تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستای عزیز اگه یک اموزش از این سایت بزارید تصویری که دمت گرم یا لااقل چیزای که دانلود می کنید اینجا هم بزارید ثواب داره به خدا ماکه رفتیم هر چی گشتیم چیزی دستمون نگرم :cry:
سایته کار باش سخته!!! همون گوگل بهتره!!! کتابی که بالا گفتمو داری؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال دارم میگم توی طراحی فرودگاه تیو سایت پلانش چی ها باید بزاریم کسی میدونه اصول طراحی سایت پلانش چیه ،والا من دوستم داده سایتش براش طراحی کنم نه پلانی نه چیزی نه حجمی فقط داده من بزنم یک دور پلان داده بهم و یک مربع کشیده که توی این قسمت طراحی کن :confused: من هم تا الان نه فرودگاه دیدم نه فرودگاه طراحی کردم ،ددوستان یاری کیند که می خوام زود ببندمش از فردا درگیر تمرینات خودم شم

--زهرا

عضو جدید
جواب سوال

جواب سوال

عذرا جان این یکی از کاراس درسته ؟ تا 7فروردین باید صد تابکشیم درسته ؟

513609b3b3fc4b4f4c000075_nature-centre-hindsgavl-aart-architechts_nature_centre_hindsgavl_interi.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا جان این یکی از کاراس درسته ؟ تا 7فروردین باید صد تابکشیم درسته ؟

مشاهده پیوست 201064

من این عکس نداشتم توی عکس های که دانلود کردم این ،اونایی که من دانلود کردم بیشتر حجم بیرونیه ،اره اون تمرین هایی که گفتم 100تا اینها و 100تا هم ترکیب احجام و 10تا اثر هم مال معمارای بزرگ ،چون به خصوص اوایل عید مهمون زیاده این دفعه را تا پایان عید وقت دارید هر کی زودتر تموم کرد یا بیشتر بکشه یا اینکه معماری فرم شروع کنه ،درضمن به جز اینها باید یک سری هم مطالعه کنید من که خودم سعی می کنم 4اقلیم و مفاهیم پایه و فرم فضا نظم شروع کنم

--زهرا

عضو جدید
من این عکس نداشتم توی عکس های که دانلود کردم این ،اونایی که من دانلود کردم بیشتر حجم بیرونیه ،اره اون تمرین هایی که گفتم 100تا اینها و 100تا هم ترکیب احجام و 10تا اثر هم مال معمارای بزرگ ،چون به خصوص اوایل عید مهمون زیاده این دفعه را تا پایان عید وقت دارید هر کی زودتر تموم کرد یا بیشتر بکشه یا اینکه معماری فرم شروع کنه ،درضمن به جز اینها باید یک سری هم مطالعه کنید من که خودم سعی می کنم 4اقلیم و مفاهیم پایه و فرم فضا نظم شروع کنم

تا 15 فروردین ؟؟؟ کارای معمارای بزرگ رو سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا 15 فروردین ؟؟؟ کارای معمارای بزرگ رو سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم؟

اره تا15 فرودین ،اگه هم هیچی پیدا نکردی بگو تا یک فکری برات بکنم
باید کتابهاشون بخونی از روی اونا برداری والا من هم یکم از چیزهای قبلا هم باید بگردم ،هدف اینکه کارا شروع به تحلیل کنیم و با کارا اشنا شیم یک جور برنامه تحلیل و اسکیس با هم افتاده دیگه :redface:

--زهرا

عضو جدید
اره تا15 فرودین ،اگه هم هیچی پیدا نکردی بگو تا یک فکری برات بکنم
باید کتابهاشون بخونی از روی اونا برداری والا من هم یکم از چیزهای قبلا هم باید بگردم ،هدف اینکه کارا شروع به تحلیل کنیم و با کارا اشنا شیم یک جور برنامه تحلیل و اسکیس با هم افتاده دیگه :redface:

مرسی عزیزم سعی میکنم حتما کارکنم اسکیسم واقعا مورد داره ممنون بابت کمکت عزیزم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم سعی میکنم حتما کارکنم اسکیسم واقعا مورد داره ممنون بابت کمکت عزیزم

عزیزم اسکیس من هم بدجور مورد داره ولی خدا را شکر تمرین می کنم بهتر شده یکم البته یک هفته بود تمرین نکرده بودم ولی هب انشاله از فردا سعی ام میکنم که شروع اش کنم حداقل یک مقدار کار کنم ،نمی خوام عذاب وجدانش بعدا بگیرم
موفق باشی

--زهرا

عضو جدید
من حدود 8ساله که اصلا دستم به ورق و طرح زدن نخورده دوران دانشگاه ک اصلا نفهمیدم چی شد وچطور شد که پاس کردم :cool:خیلی موردیه دیگه --- اما خ سعی میکنم ک کار کنم وبه گفته خودت وجدان درد نگیرم --- البته دست آقا سجاد و دوستایی مثل شما درد نگیره ک خیلی محبت میکنین

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حدود 8ساله که اصلا دستم به ورق و طرح زدن نخورده دوران دانشگاه ک اصلا نفهمیدم چی شد وچطور شد که پاس کردم :cool:خیلی موردیه دیگه --- اما خ سعی میکنم ک کار کنم وبه گفته خودت وجدان درد نگیرم --- البته دست آقا سجاد و دوستایی مثل شما درد نگیره ک خیلی محبت میکنین

