خودتون بعد از یان 10تا اون قوت میگیم چه بنایی و از چه معماری ،حالا باز هم اگه مخوای تا از الان هماهنگ کنیم ،این هم لینک اون 107تا
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/438035-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA
اوکی 107 تارو دارم معماری فرم رو هم سفارش دادم برام بیارن فعلا دارم "بوم و اقلیم ایران به زبان تصویر "رو کار مییکنم به همراه تمرینات روزانه خط...مررررسی...دوستان کلا شروع و پیشرفت و روندتونو اطلاع بدین کارارو هم بذارین به نظرم بهتره
موفق باشیم همگی
مشاهده پیوست 201094تحلیل پلان حمام یهودیان - لویی کان (تاچ خشک و تازه) دوستان میشه ایراداشو بگین؟؟؟
ها ها ها!!! آره!!! خطام ضعف داره هنوز!!! لامصب سپیده عین خط کش خط می کشه!!! اینم کاراش مشاهده پیوست 201096مشاهده پیوست 201097
مشاهده پیوست 201098مشاهده پیوست 201099اینم چن تا کار دیگش!!!
مشاهده پیوست 201100این تاچ خشک و تازس!!!