تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سلام وخسته نباشید
عزیزان امروز آخرین روز اعتراض به کلید های اولیه سنجش هست و اگر دوستان هنوز اعتراض ها رو ثبت نکردن بجنبید که حتی تغییر جزئی توی درصد هاتون میتونه در قبول شدنتون موثر باشه
فردا نیاید افسوس بخورید که چرا اعتراض نکردید
پس امروز حمله میکنیم به سایت سنجش و بهشون ثابت میکنیم که بعضی طراحای سوال ها گاگول بودن
به امید موفقیت تک تک عزیزان

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها اگه کسی کلاس عسگری پور میره لطف کنه یه کم راجع به روشش برام بگه ، خیلی میخوام بدونم چجوری کار میکنه ممنون

من پارسال کلاس ایشون رفتم و خداییش در یه سری چیزها پیشرفت کردم...هندسه رو قوی شدم...خوب پلانهام از قبل هم مشکلی نداشته اما بهتر از قبل هم شد....اقلیم خیلی عالی پیش رفتیم...
ولی کانسپت تنها نقاط ضعف بچه های عسگری پور هست....حتی سرعت هم زیاد شد...البته من کارگاه های نهایی مرکز رو رفتم و پیشنهاد میکنم امتحان کنید فقط به خاطر بالا بردن سرعت دستتون و نه چیز دیکه...یادمه روز اول کارگاه نهایی یه پلان درب و داغون تحویل دادم اومدم پانسیون تا خود صبح گریه کردم و میخواستم انصراف بدم برگردم خونمون....اما به زور خواهر و رئیس شرکتمون موندم و روز آخر خیلی قشنک 2 تا پلان و 1 مقطع و 1 پرس خارجی و 1 پرس داخلی میزدم....ولی خوب رد من تو ارشد :
1-به خاطر نداشتن کانسپت بوده
2-به خاطر رتبه پایین من تووو اولین مرحله بوده.
عارفه من اینا رو الان دیدم!انصافا تاثیر عسگر پور تو کارات زیاده و خیلی خوب.
این الان کامل ترین طرح اقلیمیه.اگه اینطور چیزی بدن ، ماله تو تو صدر جدوله!
آره عارف شمال رو خیلی خوب از پسش برمیام....هر چی باشه شمالیم....خخخخخ
ولی به شرطی ک امسال کانسپتی ندن....وگرنه همون آش و همون کاسه میشه....

atefeh.ghazi

کاربر فعال
همه ی بچه هایی که دارن با انرژی تمرین اسکیس انجام میدن مطمئنن رتبه شون زیر 300...ولی من...بازم تلاشم فایده ای نداشت بازم نشد...چطور بر این حالم غلبه کنم و مثل آدم تمرین کنم...فکر این که اگه نشه چی میشه داره دیوونم میکنه...آخه من شانسم کمه...انشاالله همتون هر دانشگاهی که دوس دارید قبول شید...

معمارباشی

عضو جدید
صدبار گفتم بازم میگم ... چکار داری که نتیجه چی می شه!!!! تو تلاش خودت رو بکن!!!بعد از کنکور درباره ی ننیجه بحث می کنیم ...
الان بحث دراین باره فقط اتلاف وقت و انرژیه!!!!

arefeh

کاربر ممتاز
صدبار گفتم بازم میگم ... چکار داری که نتیجه چی می شه!!!! تو تلاش خودت رو بکن!!!بعد از کنکور درباره ی ننیجه بحث می کنیم ...
الان بحث دراین باره فقط اتلاف وقت و انرژیه!!!!

مینو جوووون یه مشاوره به من میدی؟؟؟میدونی ک بعد عید یعنی سال بعد چندین آزمون باید بدم...چجوری پیش برم؟؟اولویت بندی...با توجه به اینکه سرکارم میرم...کارهای خونه هم هست...همین دیگه....:(

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
مینو جوووون یه مشاوره به من میدی؟؟؟میدونی ک بعد عید یعنی سال بعد چندین آزمون باید بدم...چجوری پیش برم؟؟اولویت بندی...با توجه به اینکه سرکارم میرم...کارهای خونه هم هست...همین دیگه....:(

به منم کمک کنید خب :cry: منم دقیقا مشکلات عارفه جوون رو دارم :crying2: چون تا حالا اسکیس ندادم اصلا نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم :w06:

arefeh

کاربر ممتاز
به منم کمک کنید خب :cry: منم دقیقا مشکلات عارفه جوون رو دارم :crying2: چون تا حالا اسکیس ندادم اصلا نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم :w06:

باران جان من ک اسکیس دادم ولی نه همزمان 3 تا اسکیس.....:confused:
ببین عزیزم تعیین کن ببین میخوای بری کلاس یا خودت میخوای کار کنی....من پارسال رفتم کلاس امسال خودم میخوام کار کنم...
اگه خط کشیدن و اینها مشکلته برو با خط کش بکش...من خط صاف میکشم اما بارم ترجیح میدم خط کش استفاده کنم چون واقعا خداااااا سرعت میره بالااااا...
اگه اینها حل شد برات...برو اقلیم ها رو بخون ک خوندی نکات مهم رو حتما یادداشت کن....من برم ببینم اطلاعات پارسال رو دارم برات آپ میکنم...
بعدش برو موضوعها رو بررسی کن ریز فضاهاشو در بیار در مورد کانسپتهاش فکر کن...
عسگری پور پارسال میگفت 4-5 تا پلان خوب در بیارید تو موضوعها همونهارو حفظ کنید....کار دیگه ای ک گفت بکنید این بود ک پلانها رو روکشی کنید هر تیکه از پلان ک خوشت میاد رو بکش با پلانهای دیگه ادغام کن...سعی کن واسه هر اقلیم 3-4 تا پلان در بیاد....واسه مقطع هم گفت حتما نیازی نی همه خودتو رو بیارید پایین بعضی خطوط رو حذف کنید یه جاهایی اضافه کنید....باید خشگل کنید کار رو مصحح ک نمیاد پلان رو بزاره با مقطع مقایسه کنه.و...اما اگه تغییر میدید تابلوش نکنید...
دیگه اینکه کتاب بخون...اسکیس صدیق کتاب خوبه نقد کرده...من هم نقدشو دارم هم اون یکی دیگه سبزه....بتونم کارهای خوبشو برات آپ میکنم....;)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی بچه هایی که دارن با انرژی تمرین اسکیس انجام میدن مطمئنن رتبه شون زیر 300...ولی من...بازم تلاشم فایده ای نداشت بازم نشد...چطور بر این حالم غلبه کنم و مثل آدم تمرین کنم...فکر این که اگه نشه چی میشه داره دیوونم میکنه...آخه من شانسم کمه...انشاالله همتون هر دانشگاهی که دوس دارید قبول شید...
بیخیال باش نشدم نشد!دنیا همینی هست که همیشه هست هیچ اتفاقه خاصی نمیفته!پس بجای این فکرا بشیی کارکن که اگه خدایی نکرده نشد دلت نسوزه که چراتلاشتو نکردی...
موفق باشی ایشالا

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز

از تو حرکت از خدا برکت ..به نظر من مهم تلاشه نه رسیدن به هدف.واقعا خدایی اگه کلا نگاه کنی تلاشا آدمو می سازه و به ادم اعتماد به نفس میده. دانشگاه تهران یا هر جا مقصد نهایی که نیست.مهم خودمونیم و حسی که بعدا از خودمون داریم.هدف رو ممکنه یکی مثلا با تقلب یا همین لو رفتن سوالا بهش برسه..پس کاری نکنیم که بعدا بگیم ای وای کاش بیشتر تلاش می کردم.(به خودمم میگما)

ببین عزیزم تعیین کن ببین میخوای بری کلاس یا خودت میخوای کار کنی....من پارسال رفتم کلاس امسال خودم میخوام کار کنم...
اگه خط کشیدن و اینها مشکلته برو با خط کش بکش...من خط صاف میکشم اما بارم ترجیح میدم خط کش استفاده کنم چون واقعا خداااااا سرعت میره بالااااا...
اگه اینها حل شد برات...برو اقلیم ها رو بخون ک خوندی نکات مهم رو حتما یادداشت کن....من برم ببینم اطلاعات پارسال رو دارم برات آپ میکنم...
عسگری پور پارسال میگفت 4-5 تا پلان خوب در بیارید تو موضوعها همونهارو حفظ کنید....کار دیگه ای ک گفت بکنید این بود ک پلانها رو روکشی کنید هر تیکه از پلان ک خوشت میاد رو بکش با پلانهای دیگه ادغام کن...سعی کن واسه هر اقلیم 3-4 تا پلان در بیاد....واسه مقطع هم گفت حتما نیازی نی همه خودتو رو بیارید پایین بعضی خطوط رو حذف کنید یه جاهایی اضافه کنید....باید خشگل کنید کار رو مصحح ک نمیاد پلان رو بزاره با مقطع مقایسه کنه.و...اما اگه تغییر میدید تابلوش نکنید...
دیگه اینکه کتاب بخون...اسکیس صدیق کتاب خوبه نقد کرده...من هم نقدشو دارم هم اون یکی دیگه سبزه....بتونم کارهای خوبشو برات آپ میکنم....;)

سلام. عارفه جان من احتمالا برم کلاس عسگری پور شما که تجربه داری میشه بگی من مکمل عسگری پور چکار کنم تا پیشرفت کنم ...مثلا میگی عسگری پور ایده و اینا نمیده..در ضمن تا حالا ام آزمون اسکیس ندادم .اگه عمری باقی باشه امسال اولین باره.

معمار باشیییییییی چقد تو باحالی .:gol:این کارارو تو چند ساعت می کنی...چقدم ماژیک دارههه..واسه من همه خشکیده شده:cry:.پول ندارم بخرم:D ارکیده شمام به نظرم خیلی باحال خط می کشی ..ای ول راسته راستن;)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

معمارباشی

عضو جدید
والا بخاطر دانشگاه زیاد وقت تمرین ندارم ... بیشتر صبح ها و شب ها... دو ساعت صبح قبل این که برم کلاس و دو ساعت هم قبل از خواب ...
فعلا فقط با ماژیک خط می کشم تا ترسم بریزه ... زیاد کارام جالب نیست چون اولا همش با ماژیک وایت برده ... در ثانی خیلی عجله ای و بدون فکد قبلی کشیدم ...یعنی پلان یا حجمی از اول تو ذهنم نبود و فقط با یه مکعب مستطیل شروع کردم هی تغییرش دادم ... برا همین خیلی کثیف شده

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا بخاطر دانشگاه زیاد وقت تمرین ندارم ... بیشتر صبح ها و شب ها... دو ساعت صبح قبل این که برم کلاس و دو ساعت هم قبل از خواب ...
فعلا فقط با ماژیک خط می کشم تا ترسم بریزه ... زیاد کارام جالب نیست چون اولا همش با ماژیک وایت برده ... در ثانی خیلی عجله ای و بدون فکد قبلی کشیدم ...یعنی پلان یا حجمی از اول تو ذهنم نبود و فقط با یه مکعب مستطیل شروع کردم هی تغییرش دادم ... برا همین خیلی کثیف شده

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

نه بابا کارت خیلی هم خوبه .;)..ایشالا ادامه بدی که دیگه محشره. حس خوبی به آدم دست می ده،من که اینجوری شدم::w21:

en.safdari

عضو جدید
این تمرین نیز شبیه تمرین قبلی می باشد.

- پلان بام در بالای صفحه سمت راست
- ترسیم یک پرسپکتیو از فایل 1.rar که lena عزیز گذاشته بودند به همراه 3 پرسپکتیو دیگر از بقیه جهات ( پرنده یا ناظر )
- کشیدن نما در پایین صفحه

تعداد : 15 تا در مدت زمان 45 دقیقه

توجه : اگر زمان به پایان رسید و کار ناقص بود نیازی به اتمام نیست، اما سعی کنید کارهای بعدی رو در زمان تعیین شده تمام کنید.

دوست عزیز یعنی پلان بام همین عکس هایی و گذاشتید و بکشیم ؟؟؟؟ این ا که پلان بامش مشخص نیست بیشترشون دید ناظر هستند...میشه یه مدل از این تمرین که خودتون کار کردید و بزارید متوجه بشیم ممنونم......

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

qazal.

عضو جدید

اسم این کتابش که نقد میکنه + کتاب سبز رو کامل میگی لطفا عارفه جون؟

مهديه مقدم

عضو جدید
دوستان کسی لیست فضاهای کاربری هایی مثل کتابخونه و فرهنگسرا،آموزشی،هتل،کتابخونه و ... خلاصه هر چی که لازم که تمرین بشه برا امتحان اسکیس رو داره؟ممنون میشم کمک کنین...

یکی جواب منو بده را دوری نمیره خووووو:w00:،ینی اشک تو چشام موج میزنه انقد منو تحویل میگیرید!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امسال میخواستم با خودکار برم سرجلسه ولی تازه فهمیدم که یکی قبلا این کارو کرده اگه منم این کارو کنم فک میکنن تقلیده..........ولی خب نهایتا با یه راپید و یه ماژیک مشکی میریم برا یه اسکیس خوب......رنگهایی رو که میخواین کار کنین همین الان باهاشون کار کنین و بغیر اونا دیگه هیچی سر جلسه نبرین............:D

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امسال میخواستم با خودکار برم سرجلسه ولی تازه فهمیدم که یکی قبلا این کارو کرده اگه منم این کارو کنم فک میکنن تقلیده..........ولی خب نهایتا با یه راپید و یه ماژیک مشکی میریم برا یه اسکیس خوب......رنگهایی رو که میخواین کار کنین همین الان باهاشون کار کنین و بغیر اونا دیگه هیچی سر جلسه نبرین............:D

سخت نیست؟؟ من تصمیم گرفته بودم مثلا با یک ماژیک خاص مثل قهوه ای تیره فقططط همه کارمو جمع کنم.اصلا چه جوریه؟ داورا چیرو می پسندن؟ رنگی رنگی یا تک رنگ!....

jon_sina

عضو جدید
20140226(004).jpg

20140226(005).jpg

با اتود رو کاغذ A3 کار میکنم تازه شروع کردم سعی میکنم با تمرین ایرادهامو برطرف کنم
دوستان زحمت میکشن دستشون درد نکنه از اطلاعات مفیدشون استفاده میکنیم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 197783

مشاهده پیوست 197784

با اتود رو کاغذ A3 کار میکنم تازه شروع کردم سعی میکنم با تمرین ایرادهامو برطرف کنم
ممنونم ازت واسه کار دومت خیلی از اشکالات و سواالات منو رفع کرد
موفق باشی

arefeh

کاربر ممتاز
سلام. عارفه جان من احتمالا برم کلاس عسگری پور شما که تجربه داری میشه بگی من مکمل عسگری پور چکار کنم تا پیشرفت کنم ...مثلا میگی عسگری پور ایده و اینا نمیده..در ضمن تا حالا ام آزمون اسکیس ندادم .اگه عمری باقی باشه امسال اولین باره.

مشاهده پیوست 197783

مشاهده پیوست 197784

خسته نباشید دوست عزیز...
میشه یه انتقاد کنم؟؟؟؟
خیلی خیلی خط خطی میکنی کارتو...منظورم اینه ک خطهایی ک میکشی خیلیهاش اضافیه کارتو خیلی درهم میکنه...
البته این نظر منه...و اینکه با اتود اگه اسکیس رو بزنی تمیزتر میشه....یکم فکر کنم خطهاتو کم کنی و از ضخامت گلفت تووو همه جای گارت کم کنی کارهات خیلی بیشتر تووو چشم میاد...
البته شاید نظرات من بیخود باشه....ببخشید

jon_sina

عضو جدید
خسته نباشید دوست عزیز...
میشه یه انتقاد کنم؟؟؟؟
خیلی خیلی خط خطی میکنی کارتو...منظورم اینه ک خطهایی ک میکشی خیلیهاش اضافیه کارتو خیلی درهم میکنه...
البته این نظر منه...و اینکه با اتود اگه اسکیس رو بزنی تمیزتر میشه....یکم فکر کنم خطهاتو کم کنی و از ضخامت گلفت تووو همه جای گارت کم کنی کارهات خیلی بیشتر تووو چشم میاد...
البته شاید نظرات من بیخود باشه....ببخشید

مرسی لطف دارین شما از نظراتتون استفاده میکنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 197783

مشاهده پیوست 197784

عزیزم من هم یک چند تا انتقاد و پیشنهاد کنم البته من کوچیکتر از اونی هستم که توی جمع بزرگا بخوام حرفی بزنم
.شاید کارت از لحاظ پرسپکتیو درست باشه ولی اولین چیزی که از دیدن کارت تو ی چشم میاد خطوط هستن خط هات قوی نیست ابهت معماری را نداره ، خطوط بی حوصله هستن ، ارزش خطوط یکی است
به نظرم به تمرین خط خیلی احتیاج داری
همه خطوط هم ارزش هستن ، در صورتی که نباید این جور باشه
نمی دونم یا خییل با عجله میکشی یا بی حوصله شما که دارید راه را درست می ریدپس وقت بزارید و مرتب و منظم کار کنید ببین پلان داری دستی میکشی سعی کن یک شبکه منظم زیرش بکشی که مجبور نباشی چند بار روی یک خط بری
موفق باشی

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمرین 3.امشب 10-12

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    20.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره وقت کردم تمرین رو شروع کنم چه طور به نظرتون؟میدانیم زیاد خوب نیست لطفا ایراداشو بگین که دیگه تکرار نفرماااییم

مشاهده پیوست 197794مشاهده پیوست 197796

خطای این شکلیم که خیلی افتضه :redface:
مشاهده پیوست 197799
نکنه مثبت اینه که شروع کردی چون من هنوط شروع نکردم
ولی خب معلومه فقط خواستی یه تمرینی انجام بدی......هیچ وقت اخر خطاتو ول نکن.به خطوتت فک کن.ابتدا و انتها داشته باشه
خطوط افقی رو با فاصله های متفاوت بکش یه شیت یک سانت.یه شیت نیم سانت و یه شیتم دو میلیمتر
برای خطوط بلند از کتف بکش یعنی دستت تکیه گاه نداشته باشه و گرنه خطتت شکم میده.............بر اساس علوم پزشکی اگه راست دست هستی خطتتو از چپ به راست بکش میبینی که بهتر شده
حالا اگه تمریناتمو شروع کردم خودمم میزارم...........شیما جون منم خیلی وقته نکشیدم و شاید واقعا افتضاح باشه خطهام ولی میدونم با تمرین درست میشه.پس با هم اینجا روزای آخر بهترین اسکیسارو ارائه میدیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا