پس کی بود خودشو کشته بود با این شقاقی .. فکر کنم این پسره عارف بود من اشتباه گرفتم![]()
دوست عزیز به نظر من کیفیت خطوط و سایه هاش باحال شده ولی پرسپکتیوش به شدت قر و قاطیه یعنی هر فرمی به یه گریزی رفته! هرچند من اینو همینجوری به عنوان یه کار دوست دارم و یه کم فاز سوررئال جالبی داره خصوصن اگه عمدی باشه ولی اگه عمدی نیست به نظرم رو گریز بیشتر تمرین کنید.سلام دوستان، امیدوارم همگی شاد و پرامید باشید، من تازه این باشگاه رو پیدا کردم و تازه عضو شدم. تاپیک بسیار خوبیه امیدوارم همتون موفق باشید. یکی از کارامو میذارم خوشحال میشم نظر بدیددر ضمن من حالا حالاها خیال پول مفت ریختن تو جیب آقایون کلاس گزارو ندارم، شما چطور؟؟؟
مشاهده پیوست 197584
دوست عزیز به نظر من کیفیت خطوط و سایه هاش باحال شده ولی پرسپکتیوش به شدت قر و قاطیه یعنی هر فرمی به یه گریزی رفته! هرچند من اینو همینجوری به عنوان یه کار دوست دارم و یه کم فاز سوررئال جالبی داره خصوصن اگه عمدی باشه ولی اگه عمدی نیست به نظرم رو گریز بیشتر تمرین کنید.![]()
واسه دوسته من که پزشکی می خونه هم اومده!دوستان الان یه اس اومد از مرکز معماری برای کلاس اسکیس شکوهی و عسگری پور برای شهرستانی ها یه روز در هفته...کسی اطلاعات بیشتری داره؟هزینش؟مکانش؟چه روزیش و ...
من قصد جسارت نداشتم ولی حرفتون درست نیست، در کل دایره به همون گریزایی می ره که مربعش می ره ( مسلمن می دونین که دایره تو مربع محاط می شه نه مستطیل!) در نتیجه هر خطی توی صفحه ی اون دایره هم به همون گریزا می ره، نکته اینه که خطوط شعاع دایره که قطاع ها رو می سازن همه می رن به مرکز دایره که همون محل تقاطع قطرای مربعه، در نتیجه هرگز خطوط قطاع های یک دایره به گریزای مختلف نخواهند رفت، همگراییشون صرفن به سمت مرکز دایره س.دوست عزیز دقیقا همینطوره که شما میگی پرسپکتیو دارای نقاط گریز زیادیه اما این دلیل بر اشتباه بودنش نیست چون اینجا یه فرم دوار داریم که تشکیل شده از تعداد زیادی از قطاع های یک دایره است بنابراین تعداد نقاط گریز زیادی خواهیم داشت، در کارهایی با فرم دوار مهم پرسپکتیو مربع یا مستطیل کلی است که کل فرم دوار رو بشه با رعایت قوانین گریز توش جا داد نه خطوط قطاع های مختلف... در هر صورت از شما ممنونم.
بچه ها فرم مدرنیستی می خوان تو کنکور!بر ندارین دیکانستراکشن بزنین.
های تکش کنین نمره می برین ، یعنی علاقه زیادی به دیتیل دارن.هیچ وقت مستقیما طرحتون رو از یه چیز اقتباس نکنین که داورا اولش صفرتونو می دن.بهتون مسجد گفتن ، شما نباید گنبد و گلدسته بکشین.
در کل کارای فرهنگی می دن و رو اونا فوکوس کنین.
سلام من امروز ثبت نام کردم ..از سه شنبه هفته بعد ایشالا کلاسا شروع میشه ....سعی میکنم اگه نکته ای بود حتما بگم اینجا.بچه ها اگه کسی کلاس عسگری پور میره لطف کنه یه کم راجع به روشش برام بگه ، خیلی میخوام بدونم چجوری کار میکنه ممنون
یه خط رو بیش از از یه بار نکش، فوقش دوبار ولی سه یا چهار بار نشونه ترسته.درضمن only randy orton.i hate john cenaسلام دوستان خسته نباشین متشکر از نظر هاتون
بازم یه سری کار میزارم
مشاهده پیوست 197621مشاهده پیوست 197620
عارفه من اینا رو الان دیدم!انصافا تاثیر عسگر پور تو کارات زیاده و خیلی خوب.اینهام کارهای پارساله منه.....گفتم شاید بد نباشه بزارم اینجا....
![]()
![]()
رک بگم صهبا ؟
کار خوبی شده ولی داور پسند نیست !
یعنی از این فرما زیاد تو کنکور اسکیس جواب نمی ده !
متشکر دوست عزیزیه خط رو بیش از از یه بار نکش، فوقش دوبار ولی سه یا چهار بار نشونه ترسته.درضمن only randy orton.i hate john cena
من قصد جسارت نداشتم ولی حرفتون درست نیست، در کل دایره به همون گریزایی می ره که مربعش می ره ( مسلمن می دونین که دایره تو مربع محاط می شه نه مستطیل!) در نتیجه هر خطی توی صفحه ی اون دایره هم به همون گریزا می ره، نکته اینه که خطوط شعاع دایره که قطاع ها رو می سازن همه می رن به مرکز دایره که همون محل تقاطع قطرای مربعه، در نتیجه هرگز خطوط قطاع های یک دایره به گریزای مختلف نخواهند رفت، همگراییشون صرفن به سمت مرکز دایره س.
کلن به گریز رفتن قوانین ساده ای داره. همه ی خطوطی که توی یه صفحه هستن به دو تا گریز یکسان می رن، خطوط صفحات شیبدار همون پرسپکتیو به گریزایی بالا یا پایین خط افق و دقیقن بالا و پایین همون دو گریز اصلی می رن، صفحاتی هم که توی پلان نسبت به هم چرخیده ن مثل بال های یه ستاره ی نا منظم، به گریزایی روی خط افق ولی غیر از دو گریز اصلی می رن.
این چیزیه که من می دونم و مطمئنم، با این اوصاف اگر قطاع های شما مال یه دایره هستن و نسبت به هم نچرخیده ن باید گریز یکسان و همگرایی نسبت به مرکز دایره داشته باشن، که تو این کار ندارن و مثل اینه که سطح روییشون هم شیبدار و هم چرخیده هست.
حالا دوستان دیگه هم باز بیان نظرشونو بگن...
آفرین خیلی خوبه خسته نباشی.تمرین امشب .10 تا 11 شب.امشب مثه رعنا جون کارکردم.
شب بخیر..............
![]()
فک کنم به مدیر بگی بشه.متشکر دوست عزیز
من چطور این اسمم رو عوض کنم؟