عزیزم این که چقدر دست نبرید مهم نیست مهم اینه که الان میخوای دست بزنی ،ما باید تلاشمون کنیم نتیجه با بالایی،ته اش اینکه که قبول نمیشیم چی میشه هیچ اتفاق خاصی نمیفته ،دوباره سعی می کنیم و موفق میشیم مهم تلاش به سوی موفقیته وگرنه شیرینی برد زیاد طول نمیکشه اونی که لذت داره اینه که ادم با سختی و تلاش چیزی را بدست اورده باشه در غیر این صورت لذت بخش نیست چیزی که راحت بدست بیاریم
من مطمینم که تو موفق میشی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم این که چقدر دست نبرید مهم نیست مهم اینه که الان میخوای دست بزنی ،ما باید تلاشمون کنیم نتیجه با بالایی،ته اش اینکه که قبول نمیشیم چی میشه هیچ اتفاق خاصی نمیفته ،دوباره سعی می کنیم و موفق میشیم مهم تلاش به سوی موفقیته وگرنه شیرینی برد زیاد طول نمیکشه اونی که لذت داره اینه که ادم با سختی و تلاش چیزی را بدست اورده باشه در غیر این صورت لذت بخش نیست چیزی که راحت بدست بیاریم
دقیقا!!!...

shima 70

عضو جدید
مررسی از خبر...خب عذرا جون تمریناتو بذاری بهتر نیست؟که همم یه جور و هماهنگ باشیم مثلا 100 تا عکس و 100 تا ترکیب حجم و ....هوم؟

--زهرا

عضو جدید
ببخشید ی اسپم بذارم ااما بابت روحیه ی ک بهم دادی خیلی عاشقتم مممممممممممممممممم--- همچنین شما

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مررسی از خبر...خب عذرا جون تمریناتو بذاری بهتر نیست؟که همم یه جور و هماهنگ باشیم مثلا 100 تا عکس و 100 تا ترکیب حجم و ....هوم؟

والا اون 100تا پرسپکتیو اولی که مال شقاقیه و همون که توی تایپک شقاقی هستش اونا را میکشم 107تا بود دانلودشون کردم ،واسه ترکیب حجم هم از معماری فرم و ذهنی میخوام بکشم و چیزهای که توی نت دیدم قبلا به نظرم یکم کارا متفاوت باشه هم بد نیست ،مگه معماری فرم نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انتخاب 10تا معمار که باید کارشون تحلیل کنیم و بکشم هم بار اول با خودتون بعد از یان 10تا اون قوت میگیم چه بنایی و از چه معماری ،حالا باز هم اگه مخوای تا از الان هماهنگ کنیم ،این هم لینک اون 107تا
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/438035-تمرین-گروهی-اسکیس-آرشیو-تمرینات

shima 70

عضو جدید
والا اون 100تا پرسپکتیو اولی که مال شقاقیه و همون که توی تایپک شقاقی هستش اونا را میکشم 107تا بود دانلودشون کردم ،واسه ترکیب حجم هم از معماری فرم و ذهنی میخوام بکشم و چیزهای که توی نت دیدم قبلا به نظرم یکم کارا متفاوت باشه هم بد نیست ،مگه معماری فرم نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انتخاب 10تا معمار که باید کارشون تحلیل کنیم و بکشم هم بار اول با خودتون بعد از یان 10تا اون قوت میگیم چه بنایی و از چه معماری ،حالا باز هم اگه مخوای تا از الان هماهنگ کنیم ،این هم لینک اون 107تا
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/438035-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA
اوکی 107 تارو دارم معماری فرم رو هم سفارش دادم برام بیارن فعلا دارم "بوم و اقلیم ایران به زبان تصویر "رو کار مییکنم به همراه تمرینات روزانه خط...مررررسی...دوستان کلا شروع و پیشرفت و روندتونو اطلاع بدین کارارو هم بذارین به نظرم بهتره
موفق باشیم همگی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوکی 107 تارو دارم معماری فرم رو هم سفارش دادم برام بیارن فعلا دارم "بوم و اقلیم ایران به زبان تصویر "رو کار مییکنم به همراه تمرینات روزانه خط...مررررسی...دوستان کلا شروع و پیشرفت و روندتونو اطلاع بدین کارارو هم بذارین به نظرم بهتره
موفق باشیم همگی

اوکی من که این بوم و اقلیم ایران را ندارم ولی اقلیم را از کتاب های صدیق می خونم ،انشااله بزار شروع کنم سعی میکنم اگه کارا خوب شدن یک مقدار بزارم اینجا ،اخه من اوضاع ام خیلی خرابه :smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 201094تحلیل پلان حمام یهودیان - لویی کان (تاچ خشک و تازه) دوستان میشه ایراداشو بگین؟؟؟

اقا اجازه من اینها چون کشیدنش برام هنوز رویایی هستش بلد نیستیم ایراد بگیرم فقط اون درخت اولی که جلو هستش برا شیت پرکردن بودن ها :redface:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا اجازه من اینها چون کشیدنش برام هنوز رویایی هستش بلد نیستیم ایراد بگیرم فقط اون درخت اولی که جلو هستش برا شیت پرکردن بودن ها :redface:
ها ها ها!!! آره!!! خطام ضعف داره هنوز!!! لامصب سپیده عین خط کش خط می کشه!!! اینم کاراش SS29.jpgDD16.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از کارش خوشم میاد هنوز هم سیاه سفید داری که بزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه من سیاه سفید کار کردن با طیف خاکستری این ریتم رنگ ها را خیل دوست دارم:redface:
SS25.jpgاین تاچ خشک و تازس!!!

پیوست ها

• SS3.jpg
    SS3.jpg
    32.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

s.sahba

عضو جدید

سلام مازیار جان، آقا شما پیش این سپیده رشت میری کلاس یا تهران؟ چطوره خوبه؟ من شنیدم لیسانسه نقاشی داره در این صورت تو طراحی پلان و اصول طراحیه مهندسی باید ضعیف باشه نه؟ کلا چطوره و چطور کار میکنه یه توضیح در موردش میدی؟ دمت گرم ممنون...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا